Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


Divizia T Iasi prin Act nr: 200/117 col.1993

administratie
ALTE DOCUMENTE

PROIECTE DE COOPERARE INTERNATIONALA COORDONATE DE ISJ
DECLARAŢIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE
Documentatia necesara Óntocmirii
Magistratura
18 iunie 2008
privind regimul juridic al contraventiilor
Obiectiv MAIN ROM

col.


Divizia T Iasi prin Act nr: 200/117 col.1993 a cerut unele precizari pentru aplicarea ordinului 310/1/441 col. 1993 privind experimentarea deservirii simplificate a loc. (numai cu mecanic)

1. n cazul defectarii statiei RT (c nd nu se poate lua legatura prin "Radio" ntre mecanic si partida de manevra) se va proceda astfel:

Mecanicul va aviza conducatorul manevrei de acest lucru si care va aviza la r ndu-i imediat IDM de serviciu din statia respectiva, iar acesta va proceda conform instructiei privind utilizarea instalatiilor de RT (216/77 col 1989. cap.V)

P na la nlocuirea statiei RT defecta, conducatorul manevrei va lua legatura cu mecanicul de loc., si mpreuna vor stabili ca manevra se va desfasura pe baza semnalelor de m na date de partida de manevra, n conditii de siguanta a circulatiei.

2. Referitor la pct. b cap. B pct. 14 din ordinul 310/1/441 aprobat de SNCFR privind:" n timpul stationarilor, n functie de timpul disponibil, dupa asigurarea mentinerii trenului pe loc, mecanicul va face revizie n sala masinilor" nu contravine cu instructia nr: 200 "Remorcare si Fr nare" deoarece ordinul respectiv are caracter experimental si se va definitiva dupa trecerea perioadei de experimentare.

3. n legatura cu prevederile ordinului nr: 275/ 2 col. 1967 prin care se prevede ca mecanicul ajutor sa stea n fata panoului de aparate la lansarea MD se va proceda astfel:

-Mecanicul va lansa MD de la postul II la LDE cu usa de la sala masinilor deschisa pentru a se urmari indicatiile aparatelor de masura si control de pe panou n timpul lansarii MD

4. n privinta timpului necesar de prezentare a mec. la depoul de domiciliu pentru luarea n primire a loc. din depou mai mare de 30 min., urmeaza a fi definitivat dupa perioada de experimentare (30.04.1994), conform propunerilor facute n acest scop.

Prezentele precizari sunt valabile pentru ntreg personalul implicat n deservirea simplificata a locomotivelor.

Document Info


Accesari: 1855
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )