Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...

Art. 215 INSELACIUNEA

Legislatie
ALTE DOCUMENTE

PREVEDERI GENERALE - reparatii auto
Legea 18 din 19 februarie 1991 fondului funciar
Judecata
Lege nr. 273 din 29/06/2006 privind finantele publice locale
ACT CONSTITUTIV
Abolirea legii si a tatalui real: Marcion din Sinope
IN ATENTIA ANGAJATORILOR
LISTA ACTIVITATILOR CARE NECESITA AUTORIZATII
Lege nr. 50 din 29/07/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii
Lege nr. 3 din 01/09/2003 aprobarea O.G. 71/2002 privind organizarea si functionarea serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat

Art. 215 INSELACIUNEA

 

INDUCEREA IN EROARE A UNEI PERSOANE, PRIN PREZENTAREA CA ADEVARATA A UNEI FAPTE MINCINOASE SAU CA MINCINOASA A UNEI FAPTE ADEVARATE, IN SCOPUL DE A OBTINE PENTRU SINE SAU PENTRU ALTUL UN FOLOS 16316p157q MATERIAL INJUST SI DACA S-A PRICINUIT O PAGUBA ----------====== inchisoarea de la 6 luni la 12 ani.INSELACIUNEA SAVARSITA PRIN FOLOSIRE DE NUME SAU CALITATI MINCINOASE ORI DE ALTE MIJLOACE MINCINOASE SE PEDEPSESTE CU INCHISOARE 3 - 15 ANI.

=========DACA MIJLOCUL FRAUDULOS CONSTITUIE PRIN EL INSUSI O INFRACTIUNE -- SE APLICA REGULILE PRIVIND CONCURSUL DE INFRACTIUNI.

INDUCEREA SAU MENTINEREA IN EROARE A UNEI PERSOANE CU PRILEJUL INCHEIERII SAU EXECUTARII UNUI CONTRACT, SAVARSITA IN ASA FEL INCAT , FARA ACEASTA EROARE, CEL INSELAT NU AR FI INCHEIAT SAU EXECUTAT CONTRACTUL IN CONDITIILE STIPULATE, SE SANCTIONEAZA PREVAZUTA IN ALINEATELE PRECEDENTE, DUPA DISTINCTIILE ACOLO ARATATE.

EMITEREA UNEI CEC ASUPRA UNEI INSTITUTII DE CREDIT SAU UNEI PERSOANE, STIIND CA PENTRU VALORIFICAREA LUI NU EXISTA PROVIZIA SAU ACOPERIREA NECESARA -----=== PRECUM SI FAPTA DE A RETRAGE, DUPA EMITERE, PROVIZIA IN TOTUL SAU IN PARTE,    -------== ORI DE A INTERZICE TRASULUI DE A PLATI INAINTE DE EXPIRAREA TERMENULUI DE PREZENTARE, IN SCOPUL ARATAT IN ALINIATUL (1) , DACA S-A PRICINUIT O PAGUBA POSESORULUI CEC -ului , SE SANCTIONEAZA CU PEDEAPSA PREVATUTA IN ALIN (2)-------- ----- ------ ---======= 3 - 15 ANI
INSELACIUNEA CARE A AVUT CONSECINTE DEOSEBIT DE GRAVE SE PEDEPSESTE - 10 - 20 DE ANI ... SI INTERZICEREA UNOR   DREPTURI.

 

TENTATIVA SE PEDEPSESTE

 

 loading...Document Info


Accesari: 1765
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )