Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload



















































Elefantul african

Animale












ALTE DOCUMENTE

Elemente tehnice pentru organizarea pasunatului pe tarlale
Comportamentul crapilor, modul de viata si de hranire
Zebrele
Calul
RASA DE OVINE BLUEFACED LEINCESTER
CAII
Rolul pasarilor rapitoare de noapte in controlul populatilor de rozatoare
Balena albastra - sau balena uriasa

                                               Elefantul african   

        

         Elefantul traieste în padurile tropicale 949l114j din Africa, în turme mari. Poate parcurge într-o zi 70 de km.

Particularitatea lui evidenta este trompa, o prelungire a nasului, folosita pentru pipait, miros si apucat. El ia cu trompa hrana si cu ajutorul celor doua tuburi din interiorul ei suge circa 8l de apa. Pe maxilarul superior, atât mascul, cât si femela au doi fildesi care pot atinge 3-4 metri lungime si 90 kg. Greutate. Ei cresc continuu si folosesc la tinerea hranei si la scormonit gropi, fiind totodata arme de aparare. Pe fiecare maxilar are câte o masea, care se poate reînnoi, în decursul vieti animalului, de cel mult sase ori. La nastere puiul are un metru înaltime si 90kg. Greutate. Adultul poate atinge o greutate de aproximativ 7 tone.












Document Info


Accesari: 1662
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.




Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )