Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...

CONTRACT DE FURNIZARE DE PRODUSE

economie
ALTE DOCUMENTE

CONTRACT DE ÎNCHIRIERE
ORGANIZAREA FLOTEI MARITIME MONDIALE
TEHNOLOGIA CULTURA TOMATE VARA- TOAMNA
EMISIUNEA DE ACTIUNI PENTRU ACTIONARII EXISTENTI
Formular de aplicare E-Finantat
ANTECONTRACT DE VANZARE/CUMPARARE
STRUCTURA PIETEI DE CAPITAL. PIATA PRIMARA SI SECUNDARA

CONTRACT DE FURNIZARE DE PRODUSE

NR. /1.      Parti contractante

Între

FURNIZORUL: SC SHATTER SRL, adresa/sediul str. Ipsilanti nr. 29 , Iasi , telefon: 0232-262.190 fax 0232-262.191, numar de înmatriculare J - 22 - 190 - 1996 , codul fiscal R 8122852,  reprezentat prin dna. Iustina Oproiu, functia asociat, în calitate de FURNIZOR

SI

, adresa/sediul , telefon: ,fax: numar de înmatriculare Registrul Comertului , codul unic , cont: , reprezentata prin , functia   si prin , functia , în calitate de BENEFICIAR

A intervenit prezentul contract:

2.      Obiectul,pretul si durata contractului:

- Furnizorul se obliga sa furnizeze produse, in conformitate cu comenzile lansate de BENEFICIAR, in perioada/perioadele convenite si in conformitate cu obligatiile asumate prin prezentul contract

- Beneficiarul se obliga sa plateasca furnizorului pretul convenit pentru îndeplinirea contractului de furnizare produse de birotica si papetarie, la termenul convenit de comun acord si specificat pe FACTURA FISCALA emisa de FURNIZOR

- Furnizorul se obliga sa furnizeze produse de birotica si papetarie, în decurs de un an de la data intrarii în vigoare a contractului.

- Prezentul contract este valabil pana la data de:

-  Prezentul contract poate fi prelungit pe o perioada similara si cu acordul scris al ambelor parti.

3.       Receptie, inspectii si teste

- Beneficiarul sau reprezentantul sau are dreptul de a receptiona materialele la primirea acestora.

- Daca vreunul dintre produsele receptionate nu corespunde specificatiilor, Beneficiarul are dreptul sa îl respinga, iar furnizorul are obligatia, fara a modifica pretul contractului, de a înlocui produsele refuzate;

- Dreptul Beneficiarului de a respinge nu va fi limitat sau amânat datorita faptului ca produsele au fost inspectate si testate de furnizor, cu sau fara participarea unui reprezentant al Beneficiarului, anterior livrarii acestora la destinatia finala.

4.      Ambalare si marcare

- Furnizorul are obligatia de a ambala produsele pentru ca acestea sa faca fata, fara limitare, la manipularea dura din timpul transportului, tranzitului si expunerii la temperaturi extreme, la soare si la precipitatiile care ar putea sa apara în timpul transportului si depozitarii în aer liber, în asa fel încât sa ajunga în buna stare la destinatia finala.
- În cazul ambalarii greutatilor si volumelor în forma de cutii furnizorul va lua în considerare, unde este cazul, distanta mare pâna la destinatia finala a produselor si absenta facilitatilor de manipulare grea în toate punctele de tranzit.

5.      Livrarea produselor si documentele care le însotesc

-         Furnizorul are obligatia de a livra produsele la sediul Beneficiarului, respectînd termenul comercial stabilit;

-         Furnizorul va transmite Beneficiarului documentele care însotesc produsele:

a)      factura fiscala;

b)      certificatul de calitate;

- Certificarea de catre achizitor a faptului ca produsele au fost livrate partial sau total se face dupa receptie, prin semnarea de primire de catre reprezentantul autorizat al acestuia, pe documentele emise de furnizor pentru livrare.

-  Furnizorul are obligatia de a asigura complet produsele furnizate prin contract împotriva pierderii sau deteriorarii neprevazute la fabricare, transport, depozitare si livrare, în functie de termenul comercial de livrare convenit.

- Furnizorul are obligatia de a asigura si de a plati transportul încarcaturii pâna la sediul Beneficiarului.

6.      Forta majora si litigii

-  Forta majora este constatata de o autoritate competenta.

-  Forta majora exonereaza partile contractante de îndeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada în care aceasta actioneaza.

-  Îndeplinirea contractului va fi suspendata în perioada de actiune a fortei majore, dar fara a prejudicia drepturile ce li se cuveneau partilor pâna la aparitia acesteia.

-  Partea contractanta care invoca forta majora are obligatia de a notifica celeilalte parti, imediat si în mod complet, producerea acesteia si de a lua orice masuri care îi stau la dispozitie în vederea limitarii consecintelor.

-  Daca forta majora actioneaza sau se estimeaza ca va actiona o perioada mai mare de 6 luni, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti încetarea de plin drept a prezentului contract, fara ca vreuna dintre parti sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

-  Beneficiarul si furnizorul vor face toate eforturile pentru a le rezolva pe cale amiabila, prin tratative directe, orice neîntelegere sau disputa care se poate ivi între ei în cadrul sau în legatura cu îndeplinirea contractului.

- Daca dupa 15 zile de la începerea acestor tratative neoficiale Beneficiarul si furnizorul nu reusesc sa rezolve în mod amiabil o divergenta contractuala, fiecare poate solicita ca disputa sa se solutioneze de catre instantele judecatoresti din România.

SC SHATTER SRL  SC

ADMINISTRATOR 

LEON GHEZA IANOS

DEPARTAMENT FINANCIAR

IUSTINA OPROIU loading...Document Info


Accesari: 9210
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )