Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
UploadIntreaga viata a unui produs

economie
ALTE DOCUMENTE

CONTRACT DE ÎNCHIRIERE
ECONOMIE MONDIALĂ
FUNCTIA DE MOTIVARE - ANTRENARE
INFLATIA
DOI LA SUTĂ SCHIMBĂ LUMEA
Comportamentul consumatorului
Societatea
Datorii sociale

Fabricatia :     In general, fabricatia este o activitate productiva, avind ca intrare o materie prima, care dupa un flux tehnologic este transformata in unul sau mai multe produse finite, reprezentand iesirile.

Ingineria fabricatiei, este una dintre cele mai raspandite p 18418n1312s rofesii, fara concursul ei nu am putea calatori, nu am putea conduce o masina, am fi nevoiti probabil sa vanam in fiecare zi ca sa putem manca, nu am purta haine curate, nu am citi carti si ziare, nu am putea privi televizorul. Traim intr-un mediu care este creat si transformat zilnic prin fabricatie.Putem spune ca viata unui produs este formata din doua mari parti. In prima parte, cea virtuala, avem in primul rand activitati de proiectare a produsului cum sunt: proiectarea fabricatiei, proiectarea distributiei si vinzarilor, proiectarea service-ului si a mentenantei, proiectarea tehnologiilor necesare reciclarii.

            Partea a doua, cu activitati usor intrepatrunse cu prima parte, este cea fizica, palpabila, componenta principala a ei fiind fabricatia propriu-zisa.

Intreaga viata a unui produs

Cercetarea pieteiŕ Produs sau sistem proiectat si dezvoltatŕ Planificarea procesuluiŕ Aprovizionare, pregatire componentŕ Productieŕ Verificareŕ Împachetare si depozitareŕ Distributie si vânzareŕ Instalari, comisionareŕ Activitati de serviceŕ Refolosire sau reciclare dupa vânzare
DIRECTII NOI SI TENDINTE IN FABRICATIE

Modelarea si simularea - prin CAD proiectantii pot sa dezvolte produse noi mult mai repede, scazand costurile si riscul.

Module mecatronice - proiectarea mecatronica este o proiectare optimala si integrata a unui sistem mecanic impreuna cu sistemul de control aferent. Exemple: microgiroscopul, fibra optica,

micro celule energetice.

Noi tehnologii de proces cum sunt nanotehnologiile -- În sens larg, nanotehnologia reprezinta orice tehnologie al carei rezultat finit e de ordin nanometric: particule fine, sinteza chimica, microlitografie avansata.

Fabrica digitala - productia virtuala necesita planificari complexe, evaluarea si controlul sistemelor de productie si de planificare, utilizand modele digitale.  

Document Info


Accesari: 1516
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )