Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home ExploreazaA feleségem elso szopása

MaghiaraALTE DOCUMENTE

A kétszeres megváltásunk
KEZDŐDJÖN A PÁRBALY
Amikor a gyógyulás várat magára
Sonkatekercs
Ringlis tojássaláta
Paprikás lepény
Bundázott töltött tojás
Kolbászos rizspogácsa
Füstölt pisztráng tejfölben
Fokhagymás füstölt marhanyelvA feleségem elso szopása
Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem ot a szeretkezésre.
Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült ot szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint késobb megtudtam ez a nevetés tordöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást és két hónapig hallani sem akart hasonló kísérletrol.
A mondott ido leteltével egy tavaszi sátorozáson szinte magától kezdeményezett egy orális aktust ami olyan jól sikerült, hogy elélveztem és kirántottam a szájából a farkam. Úgy vettem észre nehezményezte ezt az akciómat. Én megköszöntem és tréfásan megdicsértem , mondván: "Nem korrepetáltál, hogy ilyen szenzációsan csinálod?" Edit talányosan mosolygott én pedig bamba kielégült állapotba kerültem, és nem foglalkoztam a dologgal.
Házasságkötésünk után évekkel derült ki amikor már sok grupin vettünk részt, hogy mitol táltosodott meg oly nagyon kis menyasszonyom.
A rosszul sikerült szopás után két nappal Edit és osztálytársa Éva, színházba utaztak Pestre. A vonaton Edit elpanaszolta barátnojének a kudarcba fúlt szopási kísérletet és azt kérte tole, hogy tanítsa meg a technikára. Éva felajánlotta, h 727x235h ogy hívják fel egy 28 éves ejtoernyos barátját, és vele oldják meg a korrepetálást. A barát otthon volt és késznek mutatkozott fogadni a lányokat.
Edit és Éva a kopott lépcsoházban mentek fölfelé amikor Edit legszvesebben visszafordult volna. Egyre jobban félt és amint nekem mondta lelkiismeretfurdalása is volt. Évának kellett lelket öntenie belé azzal, hogy dícsérte a fiú külsejét és kedvességét.
Az ajtót egy valóban jóképu férfi nyitotta ki és kedvesen üdvözölte oket. A bemutatkozás után ittak valamit és Éva a férfival bevonult a fürdoszobába. Edit pedig egy lapot nézegetett. Éváék teljesen meztelenül jöttek ki a fürdoszobából és rögtön a heverore huppantak. Elkezdtek csókolózni tapogatni egymást. Edit félszemmel leste oket, de nem mert nyíltan feléjük fordulni.
Éva kis ido múlva magukhoz hívta Editet aki szabódott, ezért Éva kézenfogta és odavezette a fiúhoz. Edit elmondása szerint a fiú hanyatt feküdt, és körülbelül 18-2O centis farka felállva feküdt a hasán.
Kis menyasszonyom megbabonázva nézte mint mondta, mert az enyém csak 15 centis és ez a példány az elso volt amit az enyémen kivül látott. Tehát hosszú is volt és vastag is, a fiú pedig ingerloen mosolygott rá.
Kezdte tunoben érezni a lelkiismeretfurdalását. Éva a falfeloli oldalról hanyagul ledolt a fiú mellé és megmarkolta a farkát. Komolyan Editre nézett és körbenyalta a fasz tetejét. Szemügyre vette a csillogó makkot és azt mondta:
-Ha bekapod körözz rajta a nyelveddel.
Ezzel szinte a menyasszonyom kezébe nyomta az idegen faszt. Edit izgalomtól remegve csúsztatta a szájába a makkot, aztán még egy keveset a fasz többi részébol. Jól ki kellett nyitni a száját, mert vaskos darabbal volt dolga. Nos, a jókora faszon elkezdte ütemesen csúszkáltatni a száját. Elmúlt a félelme és az izgalom egyre nott benne. Aggodalmat is érzett azonban, hogy ez a sokat tapasztalt remek pasi elégedett lesz-e vele. Fel sandított a férfire és összeszoruló szívvel látta, hogy elfintorítja a száját. Éva vette az üzenetet, és szelíden kivette Edit kezébol a faszt.
- Nyisd szét jobban a fogaidat. Nézd így.
Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepodött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben surun pillogott felfelé ellenorizni szopása eredményét. Azt mondta nagyon büszke volt magára, amikor látta a fiú élvezettol elváltozott arcát.
Óvatosan gyorsított és lelkesen engedelmeskedett, amikor Éva rászólt, hogy kezével verje a farkat. Az eredmény nem maradt el mert a fiú megfeszítette magát, és fura hangokat adott ki. Edit minden pillanatban várta azt a lövellést, amirol Éva oly sokszor mesélt már. Kicsit viszolygott a várható íztol, de elszánta magát, hogy leszopja Istvánt. Ekkor azonban Éva határozott mozdulattal kivette szájából a meredezo faszt, és saját szájába véve néhány gyakorlott mozdulattal elsütötte. Alaposan leszopta és megtisztogatta a még mindig merev faszt.
Edit kissé csalódott volt, de titokban hálás is volt Évának a feladat átvállalásáért.
- Nagyon jól csináltad. Másodjára már úgy szoptál mint egy profi kurva. - mondta István.
Azzal magához húzta Editet és hosszan megcsókolta. Miközben csókolt gyakorlott kézzel simogatta végig a testét és gombolta ki a szoknyáját. Edit megrémült. Nem azért jöttem, hogy szeretkezzek. Nem akarom megcsalni Józsefet. És még hasonlókat gondolt állítólag. De aztán elfogta ot a vágy és engedett a vetkozteto kezeknek. Pillanatokon belül meztelenül állt a hevero mellett. A fiú végig csókolta a testét és fürge nyelvvel bekalandozott a bozontjába.
Edit látta amint Éva hanyagul veri a fiú faszát, és közben huncutul mosolyog rá. István a heverore húzta Editet, és négykézlábra állította aztán vadul benyalt neki. Hosszú nyelvcsapásával végig szántott a pináján és a popsiján is. Nagyon élvezte, és itt felejtette el a megcsalást és engem is. Edit érezte, amint a duzzadt makk utat keres a szor között, és szolgálatkészen odafeszítette a fenekét a fasz elé.
Sikerült a fiú felnyársalta és kicsit megpihent benne. Aztán lassan megindult és folyamatosan gyorsítva baszni kezdte.
- Milyen szoros pinád van. szinte kipumpálja a farkamat - mondta István.
- Nem csoda, nem volt ami kitágítsa, a volegényének kis farka van. - mondta Éva. (Ez rosszul esett.)
Erre a fiú ráhajtott és pár lökés után telifröcskölte menyasszonyom pináját. Edit már a baszás elején kétszer elélvezett és most, amikor a fiú elengedte a fenekét szinte ájultan nyúlt el a heveron. A dugásnak azonban nem volt vége, mert Edit félig hunyt pilláin át látta amint Éva ráveti magát István faszára és fölszopja azt, aztán o is négykézlábra áll és már mozog is a fekhely a heves lökésektol.
Tíz perc múlva hallotta István türelmetlen hangját amint neki szól.
- Edit simogasd a golyóimat!
Engedelmeskedett és élvezettel játszott a ringatózó herékkel. Közben ujjai elkalandoztak a farok síkos tövére, sot még Éva puncijához is hozzáért véletlenül egy heves dugó sorozat végén. Éva már szinte ronggyá volt baszva és többször kielégült. Nyöszörögve kérte Editet, hogy vegye át a helyét.
Kis menyasszonyom azon nyomban négykézlábra pattant és tartotta a pináját a vöröslo fasz elé. István vadul merült a pihent pinába és kúrni kezdte. Öt perc után Évát kérte, hogy feküdjön alájuk és nyalja a golyóit. A lány Edit oldala felol csúszott alájuk és habozás nélkül nyalni kezdett.
Edit kicsit gusztustalannak érezte, hogy a szorös heréket nyalogassa, de az izgalom elfeledtette vele ezt a kellemetlenséget. Elkezdte figyelni, amint Éva könnyu kézzel veri a méretes farkat és izgalmasnak találta, hogy egészen közelrol lát egy mesteri szopást. Mert Éva mesterien szopott, ezt késobbi tapasztalataim alapján kijelenthetem. A lány még a fogai és az arca közé is bevezette István makkját. Ezt mulatságosnak találta mert Éva arca jócskán kidudorodott a belül mozgatott rúdtól.
Editre került a sor, és bizonyítási vágytól futve vette szájába a faszt. Igyekezett minél rafináltabb nyelvcsavarokat bemutatni, és könnyu kézzel verni a még mindig kokemény dorongot. Közben huncut pillantásokat váltottak Évával.István nem érezvén túl ingerlonek a vele való foglalkozást, odaszólt a lányoknak.
- Éva erosebben csináld, mert így soha nem megyek el!
Éva, szinte durván kezdte rángatni a fiú faszát, ami hatásos volt, mert István sóhajtásai egyre szaporábbak lettek.
- Edit nyalogasd lejjebb!
Menyasszonyom a herék legalját kezdte el nyalogatni, de ez nem volt elég a kínlódó fiúnak.
- Még lejjebb, a fenekemet nyaljad! Nem csináltál még ilyet?
Edit, mindent szívesebben bevallott volna, mint azt, hogy o kezdo ezen a téren. Nagyon szeretett volna úgy elmenni innen, hogy a fiú elégedett legyen vele. Félt attól, hogy megszégyenül. Ezért legyozve ellenszenvét széthúzta a fiú farpofáit, és nekilátott a feladatnak.
Elfogta ot az elobbi viszolygás, de a fiú ítélete miatti szégyen még erosebb volt. Nem merte abbahagyni a nyalást, inkább megpróbálva magabiztosnak látszani széthúzta István fenekét, és óvatosan, nyelve hegyével nyalogatni kezdte a zárt lyukat.
A fiú élvezettel nyögdécselni kezdett, és dobálta a fenekét. Editnek "résen" kellett lennie, ha követni akarta a gyorsan mozgó lyukat.
Istvánnak ez lehetett a gyengéje mert, pillanatokon belül elélvezett és Éva szájába néhány csepp ondót pumpált.
Hosszat sóhajtott és kábultan elnyúlt a heveron. A lányok viszont felélénkültek, és kisiettek a fürdoszob ába.
- Köszi, hogy elhoztál ez nagyon izgi volt. Mit gondolsz, elégedett lehet velem ?
- Szerintem biztos, hogy tetszett neki amit csináltál. Kivülrol nézve nagyon jól csináltál mindent.
- Csak a fenék nyalás, az olyan ciki volt...
- Ez a gyengéje Istvánnak, engem is megtanított rá.
- Olyan izé vagy, ezt nem is mesélted, amikor a dugásaitokról beszéltél.
- Ezt meg én éreztem cikinek. Féltem, hogy kiröhögnél, ha elmondanám.
A lányok felöltöztek a még mindig kábultan fekvo István mellett, és búcsúzkodni kezdtek.
- Nagyon jók voltatok. Ezt meg kell ismételni. Edit szuperül szopsz, most már irigylem a volegényedet.
A fiú hosszan megcsókolta mindkettojüket az eloszobában, és kinyitotta az ajtót.
- Aztán csütörtökön gyertek, ahogy megbeszéltük!
Edit az ajtóból még egy pillantást vetett a lelógó hatalmas farokra, és úgy érezte gyorsan el kell mennie, mert ha nem, mindjárt lekuporodik a fiú elé...


loading...

Document Info


Accesari:
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.

 Coduri - Postale, caen, cor

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2015 )