Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload





loading...
















































A feleségem elso szopása

Maghiara










ALTE DOCUMENTE

A kétszeres megváltásunk
KEZDŐDJÖN A PÁRBALY
Amikor a gyógyulás várat magára
Sonkatekercs
Ringlis tojássaláta
Paprikás lepény
Bundázott töltött tojás
Kolbászos rizspogácsa
Füstölt pisztráng tejfölben
Fokhagymás füstölt marhanyelv

A feleségem elso szopása




Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem ot a szeretkezésre.
Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült ot szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint késobb megtudtam ez a nevetés tordöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást és két hónapig hallani sem akart hasonló kísérletrol.
A mondott ido leteltével egy tavaszi sátorozáson szinte magától kezdeményezett egy orális aktust ami olyan jól sikerült, hogy elélveztem és kirántottam a szájából a farkam. Úgy vettem észre nehezményezte ezt az akciómat. Én megköszöntem és tréfásan megdicsértem , mondván: "Nem korrepetáltál, hogy ilyen szenzációsan csinálod?" Edit talányosan mosolygott én pedig bamba kielégült állapotba kerültem, és nem foglalkoztam a dologgal.
Házasságkötésünk után évekkel derült ki amikor már sok grupin vettünk részt, hogy mitol táltosodott meg oly nagyon kis menyasszonyom.
A rosszul sikerült szopás után két nappal Edit és osztálytársa Éva, színházba utaztak Pestre. A vonaton Edit elpanaszolta barátnojének a kudarcba fúlt szopási kísérletet és azt kérte tole, hogy tanítsa meg a technikára. Éva felajánlotta, h 727x235h ogy hívják fel egy 28 éves ejtoernyos barátját, és vele oldják meg a korrepetálást. A barát otthon volt és késznek mutatkozott fogadni a lányokat.
Edit és Éva a kopott lépcsoházban mentek fölfelé amikor Edit legszvesebben visszafordult volna. Egyre jobban félt és amint nekem mondta lelkiismeretfurdalása is volt. Évának kellett lelket öntenie belé azzal, hogy dícsérte a fiú külsejét és kedvességét.
Az ajtót egy valóban jóképu férfi nyitotta ki és kedvesen üdvözölte oket. A bemutatkozás után ittak valamit és Éva a férfival bevonult a fürdoszobába. Edit pedig egy lapot nézegetett. Éváék teljesen meztelenül jöttek ki a fürdoszobából és rögtön a heverore huppantak. Elkezdtek csókolózni tapogatni egymást. Edit félszemmel leste oket, de nem mert nyíltan feléjük fordulni.
Éva kis ido múlva magukhoz hívta Editet aki szabódott, ezért Éva kézenfogta és odavezette a fiúhoz. Edit elmondása szerint a fiú hanyatt feküdt, és körülbelül 18-2O centis farka felállva feküdt a hasán.
Kis menyasszonyom megbabonázva nézte mint mondta, mert az enyém csak 15 centis és ez a példány az elso volt amit az enyémen kivül látott. Tehát hosszú is volt és vastag is, a fiú pedig ingerloen mosolygott rá.
Kezdte tunoben érezni a lelkiismeretfurdalását. Éva a falfeloli oldalról hanyagul ledolt a fiú mellé és megmarkolta a farkát. Komolyan Editre nézett és körbenyalta a fasz tetejét. Szemügyre vette a csillogó makkot és azt mondta:
-Ha bekapod körözz rajta a nyelveddel.
Ezzel szinte a menyasszonyom kezébe nyomta az idegen faszt. Edit izgalomtól remegve csúsztatta a szájába a makkot, aztán még egy keveset a fasz többi részébol. Jól ki kellett nyitni a száját, mert vaskos darabbal volt dolga. Nos, a jókora faszon elkezdte ütemesen csúszkáltatni a száját. Elmúlt a félelme és az izgalom egyre nott benne. Aggodalmat is érzett azonban, hogy ez a sokat tapasztalt remek pasi elégedett lesz-e vele. Fel sandított a férfire és összeszoruló szívvel látta, hogy elfintorítja a száját. Éva vette az üzenetet, és szelíden kivette Edit kezébol a faszt.
- Nyisd szét jobban a fogaidat. Nézd így.
Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepodött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben surun pillogott felfelé ellenorizni szopása eredményét. Azt mondta nagyon büszke volt magára, amikor látta a fiú élvezettol elváltozott arcát.
Óvatosan gyorsított és lelkesen engedelmeskedett, amikor Éva rászólt, hogy kezével verje a farkat. Az eredmény nem maradt el mert a fiú megfeszítette magát, és fura hangokat adott ki. Edit minden pillanatban várta azt a lövellést, amirol Éva oly sokszor mesélt már. Kicsit viszolygott a várható íztol, de elszánta magát, hogy leszopja Istvánt. Ekkor azonban Éva határozott mozdulattal kivette szájából a meredezo faszt, és saját szájába véve néhány gyakorlott mozdulattal elsütötte. Alaposan leszopta és megtisztogatta a még mindig merev faszt.
Edit kissé csalódott volt, de titokban hálás is volt Évának a feladat átvállalásáért.
- Nagyon jól csináltad. Másodjára már úgy szoptál mint egy profi kurva. - mondta István.
Azzal magához húzta Editet és hosszan megcsókolta. Miközben csókolt gyakorlott kézzel simogatta végig a testét és gombolta ki a szoknyáját. Edit megrémült. Nem azért jöttem, hogy szeretkezzek. Nem akarom megcsalni Józsefet. És még hasonlókat gondolt állítólag. De aztán elfogta ot a vágy és engedett a vetkozteto kezeknek. Pillanatokon belül meztelenül állt a hevero mellett. A fiú végig csókolta a testét és fürge nyelvvel bekalandozott a bozontjába.
Edit látta amint Éva hanyagul veri a fiú faszát, és közben huncutul mosolyog rá. István a heverore húzta Editet, és négykézlábra állította aztán vadul benyalt neki. Hosszú nyelvcsapásával végig szántott a pináján és a popsiján is. Nagyon élvezte, és itt felejtette el a megcsalást és engem is. Edit érezte, amint a duzzadt makk utat keres a szor között, és szolgálatkészen odafeszítette a fenekét a fasz elé.
Sikerült a fiú felnyársalta és kicsit megpihent benne. Aztán lassan megindult és folyamatosan gyorsítva baszni kezdte.
- Milyen szoros pinád van. szinte kipumpálja a farkamat - mondta István.
- Nem csoda, nem volt ami kitágítsa, a volegényének kis farka van. - mondta Éva. (Ez rosszul esett.)
Erre a fiú ráhajtott és pár lökés után telifröcskölte menyasszonyom pináját. Edit már a baszás elején kétszer elélvezett és most, amikor a fiú elengedte a fenekét szinte ájultan nyúlt el a heveron. A dugásnak azonban nem volt vége, mert Edit félig hunyt pilláin át látta amint Éva ráveti magát István faszára és fölszopja azt, aztán o is négykézlábra áll és már mozog is a fekhely a heves lökésektol.
Tíz perc múlva hallotta István türelmetlen hangját amint neki szól.
- Edit simogasd a golyóimat!
Engedelmeskedett és élvezettel játszott a ringatózó herékkel. Közben ujjai elkalandoztak a farok síkos tövére, sot még Éva puncijához is hozzáért véletlenül egy heves dugó sorozat végén. Éva már szinte ronggyá volt baszva és többször kielégült. Nyöszörögve kérte Editet, hogy vegye át a helyét.
Kis menyasszonyom azon nyomban négykézlábra pattant és tartotta a pináját a vöröslo fasz elé. István vadul merült a pihent pinába és kúrni kezdte. Öt perc után Évát kérte, hogy feküdjön alájuk és nyalja a golyóit. A lány Edit oldala felol csúszott alájuk és habozás nélkül nyalni kezdett.
Edit kicsit gusztustalannak érezte, hogy a szorös heréket nyalogassa, de az izgalom elfeledtette vele ezt a kellemetlenséget. Elkezdte figyelni, amint Éva könnyu kézzel veri a méretes farkat és izgalmasnak találta, hogy egészen közelrol lát egy mesteri szopást. Mert Éva mesterien szopott, ezt késobbi tapasztalataim alapján kijelenthetem. A lány még a fogai és az arca közé is bevezette István makkját. Ezt mulatságosnak találta mert Éva arca jócskán kidudorodott a belül mozgatott rúdtól.
Editre került a sor, és bizonyítási vágytól futve vette szájába a faszt. Igyekezett minél rafináltabb nyelvcsavarokat bemutatni, és könnyu kézzel verni a még mindig kokemény dorongot. Közben huncut pillantásokat váltottak Évával.István nem érezvén túl ingerlonek a vele való foglalkozást, odaszólt a lányoknak.
- Éva erosebben csináld, mert így soha nem megyek el!
Éva, szinte durván kezdte rángatni a fiú faszát, ami hatásos volt, mert István sóhajtásai egyre szaporábbak lettek.
- Edit nyalogasd lejjebb!
Menyasszonyom a herék legalját kezdte el nyalogatni, de ez nem volt elég a kínlódó fiúnak.
- Még lejjebb, a fenekemet nyaljad! Nem csináltál még ilyet?
Edit, mindent szívesebben bevallott volna, mint azt, hogy o kezdo ezen a téren. Nagyon szeretett volna úgy elmenni innen, hogy a fiú elégedett legyen vele. Félt attól, hogy megszégyenül. Ezért legyozve ellenszenvét széthúzta a fiú farpofáit, és nekilátott a feladatnak.
Elfogta ot az elobbi viszolygás, de a fiú ítélete miatti szégyen még erosebb volt. Nem merte abbahagyni a nyalást, inkább megpróbálva magabiztosnak látszani széthúzta István fenekét, és óvatosan, nyelve hegyével nyalogatni kezdte a zárt lyukat.
A fiú élvezettel nyögdécselni kezdett, és dobálta a fenekét. Editnek "résen" kellett lennie, ha követni akarta a gyorsan mozgó lyukat.
Istvánnak ez lehetett a gyengéje mert, pillanatokon belül elélvezett és Éva szájába néhány csepp ondót pumpált.
Hosszat sóhajtott és kábultan elnyúlt a heveron. A lányok viszont felélénkültek, és kisiettek a fürdoszob ába.
- Köszi, hogy elhoztál ez nagyon izgi volt. Mit gondolsz, elégedett lehet velem ?
- Szerintem biztos, hogy tetszett neki amit csináltál. Kivülrol nézve nagyon jól csináltál mindent.
- Csak a fenék nyalás, az olyan ciki volt...
- Ez a gyengéje Istvánnak, engem is megtanított rá.
- Olyan izé vagy, ezt nem is mesélted, amikor a dugásaitokról beszéltél.
- Ezt meg én éreztem cikinek. Féltem, hogy kiröhögnél, ha elmondanám.
A lányok felöltöztek a még mindig kábultan fekvo István mellett, és búcsúzkodni kezdtek.
- Nagyon jók voltatok. Ezt meg kell ismételni. Edit szuperül szopsz, most már irigylem a volegényedet.
A fiú hosszan megcsókolta mindkettojüket az eloszobában, és kinyitotta az ajtót.
- Aztán csütörtökön gyertek, ahogy megbeszéltük!
Edit az ajtóból még egy pillantást vetett a lelógó hatalmas farokra, és úgy érezte gyorsan el kell mennie, mert ha nem, mindjárt lekuporodik a fiú elé...


loading...




Document Info


Accesari:
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.




Coduri - Postale, caen, cor

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2018 )