Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...

Marketing pe Internet - O scurta introducere

Marketing
ALTE DOCUMENTE

Luna cadourilor creste vanzarile cu pana la 50%
Determinarea pretului de vânzare a produsului turistic
STRUCTURA PIETEI DE CAPITAL. PIATA PRIMARA SI SECUNDARA
IMPACTUL MESAJULUI TRANSMIS DE MIJLOACELE DE PUBLICITATE ASUPRA PIEŢEI ŢINTĂ
TEHNICI DE VANZARI
Marketing pe Internet - O scurta introducere

Marketing pe Internet - O scurta introducere

Daca toti vorbesc despre internet, era de asteptat ca acesta sa patrunda si în mediul academic, nu doar ca suport al cercetarii si comunicarii între membrii comunitatilor stiintifice din întreaga lume ci si ca obiect de studiu datorita potentialului sau de a genera si dezvolta afaceri. Este usor de imaginat ca afacerile viitorului vor avea ca suport, în marea lor majoritate, internetul si ca ceea ce astazi se întâmpla în piete, bine localizate în spatiu, se va transfera undeva într-un "spatiu virtual", unde orice întâlnire, negociere, finalizare a unei tranzactii va fi posibila într-un interval de câteva secunde sau minute cel mult.

În acest context, initiativa Universitatii "Spiru Haret" de a introduce în programa de studiu a studentilor sai disciplina "Marketing pe Internet" reprezinta expresia unei atitudini deschise, prospective, anticipative fata de ceea ce se va întâmpla mâine. Desigur, suportul de curs pe care îl aveti la dispozitie reprezinta o prima încercare, versiunea 1.0 de a aborda problematica implementarii marketingului pe internet. El are destule parti albe, viitoare directii de dezvoltare ale acestuia. Nu sunt explorate în amanuntime zone interesante si importante pentru organizatie - comertul electronic, cercetarea de marketing pe internet. Are un format mult prea literar, elementele grafice fiind absente. Dar parca si internetul a pornit la drum în format text, grafica si imaginile aparând mai târziu si dând culoare acestuia.
Priviti acest suport de curs ca un punct de pornire în dezvoltarea acestei discipline. Puteti gasi în el informatii despre partea "tehnica" a internetului (fara de care ar fi anevoioasa daca nu chiar imposibila întelegerea utilizarilor sale în sfera marketingului), despre cum arata lumea internetului la limita mileniilor doi si trei, despre instrumentul fundamental folosit în organizarea actiunilor de marketing în spatiul virtual ale organizatiei - planul de marketing on-line ca si informatii despre principalele instrumente ale acestuia - publicitatea on-line, campaniile de direct e-mail, grupurile de discutii în marketingul on-line, dezvoltarea site-urilor web.

Speram ca acest suport de curs sa fie util nu doar în planul pregatirii examenului de semestru ci mai ales în planul generarii unor idei legate de integrarea si utilizarea în contextul specific al pietei românesti. Ne dorim, ne promitem si va promitem ca editia 2.0 sa fie mai buna.

Autoriiloading...Document Info


Accesari: 1943
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )