Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...

FENOMENUL 'STIGMATELE'

medicina
ALTE DOCUMENTE

SINDROMUL DOWN
Vitaminele si pielea
Vin de lamaie
COLON - radiografia si bolile colonului
Virusul HPV si cancerul de col uterin
Trombocitopenii centrale
BOLILE CAILOR BILIARE
Mediastinul-delimitare, impartire
Menstruatia
RUJEOLA

FENOMENUL "STIGMATELE"


Acest fenomen a aparut la anumite persoane sub forma ranilor pe care le-a avut Isus Christos în timpul rastignirii (ranile în palme si în talpi, taieturile sulitei între coaste). Aceste semne au ramas pe corpul fiintelor umane pâna la moarte. Unul dintre cei ce au purtat aceste semne a fost Padre Pio, care a trait în Italia pâna în anii '70.
Din analizele unui grup de medici, care au urmarit acest fenomen s-a constatat ca din aceste rani, în fie 16416c217q care vineri, curgea sânge. Padre Pio a avut capacitati vindecatoare pe toata perioada existentei sale.

Aceste fenomene demonstreaza înca o data ca ratiunea umana înca nu percepe toate fenomenele care au loc în noi, ca pot exista si indivizi construiti cu un alt scop existential, ca viata fiintei umane poate fi asigurata si de un alt tip de energie neperceput de pamîntenii obisnuiti. Existenta oricarei fiinte necesita o cheltuiala de energie, care poate fi asigurata invizibil de catre simtul omului de rând.


Precogniscibilitatea este un fenomen care a fost demonstrat de mai multe fiinte umane, si anume prezicerea unor fenomene care în timp s-au îndeplinit.

Doresc sa relatez ca relatia noastra cu viitorul exista. Trebuie numai sa ai capacitatea de a simti aceste fenomene si, a-si dori sa aduc un exemplu din viata mea personala, care o stiu toti membrii familiei si prietenii.


În anul 1978 eu am fost invitat la Moscova, în Kremlin de catre niste personalitati importante. Mi-au propus sa plec în Vietnam, la Saigon, unde pe timpul acela era o perioada de tranzitie dupa razboi. Americanii plecasera din Vietnam, iar rusii intrau pe tot teritoriul. În acea perioada, eu eram doctor în biologie si terminam înca un doctorat în domeniul utilizarii baculovirusurilor pentru controlul densitatii unor insecte daunatoare. Am facut toate actele de plecare, pâna si biletele de avion le luasem. Trebuia sa plec cu fiul meu cel mic Veaceslav, care avea atunci 5 ani. Ceilalti 3 copii erau acum la scoala si a trebuit sa îi las cu bunicii. Cu o noapte înainte de plecare, am visat ca sunt prins în Saigon si condamnat la moarte. Am visat ca stateam pe un podet de lemn si deasupra mea atârna funia cu care trebuia sa fiu spânzurat, si la un moment dat am disparut de pe podet si m-am trezit într-o biserica luminoasa.

A doua zi, de dimineata am telefonat la Moscova si am anuntat ca refuz sa plec în Vietnam. Nu pot sa astern pe hârtie cuvintele pe care le-am auzit de la capatul celalalt al firului, dar am refuzat cu desavârsire, înghitind reprosurile demnitarilor de atunci. La institutul în care lucram, eu eram responsabil de cercetatorii stiintifici din domeniul protectiei biologice si, cu aceasta ocazie am fost înjurat si pedepsit de toti veneticii, mai ales ca eram singurul român cercetator stiintific principal din institut, ceilalti fiind rusi sau evrei. În locul meu a plecat un cercetator din Leningrad pe care îl cunosteam, împreuna cu cinci colegi, despre care am aflat, dupa un an de zile, ca doar doi dintre ei s-au întors si aceia bolnavi. Ceilalti fusesera asasinati.
Cu mult timp înainte de a începe cercetarile stiintifice în domeniul extractelor de substante biologic active din insecte, am avut un vis în care eram schior. Saream de pe o trambulina foarte înalta, zburam peste firele de electricitate si mi se parea ca sar peste niste ziduri foarte înalte si ajungeam în Franta. Aici, faceam un ciclu de experiente cu virusuri recombinate si am descoperit o proteina care îmi subtia pielea. În aceeasi zi am plecat la biblioteca, unde am gasit articolele unor cercetatori din Coreea de Sud, care descriau niste procedee de obtinere a unor proteine din hemolimfa (sângele) unor insecte. Trei nopti nu am putut dormi. Aveam impresia ca cineva ma îndemna sa cercetez mai departe. Am lucrat în secret 20 de ani. Primele preparate pe care le-am obtinut le-am testat pe corpul meu.

Mai târziu, am visat ca plecam departe de casa, în laboratoare spatioase unde am obtinut date pretioase si împreuna cu directorul stiintific de la Institutul de Medicina Veterinara, doctor docent, si d-na Popescu, sef de laborator, am facut primele teste de toxicitate pe animale (sobolani), de unde a reiesit, toxicitate 0.

În fiecare duminica plecam la mânastirea Casin unde ma rugam si ma simteam mai aproape de Dumnezeu.

Toate aceste evenimente coincid cu exemple pe care le-am citit în literatura. Unul dintre aceste exemple a fost presedintele SUA, Lincoln, care a visat atentatul înainte de a fi asasinat. Se afla la Casa Alba, în haine funerare, cu fata acoperita. În jurul lui stateau soldati si civili, toti plângând. Lincoln a întrebat un soldat "Cine a murit la Casa alba ?" si acesta i-a raspuns: "Presedintele a fost asasinat!". Lincoln a povestit acest vis si la numai câteva zile a fost asasinat.

Un exemplu discutat timp de 100 de ani a fost voiajul transatlanticului "Titanic", la 12 aprilie 1912, cel mai sigur vas pe acea vreme. Se stie ca vasul s-a scufundat la 14 aprilie 1912 ca urmare a ciocnirii cu un iceberg. Catastrofa a provocat moartea a 1.500 persoane, din 2.207. Domnul Midleton care trebuia sa plece în America si cumparase la 20 martie un bilet de calatorie pe Titanic, a visat ca se va scufunda si a refuzat sa mai plece. Dupa catastrofa, el a povestit tuturor motivul pentru care nu a mai plecat.

Din aceste întâmplari putem deduce ca, daca premonitiile sunt descifrate si interpretate corect se pot evita evenimente nedorite.
loading...Document Info


Accesari: 1008
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )