Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload

loading...
MEMORIU DE ACTIVITATE PROFESIONALA

profesor scoala


ALTE DOCUMENTE

Examen pentru obtinerea atestatului profesional īn informatica - bilet 16
Chestionar pentru pǎrinti
CONCURSUL DE LIMBA FRANCEZĂ
FIsA DE EVALUARE PENTRU CONCURSUL DE ATRIBUIRE A GRADAŢIEI DE MERIT - 2007
DEMERS DIDACTIC - stiinte ale naturii
PLANIFICARE CALENDARISTICĂ CLASA a VIII -a DISCIPLINA : MATEMATICĂ
PLANIFICARE CALENDARISTICĂ DISCIPLINA FIZICĂ
Proiect didactic - Educatie plastica - Flori de primavara
PROGRAMA DE PREGATIRE
FISA INDIVIDUALA DE EVALUARE ANUALA

 

 


MEMORIU DE ACTIVITATE PROFESIONALA

 

 

NUME: Bardu Veronica Florentina

STUDII: Universitatea din Pitesti- Facultatea de Litere si Istorie , specializarea limba si literatura franceza- limba si literatura engleza

DISCIPLINA: LIMBA ENGLEZA

STATUT: Titular - Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu"

VECHIME: 8 ani

 

ACTIVITATE DIDACTICA

In anul 1999-2000 am fost profesor suplinitor la scoala Nr.4 , cls I-VIII, Rosiori de Vede, Teleorman. Pentru activitatea desfasurata īn anul scolar 1999-2000 515l1116f am primit din partea Consiliului de administratie calificativul Foarte Bine

Prin dispozitia nr.363/28.08.2000, emisa  de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta am fost numita prin concursul organizat de Colegiul National Pedagogic "Constantin Bratescu"pe postul de limba engleza, īncepānd cu 01 .09.2000.           

In anul scolar 2005-2006 am fost profesor la clasele: a IX-a B  (īnvatatori-educatori, bilingv), a XI-a A (īnvatatori -educatori,bilingv), a XII-a B (īnvatatori -educatori, bilingv).

In anul scolar 2006-2007 am fost profesor la clasele:VIII B,(Intensiv), a X-a B  (īnvatatori-educatori, bilingv), a X-a A (īnvatatori -educatori,bilingv), a XI-a B (īnvatatori -educatori, bilingv).

In anul scolar 2007-2008 sunt profesor la clasele:VII A,(Intensiv), a IX-a B  (filologie, bilingv), a XI-a B (īnvatatori -educatori,bilingv), a XII-a A (īnvatatori -educatori, bilingv).

ACTIVITATE METODICA SI PERFECTIONARE STIINTIFICA

 

             Am participat la toate activitatile metodice si stiintifice organizate de I.S.J. Constanta: consfatuiri, cursuri de abilitare currriculara, īntalniri metodice organizate la Colegiul National Pedagogic sau la alte licee teoretice, corectare la concursurile de olimpiada, la examenele de bacalaureat sau la examenele de admitere din cadrul Colegiului.

            In cadrul megaproiectului Educatia 2000+, am participat la urmatoarele cursuri de perfectionare: ,,Inteligente Multiple", ,,Lectura si Scierea pentru Dezvoltarea Gandirii Critice".

            In perioada 29-30 martie 2003 am participat la cursurile "Preparing Students for CPE" si "Preparing Students for CAE" organizate de British Council si University of Cambridge ESOL Examinations, iar īn perioada 04-05 octombrie 2003 am participat la cursurile "Preparing Students for FCE" si "Preparing Students for PET."

Īn perioada 07-12 iulie 2003 am participat la cursul de perfectionare, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine.

Īn aprilie- mai 2006 am participat la cursul de ,,Consiliere si Orientare" , centrul Educatia 2000*, durata 100 ore.            Sunt membru īn  Comisia pentru conservarea patrimoniului, īncepand cu anul scolar 2003-2004, realizand lunar un clasament al claselor din Colegiul Pedagogic .

Am obtinut Certificatul de acordare a definitivarii in invatamant, cu media generala 7,96, in urma examenului sustinut īn  luna august 2003, la Universitatea Bucuresti.

 Functionez in cadrul cercului de limba engleza "Biggy Boo" pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, avand 2 grupe.

ACTIVITATEA DE INSTRUIRE

              Pe tot parcursul activitatii didactice m-am preocupat de parcurgerea curriculum-ului, operationalizarea obiectivelor si intocmirea corecta a documentelor scolare.

              Comunicarea cu elevii a urmarit atāt dobāndirea noilor cunostinte , cāt si formarea abilitatilor, folosind strategii didactice adecvate particularitatilor de vārsta ale elevilor. Am urmarit sistematizarea si esentializarea informatiei in corelatie cu obiectivele lectiilor, folosind un limbaj stiintific adecvat, cu accent pe dezvoltarea capacitatilor de autoinstruire.

               Elevii au fost notati la fiecare unitate de invatare parcursa, totodata urmarind dezvoltarea capacitatii lor de a se autoevalua.

   De asemenea, am avut elevi participanti la Olimpiada Judeteana de engleza si la concursul Cangurul Lingvist. Īn anul scolar 2006-2007, la nivelul catedrei de limba engleza am fost numita profesor responsabil pentru atestatul de predare īn limba engleza la clasele I-IV si pentru atestatul de competenta lingvistica. De asemenea , īn calitate de prof. coordonator al elevilor de la clasa aXIIa B m-am implicat īn proiectarea lucrarilor de atestat , media clasei pentru atestatul de competenta lingvistica a fost 9,96. Īn anul scolar2007-2008 sunt prof.coordonator de practica la limba engleza, la clasa aXIa B. Īn plus, am inceput si pregatirea suplimentara pentru clasa a XII-a A in vederea examenului de bacalaureat.

         

ACTIVITATEA EDUCATIVA

            Sunt profesor diriginte al clasei a XI -a B specializarea īnvatatori-educatori, profil bilingv engleza si ma preocup permanent de īndrumarea acestor elevi. Temele pentru ora de consiliere si orientare sunt alese īn functie de programa..

Majoritatea elevilor au raspuns cu promptitudine diverselor actiuni si activitati extracurriculare si s-au remarcat in cadrul Zilelor Colegiului.

De asemenea, īn luna aprilie 2006 m-am implicat īn proiectul comunitar ,,Ajutāndu-i pe ceilalti ,te ajuti si pe tine ".Partile implicate au fost Colegiul National Pedagogic,,Constantin Bratescu" si Caminul pentru persoane vārstnice cu sediul īn Constanta Prin acest proiect am urmarit formarea la elevi , a unor comportamente responsabile , a unor atitudini empatice si tolerante.

Pe 05 octombrie 2007, Ziua Nationala a Educatiei am organizat o activitate  pe tema "Learning for Life". Dezbatera a fost organizata la clasa la care sunt prof. diriginte,  pentru a marca importanta educatiei īn viata elevilor.


loading...
Document Info


Accesari: 17354
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2018 )