Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
UploadADAPOST PROTECTIE CIVILA

sociologie
ALTE DOCUMENTE

Caci de n-ar fi, nu s-ar povesti...
DROGUL.
25 de maxime care te vor delecta.
INTRODUCERE ĪN SOCIOLOGIA MANAGERIALĂ
Structura planului de relatii publice
A trecut deja destul de mult timp de cand nu te am vazut
Viata ar trebui inceputa cu moartea
Droguri > Inhalanti si solventi
Adevaruri despre noi toti

ADAPOST PROTECTIE CIVILA
Conform normativului in vigoare se impune prevederea unui adapost in subsolul acestui imobil. Numarul de persoane prevazut a fi adapostite este de 119.

            Suprafata adapostului este de 198.50mp, acoperind necesarul prevazut pe 18118d322s ntru functiunile imobilului.

            Accesul in adapost se face din coridorul central al subsolului cu intrare prevazuta cu o usa metalica de protectie etansa (UME2), avand un prag ridicat cu 15cm fata de nivelul pardoselii. Protectia intrarii in adapost este asigurata printr-un sas cu suprafata de 2.26 mp. Zidul dintre  acest sas si adapost are grosimea de 40cm si va fi executat din beton. Intrarea din sas in adapost se va asigura printr-o usa etansa  (UE), prevazuta la randul ei cu un prag de 15cm. Adapostul va beneficia de o evacuare secundara realizata printr-un tunel ce debuseaza direct in exterior pe terenul proprietate, la o distanta de 4.60m de cladire, distanta ce reprezinta mai mult decat 1/3 din inaltimea imobilului (14.00m). Iesirea de salvare comunica cu adapostul printr-un gol de 0.70 x 0.70 m prevazut cu oblon de protectie etans (OME), cu deschiderea spre exterior. Intre tunelul iesirii de salvare si adapost se prevede un rost de tasare.

            Adapostul va avea pe contur pereti de beton armat de 40cm grosime. Planseele corespunzatoare circuitului intre accesul principal in cladire si pana in zona adapostului, inclusiv adapostul, au fost proiectate a fi executate din beton armat cu o grosime de 20cm pentru a putea rezista  la eventualele sarcini provenite din daramaturi.
In spatiul adapostului ALA nu sunt prevazute alte instalatii in afara celei necesare ventilarii. Deasemenea se respecta normativul prin care nu se admite trecerea  conductelor de instalatii in afara celor de apa si inacalzire cu diametrul de max. 70mm, prevazute la intrare si iesire cu robinete de inchidere.

            Grupul sanitar uscat, dotat cu doua baterii a cate trei grupuri sanitare, acopera necesarul de persoane si este amplasat in imediata apropiere a intrarii in adapost.

            Priza de aer proaspat se va asigura prin tubulatura direct din exterior pentru ventilatorul actionat manual prevazut  in proiect.

            Nu se vor executa finisaje. Beton aparent  si pardoseala din beton sclivisit.
Document Info


Accesari: 5773
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )