Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
UploadDeclaratii de dragoste

Resurse umane


ALTE DOCUMENTE

Fisa de munca independenta
Îngropat într-un mormânt anonim
EXEMPLU DE CURRICULUM VITAE - CV
9 reguli ale fericirii in cuplu
Mesajul
Analiza situatiei
Evaluarea
DEZVOLTAREA MANAGEMENTULUI RESURSELOR UMANE
8 motive pentru a deveni antreprenor
Faza de pregatire

Declaratii de dragoste

Bine ai venit! ..am creat această pagină pentru voi toti, persoane romantice ca si mine... am zis că e altfel, si crede-mă că asa este... am cules de pe internet, de la prieteni tot ce poate fi mai bun, si am strâns totul aici pe acest site special pentru tine, pentru ca tu să ai parte de dragoste... Cele mai superbe declaratii sunt doar aici... declaratii trimise de indrăgostiti ca tine sau ca mine... Participă si tu cu astfel de declaratii... poti participa trimitându-le pe mail la s1mplu@s1mplu.ro ... si vor apare aici cu numele tău... Ajută-mă să creez o lume in care dragostea invinge intotdeauna..."Mă tem că, daca m-ai iubi, mi-ar exploda tâmplele de atăta fericire. Tâmpla dreapta mi s-ar prelinge pe

sâni si pe coapse si s-ar scurge intr-o crăpătura de pe podea.Tâmpla stânga s-ar desprinde de mine si, delirind, ar pluti in nestire până când s-ar izbi de o stea. Totusi, te rog mult, iubeste-mă."

"In fiecare zi doar la ea mă gândesc

 Dar ea nu stie cât de mult o iubesc

 Ea este viata mea

 Ziua nu are sens fără dragostea sa.

 Când am văzut-o am stiut...

 Că dragostea o victimă a mai făcut

 Mi-as da viata pentru ea

 Totul ca să fiu numai cu ea

 Si o voi iubi mereu."

"As vrea să iubesc marea, dar marea nu iubeste,

 As vrea să iubesc pământul, dar pământul e rece si plin de intuneric

 As vrea să iubesc oamenii, dar oamenii sunt răi...

 As vrea să te iubesc pe tine dar nu stiu dacă mă iubesti

 Dar totusi am să iubesc tot ce e mai bun din mare, pământ si oameni

 Iar din tine am să iubesc totul pentru că ai fost si vei rămâne marea mea iubire."

"Tu ai fost si vei fi iubirea mea. Din clipa-n care te-am văzut mi-am spus că tu esti cea pe care o asteptam de mult timp. Am făcut tot posibilul să ajung la inima ta dar.. se pare că tu nu m-ai lasat cel putin la inceput. Atunci in mintea mea totul era confuz "Oare chiar iubeam ?", dar oare ce inseamna să iubesti ? Era oare acel sentiment care te făcea să te simti parcă tu conduci intreaga lume, cred că asta e pentru că pentru prima data in viata mă simt in al nouălea cer dragostea mea, Te Iubesc, Te Iubesc nu mă refuza. Din clipa-n care te-am văzut atât de mult mi-ai plăcut, ochii tăi m-au chemat. Te iubesc, esti viata mea !"

"Iubirea ta imi dă viată. Te iubesc si asta mă face să fiu mai bună, mai frumoasă, mai intelegătoare, dar iubirea ta pentru mine mă face să fiu cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai intelegătoare. "Te iubesc" e putin spus. "Te ador" parcă se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult decăt te iubesc, te ador mai mult decăt te ador, te ador mai mult decât ieri si mai putin decât mâine. Privirea ta imi dă aer, existenta ta ma face să fiu constientă de existenta mea."

"Căt de mult te iubesc nu vei sti niciodată. Totusi, pentru a da o dimensiune infinitului iti pot spune că 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inima mea bate pentru tine. E mult sau e putin ? ...când vei sti raspunsul se va risipi si misterul !!!"

*"Esti parfumul suav al crinilor albi

 Ce infloresc in sufletul meu pătimas

 Esti picătura de rouă ce se oglindeste

 Pe petala unui trandafir

 Esti o rază de soare

 Care mă cuprinde in bratele-i calde

 Esti mireasma vântului de primăvară

 Ce-mi mângâie părul

 Esti lacrima care alunecă pe obraz

 Si se sparge in palma mea

 Esti visul meu

 Care mă tine trează

 Esti luna care mă priveste-n noapte

 Esti o iluzie, durere, soapte

 Trăiesti ca să iubesti

 Asa esti tu

 Si te iubesc asa cum esti."

"Poate că ochii mei nu au luminat indeajuns zarea ta, poate că zâmbetul meu senin nu a inseninat

indeajuns fata ta, poate că am fost doar un strop din roua diminetii, care a căzut in fântâna vietii tale, poate că am fost doar o stea, in inaltul cerului inimii tale, dar poate că TE-AM IUBIT, si TE IUBESC !!!"

"Cateodata mă trezesc in mijlocul noptii, tremurând de frică, simtindu-mă singur, fara speranta, deoarece mă gândesc cum ar fi ca tu să nu fi langa mine. Iar apoi mă intreb dacă stii intr-adevăr căt de mult insemni pentru mine, cât de incredibilă cred că esti. Eu cred că tu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivul pentru care eu traiesc. Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cum florile iubesc pamantul, asa cum pasarile iubesc cerul. Trăiesc prin tine, iar tu prin iubirea mea. TE IUBESC !!!"

"Dragostea inseamnă să respiri, să speri, să ierti.. iubesti. Dacă as fi un nor as sta tot timpul deasupra ta, dacă ai fi pământ eu as fi apă, dacă ai fi "răutatea", eu as fi puritatea. Te iubesc foarte mult si cred că fără tine nu as mai putea trăi in această lume, care m-i s-ar părea ca ziua fără soare sau noaptea făra stele."

"Ti-am scris o scrisoare cu picături de ploaie iar cu vântul ti-am soptit-o. Am chemat vântul si i-am spus să te mângâie; am adus păsările si le-am pus să-ti cante. Am inflorit copacii pentru tine si am topit zăpada. Iubitule, dacă incă nu ti-ai dat seama, să stii că eu sunt primavara si, si... Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!"

"O data te-am văzut

 Si-am stat incremenit

 Si crudă a fost durerea

 Cu care te-am iubit.

 Te văd a doua oara

 Si stau, si mă gândesc

 Dacă tin la tine, dacă te iubesc."

"Când seara se lasa si toate zgomotele au "adormit", tacerea fermecatoare a noptii te va face a-mi acorda putin din timpul tau, pentru a da atentie micutelor mele rânduri. De fiecare data adorm cu tine în gând, ma scol cu tine-n gând, manânc cu tine în gând. Dumnezeule! Ce se intâmpla cu mine?! Oare asta înseamna sa iubesti cu adevarat?!... Daca ai sti ce greu îmi este fara tine, poate ca intr-o zi, voi putea sa îti rostesc aceste cuvinte in fata... Acum în inima mea este un loc aparte pentru tine, un loc pe care ai reusit sa-l cuceresti si sa-l stapânesti... Astazi când tu, rezemata, vei citi aceste rânduri; eu ma voi gândi, îmi voi imagina cum ar fi fost sa fim impreuna. Nu vreau sa-ti spun decât ca îmi este foarte greu sa trec peste zilele astea când toata lumea va fi împreuna si noi, nu..."

""Din toate lacrimile care au curs cândva, au crescut trandafiri, din care în fiecare zi am cules câte unul. Si în fiecare zi mi-am adus aminte de "spinii" pe care acestia îi aveau. Dar la vederea frumusetii lor, am uitat de fiecare data... Am cules pentru prima oara un trandafir alb, pe care spinii nu-l urâtisera înca si puritatea lui s-a oglindit în viata mea... Am cules apoi un trandafir rosu, fara de care gradina mea n-ar mai fi ramas aceeasi. Atunci am inteles ce înseamna "iubirea" si tot atunci... l-am întâlnit pe "el"... Fara sa vreau, am simtit cel de-al treilea trandafir; ale sale petale galbene, cum se scuturau una câte una în mâna-mi cazuta în cautarea dragostei "lui" zadarnice... Am simtit cum trandafirul cu petale transparente se scutura, iar fiecare petala cadea una câte una, ca fiind lacrimile mele... Am cautat în zadar sa gasesc în imensa "gradina" orice alt trandafir, pentru ca toti se uscasera. Atunci am cules fara sa vreau, pe ultimul, acela violet, care înca nu se ofilise. Doar o petala aruncata, a alunecat grabita pentru a pecetlui despartirea noastra... Acum "gradina" este goala si vântul "alearga" de la un capât la altul pentru a da fila cu fila viata mea si pentru a "matura" petalele cazute..."

"M-am trezit într-o dimineata cu presimtirea ca ceva se va întâmpla în acea zi. Si a fost ceva minunat. Te- am zarit pentru o clipa, dar ai disparut... Dar a fost de ajuns pentru a ma îndragosti... Si de atunci am dorit mereu sa te zaresc,... dar pentru a-ti vorbi, nu aveam înca acel curaj. Doream sa te cunosc, sa ma cunosti. Astfel am aflat cum te numesti si imaginatia si firea mea nebuna au luat-o razna. Am prins curaj si ti-am vorbit, dar erai atât de distant si totusi... atitudinea ta nu m-a descurajat. Esti înca prezent în visele mele si cred ca este de ajuns. N-as vrea sa ajungi totusi sa ma cunosti, de frica unor deziluzii. Este de ajuns sa stii ca undeva, acolo, nu prea departe, este cineva pentru care reprezinti tot ce e frumos..."

"Sunt o picatura de ploaie strivita între pleoapele tale grele de visuri. Sunt un gând hoinar, ratacit în parul tau, roua diminetii târzii incendiate de soare, secunda boaba de nisip cazuta în clepsidra fara de sfârsit. Sunt firul de iarba peste care treci acum grabita, sunt frunza pe care o tii îngândurata între degete! Sunt raza de soare care îti mângâie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti înainte de a visa si primul tau gând... Iubita mea, ochii tai deschid spre mine universuri, zâmbetul tau ma îmbata de o betie cereasca. Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau... sfârsitul unei lumi si nasterea alteia. Iubita mea esti vis si... durere... Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa îmi zâmbesti, sa ma atingi, sa ma saruti. Te mai astept o viata... Si ce altceva as mai putea sa îti ofer decât doi ochi caprui, frumosi si un zâmbet cald, care sa-ti calauzeasca pasii zi de zi!"

"Numai Dumnezeu a putut inventa aceasta iubire. Ceva asemanator am visat o data, dar nu era la fel, pentru ca în vis portile cerului sunt deschise pentru mine. Mi-am dat seama târziu ca viata merita traita, dar niciodata nu-i târziu sa te iubesc, sa îti dovedesc ca TE IUBESC. A fost de-ajuns doar o privire, atunci când noi ne-am întâlnit si parca ne stiam de-o viata si inimile-au tresarit. Iar tu de mâna m-ai cuprins, si eu stiam ca-ncepe-un vis din care amândoi n-am vrea nicicând ca sa mai fim treziti.

Iti multumesc tie iubire pentru dragostea ta...

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta poveste de dragoste!"

"In miez de iarna, un gând singuratic, ma face sa încep câteva rânduri... Cum as putea sa îti demonstrez ca CONTEZI pentru mine, cum as putea sa te fac sa îmi acorzi macar o clipa din pretiosul tau timp... o clipa care ar însemna o vesnicie pentru mine... Este miez de noapte si doua inimi singuratice îsi dau pentru prima oara "mâna" pentru a forma ceva atât de frumos, ceva numit DRAGOSTE! Seara se lasa si odata cu ea gândurile mele se îndreapta catre cineva pentru care eu exist... Acel cineva esti tu iubirea mea, esti tot ceea ce conteaza pentru mine... esti TU"

"Cu ochii în lacrimi caut spre cer, si implor alinare divina, e ziua în care altarele cad si nu mai exista lumina. Prin labirintul noptii merg, dar nu exista scapare; spre lumina firava alerg si totul în calea mea moare... Ma simt ca un înger murdar un înger cu aripi taiate cersind iertarea în zadar... în fata usilor inimii tale ferecate!Viata e frumoasa când esti alaturi de mine, viata e frumoasa când ploua afara si e cald în casa când îmi soptesti ca ma iubesti si simt cu drag ca tu nu îmi lipsesti..."

"Vântul imi fura o lacrima,... e lumina trecutului, iar ochii tai ca doua licariri de stele... caldura mâinilor... O clipa si apoi, nu mai conteaza... Stau întins pe malul marii si adierea vântului ma face sa simt vibratia dragostei ce ne leaga... Strigatul inimii tale se aude în departari... ma cheama la ea... Marea îngâna cuvintele tale rostite odata, care acum s-au dispersat în negura uitarii... In noaptea asta, te simt un pic mai aproape de mine... Luna rotunda sta de veghe, vegheaza la dragostea noastra... si îmi sopteste ca si tu ma iubesti tot atât cât te iubesc si eu... Vântul bate, primii fulgi de nea îmi mângâie fata, ma simt tot mai slabit când te stiu departe de mine... Luna ingâna si ea cuvinte magice, parca rupte de realitate, cuvinte ce se regasesc parca în adâncul sufletului meu... Fara tine ma simt pe un drum fara sfârsit,... Un drum care parca nu se mai termina niciodata... Incerc sa merg mai departe, dar totul mi se pare un abis... în care ma tot afund si oricât as incerca sa ma înalt, simt ca nu mai am scapare..."

"Stau si ma gândesc cum sa ajung mai aproape de inima ta... si nu reusesc sa îmi dau seama... ce lipseste... ca noi sa fim împreuna pentru eternitate... poate ca asa ne e scris, sa fim departe... unul de altul... si sa iubim prin suferinta... Am nevoie de tine... Vreau ca în fiecare seara sa adorm cu tine... si a doua zi, dimineata sa fii tu cea lânga care sa ma trezesc... Vreau ca tu sa reprezinti visele mele, vreau ca tu sa fi motivul pentru care sa traiesc, vreau ca tu sa fii TOTUL !"

"Sunt un fulg de nea care încearca sa îti mângâie fata... Doamne ce as vrea sa ma scurg în pielea ta si sa nu mai ies niciodata, asa as avea certitudinea ca nu am sa te pierd... Poate ca pentru o clipa, ai sa crezi ca sunt nebun... Poate ca asa este... sunt nebun, nebun dupa tine, TU esti tot ce am de pret... tot ce am visat, tot ce mi-am dorit... Poate viata mea a fost cruda cu mine, tu sa fii atât de departe si eu... sa te caut în disperare... Vreau sa te vad, sa te sarut, sa fiu numai si numai al tau, nu pentru o clipa, ci pentru eternitate... Noaptea trece, o muzica suava îmi alina singuratatea... Ce pot face? Nimic decât sa astept clipa revederii noastre, clipa în care voi fi din nou in al noualea cer... Ma rog la Dumnezeu ca acea clipa sa fie cât mai aproape pentru ca suferinta mea sa înceteze... Am nevoie de iubire, am nevoie de o iubire sincera si reala... m-am saturat de minciuni si înselatorii... Vreau sa traiesc alaturi de tine clipe magice, clipe de vis, clipe în doi, pe care nu cred ca as putea sa le descriu în cuvinte... pentru ca nu au grad de comparatie... Marea este complicea mea, ea este alaturi de mine mereu, ea este singura care nu m-a tradat si nu ma va trada niciodata... Dar ea nu poate tine locul unei dragoste adevarate... e nevoie de un înger de fata pentru ca totul sa fie ca în paradis... Si ce mai pot cere de la Dumnezeu când am gasit-o? Doar sanatate, si multi ani de fericire..."

"Mai da-mi o sansa, iarta-ma; eu stiu bine c-am gresit...

 Dar esti iubirea vietii mele; esti visul spre care am tânjit.

 Iarta-ma, te rog de mii de ori; încearca sa revii la ce a fost...

 Caci fara tine; îti jur ca viata n-are rost.

 Eu te visez în fiecare seara; si singur în vis eu îti soptesc...

 Simtind regretul cum ma inconjoara; de ce, de ce-am gresit, când stiu ca te IUBESC !"

"...Sunt o adiere de vânt salbatica... Eu sunt lumina calda a diminetii ce-ti gâdila genele lungi pentru a-ti

deschide ochii sa vezi splendoarea ce te înconjoara. Eu sunt o raza de soare calda si firava ce-ti mângâie obrajii fini; eu sunt roua de pe firele de iarba ce-ti saruta gleznele; eu sunt un cânt al pasarilor ce te încânta cu ciripitul lor vioi; eu sunt o adiere de vânt salbatic ce-ti rasfira firele de par. Eu sunt o floare mica si tacuta ce îti implora mângâierea, sunt un gând raslet ce te face sa tresari când esti singur, iar tu esti sprijinul meu în lumea cea reala cufundata în visare..."

"Când afara ploua, la tine ma gândesc; când afara-i soare, inima mi-o dezrobesc...

 Gândindu-ma la tine, stiind ca ai sa vii; simtind, ca pentru totdeauna tu ma vei iubi.

 Dar singur ma amagesc, în noapte, si plâng; as vrea sa-mi fi aproape, în brate sa te strâng...

 Sa-ti spun cât te iubesc; dar ma gândesc sa nu gresesc.

 Si de aceea plâng si tac; ma-ntreb mereu de-ti sunt pe plac

 De m-ai intelege... as fi fericit; si toata viata mea te-as fi iubit."

"Cineva va fi întotdeauna aici sa te iubeasca, cineva va pretui întotdeauna caldura zâmbetului tau si fericirea inimii tale... Cineva va incerca întotdeauna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase... TE IUBESC nu doar pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu când sunt cu tine... TE IUBESC pentru ca ma ajuti sa fac din viata mea nu o taverna ci un templu, din faptele mele de zi cu zi... nu un repros, ci un cântec... Cineva te va iubi întotdeauna, iar acel cineva voi fi întotdeauna EU! Totul ne desparte pe mine si pe tine... distanta, oamenii, viata... poate si destinul... iata ce vreau sa-ti spun: nu ma tem nici de zâmbetul tau, deci nu ma tem de nimic; sunt ceea ce-i dincolo de fereastra odaii tale... departarea... Amintirea ta nu are unde sa ma afle, glasul tau nu poate sa ma strige caci nu stie unde sunt între cele patru zari... Stii sa asculti? Auzi vântul la fereastra? Auzi pasarile care vin si pleaca ducând si aducând primavara? Stii ce-i nostalgia? Privesti uneori pe fereastra fara sa vezi nimic... sunt pe-acolo si într-acolo... fara fiinta o apropiere si o îndepartare în preajma ta... TE IUBESC!"

"Traiesc din amintiri, vise si sperante. Daca mi s-ar lua acest mod de a trai as muri precum moare o floare

atunci când este udata. Inima mea a fost udata cu lacrimile deziluziei create la sfârsitul acestei relatii. Tot ce stiu este ca EL reprezinta tot ce e mai bun pentru mine, un mic ideal de frumusete si bunatate. De ce oare n-a fost sa fie asa cum a spus EL? Oare voi mai iubi vreodata?!"

"Dragostea este o dulce iluzie ce se naste din lumina razelor de luna... caldura pamântului si lacrimile norilor... E o adiere de vânt cu nuanta, un râset de frunze... un cântec care rasuna... un drum anume... care te poarta în visele cele mai profunde. Fiecare gând al meu catre tine... se va lasa usor din mine... va pleca în zari si va lasa în urma un soare ce-o s-apuna... Si poate tu ma vei uita caci visul trecator a fost..., dar tot ce-am spus e-adevarat si te-am iubit neîncetat... Dragostea este o iluzie optica ce duce la orbire, o multitudine de calitati si chiar defecte înbalsamate într-un trup cu umbre si oglindiri irezistibile... Dragostea poate fi TOTUL sau NIMIC... alegerea iubite, e numai a ta !"

"Nu mint când îti spun ca te iubesc, nu mint când îti spun ca îmi lipsesc îmbratisarile tale, tandretea ta, dragostea ta, tot ceea ce esti tu. In putin timp am învatat sa iubesc un suflet minunat, un suflet care merita ceva mai bun decât ceea ce îi pot oferi eu. As vrea sa pot pleca într-un loc cât mai departe, sa pot uita tot ce mi se întâmpla, sa încep o viata noua, sa te cunosc pe tine acolo... nu aici în lumea asta nebuna din care eu nu mai am scapare. Acum nu îmi ramâne decât sa traiesc aceasi viata monotona pe care o am de ani, sperând ca într-o zi se va termina totul si voi avea un alt început, un început numai al meu...""Te-am vazut cum dormeai... am vrut sa vin sa te sarut, dar atunci ai deschis ochii, mi s-a facut frica si am fugit... Când te vad, simt cum pamântul îmi fuge de sub picioare parca totul se roteste în jurul meu, parca eu sunt centrul universului, dar... deodata totul fuge spre un alt centru... acolo esti tu, ma faci sa ma învârt în jurul tau ,ma domini... nu ma mai pot stapâni..."

"Purtam fiecare o dragoste în noi, eu pentru tine, tu pentru alta.

 Focul ne mistuie pe amândoi, eu ard pentru tine, tu pentru alta.

 Astept un cuvânt, astepti un cuvânt, eu de la tine, tu de la alta.

 Obrazul ti-l vad în vis, delirând, iar tu în visare, visezi pe alta.

 Si ce ramâne de facut? Când soarta vrea numai sa ne dezbine,

 Traim..., dar iubim... desi tu pe alta, eu tot pe tine!"

"Mi-ai fost cântecul ce m-adormea noaptea, vocea ce-mi mângâia tristetea, vântul ce-mi învaluia pielea, dar nu ai fost decât un vis. Dragostea ta ma face sa ma topesc ca o bucata de gheata în a ta palma de foc si sa ma înalt fara aripi spre luna, fructul dragostei mele. Pentru mine esti mai scump ca aerul pe care îl respir, esti mai pretios decât orice bijuterie scumpa, esti mai presus de propria mea persoana si nu îti voi putea explica niciodata, nici prin mii si mii de cuvinte cât de mult te iubesc!"

"Ti-am spus vreodata ca te iubesc? Ti-am spus vreodata cum te iubesc? NU? Atunci...Te iubesc! Nu este destul?... sa îti spun cum te iubesc? Cum te iubesc... lasa-ma sa numar ... Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni... Poate crezi ca nu e destul... Te iubesc cum numai un înger poate iubi... Te iubesc cu privirea..., te iubesc cu sarutul..., te iubesc cu atingerea..., te iubesc cu trupul..., te iubeste chiar si fiinta mea... Ma crezi ca te iubesc? Nu e destul? Ce as mai putea spune? Te iubesc eu..."

"Tu esti amintirea vesnica a mintii mele, tu ai reusit sa patrunzi în întunericul sufletului meu trezind scânteia iubirii... Pasii mei s-au ascuns în urma ta, iar daca cerul ar putea... sa te-aduca în viata mea... as culege-n palma o stea... sa te am pe tine lânga inima mea... Nu stiu ce vreau, nu stiu ce pot; as vrea sa tip, dar n- are rost; as vrea sa plâng dar lacrimi n-am... Au existat în viata mea si înca mai exista doi ochi caprui încântatori si o poveste trista. Doi ochi minunati ce i-am întâlnit la mal de mare sub minunatele raze de soare carora le-am purtat si înca le mai port o dragoste mare de tot... Te vad, dar totusi nu existi te simt aproape, dar visez, cred ca te tin în brate, dar tu esti atât de departe. Esti o iluzie, un vis, esti ca o lumina în noapte, un vis ametitor, un zâmbet, o lacrima, o raza de speranta, o stea pierduta în vastul univers."

"Nu pot sa cred acum ca viata mea e goala fara tine... nu pot sa cred ca înca te mai gândesti la mine... Nu pot uita privirea ta într-o zi de primavara; nu pot uita primul sarut pe malul marii la apus de seara... Vreau doar sa stiu de ce iubito, departe esti acum de mine? Vreau sa visez, vreau sa traiesc, vreau sa te stiu acum o stea... Nu vreau sa sufar sau sa plâng, vreau doar sa fiu mereu cu tine, vreau doar sa simt ca tu esti doar... iubirea mea..."

"Nu pastra numai pentru tine taina sufletului tau,... spune-mi-o în taina mie si numai mie... tu care ai surâsul plin de viata sopteste-mi taina sufletului tau! Noaptea e adânca, casa e învaluita în tacere si cuiburile pasarilor sunt pline de somn. Spune-mi dragule... spune-mi printre lacrimile tale... printre zâmbetul chipului tau plin de neliniste... spune-mi taina sufletului tau... Te iubesc dragule...; ca o pasare care si-a pierdut cararea tu m-ai prins în umbra aripilor tale... Ma voi strecura în coltul meu si înmarmurita voi ramâne în puterea îngândurata a noptii. Când sufletul meu e scaldat de valurile fericirii, nu râde de ratacirea mea învolburata de primejdii... ci vino lânga mine...; si ia-ma în brate!"

"Fericire... e un cuvânt sublim... iubirea seamana a avere, o dragoste, dar totodata si durere, iubirea poate fi

frumoasa, dar uneori si furtunoasa. Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei... nu o alunga... caci vei regreta... Când iubesti... tu o stii bine,... dar nu lasa ca acest sentiment sa dispara din tine... Sunt clipe ce cad peste noapte, sunt clipe ce vor reveni si-astept cu nerabdare ziua... când tu vei reveni..."

"Pe malul marii stau si plâng si ma gândesc din nou la tine... clipele trec, zilele trec, iar tu departe esti de mine... Stau si ma întreb, ce sa mai fac, ca sa te simt din nou aproape? Oare de ce nu esti aici, de ce nu esti în miez de noapte... Inima-mi plânge, înlacrimata, de dor, de dragoste, de viata... alaturi de ea plâng si eu, zi de zi, de dimineata. Durerea în suflet ce o port ma face sa renunt la tine; desi nu pot, desi nu vreau poate ca... doar asa va fi mai bine."

"Un cer senin cu mii de stele deasupra gândurilor mele duse în departari trezind în mine noi fiori... De ce sa- mi pese ca e toamna c-afara-i trist si e pustiu? ca pomii-si dezgolesc a lor coroana si acuma ceru-i cenusiu ca nu mai sunt privighetori sa-mi cânte în imnuri de iubire, fericirea... De ce sa-mi pese de acestea toate, când lânga mine alaturi e iubirea..., când lângá mine esti TU...?!?"

"Credeam cá dragostea înseamná o adevaratá condamnare la suferintá, dar datoritá tie am aflat cá a te îndrágosti e ca si cum te-ai trezi pentru a trái din nou. Acum când esti cu mine totul pare schimbat în jur... oamenii, natura, par mai buni, mai calmi, mai puri în ciclul lor zilnic. timpul parcá s-a oprit în loc numai pentru noi doi.pentru cá tu esti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viata mea. Am crezut cá esti sincer când ai spus cá má iubesti, însá acum m-am convins cá au fost doar vorbe-n vânt..., am crezut în tine si cu ce m-am ales oare?. Dragostea ta a plecat la fel cum a venit: pe furis, furându-mi o parte din sufletul meu. De ce oare a trebuit sá má încred în tine, în vorbele tale sirete, în farmecul táu aparte, în toatá fiinta ta? Stiu cá orice început are si un sfârsit si oricât de dureros ar fi... trebuie sá pun punct aici si sá-ti spun pentru totdeauna ADIO!"

"Ne-am náscut numai pentru o singurá persoaná, persoana în a cárei cáutare suntem încontinuu... Am avut impresia cá te záresc... tu jumatate a vietii mele, tu înger ce má aduci pe drumul bun si ce má înveti tainele iubirii sfinte, tu esti cel care dai vietii mele un sens, un impuls de a înfrunta crunta viatá si de a o lua de la capát cu fruntea sus... Desi departe, tu m-ai învátat cá iubirea e mai presus de orice, mai presus de distanta ce ne desparte, mai presus de oameni, mai presus chiar si de trupurile noastre. pentru cá ceea ce dáinuie în eternitate este IUBIREA."

"Ori de câte ori privesc marea îmi aduc aminte de clipele petrecute împreuná... Privirile noastre se scáldau

în lumina palidá a apusului de soare... Fiecare atingere a ta má facea sá tremur asa cum o floare este alintatá de picáturile de rouá, fiecare sárut al táu îl simteam ca atingerea delicatá a unei proaspete flori de primavará, trupurile noastre se uneau..., se unduiau asa cum apa inundá gratiosul nisip, soaptele tale suave mi se páreau adieri rácoroase ale unei brize. Totul era atât de perfect ca si când tot Universul ar fi fost numai al nostru. Atunci am fost a ta pentru întâia oará si nu regret nimic din tot ce a fost pentru cá nimic din lume nu este mai sublim decât dragostea, nimic nu este mai pur si mai gingas decat cuvântul TE IUBESC!"

*"Cum sá tráiesti frumos fárá iubire?... Cum sá visezi sá umbli ori sá zbori?... Cum sá cuprinzi nelinistea din zori si pacea din amurg dintr-o privire? Cum sá înoti prin márile de flori, cum sá te bucuri de întreaga fire?... Si viata ta sá-si afle împlinire fárá minunea care dá fiori?... Iar dacá tu m-ai cunoscut, e vina ta;... dar dacá eu te-am cunoscut, e vina mea... iar pentru cá te cunosc e de viná... numai ea... dragostea... Si numai pentru cá: Departe-n lumea suferintei tráiesc cu dorul meu pustiu, azi nu mai stiu ce-i suferinta, fericirea... Mi-e dor de tine atata stiu."

"O fatá si un báiat cândva s-au întâlnit si fárá a-si da seama s-au si îndrágostit.

 De aici încep mereu iluzii fericite... si tot de aici încep iubirile pierdute.

 Cáci la începuturi când dragostea e mare ti-ai da si sufletul din tine pentru o sárutare

 Dar si câteodatá sufletul táu plânge, când simti cá-n inima iubitei dragostea se stinge.

 Dar dragostea cea mare cere suferintá, iar tu vei suferi cumplit fárá a ta vointá.

 Cáci undeva e scris ca lege pámânteascá... ca oamenii care iubesc, sá-ajungá sá urascá.

 Iar dacá tu iubesti stápân pe lume crezi cá esti, iar dragostea îti pare o zâná din povesti.

 Dar alergând buimac în urma fericirii,... vei fi cât lumea si pámântul... scavul iubirii..."

"...Ne-am întâlnit întâmplátor, mi-ai zâmbit usor si totodatá timid si am înteles cá din acel moment vom fi nedespártiti... poate cá am stiut dinainte de a te cunoaste cá te voi iubi pentru totdeauna, nu stiu cum, nici când tu te-ai náscut în imaginatia mea ca un vis ce ar vrea sá deviná realitate... mi-ai oferit mai multe decât mi-as fi putut imagina, dar mai presus de toate, mi-ai oferit cele mai curate si pure sentimente... pentru toate astea nu cred cá as avea atâtea cuvinte sá-ti multumesc..., dar cred cá vorbele sunt inutile, sá las mai bine faptele sá-ti demonstreze dragostea ce ti-o port pentru cá bine zice o vorbá: "dureazá doar un minut sá-ti spun cá Te Iubesc, dar va dura toatá viata sá-ti arát cât de mult"... si nu uita niciodatá cá pentru mine tu ai fost, esti si vei fii mereu dragostea mea mare... náscutá dintr-o simplá întâmplare..."

"Fericirea a intrat în viata mea, o datá cu tine. Inainte, clipele de tristete, de neliniste, îmi invadau gândurile... má dominau. Acum suferinta s-a încheiat. Tu esti lángá mine si este de ajuns sá te simt aproape, sá stiu cá má iubesti pentru a fi o persoaná fericitá. Tu esti acea parte din viata mea care lipsea. Acum cá te-am gásit, simt cáldura dragostei tale care má poartá undeva, sus, departe... spre al nouálea cer. Iti multumesc cá existi!"

"Tu esti cântecul care má adorme noaptea, vocea ce-mi mângâie tristetea, vântul ce-mi rásfatá pielea, o ultimá silabá pe care vreau sá o rostesc înainte de a visa si... primul meu gând... Dacá viata mea ar fi o clipá petrecutá cu tine, nu mi-as dori alta, o clipá sá má privesti, sá má sáruti, sá má atingi... Vreau ca tu sá reprezinti visele mele, vreau ca tu sá fi motivul pentru care tráiesc, vreau ca tu sá fi... TOTUL!"

"...stau singurá... vántul primáváratic alungá firele de pár mângâindu-mi usor fata... nimic nu va mai fii ca înainte, nimic... doar clipele petrecute împreuná îmi vor aminti din când în când cá ai existat, cá m-ai iubit cândva... însá acum toate astea nu mai semnificá nimic,... Pentru tine eu nu am fost decât o simplá aventura... reusind sá fiu doar o micá parte a vietii tale... ...de ce n-a fost sá fie, de ce?... întrebári fárá rost care-mi umbresc mintea, întrebári al cáror ráspuns nu o sá-l primesc probabil niciodatá... poate cá eu am fost de viná, poate cá tu... sau poate cá distanta a fost cea care... a facut sá te îndepártezi de mine... de inima mea. Tu ai plecat si..., odatá cu tine s-a rupt si o parte din mine... si nimic nu va mai fi ca înainte..."

"Ai plecat de lângá mine si totul e pustiu, dar eu tot cu tine îmi doresc sá fiu

 Ploaia bate-n geam, vântul suflá tare... în sufletul meu e un gol prea mare.

 Lacrimi curg usor, de dor de durere... îmi doresc din nou încá-o mângâiere

 Sá te simt aproape ca în prima zi, când eu ti-am cerut... cu mine sá fii!"

"Din clipa-n care-n viata mea mi-a fost sortit sá te-ntâlnesc

 Din prima clipá, chiar de-atunci am început sá te iubesc.

 Ti-am dáruit ce nimánui n-am dáruit vreodatá

 Balsam pe inimá sá-ti pui iubirea mea curatá.

 Si iatá timpul a trecut si când în urma mea privesc

 Revád în zare ziua când... am început sá te iubesc.

 Ti-am dáruit ce nimánui n-am dáruit vreodatá

 Sa porti mereu în viata ta... iubirea mea curatá."

 

"Ai privit în urma mea si-ai lácrimat usor spunându-mi un cuvânt ce nu-l pot uita asa usor. Má rog noapte si zi, sá pot sá te gásesc din nou, sá-ti spun cá încá mai regret greseala fácutá si vreau sá simt din nou cum te strecori la pieptul meu si-mi spui "Te voi iubi mereu". Sunt lacrimi ce si astázi îmi umbresc obrazul si-as vrea sá fac ceva sá te aduc din nou în viata mea, dar totul e fárá rost cáci tu ai plecat lásând doar urma amará din sufletul meu si zámbetul usor crispat ce mi-a sfárâmat inima. Un loc de rai era o viatá aláturi numai si numai de tine, dar totul s-a destrámat usor asemeni unei pânze de páianjen. Ai fost asemeni unei brize ce-adie usor pe valurile sárate ale márii si încá mai visez la chipul táu si ochii tái de înger, dar singur în tácerea mea si-n umbra din al meu destin má-nchin la vesnica uitare cáci tu nu esti acum decât asemeni unui gând amar ce-mi usturá inima cu putere. Strigând si invocând la nesfârsit o simplá dorintá îmi spun "lasá-má" cáci tu nu ai facut decât sá sufár si sá plátesc ceva mai scump ca mea viatá. Inainte mai pot sá privesc chiar dacá totusi încá te iubesc, dar în acelasi timp îmi tot doresc si-mi spun "Nu poti sá fi asa..." Dacá m-as face o micá razá de luminá m-as strecura din nou în inima ta sá simt cá sunt un om, cáci încá îti mai simt suflarea... má uit în jur si vád doar ce-ai lásat..., cáci acolo unde ai fost tu, acum nu sunt decât umbre si stiu cá nu voi mai visa la fel ca atunci când tu ai fost în viata mea."

"Imbrátisez dorinta de-a muri sárutând plácerea durerii cáci nu mai pot închide ochii de nevoia ta. Imi lipseste zâmbetul táu, îmi lipseste îmbrátisarea ta si îmi lipseste mai mult ca oricând lumina ochilor tái, cáci viata mea acum e doar un vis si acela e... de a te regási din nou... sá-ti spun cât îmi lipsesti.... Nu pot sá mint si sá-mi închid ochii la ceea ce am pentru tine, dar stiu cá pot sá îti ofer mai multe decât simpla zi de mâine. Astern pe-o foaie un simplu gând amar si recunosc cá n-am puterea sá pot gási un rost, sátul si cu ochii flámânzi de tine îmi pierd mai mult decât jumátate de viatá si încá caut sá te regásesc. Sárutul táu e încá pe buzele mele si lacrimile mele sapá cu durere în propria inimá fácând o raná fárá seamán, cáci doare si totusi nu stiu de ce? Sátul si cu privirea tristá má uit la fiecare colt de stradá, geam, si-ncerc sá te gásesc, dar tu ai fost... acum ai disparut si asta má doare chiar dacá nu e de conceput. Tot ce stiu este cá îmi lipsesti si cá te voi iubi mereu cu riscul de-a muri la fel... Un gánd amar îmi ráscoleste inima si vreau acum sá mor decât sá-ndur pentru toatá viata o lipsá fárá cuvinte si o durere neexplicabilá... Te voi iubi mereu...!!!"

"Imi las sufletul sá tráiascá prin a te iubi pe tine, îmi ascult inima pentru cá ratiunea nu conteazá atunci când iubesti. Inima mea nu e întreagá dacá nu esti tu. Dacá noi am dat unul de altul a fost pentru ceva, iar dacá noi ne vom întâlni va fi pentru cá iubirea învinge întotdeauna. Ziua de ieri s-a dus pentru totdeauna, ziua de mâine nu stim cum va fi, de aceea trebuie sá profitám de ziua de azi. Putem spune adio unei zile, unei persoane, atâtor si atâtor lucruri... dar, iubirii, odatá apárutá... nu-i voi spune niciodatá adio... pentru cá e vesnicá si fiecare avem nevoie de ea. Pentru mine esti cel mai frumos vis. Atunci când mi-ai scris pentru prima datá ceea ce simti pentru mine am simtit cá m-am náscut din nou si tráiesc într-o lume de vis si e atât de frumos. Am nevoie de tine! Am nevoie de cuvintele tale! Am nevoie de vocea ta! Am devenit dependent de tine, Anca Comsa ! Dacá as sti cá esti un cuvânt din mine n-as mai vorbi niciodatá de fricá sá nu te pierd. Má bucur cá esti în inima mea,... dar as vrea sá fi lângá mine, sá te ating, sá se împlineascá visul meu cel mai mare. Dacá esti o stea,... iar eu iubirea ta..., atunci sunt sigur ca aceastá stea va stráluci vesnic.Crede-má, esti pentru mine cel mai pretios lucru si nu cred cá dragostea ce o simt pentru tine se va stinge vreodatá."

"De multe ori mi s-a întâmplat sá stau si sá astept acea persoaná pentru care...

 Sá pot striga în gura mare: Te iubesc, te doresc, te astept!

 Anii au trecut întruna, iar eu m-am sáturat sá tot astept...

 Si mi-am dat seama cá nu este bine trebuie sá caut si sá sper!

 Am cáutat în zadar, iar anii au trecut, am alergat si am obosit,

 Dupá câte inimi am fugit, prea multe inimi am ránit...

 Dar cu acea persoaná nu m-am întâlnit, dar nici n-o mai caut cá mult am suferit!"

"Nu stiu ce sá-ti spun, nu stiu la ce sá má gândesc, mi-e rusine de propriile mele gânduri, as vrea sá má ascund, dar nu am unde, as vrea sá má destáinui, dar nu am cui. Las soarta sá hotárascá - calc peste constiinta mea si îti scriu. Iti scriu... tocmai tie, tu care ar trebui sá-mi cunosti cel mai putin gândurile, vei afla ceva ce mie mi se pare ciudat, straniu. Eu sunt un fir de nisip din imensul desert al vietii si as vrea ca vântul sá-l legene pe aripile sale, punându-l în grádina ta. De dragul táu m-as face floare, as înflori lângá fereastra ta, ti-as dárui mireasma sufletului meu, te-as adormi, iar apoi te-as preface în tárâna în care-mi înfig rádácinile. Nu má iubesti si cu toate astea eu te iubesc. Nu am nici o sansa de la tine. Cu fiecare gest încerci sá má jignesti; iar atunci eu îmi aud bátáile inimii care suná asemenea ciocanului la poarta vietii. Uneori privirea ta má pátrunde pâná în máduva oaselor, má cutremur si îmi vine sá fug de sub vraja ta, dar nu pot, picioarele îmi sunt întepenite, buzele nu mai pot sá scoatá nici un cuvânt. As vrea sá te uit, dar fiecare melodie fiecare dans îmi aminteste de tine. Tráiesti în mine, esti o párticicá esentialá a sufletului meu de care nu, nu má pot despárti niciodatá, niciodatá !"

*"Dacá mi-ai spune cá stii ce însemni pentru mine... ti-as spune cá minti...

 Deoarece nimeni pe inima mea mâna nu pune ca s-o întrebe: 'Ce simti?'

 Ce simt pentru tine e încá mister si n-am reusit sá pátrund în el

 Dar stiu cá asa cum o razá de soare dezváluie si cea mai micá parte din mare

 Asa si tu dezválui în mine sentimentul ce-l simt pentru tine

 Má bucur cá existi în viata mea, esti tot ce mi-am dorit cândva

 Un sprijin, o mâná de ajutor, o bucurie pe-al vietii coridor...

 Te simt aproape zi de zi... cu mine mult as vrea sá fii;

 Sá fii a mea sá fii al meu... se va împlini oare visul meu?"

"Tu cel pe care încá-l iubesc, esti spinul trandafirului ce mi-a strápuns inima; tu esti îngerul alb din noaptea vietii ce-mi lumineazá calea spre fericire. Tu esti steaua care a cázut atunci, când dragostea mea s-a stins pentru câteva clipe ale mândriei. Tu esti lacrima eterná a vietii mele. Tu esti golul vietii mele pustiite si norocul ce mi-a umbrit existenta pe acest pámânt. Tu esti raza de soare ce a pátruns în sufletul meu si mi- a dáruit un pic de sperantá si alinare; tu esti acel vis care s-a sfârsit odinioará atât de dureror... tu esti iluzia trecutului meu si acea fantasmá ce-mi bântuie prezentul; tu esti ráspunsul la întrebárile mele despre iubire. Tu esti infinitul din sufletul meu, tu esti si vei rámâne doar al meu!"

"Când voi închide ochii pentru totdeauna, tu sá-mi pecetluiesti buzele cu un sárut pentru a le încálzi, iar picioarele sá mi le acoperi cu petale albe de trandafiri si în pár; sá-mi prinzi trandafirul rosu al iubirii eterne ce va lumina chipul meu înváluit de tristetea mortii. Iar..., de vei zári o lacrimá ce se va scurge pe obrazul meu palid sá stii cá e de rámas bun. Si cánd pámântul îmi va acoperi trupul care cândva tu l-ai atins, sá-ti amintesti cá te-am iubit dintotdeuna sincer si... acea iubire nu s-a stins, dar sá nu plângi, cá eu voi fi mereu cu tine, chiar dacá doar numai în vise. Iar pe mormântul meu din florile ce mi le-ai adus sá scrii cuvântul: 'FERICIRE', cáci am simtit-o datoritá tie si sá nu uiti cá te iubesc chiar dacá nu mai sunt..."

"Azi noapte te-am visat, iubite!... In visul meu se fácea cá privesc cátre cer si-ti vedeam chipul, plutind printre stelele iubirii, cum îti zâmbesc lung si trist. Incepeam sá-ti vorbesc si sá strig cátre tine, dar nu reuseam, cáci erau prea putine... Rugam luna sá-mi trimitá o razá ,sá pot urca si sá te mângâi dar în zadar... Atunci am izbucnit în plâns de disperare, iar tu mi-ai întins mâna si m-ai ajutat sá zbor cátre tine... îti simteam suflarea caldá si timidá prin porii pielii mele si îmi doream sá má sáruti. Era de ajuns sá îmi doresc si acea dorintá devenea realitate. In acea clipá am cunoscut fericirea. Acea fericire pliná de cuvinte frumoase..., acea fericire pliná de mângâieri infinitá si sáruturi fierbinti, dar nevinovate. Acea noapte fusese cu adevárat noaptea mea, noaptea ta, noaptea noastrá..."

"Voi încerca sá trec peste bariera ce tu ai pus-o între noi... prin a jura cu-napoi la mine nu vei mai privi... dintr-un motiv pe care doar tu îl stii. Voi mai încerca pentru a nu stiu câta oará, chiar dacá risc cá poate o sá doará... am sá îti spun cu zâmbetul pe buze... am în cercat sá stii... cá nu ai nici o scuzá... voi încerca apoi sá-mi vád de viatá cu ochii privind decât în fatá si de-ar fi sá vii din nou în a lor razá, am sá-ti amintesc cá nu ai nici o scuzá...!"

Declaratie trimisă de Tudorache Răzvan(27 oct 2001) :

Special pentru Alexya` din Bistrita, singura fatá din toatá lumea! de la sotul ei Tudorache Rázvan:

"iubita mea....

Iti scriu aceste lucruri din cauzá cá má aflu într-o foarte confuzá perioadá a vietii mele. Pâná acum nu m-am confruntat cu sensul adevárat al sentimentului de iubire dar tu prin comportamentul táu mi-ai inspirat încredere si în acelasi timp sentimentul cá relatia noastrá ar putea reusi! Suntem la început dar din dacá am reusi sá avem ambii încredere în celálalt cred cá relatia noastrá ar putea reusi. Una lume zice cá este foarte usor sá fii báiat.... dar eu de când te cunosc pe tine nu am mai reusit sá mai privesc nici o fatá în ochi fárá sá fiu pus fatá în fatá cu frica de a fii observat de tine si de a strica tot ce am reusit sá realizám pâná acum ca un cuplu! Din ziua în care drumurile noastre s-au întâlnit mi-am gásit un scop în viatá... acela de a-mi dárui toatá dragostea unei singure persoane....Tie!
Ai observat vreodatá un apus de soare sau ai stat vreodatá cu ochii pe fereastrá la orele timpurii ale diminetii ca sá vezi rásáritul soarelui? Este o imagine purá a trecerii de la zi la noapte..de la sentimentul de confuz care ti-l oferá noaptea la sentimentul de revenire la viatá oferit de primele raze ale soarelui care îti ating fata. Eu de când te-am vázut visez la un rásárit de soare aláturi de tine, ca sá pot sá te tin în brate si sá má manifest pornirile pe care mi le provoci! Când sunt aláturi de tine în putinele clipe petrecute împreuná má simt exact ca pásárile cerului care iarna zboará pentru a gási un loc mai cálduros si mai primitor de a trece iarna! In acest moment má gândesc la tine si inima parcá ar vrea sá îmi sará din piept si sá viná la tine sá te strângá în brate parcá pentru ultima oará!

Poate aceastá scrisoare îti aratá o fatá de a mea pe care nu o cunosteai din cauza felului în care má port în momentele în care sunt cu tine, si acest lucru se datoreazá numai emotiilor pe care le am în prezenta ta, sá nu fac ceva gresit si sá stric tot ce am reusit sá primesc din partea ta si asta numai din cauzá cá ai vrut sá îmi oferi. In zilele de azi este foarte grea vorba "te iubesc" din cauzá cá majoritatea báietilor din ziua de azi confundá sentimentul de iubire cu cel al bunei stári, dar eu pot afirma cu mâna pe o inimá ce zvâcneste în momentul în care este pronuntat numele táu în orice împrejurare, cá te iubesc.

Am auzit de iubiri platonice dar aici nu poate fi vorba de asa ceva pentru cá eu stiu ce simt pentru tine! Numai eu pot stii clipele în care státeam noaptea în pat si má gândeam cum sá fac ca relatia noastrá sá deviná una în care iubirea si încrederea sá deviná lucrurile cele mai importante pentru noi!

Acum prin aceastá scrisoare am curajul sá îti márturisesc cá te-am visat, eram amândoi într-o cabaná la munte si focul din semineu nu egala cáldura emanatá de sentimentele si respiratia noastrá, ne fáceam declaratii de dragoste jurându-ne iubire eterná.

In acest moment singurul lucru care ne desparte este frica mea de a recunoaste în fata ta adevaratele mele sentimente pentru tine din cauzá cá îmi este fricá de reactia pe care ai putea sá o ai tu. Niciodatá nu i-am mai jurat unei fete iubire eterná si sincer sá spun párerea mea este cá am ales calea gresitá prin faptul cá m-am decis sá îti trimit o scrisoare dar aceastá scrisoare nu reprezintá decât o parte din mine care ti-o dáruiesc tie!

Din momentul în care vei fi citit scrisoarea vei afla sentimentele mele si eu când má voi intalni cu tine îti voi putea spune cá TE IUBESC!"

Declaratie trimisă de ALIN(5 noi 2001 ) :

Pentru iubirea vietii lui, Lácrámioara:

"Esti ca o stea; strálucesti unic printre celelalte, dar esti tot mai departe si greu de atins. Totusi, má amágesc, cá poate, într-o zi, vei deveni o stea cázátoare. O stea cázátoare care sá se opreascá în micul meu univers...... si... care în schimbul unui sárut sá îmi dea iubirea ei!"

Declaratie trimisă de Ionelia(22 noi 2001) :

"Iubim ceea ce cunoastem si apárám ceea ce iubim. Eu te cunosc pe tine si te iubesc, si te voi apára atâta vreme cât te voi iubi. Vesnicia mi se pare un termen prea scurt pentru limita iubirii mele."

Pentru Severa Gabriela :

"Din momentul din care te-am vázut, am simtit si am aflat în adâncul inimii mele o poftá nebuná sá-ti dezváluiesc amorul, dorind sá-ti fac mii de juráminte în genunchi si privindu-te în paradisul inimii mele, sá-ti zic: ...asta e partea frumoasá si dulce a inimii mele unde tu vei fi cráiasa sufletului meu si fácându-te fericitá îti voi pune frumos printre florile care mai îmbátátoare si dulci, pe o parte mân, iar pe cealaltá puterea tainicá a amorului si tot odatá fala puternicá si împreuná vom face ca din iubirea noastrá sá se nascá o frumoasá si nemuritoare... dragoste ce nu va párási sufletele noastre nici în viata în care eu o sá fiu un înger pázitor, pe veci al táu, iar tu vei fi zâna albá a iubirii; cea care îmi va dárui pe veci o iubire eterná cum în viatá nu va exista nici pe pámânt si nici altundeva...

Dacá as putea sá fac parte din inima ta mácar un minut, sá pot sá aflu dacá esti aláturi de mine pe veci, as putea sá mor în pacea iubirii tale si dacá tu ai putea sa pátrunzi în inima mea, cea care existá numai pentru cá tu existi, nu cred cá ai mai putea pleca si vei rámâne pe veci nemuritoare în cerul senin si plin de dragoste... dragostea mea iubito... atunci as fi fericit pe veci...

Dacá as putea sá îmi pun o dorintá înainte sá plec din preajma ta iubito, sá plec acolo sus unde nu te-as pierde din privirea mea pliná de iubire, ca în momentele în care tu, frumoasa mea, erai lângá inima mea, aceea ar fi sá te mai am odatá la inima mea si sá plângem pentru despártirea care ne va separa pe veci si sá ne dezváluim sufletele dornice de iubire, sá le împreunám pentru o ultimá dragoste de neuitat... nesfârsitá. De as putea sá retráiesc tot ce a fost frumos în aceastá dragoste eterná as dori sá trec prin tot ce ai însemnat tu pentru mine, si ráu si bun pentru a nu uita niciodatá înfátisarea ta si privirea pe care mi-o aruncai în clipele în care ne uneam si deveneam o singurá persoaná ce avea câte ceva de la amândoi: frumusetea nemuritoare a chipului táu luminat de iubire si tot ce am eu mai pretios, dragostea mea pentru tine...

Tin sá-ti spun o prea frumos simbol al iubirii mele, cá nu esti singura care suferá din pricina dragostei, si eu sunt la fel, poate chiar într-o situatie mult mai dureroasá, aceea de a iubi si sá nu fi iubit, tu mácar ai avut persoana iubitá lângá tine cu suflet si corp...; eu nu am avut decât corpul táu pentru ca sufletul si gândul táu este în altá parte... acolo de unde nu stiu dacá se va mai întoarce. Eu sper, si sper cá într-o zi inima ta îmi va apartine si voi putea fi fericit asa cum ai fost tu atunci când ai avut dragoste lângá tine.

Vreau sá stii cá din inima mea nu vei dispárea niciodatá si mai cred cá odatá, mácar odatá te vei gândi si tu la mine... si la tot ce tu însemni pentru mine, adicá totul, adicá viata, adicá iubire si sperante (sperante cá te voi putea avea mácar un minut la inima mea), adicá lacrimi vársate pentru tot ce a fost si ce nu a fost, adicá într-un cuvânt poate te vei gândi vreodatá la singurátatea pe care mi-ai dat-o uitându-má si înlocuindu- má cu o altá persoaná... oare te iubeste mai mult ca mine?...

Mai vreau sá spun cá îti doresc sá fi iubitá tot atât de mult precum te iubesc eu pe tine, poate chiar mai mult... pentru cá meriti... pentru cá atunci când vei pleca nu voi mai putea sá-ti ofer umárul meu pentru a plânge... chiar dacá nu ai plâns pentru mine... am fost fericit, dar nu pentru nefericirea ta... ci pentru faptul cá am descoperit o nouá Gabriela, una care iubeste si care dá dovada cá poate iubi, dar din pácate în inima ei nu este loc si pentru mine, pentru dragostea mea...

Nu îti doresc decât bine în viatá si fericire, iar ceea ce mie nu mi-ai oferit (dragostea ta)... sá poatá avea oricine si sá se bucure de ea asa cum meriti tu...

Vreau sá te rog încá odatá sá nu uiti cá existá si va exista cineva care te va astepta întotdeauna si din inima cáruia nu vei pieri nici atunci când voi urca acolo sus, acolo unde totul e bine... acolo unde e numai iubire, dar degeaba dacá... nu e iubirea ta... te rog nu má uita... te rog nu má párási... te rog sá má iubesti (desi acesta e un vis care nu va deveni realitate)...

Te iubesc... te iubesc... nu mi te pot scoate din minte si nu mi te pot scoate din inimá... de acolo unde ai intrat si nu vei mai putea iesi nici atunci cánd ea nu va mai putea dárui nimic... dar de fapt ea de acum nu mai poate oferi nimánui loc în ea, acolo unde e frumos... acolo unde e senin... si acolo unde e plin de iubire...

Má bucur cá ai avut încredere în mine si mi-ai spus tot ceea ce te chinuie... desi în acele clipe am crezut cá ne-am unit..., dar un lucru e sigur... am suferit aláturi de tine... aláturi de cea care ar putea sá má facá fericit... si aláturi de unica care îmi poate dárui ceea ce e mai pretios pentru mine... dragostea ta...

Dáruieste-mi mácar pentru un minut iubirea ta... si promit cá nu vei regreta... promit cá nu vei uita... si promit cá nu mi-o vei mai lua... promit cá nu te voi uita... si promit cá... vei fi printesa inimii mele... vei fi simbolul dragostei mele... vei fi floarea vietii mele... si vei fi cerul planetei mele...

Dacá nu má vei primi în inima ta... în viata ta... în palatul viselor mele... îti promit cá nu má voi lása... cá nu voi ceda... cá voi lupta pâná la moarte (moartea inimi mele)... chiar dacá stiu cá nu te voi putea avea... nici în cele mai frumoase vise ale gândiri mele...

Ai pláns pe umárul meu... ce frumos suná... desi nu e adevárat am crezut pentru o clipá cá má iubesti... cá má doresti... dar... vise... vise neadevárate... dar... totusi... a fost frumos... frumos... ca într-un vis pe care mi-l-as fi dorit... pácat... pácat pentru dragostea pe care ti-o port... pe care o meriti...si pe care vreau sá ti-o dáruiesc... dar inima ta o respinge... o loveste ucigátor... inima ta o bagá într-o adâncá suferintá... într-o nepásátoate chinuintá...TE IUBESC... si sá nu uiti... TE IUBESC... dar... dar ce mai conteazá... degeaba... oricât as încerca... nu, nu voi reusi... nu voi reusi sá-mi îndeplinesc un vis... un vis care má dominá de un secol... ce un secol... o viatá... asa îmi pare..., dar pácat... pácat... Dacá as putea mácar odatá sá-ti ascult inima cum îti bate... cum pulseazá în loc de sânge... dragoste... o dragoste pe care nu o voi întâlni niciodatá... pácat... pácat cá nu îmi apartine... pácat cá nu pot s-o apár de suferinte... de dureri... si de supárári... pácat...

E noaptea singurátáti pentru mine... e noaptea fárá sfârsit... e noaptea ucigátoare... e ultima noapte când mai pot visa cá te voi avea... pácat... e un vis... m-am trezit din visul visurilor mele... pácat... si ce frumos era... stii... má iubeai... má tineai în brate... má IUBEAI... ce frumos suná... pácat... mare pácat... a fost frumos..., dar nu mai e... a fost un vis... pácat... doar un vis...

Stii... mai bine as muri decât sá stau... departe de tine... sau prefer sá plec undeva... departe de dragostea mea... departe de tine... pácat..., dar degeaba... o sá mor degeaba... pentru cá nu o sá te uit... nici acolo... puterea iubirii ce o simt pentru tine... e mare... e nemárginitá...,dar... pácat... sufár dupá tine... má gândesc la tine... unde esti...? ...de ce nu esti cu mine...?...da ...înteleg... nu exist pentru inima ta... nu exist pentru tine... nu tráiesti pentru dragostea mea... nu esti a mea... pácat... esti dáruitá de inima ta... dar nu mie... nu mie... ci lui... oare te iubeste mai mult ca mine... a... da... înteleg... tu îl iubesti pe el... pácat... de ce oare mai exist...?... de ce oare a fost scris sá apari... sá apari în viata mea..., dar nu aici e suferintá...da ...nu aici... ci acolo... acolo unde ai plecat... si de unde nu te-ai mai întors... pácat... de ce nu am si eu loc acolo... acolo în inima ta... a... da... e ocupatá... aha... înteleg... nu am loc... pácat...

Dar oare de ce mai exist?... de ce îmi apari în fatá?...a ...da ...îmi e scris... da... îmi e scris sá sufár... dar de ce? ...cu ce am gresit... da... poate... poate cá nu am putut... nu a fost scris... nu a fost scris sá te întâlnesc mai devreme..., dar totusi..., îti multumesc... îti multumesc cá existi... da... stii si tu...: TE IUBESC... sunt nebun... nebun dupá tine... da ...înteleg... nu se poate... da ...stiu... apartii alcuiva..., dar de ce,... de ce nu e scris sá îmi apartii mie?... de ce tocmai lui?...nu înteleg..."

Declaratie trimisă de Diana Popa din Galati (14 dec 2001) :

"Dragostea mea,

Simt că orele care mă tin departe de tine sunt veacuri, fiecare secundă o resimt reverberând în inima mea răpusă si renăscândă. Mă trezesc si adorm în fiecare zi numai cu gândul la tine si dorul pe care îl simt în pieptu-mi se zbate neîncetat precum argintul viu. Pare de necrezut, însă mi-e dor de tine chiar si atunci când te strâng în brate, ca si cum aceste corpuri fizice ar sta ca barieră în calea fuziunii noastre extatice. Te simt cu intensitate chiar dacă esti plecată si sufletul meu trăieste la unison cu tine toate bucuriile si toate întristările tale, oriunde te-ar cuprinde ele.

Tin strâns lângă piept hainele tale, într-un strigăt mut care te vrea lângă ele. Mă gândesc la mine, la cel care eram si de care nu mai îmi pasă, toate egoismele mele mărunte parcă s-au spulberat definitiv din calea iubirii pe care mi-ai dăruit-o. Nu mai sunt omul care eram si am senzatia că am devenit un fel de zeu, ridicat în slavă de intensitatea iubirii dintre noi.

Fiecare minut în care suntem împreună mi se pare a contine toată viata-mi cu întregul ei sens. Clipele de iubire sunt atât de lungi si în acelasi timp atât de scurte. Uneori as vrea să îti pot fi pandantiv pentru a mă cuibări permanent lângă inima ta...

Iubirea inimii mele, vino în bratele mele, primeste nepretuita fericire pe care Dumnezeu, prin marea sa gratie, ne-a dăruit-o! Te iubesc nesfârsit!"

Declaratie trimisă de Ionelia(25 ian 2002) :

"Visele mele sunt fulgi de západá, când ajung la realitate, jos se topesc. Visele mele sunt simple amintiri, desertáciuni. Visele mele s-au pierdut în timp printre atâtea dureri..., suferinte.... Visele mele sunt flori ale durerilor. Realitatea însási este un vis crud, poate un cosmar? Când omul înceteazá sá mai viseze, atunci el înceteazá sá mai tráiascá, sá mai fie om. Visele mele sunt amintirii..., amintiri dulci..., amintiri amare. Visele mele poartá ca o povará amintirea grea si tristá a imaginii noastre. Acest vis a devenit obsedant. De ce? Pentru ce? Ciudate întrebári într-o lume în care întrebarea nu-si mai aflá rostul. Credeam cá totul se poate controla, pâná si sentimentele, dar m-am înselat. Oricât ai încerca, nu vei reusi sá desávârsesti nimic. Sufletul este ca o oglindá pe care un om cu gesturi nesábuite a reusit sá o spargá. Acum este în zadar efortul de a mai încerca sá repari ceva. Toatá viata vei umbla dupá cioburi încercând ca într-un joc de puzzle sá le unesti. Nu vei reusi si asta o stii dar continui sá ignori. Prin gând îmi trec mii de fragmente de vise... acum imposibile. Niciodatá gândul nu-ti va fi mai real, numai dacá tu îi vei da valoare si sens. Iubirea e ca o picáturá de rouá de pe un trandafir care se topeste timid sub razele soarelui."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Plâns al inimii...

Viata este frumoasá si e pácat sá trecem prin ea, fárá sá iubim, mácar o singurá datá, cu adevarat. Dar, în acelasi timp trebuie sá o si pretuim. Dragostea a venit pe aripi de vânt si mi-a întins mâna ei caldá, care ardea cu nerábdare sá má atingá. Buzele ei erau umede si pline de dorintá. Fiecare privire pe care mi-o adresa era asemeni unui fulger care-mi strápungea inima. Si, dupá atâtea priviri, inima mea a cedat, si s-a lásat pradá dragostei.

Dar, "copilul" din mine, care încá nu stia sá pretuiascá acest dar divin, care nu vine decât o singurá datá în viatá, a alungat acea mare tainá...a dragostei... Iar acum, dupá multe luni, sufletul meu tânjeste dupá acea dragoste, care acum este pierdutá pentru totdeauna.

Sau poate cá mai existá un strop de sperantá si pentru inima mea întunecatá si pliná de suferintá?!"

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Amintirea TA...

M-ai uitat în Universul rece si mi-ai produs în suflet haos. M-ai lásat în ecoul amintirilor ce izvorásc din mintea înghetatá. Un urlet dureros, sugrumat, se zbate în mine încercând sá iasá la luminá... Strig în noaptea întunecatá a sufletului în care nu mai poate pátrunde nici o razá de luminá. Sunt atât de rátácitá în labirintul singurátátii ...si nu gásesc nici o cale de a iesi din acest haos al durerii...

Am plâns când m-am trezit în prápastia adâncá din care nu mai puteam iesi. Dar... curând nu m-am mai zbátut si totul a murit în mine. Ai plecat... si un întreg Univers ai destrámat în doar o secundá.

Nimic nu se mai zbate în sufletul meu. A obosit de atâta frámântare. A amortit în durerea spaimei de tácere eterná. Doar acum câteva minute erai aici sau poate... acum o vesnicie? Iti aud si acum ecoul glasului si îl simt cum se amplificá, cum má înváluie, ametindu-má.

De spaima cá am sá pierd si ultimele urme ale existentei tale, încetez de a mai respira si má scufund din ce în ce mai mult în mine. Stau nemiscatá în tácere si încetez de a mai visa eternul vis: TU.

Iarna s-a instalat în mine si m-a înghetat. O, vino...vino înainte de a muri înghetatá în singurátate."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Gânduri...

A fost cruntá despártirea, a fost cruntá si nedreaptá. Lumina puternicá a dragostei má urmáreste la orice pas. Aduceri-aminte, gânduri despre tine îmi hránesc neîncetat sufletul, má tin treazá ore întregi. Atunci, la granita dintre veghe si somn îmi apari ca o umbrá diafaná, imaterialá, o fantasmá care, pe masurá ce adorm, devine un înger îmbrácat cu lumina soarelui. Cu pasi usori te apropii de mine gingas, capul de sânul meu ti-l rezemi. Capul meu împrumutá lumina trupului táu încát párem douá diamante ce farmecá totul în jur. Ochii tái cautá blând în ochii mei, cu un sárut îmi dáruiesti acea tainicá si blândá cáldurá. Si ah! esti frumos, esti demonic de frumos. Râzi...si sufletu-mi nu se mai saturá sá priveascá arcuirea gratioasá a trandafirilor buze, gropitele din obraji... Focul din ochii tái este precum soarele în azurul infinit al cerului. Simt cá nu-mi ajunge eternitatea sá te ador!

A ta romanticá..... "

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Toamna din mine

E toamná. Toamná cálcatá în picioare de nestatornicia vremii. Covoare de frunze grábite pe caldarâm de pasi strânsi si grábiti...

E toamná, si-n toamná a murit iubirea noastrá. Copacul amintirilor îsi scuturá încet frunzele.

Ce minune te va aduce din nou lângá mine? Voi mai simti vreodatá trupul táu cald lângá al meu? Voi mai simti privirea ta mângâindu-má si buzele tale sárutându-má?

Toamna credintelor, toamna deznâdejdiilor, a pustiirilor si-a pribegirilor a trecut peste noi si din ruinele ei am rásárit: eu-fárá tine si tu-fárá mine .

Ascultá viforul... e disperarea mea ce strigá în pustiu. Priveste furtunile de frunze... e inima mea ruptá în bucáti. Gustá picáturile ploii cáci sunt lacrimile mele pentru tine. Priveste-má, ascultá-má, gustá-má din nou, asa cum fáceai odatá.

Uitá-te la cerul toamnei si uitá-te la ochii mei ce mor. M-am transformat în vânturile toamnei ca sá te pot gási. Dar tu nu esti.

Tu nu vezi, nu simti, nu má mai vrei... Dar eu te iubesc încá... "

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Drumul lung al dragostei

Iti amintesti ce îti spuneam într-o seará când, strápungeam cu pasi repezi frigul? Iti spuneam cá: "mi-ai apárut în calea vietii, precum apare o razá argintie a lunii, în fata unui cálátor nocturn, pribeag, luminâdu-i drumul". Ei bine, asa este. Mi-ai apárut precum, apare o razá de soare, dupá o iarná lungá în fata unui muritor, care, pátruns de frig, o cautá cu disperare. Raza a venit singurá, cum ai venit tu! Raza a plecat singurá, cum ai plecat tu!

Mi-ai înfiltrat dragostea în suflet si m-ai facut sá-mi tresará sufletul si fiecare fibrá a trupului meu. Apoi, ai plecat nepásátor, fárá motive. Gresesc, aveai un motiv: erai iubit de o fatá frumoasá, care învátase sá iubeascá cu greu. Ai cálcat totul în picioare, nepásându-ti cá vei distruge un suflet, care încá mai tresare la auzul numelui táu si care înca te mai iubeste.

Lacrimile-mi curg asemeni unui izvor, sufletu-mi e amárât de dor si de durere, dar cui sá má plâng? Cine este de viná? Sá-ti spun eu? Dragostea, cu drumul ei lung, este de viná. De când îi simti gustul, nu mai poti scápa de ea. Dar pâná îi simti gustul, e un drum foarte lung. Pe acest drum anevoios se pierde dragostea ce ti-o poartá persoana iubitá.

Te iubesc si te astept de cánd rásare soarele si pâná când apune, de când rásare luna si pâná când apune: pâná se va risipi si ultima aromá din gustul dragostei ce ti-o port."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Tu & ploaia

Totul ne desparte: distanta, viata, oamenii, poate si destinul. Dar dacá ai privi dincolo de fereastra camerei tale m-ai zári, pentru cá sunt totul ce este în jurul táu: sunt depártarea, sunt apusul si rásáritul... Sunt totul si, totusi, nimic...

Ai ascultat vreodatá ploaia? Ai privit-o cum sárutá pámântul, iar acesta îi ráspunde la sárutári sorbindu-i picáturile márunte? Ai vrut vreodatá sá plângi, dar speriat ti-ai retras lacrimile înáuntrul táu?

Iti trimit lacrimile mele pentru cá sufletul meu se îneacá în lacrimi; îti trimit sufletul meu pentru a-i da viatá prin tine...

Gândeste-te la mine: fii pámântul meu, lasá-má sá fiu ploaia ta..."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Se însealá acela care crede cá stie ce este viata. M-am înselat si eu, aláturi de altii, si pot sá spun cá îmi pare bine. De ce? Pentru cá am simtit ceva... Am uitat de mine, de lume, de Univers. Toatá fiinta-mi paradoxal de zbuciumatá era strábátutá de ochii ei. Tráiam prin ea.

Era Paradisul? Sau ...Iadul? Era un înger? Sau ...un demon? Acum, la fel ca si atunci, aceste întrebári nu- si gásesc ráspunsul. Probabil cá sunt axiome ale existentei noastre, dovezi inexpulzabile ale trecerii prin viatá.

Cine ar putea sti dacá viata este o însusire sau o...calitate? Cine ar putea sti daca omul iubeste sau... vrea? In schimb, toti stiu ce am simtit: împietrirea aceea la vederea ei. Toti cunosc scânteia ce a fácut sá explodeze în mine un foc bizar ce mi-a incendiat sufletul. Mi-a zdrobit ratiunea, mi-a frânt aripile, mi-a schimbat viitorul.

Iubeam... Imaginea închipuitá a Edenului pálea, când zâmbetul ei îmi sáruta chipul... Glasul ei, în contrast absolut cu vocea lumii ce má înconjura si care îmi zgâria timpanele, umplea cu sunete calde aerul, dându-i parcá un gust dulce. Mireasma care o înváluia îmi párea nefireascá, aproape neomeneascá.

Atunci am multumit Celui de Sus pentru cá ochilor mei le-a fost permisá vederea Sublimului. Nu am îndráznit sá o pângáresc cu atingerea mea, ar fi fost un sacrilegiu, mi-am imaginat doar dumnezeiasca senzatie.

M-am trezit apoi brusc. Sunt sigur cá o sá mi se înteleagá disperarea când... Doamne, fusese doar un vis! Má îndragostisem de un vis.

Ceea ce pare la prima vedere o nebunie este totusi, uneori, fidela copie a cruntei realitáti..."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Dulcele meu vis

As dori ca dragostea noastrá sá nu cunoascá granitele sufletului omenesc, ca noaptea gândurilor sá alunece pe lângá ea... Cuvinte simple si inocente as vrea sá o descrie, adunate de printre astrii singuratici în mari pustii de lacrimi, împrástiate în nisipurile galbene ale vesniciei.

Corabia pe care vom pluti, printre banchizele albe ale durerilor ce tintuiesc lumea, o vom sabota coborând în abisurile timpului, párásind un pámânt vechi si negru de suferinte, ascunzându-ne în páduri submarine de anemone si corali, neatinse de priviri muritoare... Acolo e un Univers, e al nostru, e inima aceasta ce tresare în asfintitul Lunii, împrástiind culoare albastrá deasupra luminosilor ochi ai tái.

Am gásit ochii iubitului meu oglinditi în interiorul unei lacrimi ce curge pe obraz fárá a sti de unde vine si unde va poposi... Ar fi pácat sá nu plângem când atâtea lucruri dor ca ploile reci ale unei toamne târzii, când iubesti pe cineva, asa cum te iubesc eu pe tine, dulcele meu vis. Oamenii fârá de dragoste si dragoste fárá ei nu vor exista în valurile spatiului nemiscat de astri, cáci ei sunt una si cum ai putea despica recele de cald, lumina de întuneric, crinii albi de ochii iubitului meu...As vrea sá nu fi existat poeti, ci tot ce a fost scris si plâns în cuvinte desprinse din aripi de îngeri, sá ti le fi dedicat.

Linistea noptii în care te astept, e valul care acoperá suferintele nerostite. Rânduri nesfârsite, silabisite de-o eternitate, poate fárá sens.

As vrea sá-ti dáruiesc muzica astrelor, arborul lor lin si tácut printre imposibilitátile posibile ale relativitátii miscárilor siderale, printre adevárul unui vis si minciuna realitátii spre absolutul neatins..."

Declaratie trimisă de Amy-X(30 mar 2002) :

"Má stráduiesc sá te aflu printre vise, în mine însumi, sá te regásesc, pentru a te convinge cá totul este o imensá gresealá, eu nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt doar rodul unei creaturi fárá moarte, în mâinile cáreia am devenit celebrá.

Sunt cea ce moare de fiecare datá, pentru a renaste la un semn divin.

Sunt cea care, prin perindári celeste, încercá sá obtiná un strop de întelepciune si sá-l închine primei raze de luminá ce îi mângâie blând obrazul.

Sunt, poate, acel ghemotoc de viatá, blestemat de forte eterne, rostogolindu-se zbuciumat prin falsele regiuni ale suferintei, iubirii si pierderii...

Sunt acea fiicá a cerului, care, prin încercari fárá numár, împlineste voia creatorului unic; cu toate acestea sunt doar o scânteie scápatá din soarele párinte, fárá umbrá , fárá identitate.

Sunt doar un om. Si îmi este suficient. Pentru a suporta calvarul, pentru a gási în sfârsit linistea, pacea în bratele calde ale iubitului..."

Declaratie trimisă de bebica16(1 apr 2002) :

"As vrea sá fiu un nor,

Sá má preschimb în ploaie

Si-apoi pe trupul táu

As vrea sá curg siroaie;

As vrea sá fiu o floare

Pe care s-o mirosi;

As vrea sá fiu si lacrimi

In ochii tái frumosi.

As vrea sá fiu pámântul

Pe care tu pásesti;

As vrea sá fiu eu însámi,

As vrea sá má iubesti..."

Declaratie trimisă de Ionutz :

"Prima dată când te-am întâlnit am simtit cum inima îmi creste si sufletul pluteste. Ochii mei au scânteiat privindu-te si mii de vise minunate m-au învăluit. Cănd m-ai privit prima dată parcă un fulger m-a lovit si m-a cutremurat din cap până-n picioare... pământul s-a rupt în două si am căzut în abis. Nu stiu ce mi-ai făcut. M-ai fermecat doar cu sentimentele tale. Inima e ca o piatră mare care zvâcneste si creste, creste si mă doare.

Eu cred în tine si vreau lângă inima ta să mă strângi si dragostea să mă hrănească, să-mi dea viată. Si dacă mă vei întâmpina cu ochii tăi îmi voi sfâsia temerile si voi zbura spre cuvinte ce se rostesc o singură dată si care exprimă dragostea toată: Te iubesc!"

Declaratie trimisă de Ionutz :

"Ai trecut prin sufletul meu ca o adiere tandră de primăvară, ca un parfum ametitor de trandafir, ca o melodie veche de dragoste, pe care desi nu o recunosc o strig o implor ca razele soarelui prin verdele copacilor ca zborul unui pescărus spre infinitul albastru, ca lacrima de pe fata unui copil si au rămas acolo pentru eternitate.

Te caut, te strig dar sunetele se împrăstie triste si reci în infinit! Te caut în mine dar nu te găsesc. Ai rămas doar în amintirea mea.

Eu ..... sunt frunza pierdută în vânt, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tărm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce străluceste numai pentru tine.

Te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... până când? Te rog să-mi ierti euforia dar cuvintele îmi par tot la fel de sărace ...... Dacă as putea ti-as oferi într-o clipă toată dragostea mea, care ca un vulcan abia stăpânit asteaptă să se reverse, stă gata să erupă.

Nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme într-un ritm alert, îmi spune că esti aproape, tot mai aproape gata să mă elibereze din lanturile singurătătii. Te astept să răsari într-o zi pe cerul senin al vietii mele."

Declaratie trimisă de mikky Iwbareata(13 mai 2002) :

"Stii de ce plouă?

Plouă pentru că s-a plictisit cerul de soare,

Plouă pentru că s-a plictisit soarele de cer,

Plouă pentru că ii e pământului sete.

Stii de ce moare uneori viata?

Moare pentru că nu mai vrea să fie viată,

Moare pentru că e vie si scurtă

In clipele de fericire.

Stii de ce nu te iubesc?

Nu te iubesc pentru că nu mă iubesti,

Pentru că suntem străini unul altuia.

Si mai stii de ce nu te iubesc?

Nu te iubesc pentru că nu existi

Si ti-e frică.Lasule!

Nu te iubesc pentru că m-am săturat,

Să te caut, să te gasesc, si iar să te pierd.

Nu te iubesc, pentru că-mi esti drag,

Nu te iubesc pentru că te iubesc

Prea mult."

"O mie de vieti de`as primii cu tine le-as împârtii, sá te am vesnic lângá mine sá-mi faci zilele senine. Sa simt mereu cá esti lângá mine, sá simt mereu cá esti o parte din mine si cá îmi vrei numai bine..., nu stiu dacá tu crezi sau realizezi cât de mult eu te visez, cât de mult as vrea sá fiu baiatul pe care tu ti l-ai dori. Adesea stau si má gândesc cât de mult tu má visezi? Cát de mult tu tii la mine? Oare vrei sá-mi faci zilele senine? Oare am în inima ta si eu un loc? Sau sunt pentru tine doar un joc? Daca e asa... trezeste-má acum, dacá vrei sá-mi faci un bine, dar cred cá stii..., cá fárá tine inima se pierde în mine; viata nu mai are rost, stelele se vor prábusi si soarele nu va mai fi. Si am sá tráiesc în suferintá si durere si cât voi trái, la tine má voi gândi, la fata care m-a fermecat, la fata care mi-a dat rouá în zori si aripi ca sá zbor, la ochii tái ca marea si la gura ta ca floarea, la limba ta cu gust de miere si la zâmbetul frumos ca douá stele. Vocea ta m-a încântat de parcá un înger mi-a cântat... iar dacá din viata mea, tu ai vrea sá pleci... cine o sá-mi mai zâmbeascá si cu iubire în ochi sá má priveascá? Cine o sá má îndrume sá fac lucruri cât mai bune? Fárá tine viata mea un cosmar ar fi, un cosmar cumplit din care nu m-as mai trezi. Prin aceste rânduri vreau sá stii, cât de mult eu te pot iubi, cât de mult stau si má gândesc la vremea când noi doi vom fi... Oare clipa fericitá când va fi? Oare cât de mult vei mai lipsi?"

"As vrea să fiu cu tine si să te sărut asa cum nimeni nu te-a sărutat vreodată, să te mângâi si să mă joc în părul tău. As vrea să te cuprind într-o tandră îmbrătisare si să-ti soptesc cuvinte pe care nu le-am spus nimănui niciodată ... As vrea să fii a mea pentru totdeauna si să mă pot bucura tot timpul de prezenta ta suavă, de dragostea ta, de privirea ta , de trupul tău... In aceasta zi as vrea să-ti mărturisesc toată dragostea mea pentru tine. Am acumulat în mine atâta dragoste cât nimeni nu ar putea suporta, aproape că mă doare, aproape că nu o mai pot suporta...

In ziua aceasta vreau să ti-o daruiesc tie, vreau să te fac fericită si cred că nu depinde decât de noi să realizăm asta. Nu trebuie decât un da si totul ar putea fi realitate... Am putea să fim împreună pentru totdeauna. Pentru mine esti tot ce poate fi mai frumos si mai gingas... esti persoana care a reusit să mă facă să iubesc înca o dată , desi mă credeam pierdut, credeam că nu mai pot să iubesc, că nu mai pot să mă apropii niciodată de cineva, să poată pătrundă în sufletul meu...

Credeam că totul s-a sfârsit si deodată ai apărut TU, cea mai minunată fiintă din lume, cea care m-a scos din această stare de nesigurantă si care mi-a arătat că niciodată nu trebuie să spui niciodată...

Simt că te iubesc si stiu că si tu mă iubesti, ce ne mai opreste? NIMIC. Hai să ne cunoastem si să fim fericiti! Hai să facem ceva cu viata noastră! Sunt atât de îndrăgostit încât as vrea să-ti ofer totul si nu am să regret niciodată că te-am cunoscut. Oare de ce oamenii se cred atotputernici atunci când iubesc? Tu nu te simti la fel? Eu cred că pot să fac orice! Pot să te fac fericită si nu voi precupeti nici un efort pentru a realiza asta.

Poate că nu mă pricep la cuvinte frumoase dar as vrea să-ti spun tot ce e mai frumos în lume. Nu există sărbătoare mai mare decât să te am pe tine alături în fiecare zi. Să te iubesc în fiecare zi, să mă iubesti în fiecare zi. TE IUBESC!"

Special pentru Popa Alina Mihaela din partea unui s1mplu :

"Oriunde ai fi eu sunt cu tine si tu esti cu mine. Pe zi ce trece sunt tot mai îndrăgostit de cuvintele tale, de vocea ta si de chipul tău pe care din păcate nu l-am văzut decât în poze.Tie îti datorez fericirea pe care o port acum în suflet, fericire care îti alină tristetea. Esti ca o sageată care mi-a pătruns în inimă si care de multe ori mă omoară, dar numai această iubire mă aduce la viată.Tu esti încă un mister pentru mine deoarece nu cunosc strălucirea ochilor tăi, dulceata buzelor tale... Nu pot să mint si să-mi închid ochii la ceea ce am pentru tine, dar stiu că pot să îti ofer mai multe decât simpla zi de mâine.

Vreau să stii că nimeni nu a tinut, nu tine si nu va tine asa ca mine la tine... TE IUBESC."

"Acum când seara se lasă, gândurile mele mă poartă către tine, către acele sărutări fierbinti care mă pierdeau cu firea. Acele clipe îmi lipsesc. Stiu că am gresit, că n-am stiut să pretuiesc dragostea ce odată ne-a unit, acele clipe în doi în care eram fericiti. Imi pare rău că nu am stiut să te păstrez. Mi-as dori ca acele clipe de altădată să revină înapoi, dar stiu că nu se mai poate. Tu nu mai dai nici un semn de viată si mă doare. Mă doare că am gresit, iar tu nu ai mai vrut să-mi acorzi încă o sansă. As vrea să-mi spui dacă acea greseală făcută mi-a fost iertată...

Nu mi-am dat seama atunci ce te face fericită si am distrus dragostea ce odată ne-a legat si acum îmi lipseste. Incă te port în sufletul meu si stiu că acele sentimente nu se vor stinge asa curând. Mi-as dori atât de mult să mai existe o sansă,... as fi cel mai fericit... Dă-mi un semn pentru a stinge furtuna din sufletul meu, acordă-mi câteva cuvinte ca să stiu că esti bine, să stiu dacă m-ai iertat pentru ce am făcut, să alung nelinistea din sufletul meu.

Nu uita nici o clipă că aici la mal de mare, nu prea departe cineva se gândeste numai la tine si acel cineva voi fi întotdeauna EU!"

"Incă o zi! Incă o zi si tu nu esti aproape. Timpul se scurge iar în sufletul meu, rămâne doar un gol tot mai imens. Caut dragostea ta, dar nu o găsesc. Oare de ce esti asa departe de mine? As vrea să stiu...

Era frumos atunci când tu erai în bratele mele, eu mă simteam fericit. Acele clipe de atunci acum îmi lipsesc. Imi doresc încă un semn de la tine. Stiu că odată voi primi răspuns..., dar până atunci fiecare clipă reprezintă o eternitate. De ce trebuie să fie asa? De ce trebuie ca tu să fi atât de departe de mine?

Reprezentăm două colturi opuse de tară. Totusi există CEVA care ne uneste, împotriva distantei. Este dragostea. Dar... există si suferintă si mă doare..., mă doare că trebuie să te astept, atât timp, încât mi-e frică că dragostea se poate stinge în orice clipă."

Special pentru Popa Alina Mihaela cu toată dragostea din partea unui s1mplu :

"Esti zâmbetul meu de zi de zi, esti dorinta mea de a merge mai departe, esti acel gând si acel fior care mă face să tresar în miez de noapte, esti unica alinare în momentele de neliniste, esti dragostea ce se găseste într-o lume plină de ură, esti a mea iubire, unica care contează cu adevărat.

Esti cea la care mă gândesc si în care mă regăsesc în diferite melodii, esti cea care stă la bratul meu în scurtele plimbări pe plajă, esti numele pe care îl scriu pe nisipul fierbinte si pe care îl feresc de valurile înspumate, esti soarele care-mi luminează calea zi de zi, esti mai presus de orice comparatie, pentru că esti cu adevărat unică si simt din plin asta. Te iubesc pur si simplu tot mai mult!

Te iubesc în mii si mii de moduri, iar numele tău rostit pe buzele mele, îl consider sărutul dulce, care mă încălzeste ori de câte ori mi-e frig!"

"Te-am asteptat dar n-ai venit, în ziua în care ne-am despărtit

Te-am asteptat neîncetat... dar m-ai uitat... stăteam în frig si asteptam...

La ceas mă tot uitam..., banca noastră astepta, dar ea nu stia...

Că nu va mai fi niciodată ce a fost odată! Iubirea noastră a murit, pentru mine totul s-a sfârsit!

Te-am asteptat atunci, te voi astepta mereu, doar tu esti sufletul meu!

Nici nu stii ce-am simtit când am văzut că n-ai venit

Cum ai putut, nu te-a durut? Să mă lasi să astept la infinit... ceea ce deja s-a sfârsit!"

Special pentru Popa Alina Mihaela din partea unui s1mplu :

"Câteodată mă trezesc în mijlocul noptii, tremurând de frică, simtindu-mă singur, fără sperantă, deoarece mă gândesc cum ar fi ca tu să nu fi lângă mine. Iar apoi mă întreb dacă stii într-adevăr cât de mult însemni pentru mine, cât de incredibilă cred că esti. Eu cred că tu esti o parte din emotiile, din sentimentele mele, esti motivul pentru care eu trăiesc. Te doresc asa cum desertul doreste apa, asa cum florile iubesc pământul, asa cum păsările iubesc cerul. Trăiesc prin tine, iar tu prin iubirea mea. TE IUBESC !!!

In viată vei avea de ales un suflet bun sau o frumusete... Alege suflet bun alături de care vei putea râde când vei fi fericită, sau vei putea plânge când vei fi tristă, căci el e mai presus de orice frumusete."

"Ai gresit plecând de lângă mine, ai gresit crezând că nu te mai iubesc pe tine

Ai gresit crezând că nu esti pentru mine! Tu chiar credeai că nu mai tin la tine?...

Ai gresit când cu alta ai plecat, ai gresit când pe mine m-ai lăsat

Ai gresit si nu stiu dacă îti dai seama... ai gresit si nu îmi pot înfrânge teama

Mă gândesc că te voi iubi mereu desi sufletul tău, va fi al alteia mereu..."

Declaratie trimisá de s1mplu :

"De ce dragostea doare asa de mult? De ce nu te pot iubi fără să sufăr? Pentru că acolo unde e iubire, vei găsi si durere, acesta e tristul adevăr. Te-am iubit mai mult decât credeam că pot iubi, simteam cum pe zi ce trecea desi erai departe, sufletele noastre erau tot mai aproape, până în acea seară când toată tristetea din lume si-a găsit loc în sufletul meu, acea ultimă seară.

Zile, luni au trecut de-atunci, dar dragostea mea pentru tine n-a murit, s-a hrănit din amintiri si e la fel ca-n prima zi. Vreau să uit, să te uit, seara te izgonesc din gând..., dar dimineata apari iar. Te-am iubit si desi m-ai rănit încă te iubesc. Dacă nu mă poti iubi... măcar învată-mă să te uit."

"Dacă vreodată vei vedea cum valurile acestei lumi mă vor acoperi, dacă vreodată vor fii multi cei care vor vrea sufletul meu, dacă vreodată vei vedea sângele scurgându-se din rănile mele istovite, acoperă-mă cu puterea dragostei tale, ascunde-mă în adâncul sufletului tău, căci va veni un timp când voi sta la intrarea inimii tale si nu voi lasa pe nimeni să-ti facă vreun rău.

Dacă tu si eu, vom lupta împreună poate DUMNEZEU ne va da o nouă sansă!"

"Esti ortensia cea dintâi, cea care a semănat toată gingăsia si frumusetea pe acest pământ am vrut să te culeg, dar erai asa de gingasă încât nu m-am îndurat să te rup si... pe urmă a venit unul si cu mâna lui pângărită a încălcat acel loc pe care simpla ta prezentă îl sfiintise.

La urmă, am reusit să mai culeg amintirea cu care trăiesc si astăzi si cu speranta că într-o zi ai să te ridici din amintire si ai să te prefaci în ceea ce ai fost odată... cea mai gingasă si rară floare!"

"Era o vreme, nu demult, când te iubeam deja prea mult

Tu erai totul pentru mine, trăiam în vise si mi se părea cá-i bine

Eu te doream si tu stiai, dar rana în suflet mi-o adânceai...

Căci îti băteai doar joc de mine si eu credeam că mă iubesti pe mine!

Mă agătam de o sperantă, de orice vorbă spusă-n vânt

Si îmi doream încă o viată să mai trăiesc pe-acest pământ!

Acum mă mai gândesc la tine si-mi amintesc, când îmi spuneai...

'Iubito, eu te plac pe tine!'... dar, mereu... mă amăgeai.

Pentru alta ai stiut să uiti de mine, pentru alta tu nici n-ai fost cu mine,

Pentru ea ai stiut să îti închizi cu cheia inima, si să uiti c-am fost si eu prezentă-n viata ta!

Acum, de mult nu te-am văzut, chipul tău prin amintiri mi s-a pierdut

Ochii tăi în care mă oglindeam odată, nu îi mai văd... si poate... niciodată...

Era o vreme când puteai să fii cu mine, o vreme când erai totul pentru mine...

Dar acum timpul a trecut, e greu, dar... încerc ca să te uit!"

"Nu stiu dacă cineva, a mai numărat orele, minutele, secundele până la clipa când te va vedea din nou. Nu stiu dacă acelui cineva orele i s-au părut ani, minutele luni si secundele zile; nu stiu, dar stiu că mie mi se întamplă toate acestea; si în clipa când într-un final reusesc să te văd, numai pentru o clipă, bătaia inimii mele se opreste, încercând parcă să oprească timpul, însă niciodată nu reuseste; pentru că inima mea are un motiv să bată, bate pentru ca eu să trăiesc, trăiesc pentru a te iubi în continuare. Tu esti rostul meu în viată, tu esti un absolut pe care nu stiu dacă am să reusesc să îl ating. Tu esti pentru mine ca un soare, rămân uimit în fata zâmbetului tău, în fata fetei tale stăclucitoare însă dacă încerc să mă apropii de tine, mă frig. Astfel clipa când mă voi desparti de tine va fi pentru mine apusul, dar după fiecare apus va urma întotdeauna un răsărit. Si în tot timpul în care noi doi nu ne vom vedea, va rămâne luna să vegheze asupra iubirii noastre."

"Cu tine am descoperit fericirea. Fericirea care mă face să trăiesc cu adevărat esti TU! Tu dimineata, tu când mă alinti, tu când mă certi, tu când mă atingi. Implinirea si fericirea au venit odată cu tine, si dacă tu n-ai fi, n-as fi nici eu, pentru că eu am devenit tu. Trăiesc prin tine fiecare clipă a vietii si o voi trăi pană la moarte. TE IUBESC de un infinit de universuri plus incă unul.Mereu!"

"Te iubesc pentru că existi, te iubesc pentru că respiri alături de mine, te iubesc pentru că mă sprijini neconditionat, te iubesc pentru toate calitătile si defectele tale, te iubesc pentru că esti tovarăsa mea, te mai iubesc pentru că mi-ai dăruit ceva frumos, si anume dragostea ta neconditionată...nu mi-ar ajunge o viată ca să-ti spun toate motivele pentru care te iubesc..."

"Mă întreb mereu ce-i fericirea, de ce exist si ce-i iubirea? Să te pot îmbrătisa, să te pot săruta, să te pot privi când dormi, să te pot vedea în somn, să te pot descoperi în fiecare zi. Mai pur, mai frumos, mai a mea, mai aproape de sufletul meu, să descopăr mereu că voi fi al tău, doar al tău..."

"Iubirea mea, nu stiu dacă vreodată ai închis ochii si ai visat la felul în care ai vrea să fi iubită. Eu fac asta tot timpul si mă văd pe mine împreună cu tine. Nu pot să-mi imaginez nimic mai dulce decât să stau lângă tine. De câte ori îmi pun o dorintă, mă gândesc la tine, si multumesc cerului pentru că mi-a trimis dragostea ta. Si Dumnezeu ne-a făcut pe fiecare un îngeras cu o singură aripă si nu putem zbura decât îmbrătisându- ne. Asa că...mă iei în brate? Să zburăm spre frumosul paradis al dragostei. Cu toată fiinta mea îti declar că "Te iubesc!!!"

Special pentru Popa Alina Mihaela din partea unui s1mplu :

"Te rog să-mi dai o lacrimă, cu ea vreau să-mi limpezesc chipul. Te rog să-mi dai un zâmbet, cu el vreau să-mi împodobesc ochii. Te rog să-mi dai un sărut, cu el vreau să-mi îndulcesc buzele. Te rog să-mi spui că mă iubesti, vreau să-mi bucur auzul. Te rog să-mi dai trupul tău, cu el să-mi potolesc dorinta. Te rog să-mi dai sufletul tău, cu el să-mi alin suferinta. Te rog să-mi dai inima ta, cu ea vreau să-mi hrănesc dragostea. Te rog să-mi dai totul, vreau să-mi găsesc linistea.Te rog..."

"In seara aceasta mohorătă îmi este iară-si dor de tine. Poate nesfârsitele zile, săptămâni, luni de despărtire, poate si gândurile ce se caută si nu se găsesc, poate seara aceasta mohorâtă si tristă, totul a venit să te cheme pe tine. Sunt departe de tine si de sufletul meu si-mi lipsesti. Mi-e dor de tine. Mi-e dor de tine, dulcea mea iluzie, dulcea mea sperantă, mie dor de tine iubirea mea. In mine e târziu si linistea pluteste undeva în atmosfera încărcată de timp. E beznă, e noapte eternă. Ascultă. Se zbate o lume în mine. E o lume flămândă de dor si de tine...si totusi mai există si sperantă si dor si soapte. Gânduri, numai gânduri. Inaintea mea e poate mai multă durere decât a fost. Inaintea mea este necunoscutul. Trec zilele una câte una, linistite, ducându-se în vesnicie. Imi este teamă să privesc sau să gândesc mai departe. Singurul gând pe care ti-l pot trimite e acelasi cu care am început: mi-e dor de tine!"

Special pentru Popa Alina Mihaela din partea unui s1mplu :

"Cu tine, doar cu tine, eu voi putea să râd. Pentru tine, doar pentru tine, eu voi putea să plâng. Cu tine, doar cu tine, eu voi putea să trăiesc. Pentru tine, numai pe tine, eu voi putea să te iubesc. Si doar pe tine, de- acum înainte, te voi iubi la nesfârsit. Nu-ti voi jura, dar îti promit!"

 

Rugăciunea mea este ca toti ca să aibă norocul de a trăi o dragoste, o dragoste care te binecuvântează pe veci. Dacă rugăciunea mea va fi auzită, nimeni nu va mai simti niciodată vinovătie sau regret, ură sau dispret, ci numai dragoste. Amin.

-!- Pagină realizată de s1mplu - webmaster -!-

----- Astept declaratiile tale la adresa mea de e-mail: s1mplu@s1mplu.ro -----

-- s1mplu îsi rezervă orice drept pentru publicarea si modificarea declaratiilor de pe acest site în orice format --

----- Ultima actualizare a fost realizată la data: 2 noi 2002 -----

 

Document Info


Accesari: 5616
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )