Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload






























EXERCITIILE potrivite!

Sport


EXERCITIILE potrivite!



Ai observat ca in ultimul timp sanii parca s-au mai micsorat. Nu e o nebunie, e adevarat! Chiar se poate intampla acest lucru daca muschii care-i sustin nu mai sunt ingrijiti, lucrati. Noi iti propunem sa nu astepti momentul cand ai sa observi aceasta schimbare si sa actionezi din timp!

Si ai sa vezi cum sanii tai isi vor recapata tonusul si chiar vor creste in dimensuniPoti obtine acest lucru cu ajutorul catorva exercitii simple. Nu vei mai simti niciodata nevoia sa-ti faci implant pentru marirea sanilor! Natura este cel mai frumos dar pe care il avem!

1. Exercitiu pe bancuta

Stai intinsa pe pat/banca si tine o gantera (de 1.5 kg) in fiecare mana. Genunchii sunt indoiti la 90 de grade. Ridici simultan bratele, intinse perfect, cat de sus poti. Inspiri si expiri adanc in timpul acestor extensii. Ai grija ca mainile sa nu se apropie una de cealalta, tocmai asta este secretul, sa fie foarte bine incordate si drepte. La fiecare miscare incordeaza-ti muschii pectorali. Intinde bratele in sus, apoi lasa-le sa coboare lateral pe banca si ridicandu-le iarasi. Repeta de 12 ori.

2. Cu fata la... podea!
 Stai cu fata in jos pe podea si cu mainile in fata ta, sub umeri, cu palmele pe podea. Picioarele sunt intinse, iar degetele de la picioare stau drepte, infipte bine in podea. Incordeaza-ti abdomenul astfel incat spatele tau sa fie paralel cu podeaua. Ridica-ti capul si gatul in linie dreapta cu coloana vertebrala. Sprijina-te in maini in timpul acestei miscari (ca si cand ai face semi-flotari). Inspira adanc atunci cand incepi sa te ridici si expira cand revii pe podea. Repeta de 15 ori.

3. O minge imaginara intre omoplati...
 Stai dreapta, cu pieptul impins inainte. Apropie-ti omoplatii, ca si cum ai tine intre ei o minge de tenis, tragand umerii si coatele spre spate. Incordeaza-te timp de 5 secunde, apoi relaxeaza-te. Repeta de 12 ori.

4. Pe marginea scaunului
Aseaza-te pe marginea unui scaun, astfel ca gambele sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade. Apuca-te cu mainile de partea din spate a spatarului scaunului si ridica genunchii (cu picioarele indoite) cat poti de sus. Repeta de 10 ori.

5. Tonifica-ti bratele!
Stai dreapta, in picioare, cu picioarele departate la nivelul umerilor. Bratele atarna pe langa corp, intoarse inspre coapse, in fiecare din palme fiind cuprinsa o greutate de 1 kg. Ridica bratele lateral, pana ce ajung paralele cu podeaua. Repeta de 15 ori.

Nu uita: dusurile scotiene, dimineata si seara, cu apa cat mai rece, precum si clatitul cu apa rece amestecata cu bere au un efect garantat de lifting asupra pieptului. Daca esti perseverenta, efecte vizibile apar dupa 2-3 luni!







Document Info


Accesari: 1464
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )