Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
UploadAVEŢI DREPTUL SĂ VĂ BUCURAŢI DE PROSPERITATE

Psihologie
ALTE DOCUMENTE

VINDECAREA PSI si tehnica deschiderii celui de-al treilea ochi
GÎNDIREA sI REZOLVAREA PROBLMELOR - PEDAGOIE SI PSIHOLOGIE GENERALÂ
Factori conditionali ai învătării MOTIVATIA
Testul Eysenck
AVEŢI DREPTUL SĂ VĂ BUCURAŢI DE PROSPERITATE

BUCURAŢIDEPROSPERITATE

Bancnotele din buzunarele noastre sunt compuse din atomi ai caror protoni si electroni sunt diferit aranjati decît cel dintr-o moneda. Numarul si ordinea lor sunt singurele deosebiri dintre hîrtie si metal.

Descoperim, astfel, ca el actioneaza pe doua cai exact opuse. Pe de o parte, spun: "Averea si banii se apropie de mine mereu", pentru ca imediat sa gîndeasca: "Îl invidiez pe X pentru abundenta în care traieste". Urmariti mereu sa va bucurati de norocul altora si sa nutriti numai gînduri curate la adresa semenilor vostri.

2. Nu va multumiti sa traiti la limita saraciei. Cereti inteligentei infinite mijloacele necesare pentru a face ceea ce doriti în orice moment. Descoperiti tezaurul imens ascuns la nivelul subconstientului.

3. Atît timp cît banii circula liber în viata noastra, înseamna ca sunteti sanatosi din punct de vedere economic. Considerati banii ca fiind asemanatori cu fluxul si refluxul marii, mereu ritmic si constant. Caci atunci cînd marea se retrage, sunteti siguri ca ea va urca din nou.

4. Aplicînd legile subconstientului, veti putea sa obtineti întotdeauna suma de bani de care aveti nevoie, indiferent pe ce cale va vor parveni acestia.

5. Unul dintre motivele pentru care multi oameni se zbat în lipsuri, este faptul ca ei condamna banii. Ceea ce condamnati se îndeparteaza de voi.

6. Nu faceti din bani un dumnezeu. Ei nu reprezinta decît un simbol. Amintiti-va ca adevaratele comori se afla în spiritul vostru. Sunteti aici pentru a trai echilibrat - deci trebuie sa aveti la dispozitie doar bunurile materiale de care aveti nevoie cu adevarat.

7. Banii nu reprezinta adevaratul scop al existentei. Cautati sa atingeti prosperitatea, bucuria, calmul launtric si dragostea pentru toate fiintele. Subconstientul va va oferi toate aceste calitati în deplina armonie cu legile divine.

8. Saracia nu constituie o virtute si un motiv de lauda, ci o boala a spiritului. Trebuie sa va purificati mentalul de gîndurile negative care dau nastere acestei stari penibile.

9. Aceasta existenta nu v-a fost data ca sa traiti într-o cocioaba, nici sa va îmbracati în zdrente sau sa va fie foame mereu.

10. Nu spuneti niciodata: "banii sunt murdari" sau "îi dispretuiesc". Ceea ce criticati se îndeparteaza de la voi. Nici un lucru nu este bun sau rau, ci orientarea pe care i-o dati îi face sa fie astfel.

11. Repetati frecvent: "Banii sunt utili. Ma folosesc de ei cu întelepciune, în mod constructiv si judicios. Îi daruiesc cu bucurie, iar ei îmi sosesc multiplicati de mii de ori."

12. Banii nu sunt cu nimic mai prejos decît cuprul, plumbul sau fierul din minereurile pamîntului. Cu adevarat rea este ignoranta si folosirea cu perversitate a puterilor subconstientului.

13. Daca va construiti o imagine mentala clara a ceea ce doriti sa obtineti, raspunsul subconstientului si, deci, îndeplinirea dorintei, nu va întîrzia sa apara.

14. Încetati sa tot cereti fara a da nimic în schimb, caci nici un lucru nu este gratuit. Pentru a primi trebuie sa oferiti. Chiar si în cazul în care lucrati cu subconstientul, trebuie sa fiti plini de daruire si sa puneti toata concentrarea mentala de care dispuneti, în slujba idealurilor voastre.

Document Info


Accesari: 8658
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2019 )