Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




ANTIHIPERTONICE

Sport


ANTIHIPERTONICE



Netināndu-se cont de reputatia proasta pe care Clofelina o are pe teritoriul Rusiei, acest preparat se foloseste pe larg īn Vest īn sectorul sportului de forta, ca anabo 141i87b lic.

CLOFELINA

Substanta chimica activa: hlonidin - hidrohlorid

Denumiri comerciale:

Gemiton

Catapresan

Clofelin

Hlonidin

Mirfat

Hlonistada

Hlofazolin

Substanta chimica data are diferite forme de producere: capsule, solutie de injectie īn fiole, picaturi de ochi, etc. Īn sectorul farmaceutic sportiv se gaseste doar sub forma de capsule. Clofelina, īn medicina, se foloseste pentru tratarea hipertoniei.

Tensiunea arteriala īnalta poate fi scazuta daca se administreaza Clofelina.

Sportivii au atras atentia asupra acestui medicament cānd a fost constatat, prin cercetari medico - stiintifice, ca prin administrarea de clofelina se stimuleaza secretia hormonului de crestere. Clofelina trebuie administrata seara, īnainte de culcare si dimineata, imediat dupa trezire. Unii sportivi administreaza clofelina īn cantitate de 0,3 mg īnainte de culcare si 0,15 mg (sub forma de capsule) dupa trezire, pe stomacul gol. Doza de noapte, īn decurs de cāteva ore, ridica concentratia hormonilor de crestere īn sānge care se amplifica odata cu administrarea urmatoarei doze de dimineata. Clofelina are un enorm efect anabolic. Cu toate acestea ea nu se īntrebuinteaza pe larg de catre sportivi deoarece este urmata de efecte negative care se manifesta prin: somnolenta, oboseala, lipsa de saliva, dereglari de potenta si ameteli. Cei care au tensiunea arteriala mica si o frecventa joasa a ritmului cardiac trebuie sa fie foarte atenti cānd vor sa īsi administreze acest preparat.

Īn reteaua farmaceutica a Rusiei pachetul de 50 de pastile a cāte 0,075 mg sau 0,15 mg de clofelina , costa mai putin de 0,5 $.


Document Info


Accesari: 5790
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )