Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
ACCEPTARE DE DONATIE BUN IMOBIL

administratie
ACCEPTARE DE DONAŢIE BUN IMOBIL

Art.1

Subsemnatul(a) ..................., cu domiciliul în ...................,posesor al B.I. seria, ...nr........, beneficiar al ofertei de donatie autentificata sub nr..... .../.............de..............., în calitate de donatar, accept donatia facuta de donatorul ..................., cu domiciliul în ..................., posesor al B.I. seria....., nr........ , având ca obiect imobilul................... situat în .............., compus din ......( ................... ) camere de locuit si dependinte, având o suprafata utila de ............... m.p., împreuna cu dreptul de coproprietate asupra partilor si dependintelor comune ale imobilului, care prin natura si destinatia lor sunt în folosinta tuturor proprietarilor, si cu dreptul de folosinta asupra terenului aferent acestuia, în suprafata de ................... m.p., atribuit pe durata existentei constructiei.
Art.2

Imobilul mentionat mai sus, ce a facut obiectul ofertei de donatie, se afla în proprietatea donatorului, asa cum rezulta din Certificatul de sarcini nr....., eliberat de Notariatul de pe lânga Judecatoria........ si din Certificatul fiscal eliberat de Administratia Financiara a.................. .

Art.3

Potrivit declaratiei donatorului din oferta de donatie, imobilul se afla în circuitul civil, nu formeaza obiectul nici unui litigiu privind dreptul de proprietate asupra acestuia si nu este afectat de sarcini.

Art.4

Taxele aferente dreptului de proprietate asupra imobilului ramân în sarcina mea începând cu data autentificarii prezentului act.

Art.5

Donatia îsi produce efectele la data comunicarii acceptarii donatorului.*

Art.6Valoarea imobilului este aceea stabilita de organele fiscale, adica .............. lei.

DONATOR


DONATAR

* Asa cum rezulta din interpretarea art.814 C. civ., donatia îsi poate produce efectele fara a se comunica donatorului acceptarea autentica, cu conditia ca donatorul sa fi renuntat expres la aceasta prin oferta de donatie.Document Info


Accesari: 3050
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )