Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
CERERE DE INREGISTRARE MARCCCCA

administratieCERERE DE ÎNREGISTRARE MARC

Nr. referinta solicitant/mandatar


Registratura OSIM (numarul si data primirii ):


Solicitanti (nume/denumire, adresa/sediu)


. Solicitantii persoane juridice vor preciza forma de constituire si statul a carei legislatie îi guverneaza organizarea:


Solicitam în baza Legii nr. 84/1998 înregistrarea marcii    reprodusa în continuare:


Marca este :

Felul marcii:
Reproducerea marcii
8/8 cm


- verbala


- individuala


- combinata


- colectiva


- figurativa


- de certificare-tridimensionalaCând se revendica culoarea ca element distinctiv al marcii se indica:

denumirea culorilor revendicate:     .......... ..... ...... .......... ..... ...... ................


principalele parti ale marcii care sunt în culori:
. Transliterarea marcii sau a unei parti din ea:. Traducerea în limba româna a marcii sau a unei parti din ea:
. Prioritati revendicate (tara, data, numar)


. Prioritate de expozitie (tara, locul, data si denumirea expozitie)


Solicitantul desemnat pentru corespondenta cu OSIM:


Adresa solicitantului/mandatarului pentru corespondenta cu OSIM:Reprezentare prin mandatar autorizat cu:

procura


procura generala nr./data:
L.S.


LS


LLllllllllLLLLLLL L.S.


Lista produselor sau/ si serviciilor clasificate conform "Clasificarii de la Nisa"

Taxe platite la data depunerii cererii:

Taxa de înregistrare (nr. act, suma)

Taxa de examinare (nr. act, suma)

Alte taxe explicit (nr. act, suma)


Semnaturi solicitanti/mandatar

LS


Documente depuse la OSIM de solicitant/mandatar

Documente primite la OSIM

Formular de cerere    a ...... file


a ...... file


Reproducerea grafica a marcii în numar de .... exemplare


în numar de .... exemplare


Dovada de plata a taxei de înregistrare
Dovada de plata a taxei de examinare
Procura
Document de prioritate    a ...... file


a ...... file


Alte documente a ...... file


a ...... fileOSIM (semnatura, LS)


Cererea de inregistrare a marcii se întocmeste într-un singur exemplar, în limba româna, pe formularul tip FORM. M 01 prin dactilografiere sau imprimare. Depunerea cererii se poate face: a) direct si cu confirmare de primire la Registratura generala a OSIM sau b) prin posta, trimisa recomandat cu confirmare de primire.

Nota: Daca spatiul alocat unei rubrici din formularul de cerere nu este suficient pentru completarea unor date, se va continua scrierea acestora în pag. 3 la "Continuarea rubricii nr....".

Rubrica 1. Se indica numele si prenumele, sau denumirea, adresa (strada, numar, oras, judet, tara) sau sediul solicitantului, inclusiv codul postal, telefon si fax cu prefixul zonei, E-mail.

Când solicitantul este o persoana juridica se va indica în Rubrica 1.1. forma de constituire a acesteia cât si statul a carei legislatie îi guverneaza organizarea acesteia.

Când solicitantul este strain, se indica denumirea statului caruia acesta îi apartine, statul în care îsi are domiciliul sau, dupa caz, statul în care solicitantul are o întreprindere în întelesul art. 3 din Conventia de la Paris.

Rubrica 2. Se scrie denumirea marcii

Rubrica 2.1. Se marcheaza cu "X" casuta corespunzatoare tipului de marca: verbala, combinata, figurativa, tridimensionala.

Rubrica 2.2. Se marcheaza cu "X" casuta corespunzatoare felului de marca: individuala, colectiva sau de certificare.

Rubrica 2.3. Când solicitantul revendica o culoare sau mai multe culori, ca elemente distinctive ale marcii, se va face aceasta prin indicarea culorii sau a culorilor revendicate si, pentru fiecare culoare, indicarea partilor principale ale marcii care au aceasta culoare.

Rubrica 2.4. Cererea va fi însotita de reproducerea grafica a marcii, în dimensiuni de pâna la 8/8 cm, dupa cum urmeaza:

a) 5 reproduceri ale marcii în alb-negru, când nu se revendica o culoare ca element distinctiv al marcii;

b) 5 reproduceri ale marcii în alb-negru si 5 reproduceri ale marcii color, când solicitantul revendica cel putin o culoare ca element distinctiv al marcii.

Când cererea contine o declaratie indicând ca marca este tridimensionala, se va anexa reproducerea grafica a marcii în doua dimensiuni, atasând cererii 6 vederi diferite ale marcii si/sau o descriere verbala a acesteia.

Pe cerere, în patratul marcat 8/8 cm se va lipi o reproducere a marcii.

Rubrica 3. Aceasta rubrica se completeaza atunci când marca se compune, în tot sau în parte, din alte caractere decât cele latine, prin transliterarea acestor caractere.

Rubrica 4. Când marca se compune, în tot sau în parte, din cuvinte într-o alta limba decât limba româna se completeaza aceasta rubrica cu o traducere a acestora.

Rubrica 5. În cazul in care se revendica o prioritate dintr-o cerere anterioara, se va indica statul, data si numarul primului depozit. Documentul de confirmare a prioritatii revendicate, însotit de traducerea, conforma cu originalul, în limba româna se depune odata cu cererea sau în termen de 3 luni de la data depunerii cererii.


class=Section4>

Rubrica 6. Daca se revendica o prioritate de expozitie, se va indica tara, locul si denumirea expozitiei, precum si data introducerii produselor sau serviciilor în expozitie; documentul care atesta aceasta, însotit de traducerea în limba româna, se depune odata cu cererea sau în termen de de 3 luni de la data depunerii cererii.

Rubrica 7. Daca sunt mai multi solicitanti, iar acestia nu sunt reprezentati în fata OSIM printr-un mandatar autorizat, în aceasta rubrica, se va indica unul din solicitanti care este desemnat pentru corespondenta cu OSIM; în caz contrar, OSIM va purta corespondenta cu primul solicitant înscris în cerere.

Rubrica 8. Aceasta rubrica se completeaza daca solicitantul/mandatarul doreste transmiterea corespondentei de catre OSIM la o alta adresa decât cea indicata la rubrica 1, în cazul în care acesta are mai multe adrese.

Rubrica 9. Se completeaza când solicitantul este reprezentat prin mandatar autorizat, indicând numele si prenumele sau denumirea si adresa sau sediul mandatarului, inclusiv codul postal, telefon si fax cu prefixul zonei, E-mail, precum si numarul de înregistrare la Registrul Comertului. Daca mandatarul a fost împuternicit numai pentru depunerea cererii se bifeaza prima casuta; daca o procura generala pentru mai multe cereri a fost data si comunicata la OSIM, se va bifa casuta corespunzatoare, indicând numarul si data acesteia. Procura/copia procurii generale se va depune odata cu cererea sau în termen de 3 luni de la data înregistrarii cererii.

Rubrica 10. Se indica denumirea produselor sau serviciilor pentru care înregistrarea marcii este ceruta, grupate conform Clasificarii de la Nisa, precedata de numarul clasei careia denumirea îi apartine.

Rubrica 11. Dovada platii taxei de înregistrare si examinare a cererii va fi prezentata odata cu cererea sau cel târziu în termen de 3 luni de la depunerea acesteia, indicând numarul documentului si suma platita.

Rubrica 12. La aceasta rubrica se înscrie în clar numele solicitantilor si functia, în cazul persoanelor juridice, sau dupa caz a mandatarului autorizat cu semnaturile corespunzatoare si aplicarea stampilelor, în cazul persoanelor juridice.

Rubrica 13. Se bifeaza rubricile pentru documentele anexate la cerere, indicând numarul de file/ exemplare.

Rubrica 14. Se completeaza si se semneaza de persoana desemnata de catre OSIM.Document Info


Accesari: 1360
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )