Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


Contract de vanzare-cumparare

administratie
Contract de vanzare-cumparare
Intre subsemnatii ___________, domici 212m1210c liat in ________, judetul __________, str. _________, nr. _____, etajul ____, apart. _____, ca vanzator pe de o parte, si ___________, domici 212m1210c liat in ________, judetul __________, str. _________, nr. _____, etajul ____, apart. _____, ca cumparator, pe de alta parte, s-a incheiat prezentul contract de vanzare-cumparare in urmatoarele conditii:


Eu _______________, declar ca i-am vandut lui ______________, imobilul proprietatea mea situat in ____________, judetul ___________, str. __________, nr. _________, si compus din teren in suprafata de ______ mp si constructie, cu urmatoarele vecinatati ________________. Imobilul este proprietatea mea, a vanzatorului, in temeiul ____________.

Eu, vanzatorul declar ca la data cumpararii acestui imobil eram necasatorit, iar eu cumparatorul declar ca cunosc aceasta situatie.

Pretul vanzarii este de __________ lei, pe care eu vanzatorul declar ca i-am primit in intregime de la ______________, astazi, data autentificarii prezentului contract.

Imobilul se vinde liber de orice sarcini, iar eu vanzatorul garantez pe cumparator unpotriva oricarei evictiuni, totale sau partiale.

Cumparatorul intra in drept si de fapt in stapanirea imobilului vandut de la data autentificarii prezentului contract.Impozitele catre stat, precum si taxele de orice natura datorate pana la data autentificarii prezentului contract privesc pe vanzator.

Toate cheltuielile ocazionate de autentificarea prezentului contract cad in sarcina cumparatorului.

Eu _______________, declar ca am cumparat de la ____________ imobilul sus-mentionat cu pretul de ____________ lei pe care l-am platit integral vanzatorului si sunt de acord cu clauzele prezentului contract.


Facut in ____________, in _________ exemplare, astazi _______.
Vanzator,    Cumparator,Document Info


Accesari: 2217
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )