Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Divizia T Iasi prin Act nr: 200/117 col.1993

administratie

col.


Divizia T Iasi prin Act nr: 200/117 col.1993 a cerut unele precizari pentru aplicarea ordinului 310/1/441 col. 1993 privind experimentarea deservirii simplificate a loc. (numai cu mecanic)

1. n cazul defectarii statiei RT (c nd nu se poate lua legatura prin "Radio" ntre mecanic si partida de manevra) se va proceda astfel:

Mecanicul va aviza conducatorul manevrei de acest lucru si care va aviza la r ndu-i imediat IDM de serviciu din statia respectiva, iar acesta va proceda conform instructiei privind utilizarea instalatiilor de RT (216/77 col 1989. cap.V)

P na la nlocuirea statiei RT defecta, conducatorul manevrei va lua legatura cu mecanicul de loc., si mpreuna vor stabili ca manevra se va desfasura pe baza semnalelor de m na date de partida de manevra, n conditii de siguanta a circulatiei.

2. Referitor la pct. b cap. B pct. 14 din ordinul 310/1/441 aprobat de SNCFR privind:

" n timpul stationarilor, n functie de timpul disponibil, dupa asigurarea mentinerii trenului pe loc, mecanicul va face revizie n sala masinilor" nu contravine cu instructia nr: 200 "Remorcare si Fr nare" deoarece ordinul respectiv are caracter experimental si se va definitiva dupa trecerea perioadei de experimentare.

3. n legatura cu prevederile ordinului nr: 275/ 2 col. 1967 prin care se prevede ca mecanicul ajutor sa stea n fata panoului de aparate la lansarea MD se va proceda astfel:

-Mecanicul va lansa MD de la postul II la LDE cu usa de la sala masinilor deschisa pentru a se urmari indicatiile aparatelor de masura si control de pe panou n timpul lansarii MD

4. n privinta timpului necesar de prezentare a mec. la depoul de domiciliu pentru luarea n primire a loc. din depou mai mare de 30 min., urmeaza a fi definitivat dupa perioada de experimentare (30.04.1994), conform propunerilor facute n acest scop.

Prezentele precizari sunt valabile pentru ntreg personalul implicat n deservirea simplificata a locomotivelor.Document Info


Accesari: 2933
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )