Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Eliberarea Codului de inregistrare in scopuri de TVA,

administratie

ATENTIONARENR:


Eliberarea Codului de inregistrare in scopuri de TVA,

valabil de la 01.01.2007

Cadrul legal:


O.M.F.P. nr. 901/05.06.2006 privind aprobarea Procedurii de modificare a codului de i 19319j97t nregistrare in scopuri de TVA pentru persoanele juridice inregistrate ca platitori de TVA si a modelului si continutului formularelor "Notificare" si "Certificat de inregistrare in scopuri de TVA" (M.O. 703/16.08.2006)
ATENTIE


Conform O.M.F.P. nr. 901/2006, Ministerul Finantelor Publice, prin administratiile sale teritoriale, ar fi trebuit sa comunice persoanelor juridice inregistrate ca platitori de TVA, noul Cod de inregistrare in scopuri de TVA, valabil de la 01.01.2007, prin posta, cu scrisoare recomandata.


Din informatiile primite de la organele fiscale, persoanele juridice care au fost inregistrate ca platitori de TVA pana la data de 01.11.2006, trebuie sa ridice de la Administratiile Financiare in raza carora isi desfasoara activitatea, noul Cod de inregistrare in scopuri de TVA, care va avea prefixul "RO", valabil incepand cu data de 01.01.2007.


Ridicarea noului Cod de inregistrare in scopuri de TVA poate fi facuta si printr-un reprezentant al persoanei juridice, pe baza de imputernicire.

A. BADIU


Reguli de confidentialitate: Prezentul mesaj constituie o Informatie confidentiala si este proprietate exclusiva a 3 B EXPERT AUDIT SRL . Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. In cazul in care nu suntei destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea civila si penala. Daca primiti acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. Apreciem si va multumim pentru sprijinul acordat in pastrarea confidentialitatii corespondentei noastre. Clientul confirma ca a citit si accepta acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii impuse de 3 B EXPERT AUDIT SRL.Document Info


Accesari: 1485
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )