Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
NOUTATI SEMINAR ORIFLAME

administratie
NOUTATI SEMINAR ORIFLAME

- 1 OCTOMBRIE 2007-
    ACESTEA SUNT:
              
-perioada de raportare a vanzarilor, de la luni ( de 15115j99p zile) se va schimba in CAMPANII SAU CATALOAGE  si vor fi de 21 de zile ; plata facturilor TOT LA 20 DE ZILE, incepant cu 1 octombrie 2007... sistem introdus deja in tarile europene care a dat rezultate sporite in privinta castigurlor , atat pt. clienti cat si pentru firma.

 -pana la sfarsitul anului vom avea 4 campanii : C10-1..21 oct ; C11- 22 oct...11 nov;    C12nov...1 dec si C13- 2 dec...22 dec ( C - inseamna campanie= 3 saptamani)

 - in a 23 zi de la facturarea unei facturi , neachitate , intra penalizare , iar pentru deschiderea creditului TAXA DE 31 RON  achitata anticipat !!!ATENTIE ! MA REFER DOAR LA CEI CARE INTARZIE LA FACTURILE NOASTRE !!!
       
-nivelele de discounturi : 0- 119ron......15% ;    
120- 249 ron .....23% ;    
250- 399 ron .....26% ;        
400- 499 ron......30%        si
500- 900 ron ...35% - neconditionat si din prima zi de campanie
.

-FAC CLUB ( NOUTATE)  Daca trei luni ai o comanda de minim 500 pe luna si ai  inscris la Oriflame un client, ai dreptul in prima saptamana din noua campania LA O COMANDA CU 50% REDUCERE! !!!!! ( detalii la sediu).

-Vouchere de loialitate - daca aduci un prieten cu o comanda de 125 RON si tu faci o comanda in aceeasi campanie de minimum 125 RON beneficiezi de un voucher de 35 RON ( reducere la factura de utilizat in campania urmatoare
 - ORIFLAME SI ROMPETROL ( FIN GRUP), VOR EMITE UN CARD DE CREDIT cu plata descoperirii, ( imprumutului) la 55 de zile IN FUNCTIE DE VENITURILE FIECARUIA , cu care puteti achita facturile Oriflame ( la termen adica la 21 de zile) , fara dobanzi ! termenul de credit va fi deci 21 de zile de la Oriflame si inca 55 de zile de la Rompetrol, in total pana la 76 de zile credit pentru cosmeticele favorite ! Va astept la sediu pt. a va da detalii !

- modul de lucru pe campanii : prima comanda trebuie data pe data de 1 a unei campanii , sau mai devreme cu o zi doua,  a doua comanda sau cate mai sunt, in a doua saptamana ... iar in a treia saptamana ( ultima), achitati facturile si PREGATITI COMENZILE DIN NOUA CAMPANIE .      Cataloagele le aveti la dispozitie in fiecare comanda si cu destul timp mai devreme pentru a lucra pe ele.  Este foarte important sa va mobilizati si sa intelegeti noul sistem de lucru, pentru o buna si eficienta colaborare cu Oriflame.

 -pentru cei cu internet nu uitati de oportunitatea de a comanda online - www.oriflame.ro cu user si parola...


           - plata facturilor la ING BANK, POSTA, CEC SI BANC POST -

           - produse noi in fiacare campanie si diverse actiuni cat mai atractive !


Va doresc succes in NOUL ORIFLAME !


Romica Crintea - Director Oriflame Focsani (718331)

Document Info


Accesari: 3959
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )