Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Anularea permisului de conducere

Legislatie


Anularea permisului de conducere

Art. 2031.Anularea permisului de conducere, in cazurile prevazute la art. 114 alin. 1. din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002, republicata, cu modificar 23223h78x ile si completarile ulterioare, se dispune:

a)de seful serviciului politiei rutiere pe raza caruia a fost constatata fapta, in baza hotararii judecatoresti ramase definitiva, dispusa de o instanta din Romania;

b)de seful politiei rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in baza unei hotarari judecatoresti ramase definitiva, pronuntata de catre o autoritate straina competenta, pentru o infractiune savarsita de titular pe teritoriul statului respectiv, daca pentru fapta savarsita legislatia romana prevede aceasta masura.

2.Anularea permisului de conducere al persoanei decedate se dispune de seful serviciului politiei rutiere pe raza caruia titularul a domiciliat, in conditiile existentei unei sesizari din partea unei autoritati competente sau a unui certificat de deces.

3.Masura anularii permisului de conducere se comunica, in termen de cel mult 5 zile lucratoare, titularului permisului de conducere, la domiciliul acestuia, pentru situatiile prevazute la alin.

4.In termenul prevazut la alin. 3., permisul de conducere se transmite de serviciul politiei rutiere care a dispus anularea la autoritatea competenta care l-a eliberat, in vederea efectuarii mentiunii in evidenta.


Document Info


Accesari: 5328
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )