Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
2012

diverse


Contents

2012 - ver12012 vers2     

2012 vers3     

NIBIRU 2012 A.D. The End ?

OCTAGONUL ÎN JURUL LUMII - f interesant

Cutremure majore RO     

Blog1 Experimente in tunelul timpului

Blog2 Continuare     2012 - ver1

Vorbim de un domeniu in care informatia abundenta provine din numeroase sfere de cercetare - stiintifice, tehnice, ale prognozei - dar si sfere ale spiritualitatii - filosofice, religioase, artistice, science-fiction - sau simpla fabulatie de cafenea. Pentru ca a vorbi despre anul 2012 a devenit o moda, o cale de initiere, o noua autostrada de canalizat sperante.
Celebrul regizor Mel Gibson a inceput la sfarsitul anului trecut filmarile in Mexic pentru ecranizarea unei carti sacre a precolumbienilor mayasi: Popol Vuh. Sunt folositi actori indigeni, iar filmul este vorbit integral in limba maya. Si, fapt important, filmul se intituleaza "Apocalypto", avand legatura directa cu evenimentele despre care se crede tot mai mult ca vor avea loc in anul 2012.

Se inverseaza polii magnetici ai Pamantului

Din punct de vedere stiintific, lucrurile par simple: spre sfarsitul anului 2012, polaritatea actuala a Pamantului urmeaza sa se schimbe. Procesul de mutare al polilor a fost deja pus in evidenta de satelitii de observatie meteo. Consecintele constau in incalzirea regiunii arctice prin cresterea temperaturii medii anuale cu cinci grade fata de media generala a secolului trecut (UPI, febr. 2006). Urmarea directa este topirea glaciara si cresterea nivelului Oceanului planetar. In Australia, cercetatorii au constatat o crestere cu 19,5 cm intre 1870 si 2004, pana la sfarsitul secolului 21 cresterea atingand 30 de cm. Pare putin, dar daca aflam ca nu este nevoie ca nivelul Oceanului planetar sa creasca cu un metru ca marile porturi ale lumii sa fie inundate, vom vedea ca nu e vorba de glume. Associated Press publica la 9 decembrie 2005 articolul "Polul Nord se misca spre Siberia", dar, in mod simetric, nici cel sudic nu sta pe loc.
Polii magnetici sunt parte a campului magnetic generat de miezul de fier lichid al Pamantului. In ultimii 150 de ani, polul Nord magnetic a migrat cca 685 de mile in zona arctica.
Catastroficele anomalii climatice din ultimii ani Đ tsunami, cutremure, tornade - confirma relatia cauza-efect in contextul fenomenelor geo-magnetice aflate in curs. Activitatea seismico-vulcanica a crescut cu 500% din 1875 incoace si continua sa creasca.

Rezonanta Schumann - pulsul Terrei

Elementul de sprijin pentru aceste prognoze il constituie asa-numita Rezonanta Schumann. Planeta noastra se manifesta ca un imens circuit electro-magnetic ale carui proprietati fizice au fost puse in evidenta de fizicianul german W.O. Schumann, intre anii 1952-1957. Rezonanta Schumann - sau pulsul Terrei - a fost, vreme de milenii, stabil, la valoarea de 7,83 de cicli pe secunda. Incepand cu anul 1980, aceasta valoare a crescut mereu, avand astazi 12 cicli pe secunda. Paradoxal, dar acest fapt duce la schimbarea calitatii timpului, ziua, in acest plan, nemaiavand 24 de ore, ci 16. Nu de un proces cronologic vorbim, ci de unul infra-material, din intimitatea profunda a materiei vii. Procesul continua, ajungand in decembrie 2012 la zero, practic, la un re-start temporal-energetic. Nu e un sfarsit real al Lumii, ci sunt schimbari calitative mai greu de imaginat chiar si astazi. Tocmai acest fenomen este descris de vechii mayasi in Popol Vuh, astronomii lor localizand cu precizie trecerea "de la a cincea Lume la cea de-a sasea", in 21 decembrie 2012. Din acest punct de vedere, filmul lui Mel Gibson este o creatie "preventiva".
Tot atunci, planul Sistemului nostru solar se va alinia cu planul galactic al Caii Lactee. Polii se schimba de doua ori intr-un ciclu de 26.000 de ani, fapt observat si de cunoscatorii indieni in urma cu 2500 de ani: "un Univers dureaza cat o inspiratie si o expiratie a lui Brahma".

Schimbari fundamentale ale fiintei umane

Interesant este faptul ca, o data cu cresterea Rezonantei Schumann, creste si
nivelul vibrational al oricarei fiinte vii de pe Pamant. Consecintele directe deriva din schimbari fundamentale de comportament. Mai ales tinerii nu vor mai accepta vechile institutii, care vor disparea cu timpul. Tehnologia, asa cum o cunoastem noi astazi, va disparea la randul ei. Cunostintele actuale despre Timp si Spatiu vor suferi modificari majore. Va fi depasita necesitatea Banului ca valoare de referinta. ADN-ul uman va suferi reprogramari, trecand la 12 spirale in loc de doua. Schimbarea va afecta ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti si reglarea imunitara a organismelor.
Posibile simptome ar mai fi migrene, oboseala, crampe musculare, gripe, vise intense, cresterea sensibilitatii corpului supus la tot mai multe vibratii. Dar vor creste abilitatile intuitive si capacitatile de regenerare, se activeaza capacitati latente, nou-nascutii fiind mai dotati, iar ochiul uman se va transforma in functie de noua atmosfera si de cresterea luminozitatii.

Vremurile biblice din urma?

Aceste concluzii nu sunt ale unui singur om, nici ale unui mitoman clarvazator, ci ele converg dintr-o multitudine de surse grupand fizicieni, medici, astronomi, psihologi, preoti, o parte dintre ei ocupandu-se serios de ceea ce se numeste viitorologie. Informatiile disparate nu spun aproape nimic, dar ele trebuie in permanenta corelate. De exemplu, geofizicianul Gauthier Hulot a constatat ca in Atlanticul de Sud campul magnetic stabil este cu aproape 30% mai slab. Ornitologi din nordul Europei si din Canada constata tot mai des ca intregi carduri de pasari migratoare "gresesc" tintele de migratie, "radarul" lor infailibil fiind, de milenii, campul magnetic. Columbofilii din Arad au trimis la Atena, la deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei dintre care s-au intors doar 50, iar Ungaria a trimis 1.500 dintre care s-au intors 40. Satelitii de la limita stratosferei se defecteaza cand trec prin zone de campuri magnetice mai slabe.
Grupuri de cercetatori efectueaza in secret serii intregi de experimente legate de viitor si de studiul Timpului, un astfel de experiment recent fiind Proiectul Montauk. Putini au vorbit despre el, dar cei care au facut-o au spus ca "n-au vazut nimic dincolo de decembrie 2012". Religiile exploateaza in mod copios toate aceste informatii si semnale, de pe acum filosofii crestini numind anul esoteric 2012 "Revenirea la Glorie".
Din motive cu totul deosebite, foarte multi oameni si-au dat seama de accelerarea timpului si se plang ca ziua nu le mai ajunge sa faca tot ce au de facut. Poate ca aceste interpretari explica intreaga nebunie accelerata in care se desfasoara actualele relatii internationale, goana dupa energie, cu tot cortegiul de razboaie, tranzienta accelerata a relatiilor dintre oameni, cresterea deliranta a consumismului si excesul fara precedent al productiei de "obiecte non-necesare vietii decente", cum le numesc recentele analize ale ONU.

Diverse religii si credinte "asteapta" sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte. Iata cateva dintre ele:

Sfarsitul calendarului maya actual - 21 decembrie 2012
Alinierea generala planetara - 8 septembrie 2040
Sfarsitul, dupa calendarul musulman - 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc - 2240

Zilele de pe urma

"In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii si batranii vostri vor visa visuri!
Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna in zilele acelea din Duhul Meu si vor prooroci.
Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant, sange, foc si un vartej de fum; soarele se va preface in intuneric si luna in sange, inainte ca sa vina ziua Domnului, ziua aceea mare si stralucita.
Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit". (Faptele Apostolilor, 2:17-21)


2012 vers2

Dupa cartea Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006, de Eugen Delcea. Sursa: Newsletterul editurii ForYou.
"Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate. O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparatie, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi. - Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, 11411x2311l in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare..
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace..Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.


Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.Dovada, ca acestea sunt energii in stare pura, ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii ( si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baietii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana.Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui. atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul. periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua". Toate aceste modificari sunt ciclice si. obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt. doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi. 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii.Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:


- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
- banii vor disparea ca necesitate;
- vom intra in Dimensiunea a 5-a;
- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica): - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita "inaltare", "ridicare la Cer", de care vorbesc si vechile scrieri. "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zeisi sfinti.Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place: - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa."

2012 vers3

Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca în acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. si bineînteles, sa ne întrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012?

Planeta Pamânt se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata între Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamântului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

"Bataile inimii" Pamântului se accelereaza

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept "bataia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însa începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lenta, apoi din ce în ce mai rapida (dupa 1997), pâna când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala...

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamântului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta înca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeaza la sfârsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: întreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece într-o alta dimensiune!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, înca de la începutul anilor '80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. si mai cu seama, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc însa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi începe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Calendarul Maya a prezis sfârsitul epocii actuale în 2012

Scriitor, si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale "Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva" si "Translatia între lumi". Dupa ce a trait, în tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a început sa tina conferinte si seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si încetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamânt. Tot lui îi aparatine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci când planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reîncepe sa se învârta în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinte:

1. Timpul va parea ca trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translatia omenirii într-o dimensiune superioara, a patra, care este la rândul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gândurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Ţolkin ? calendarul mayas ? care prevede sfârsitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. Dupa saltul în cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc înainte de sfârsitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.
2. Trecerea în alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani în urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.
3. Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale în trecutul îndepartat al omenirii.
4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla în urma cu un secol, propusa în diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala.

Cum va fi translatia într-un alt plan?

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).

Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja sa se deplaseze putin câte putin. Toate acestea vor continua si ne indica în mod clar ca ne îndreptam spre transformari planetare de importanta cosmica. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja în constelatia Pleiadelor, dar în urma cu foarte multa vreme.

Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însa putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îsi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Inversarea polilor magnetici - evidentiata de datele culese de sateliti

Polul nord magnetic terestru este într-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.

Extras din revista"Sciences et Avenir" (stiinta si viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliti ? Oersted, lansat în 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme ?, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamântului din Paris a remarcat variatii importante ale câmpului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea câmpului magnetic fluctueaza, scazând si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat însa de furtuni intense."


NIBIRU 2012 A.D. The End ?

https://www.youtube.com/watch?v=ZlcPWa6SomE


OCTAGONUL ÎN JURUL LUMII      - f interesant


Aflat într-o vizita în India, în 1868, colonelului englez James Churchward i s-a permis accesul la anumite documente antice religioase secrete, o "biblioteca" de tablite de piatra scrise în limba Naacal, care dezvaluiau existenta a unui vast continent în mijlocul Oceanului Pacific.

Documentele atestau ca numele respectivului continent era Mu (ceea ce în traducere înseamna "Pamântul-mama", acesta gazduind o civilizatie înfloritoare si incredibil de avansata pentru o epoca istorica aflata cu zeci si sute de mii de ani în urma. Stiinta locuitorilor continentului Mu era cu mult mai avansata decât ceea ce cunoastem noi astazi, printre altele acestia având abilitatea de a manipula gravitatia. În concordanta cu tablitele Naacal, omul a aparut pentru prima oara pe Pamânt în continentul Mu, acum 200 de milioane de ani. În cele din urma continentul Mu (rebotezat ulterior Lemuria de catre naturalistul englez Philip Sclater deoarece acesta a considerat ca speciile de lemurieni au evoluat initial acolo), s-a scufundat în urma unui cataclism provocat de emisii de gaze înmagazinate în caverne uriase aflate sub fundul oceanului. Din fostul continent Mu, au ramas pâna în ziua de astazi numai Australia si câteva insule, printre care Hawaii, Tonga si Insula Pastelui. Este interesant de notat faptul ca în limba nativa a locuitorilor din Hawaii se regaseste si astazi numele de "Mu" atribuit legendarului continent din care insulele lor au facut odata parte. În concordanta cu cercetarile colonelului Churchward, locuitorii continentului erau monoteisti, practicând cultul Soarelui, acesta fiind considerat ca o expresie fizica a Divinitatii (Divinitatea fiind Soarele spiritual care nu se poate vedea).
Soarele era reprezentat printr-o stea cu opt colturi (care se poate înscrie deci, într-un octagon), cu un cerc în mijloc. Tot dupa marturia colonelului Churchward, însusi blazonul regal al tarii Mu, avea drept simbol steaua cu opt colturi si o cruce în interiorul acesteia. Se pare ca steaua cu opt colturi, precursoarea octagonului, descoperita de colonelul James Churchward în arhivele religioase din India, este unul dintre cele mai vechi simboluri Solare din lume, vechimea acestui simbol atestata în documente, fiind de 35.000 ani B.C.
Este de necontestat faptul ca cea mai grandioasa civilizatie care s-a dezvoltat în emisfera Vestica si una dintre cele mai marete care au evoluat vreodata pe Pamânt, a fost cea mayana. Dovezile arheologice si sursele istorice atesta ca asa-numitii indieni Maya sunt o populatie mongoloida care a parasit Asia în doua valuri, cu 28.000 si 12.000 de ani în urma, a traversat strâmtoarea Bering si continentul Nord American, stabilindu-se în final în America Centrala, pe teritoriul care astazi este împartit între Mexic, Honduras, Belize si El Salvador. În parte aceleasi surse si în plus cele oculte, acrediteaza ideea ca acestia ar fi fost initial o populatie refugiata din Atlantida, continentul scufundat cu 12.000 de ani în urma în apele oceanului Atlantic. Cert este ca mayanii au dezvoltat un sistem de scriere hieroglifica care nici macar astazi nu a putut fi descifrat în totalitate, sisteme matematice, astronomice si astrologice complexe, precum si un calendar atât de exact, încât acesta poate indica cu precizie orice zi dintr-o perioada de 370.000 ani.
De fapt, mayanii (ca si urmasii acestora, aztecii, ca de altfel întreaga populatie de amerindieni a Americii Centrale) foloseau doua calendare diferite. Un calendar solar dupa care se orientau cei care se ocupau cu agricultura, legile si finantele. Acesta era alcatuit din 18 luni de câte 20 de zile fiecare (însumând asadar 360 de zile), plus 5 zile la sfârsitul anului, considerate de altfel nenorocoase. Anii bisecti erau ignorati pentru un interval de 52 de ani, la sfârsitul caruia se adaugau 13 zile (recuperându-se astfel zilele ignorate), si întregul ciclu se relua de la început. Cel de-al doilea calendar, numit "calendarul sacru", era cel dupa care se desfasurau evenimentele religioase, festivalurile si prezicerile, fiind alcatuit din 13 saptamâni a câte 20 de zile fiecare, cu un total deci, de 260 de zile. Atât calendarul civil, cât si cel religios erau urmate în paralel, ajungându-se ca acestea sa aiba aceeasi pozitie unul fata de altul la sfârsitul unui interval de 52 de ani.


În 1952 a fost descoperit la Palenque în Mexic, un mormânt (de fapt singurul de acest fel din întreaga America Centrala) a carui constructie este foarte asemanatoare cu cea a asa-zisului mormânt al lui Keops aflat în Marea Piramida de la Giza din Egipt. Se presupune ca mormântul este al lui Pacal Votan, despre care legendele
mayane povestesc ca ar fi fost un initiat care a descins în peninsula Yucatan, aducând cu el fantastice cunostinte universale. Pe piatra care acopera sarcofagul se afla sculptata o scena care îl înfatiseaza pe eroul mayan în ceea ce pare a fi un vehicul spatial, asemanator unei cabine de avion sau navete spatiale din zilele noastre.

Între nenumaratele vestigii mayane s-a mai descoperit un basorelief format din trei cercuri concentrice. Cercul exterior este alcatuit din 20 de hieroglife mayane, iar urmatorul din 13, cele doua reprezentând asadar calendarul sacru mayan. În sfârsit, cel de-al treilea cerc este alcatuit din opt grupuri de câte trei linii, unele continue, altele discontinue, aranjate sub forma unui octagon. În mijlocul octagonului se gaseste un însemn (asemanator simbolului Yin - Yang chinezesc), simbol numit Hunab Ku si care tradus înseamna "Cel care confera miscare si masura". Hunab Ku este, în simbolistica mayana, centrul galactic, centrul Caii Lactee, de unde este emisa energia care parvine atât Soarelui (steaua centrala a sistemului nostru solar), cât si Pamântului. Termenul de "miscare" (încorporat în numele simbolului) se refera la propagare, iar cel de "masura", la ritm si periodicitate - stiut fiind faptul ca diversele forme de energie se propaga în ritmuri diferite, fenomen care da nastere la configuratii energetice variate.
În Muzeul National de Antropologie din Mexico City se afla expus un calendar solar aztec, un basorelief sculptat pe o piatra circulara cu un diametru de 3,7 metri si cu greutatea de 25 tone, care a fost descoperit în zona orasului respectiv în anul 1790. În partea centrala a calendarului se afla fata zeului solar Tonatiuh, aceasta fiind înconjurata de 4 dreptunghiuri. În dreptunghiurile respective sunt reprezentate încarnarile anterioare ale zeului Soare. În sistemul cosmogonic mayan era acreditata ideea ca 4 lumi diferite ar fi existat înaintea celei prezente. Lumile anterioare, împreuna cu încarnarile zeului Soare, ar fi fost distruse de catastrofe în urma carora specia umana aproape ca a disparut de pe fata planetei.
În primul dreptunghi (asociat cu punctul cardinal Vestic) este sculptat capul unui jaguar, deoarece prima lume a fost distrusa de 4 jaguari, jaguarul fiind o reprezentare - în conceptia mayana - a Zeului Creator Tezcatlipoca. Cel de-al doilea dreptunghi (asociat cu Nordul) îl înfatiseaza pe Sarpele cu pene, "Zeul celor 4 Vânturi", deoarece a doua civilizatie a planetei a fost distrusa de uragane cataclismice. Cel de-al treilea dreptunghi (asociat cu Estul) înfatiseaza un dragon, "Zeul celor 4 fulgere si trasnete" care a distrus a treia civilizatie umana. Si în sfârsit, al patrulea dreptunghi (asociat cu Sudul) înfatiseaza o sopârla, "Zeul celor 4 ape", deoarece ultima civilizatie a fost distrusa de un potop cataclismic care a durat 52 de ani si din care au scapat doar un barbat si o femeie, desigur cu scopul de a continua evolutia speciei umane. Este interesanta aceasta alegorie a carei ultima parte aminteste de legendarul potop al lui Noe descris în Vechiul Testament si de tragedia locuitorilor continentului Atlantida scufundati în apele oceanului acum 12.000 de ani, ai caror urmasi directi, mayanii se pare ca au fost.
Cel de-al cincilea Soare, reprezentat în mijlocul calendarului, este "Soarele celor 4 cutremure" si prevesteste sfârsitul civilizatiei actuale în urma unor cutremure cataclismice, atât de puternice cum nu au mai fost vreodata pe aceasta planeta, si care vor veni de undeva din partea de Vest. Este foarte straniu si un semn de rau augur, faptul ca extrem de precisul calendar mayan care începe numaratoarea anilor prezentului ciclu cu data de 12 August 3113 B.C., se opreste la data de 21 Decembrie 2012 A.D. Aceasta perioada însumeaza 5125 de ani, durata a 13 baktuni sau a unei asa numite epoci creatoare.
Probabil ca exista pe undeva o similitudine între mitul celui de-al cincilea Soare mayan si Apocalipsa lui Ioan din Noul Testament care prevesteste aparitia, la sfârsitul mileniului al doilea, a "unui cer nou si unui pamânt nou, pentru ca cerul dintâi si pamântul dintâi pierisera si marea nu mai era". Calendarul mayan prezinta 21 Decembrie 2012 ca data la care va avea loc colapsul tehnologic total si sfârsitul actualei civilizatii.

Mai sigur este însa faptul ca exista o similitudine între miturile cosmogonice si antropologice mayane si cele Tibetane. Astfel, în Doctrina Secreta Tibetana (pastrata cu mare grija si transmisa de mii si mii de ani din generatie în generatie), se atesta existenta, pâna la ora actuala, a 5 rase si civilizatii umane - primele 4 disparute, fiecare la rândul ei, înurma unui cataclism devastator. Doctrina Tibetana se afla în contradictie totala cu teoria Darwinista, conform careia omul a evoluat din maimutele antropoide.
Ceea ce sustine aceasta este ca omul a aparut pe Pamânt în forma lui fizica, materiala, cu mult mai multe milioane de ani în urma decât sustin teoriile stiintifice contemporane. Primele doua rase umane au fost imateriale si asexuate. Doar a treia rasa a capatat corp material si sex diferentiat, aceasta rasa fiind cea a lemurienilor (locuitorii continentului Mu din Pacific), ai caror urmasi sunt în ziua de astazi indigenii aborigeni ai Australiei si rasele de culoare raspândite pe întreaga suprafata a globului.
Cea de-a patra rasa a fost cea a atlantizilor, urmasii directi ai acestora fiind astazi toate rasele mongoloide (respectiv asa-zisele "piei rosii", amerindienii din cele doua continente americane, eschimosii, precum si întreaga populatie de culoare galbena din Asia), de asemeni rasele semitice si cele albe. Datorita eruptiilor vulcanice si jocului placilor tectonice (cauzate de schimbari ale câmpului electro-magnetic al Pamântului), continentul Atlantida a suferit de doua ori, în ultimii 800.000 de ani, modificari ale formei si reducerea dimensiunilor, devenind dintr-un continent de marimea aproximativa a celor doua Americi de astazi, practic o insula izolata în Oceanul Atlantic. Pentru ca în final, respectiv în anul 9564 B.C., sa aiba loc ultimul cataclism în urma caruia acesta s-a scufundat, ducând cu el în adâncuri o populatie numeroasa, învataturi ezoterice si realizari tehnologice inimaginabile. Atlantizii au posedat aparate de zbor cu care au calatorit pe uscat, în apa, în aer si în Cosmos, de asemenea au întrebuintat sisteme de comunicatii si forme de energie care pentru civilizatia noastra sunt (cel putin aparent), înca necunoscute, cum ar fi neutralizarea gravitatiei. Cu ajutorul acestei metode, a fost construita Marea Piramida de la Gizeh din Egipt, de exemplu, s.a.m.d.
Piscurile muntoase ale fostului continent Atlantida au devenit ceea ce cunoastem astazi sub numele de insulele Azore din dreptul Portugaliei, iar insulele Bimini din apropierea Floridei sunt fostele piscuri muntoase ale insulei Poseidia care a apartinut cândva continentului Atlantida. În sfârsit, a cincea rasa umana este cea a aryenilor sau caucazienilor, care a aparut tot în Atlantida, acum câteva sute de mii de ani si s-a raspândit ulterior pe celelalte continente, dând nastere la ceea ce cunoastem astazi sub numele de popoarele Indo-Europene si descendentii acestora.
Aceasta este pe scurt, foarte pe scurt, povestea zbuciumatei istorii si a evolutiei omului pe Pamânt - cel putin în conformitate cu Doctrina Secreta Tibetana. O mare parte a învataturilor ezoterice Tibetane multi-milenare au fost confirmate - cu o limita oarecare de plus si minus - de catre cercetari stiintifice (care atesta, spre exemplu, cel putin trei schimbari ale polilor magnetici ai Pamântului în ultimii 900.000 de ani, cu repercusiuni dramatice asupra scoartei terestre, climei si biosferei), descoperiri arheologice si subacvatice, distributia florei si faunei, marturii istorice, scrieri ale anticilor (cum ar fi cele ale lui Plato), sute si mii de legende si mituri ale popoarelor din jurul lumii, memoria colectiva a oamenilor, învataturile ezoterice ale Teosofistilor, ocultistilor, marturiile clairvoyantilor - printre care si Edgar Cayce (numit si "profetul care doarme", cel mai mare clarvazator al secolului XX, s.a.m.d.
Luând în consideratie ordinea cronologica în care octagonul apare în cultura diferitelor popoare din jurul lumii, urmatoarea mare civilizatie care l-a incorporat, a fost si este cea chinezeasca. Daca este sa dam crezare diferitelor surse care sustin ca poporul chinez este, asa cum a fost si cel mayan, urmasul direct al celui atlantid, apare pe undeva ca o concluzie de bun simt ca octagonul, împreuna cu paternul energetic, cu sistemele astronomice, astrologice si filozofice adiacente, nu reprezinta vreo "inventie" recenta, ci este o mostenire preluata direct de la civilizatia atlantida.
O veche legenda chinezeasca povesteste ca în urma cu aproape 5000 de ani, la începuturile civilizatiei chineze, Fu Hsi, primul dintre cei cinci împarati mitici ai Chinei, a vazut iesind din apele Râului Galben o broasca testoasa pe carapacea careia se aflau semne ciudate, o colectie de opt hieroglife dispuse într-un cerc în mijlocul careia se afla o a noua hieroglifa.


Fiecare hieroglifa era alcatuita din trei linii, unele continue, altele discontinue. Cum în acele zile broasca testoasa era considerata un simbol sacru, împaratul Fu Hsi a luat în seama mesajul, l-a descifrat si astfel octagonul a aparut în cultura chineza. Cele noua hieroglife au fost asociate, fiecare cu câte un numar, iar octagonul a fost numit "Ba Gua" sau "patratul magic". Denumirea de "magic" i-a fost atribuita deoarece în orice directie se adunau cele noua numere dispuse octagonal, suma finala era întotdeauna 15.
Între toate sistemele religioase majore ale Chinei antice (Confucianismul preocupat cu societatea umana si responsabilitatile membrilor ei, Buddhismul - religia salvarii si Taoismul preocupat cu armonia dintre om si natura) filozofia octagonului si-a gasit cel mai apropiat corespondent în filozofia Taoista. Astfel, la sfârsitul dinastiei Chou, în secolul 3 B.C. a fost fondata scoala Yin - Yang sau "scoala principiilor opuse", care sustinea ca armonia interioara poate fi obtinuta numai dupa ce umanitatea a ajuns la un echilibru între ea însasi si fortele naturale, legile Universale. Un alt important set de notiuni asociate cu scoala Yin - Yang, a fost cel al celor "5 faze de evolutie", respectiv apa, focul, metalul, lemnul si pamântul. Rând pe rând, alte corespondente au fost gasite si atribuite macro-Cosmosului si micro-Cosmosului, respectiv puncte cardinale, directii spatiale, anotimpurile anului, culori, animale, sisteme si organe din corpul uman, cele cinci simturi, s.a.m.d.Simbolul Yin - Yang care a fost încorporat în centrul octagonului, arata ca o alta varianta a simbolului Hunab Ku, cel care reprezenta centrul galactic în sistemul astronomic mayan. De-a dreptul ciudata aceasta coincidenta între doua simboluri
apartinând unor culturi aflate la mari distante în timp si spatiu, nu-i asa?...
Cele 8 grupuri a câte 3 linii descoperite de Fu Hsi pe carapacea broastei testoase au devenit ulterior baza uneia dintre cele mai vechi si grandioase carti clasice de întelepciune Orientala, I Ching sau "Cartea schimbarilor". Conceputa acum 5000 de ani de acelasi împarat legendar, I Ching a fost si este considerata de catre filozofi, politicieni, yogini, ocultisti, matematicieni si oameni de stiinta, o înmanunchere a principiilor Universale fundamentale. Ceea ce Fu Hsi a facut, este practic un set de permutatii matematice binare din care au rezultat 64 de combinatii, la care ulterior alti învatati - printre care unul dintre fondatorii dinastiei Chou si Confucius - au adaugat versuri, comentarii si interpretari. I Ching este folosit si ca oracol, pentru previziunea viitorului si aflarea raspunsurilor la diferite întrebari.
În anul 1953 a fost descoperit codul genetic, secventa bazelor de nitrogen din acidul dezoxiribonucleic (DNA). Secventa respectiva confera instructiunile pentru sinteza proteinelor prin determinarea secventei amino-acizilor care compun proteinele. În DNA sunt 4 feluri de baze de nitrogen: adenina, guanina, citozina si timina. Fiecare amino-acid este reprezentat de o serie de trei baze care constituie un codon si exista nici mai mult, nici mai putin decât 64 de combinatii posibile de codoni. Codul genetic este universal. În toate formele de viata care au fost studiate pâna acum, de la bacterii pâna la om, aceiasi codoni determina aceiasi amino-acizi.

Ceea ce constituie, însa, surpriza surprizelor este corelatia care exista între codul genetic si I Ching. Cele 64 de combinatii elaborate de legendarul împarat chinez acum 5000 de ani sunt identice cu cele 64 de combinatii de codoni care dicteaza toate formele de viata pe Pamânt! În mod similar, în calendarul sacru mayan (care reprezinta si acesta o permutare a celor 13 numere cu cele 20 de simboluri sacre, din care rezulta 260 de combinatii), matrixul, unitatea centrala este constituita din 64 de combinatii si identica atât cu I Ching-ul, cât si cu codul genetic. Luând în consideratie atât calendarul mayan, cât si octagonul chinezesc cu simbolul Yin - Yang (care ambele încorporeaza simbolul centrului galactic si codul genetic planetar), nu putem decât sa ajungem la concluzia ca atât mayanii, cât si vechii chinezi cunosteau faptul ca adevarata sursa a vietii este centrul Caii Lactee aflat la 25.000 de ani lumina de Pamânt. Din centrul Caii Lactee sunt transmise prin intermediul Soarelui care actioneaza ca punct focal, toate informatiile care dicteaza unda vietii pe Pamânt.
Octagonul, I Ching-ul si filozofia Taoista au generat un sistem de Astrologie - Numerologie, numit Feng Shui (termen care în traducere înseamna "vânt" si "apa". Astfel, pe baza octagonului, a "patratului magic" s-a dezvoltat un sistem astrologic - numerologic pe care personal, îl gasesc de o mare finete si o acuratete incredibila, calitati pe care sistemele Vestic si Hindus nu le au. Diferenta de acuratete se explica prin faptul ca Astrologia Vestica de exemplu, masoara numai influenta corpurilor celeste asupra vietii pe Pamânt, pe când sistemul Feng Shui ia în consideratie si energiile globului terestru.
Pe scurt, acesta este principiul sistemului Feng Shui: energia chi generata în centrul galactic (reprezentata prin simbolul Yin - Yang aflat în mijlocul octagonului) ajunge la Soare si Pamânt dupa ce este "filtrata" de 9 stele: cele 7 stele care alcatuiesc constelatia Carul Mare, steaua Polaris si steaua Vega. Cele 9 stele sunt reprezentate, 8 din ele de câte un grup de trei linii dispuse pe laturile octagonului si una în mijloc.
Va veti întreba desigur, de ce tocmai aceste stele din puzderia milioanelor care alcatuiesc Calea Lactee. Raspunsul este destul de simplu si are la baza o explicatie Astronomica - Astrologica. Respectiv în fiecare an, în momentul echinoxului de primavara Pamântul nu se regaseste niciodata în aceeasi pozitie în care a fost în anul precedent deoarece exista o "întârziere" de 50 de secunde pe an. Aceste 50 de secunde fac în 72 de ani un grad, iar în 2160 de ani 30 de grade, ceea ce reprezinta un semn zodiacal. Rezulta astfel ca Pamântul parcurge cele 12 semne zodiacale în 25.920 de ani (2160 x 12), interval cunoscut sub numele de Marele An, Anul Sideral sau Anul Cosmic. Cele 12 semne zodiacale sau 12 luni (a câte 2160 de ani fiecare) sunt cunoscute sub numele de Marile Luni, intervalele de 72 de ani sunt cunoscute sub numele de Marile Zile, iar fenomenul în sine este cunoscut sub numele de procesiunea echinoxurilor.


În ultimii 2000 de ani Pamântul a parcurs semnul zodiacal al Pestilor, iar acum ne apropiem de intrarea în semnul Varsatorului. De fiecare data când Pamântul traverseaza un nou semn zodiacal, axa sa se îndreapta spre o alta stea polara sau constelatie care îndeplineste rolul stelei polare. Astfel, în ultimii 2000 de ani, steaua polara a fost Polaris din constelatia Carul Mic (sau Ursa Minor), iar când vom parcurge epoca Varsatorului axa Pamântului se va îndrepta spre constelatiile Andromeda si Perseus. Cu 4000 de ani în urma, pe când Pamântul se afla în Berbec, axa sa se îndrepta spre constelatia Carul Mare, iar în urma cu 12.000 de ani, tocmai în timpul scufundarii continentului Atlantida sau al Biblicului potop al lui Noe, axa Pamântului se îndrepta spre steaua Vega din constelatia Lyra.
Se spune ca Astrologia Feng Shui a început sa se dezvolte cu nu mai mult de 5000 de ani în urma, lucru numai pe jumatate adevarat. Da, a fost "reluata" acum 5000 de ani, fapt dovedit de prezenta între cele 9 stele, a constelatiei Carul Mare care servea drept stea polara la acea vreme. Pe de alta parte însa, prezenta stelei Vega care fost steaua polara acum 12.000 de ani, tradeaza originea si vechimea acestui sistem astrologic. Astrologia Feng Shui, ca si octagonul de altfel, sunt mult mai vechi de câteva mii de ani, sunt o minunata zestre lasata civilizatiei actuale de catre grandioasa civilizatie atlantida care a disparut aproape fara urme si odihneste acum pe fundul oceanului Atlantic.În urma cu ceva mai mult de patru ani, am primit spre publicare un articol al unui domn care tocmai se întorsese din România si sustinea ca a facut o descoperire mai mult decât interesanta. Articolul se intitula "Miraculoasa descoperire arheologica de la sinca Veche, judetul Brasov" si a fost publicat în numarul din Octombrie 1994 al ZUM-ului. Domnul respectiv, Gheorghe Moldovan domiciliat în Parispanny, New Jersey, povestea ca în ziua de Craciun a anului 1993 a participat la slujba într-o manastire de la sinca Veche. Cu aceasta ocazie, domnia sa a descoperit o firida în spatele altarului în care se aflau sculptate cu mare maiestrie steaua lui David, în interiorul acesteia simbolul Yin - Yang si alaturi bustul lui Zalmoxis. În sfârsit, cupola lacasului care ulterior fusese transformat în manastire, avea de fapt forma unei piramide cu vârful taiat. Domnul Moldovan facea în articolul respectiv un apel la cititorii ziarului, cerând sprijinul acestora pentru salvarea templului - manastire de la sinca Veche (care se afla în stare de degradare) si în acelasi timp, facea diferite supozitii pe baza celor doua simboluri care erau, chiar dupa spusele dânsului, "stravechi, apartinând a doua civilizatii diferite".
Ca sa fiu sincera, acum patru ani când am vazut cele doua simboluri de la sinca Veche, am ramas mai mult decât surprinsa si de atunci m-am gândit mult la istoria antica a românilor. Raspunzând supozitiilor domnului Moldovan, as putea spune ca aceste doua simboluri apartin astazi unor civilizatii diferite. În trecutul îndepartat însa, ele au apartinut unei singure civilizatii, civilizatia atlantida.
Ignatius Donnelli, considerat astazi o autoritate clasica în subiectului Atlantidei, a scris în 1882 o carte interesanta si foarte documentata, "Atlantis - lumea antedeluviana" în care face câteva dizertatii asupra fenomenului de migrare din continentul Atlantida. Pe scurt (spune acesta pe baza a nenumarate argumente lingvistice, religioase, mitologice, dovezi de civilizatie, etc.) în Atlantis s-au dezvoltat trei rase: turaniene (care-i includ pe chinezi, japonezi, mongoli, tatari, finlandezi), semitice si aryene. Cele trei rase s-au raspândit prima oara atât în Asia, cât si în Europa, cu mult înainte de scufundarea Atlantidei în scopul colonizarii continentelor respective. Un al doilea val de migrare, de data aceasta fortat de evenimente, a avut loc în urma cataclismului final, când oamenii au încercat sa se salveze de la moarte prin refugiul pe cele mai apropiate coaste continentale sau bucati de uscat.
Asa se explica, de exemplu, progresul pe care unele civilizatii antice l-au facut într-un mod ultrarapid. Spre exemplu, istoria chinezilor sustine ca în decursul a numai câteva sute de ani, în timpul celor cinci împarati mitici, au fost inventate alfabetul si scrisul, agricultura, zootehnia, stiintele medicale, matematica, astronomia, astrologia, armele, vehiculele de transport pe uscat si corabiile, busola, ceasul si instrumentele muzicale, greutatile si cântarul, scolile, casatoria monogama, s.a.m.d. Ori este imposibil ca toate aceste minuni ale civilizatiei sa fie "inventate" si implementate în decursul vietii a cinci oameni. Este clar ca ele au fost aduse de undeva. De fapt, mai spune Donnelli, însisi chinezii, în legendele lor timpurii, spuneau ca originea lor este legata de o civilizatie care a fost distrusa de potop si ca ei au sosit în China, venind din Nord-Estul continentului Asiatic. Rasele turaniene sunt "fiul cel mare al lui Noe" din Vechiul Testament.
În concordanta cu Donnelli (ca si cu alti autori, de altfel), toata lumea antica a fost formata initial din colonii ale atlantizilor si mai târziu, din refugiatii Atlantidei. Desi majoritatea autorilor si istoricilor sustin ca piramida lui Keops a fost construita cu câteva mii de ani în urma, realitatea este ca atât aceasta, cât si Sfinxul au fost construite cu mai mult de 12.000 în urma, înaintea cataclismului care a scufundat Atlantisul. Sfinxul este cea mai veche constructie din lume, baza lui indicând clar ca acesta a suferit o eroziune masiva provocata de inundatii.
În mod similar, Donnelli argumenteaza în mod foarte plauzibil ca toti Zeii Greciei antice erau de fapt, regi, regine si conducatori ai tarii colonizatoare. Mitologia greaca vorbeste despre o rasa "asemanatoare cu cea a Zeilor care locuieste în Olympus, marea insula din mijlocul Oceanului Atlantic" si povesteste despre viata, legaturile de rudenie, geloziile si certurile acestora. În realitate, moralul corupt al Zeilor din Olymp nu este nimic altceva decât coruptia clasei politice conducatoare a Atlantisului.
În fiecare an se cheltuiesc tone de hârtie pe care fiecare încearca sa demonstreze ca Zeul X nu era "al alora", ci "al nostru" si "de-aia am fost noi 'naintea lor", ca noi "am inventat ce era de inventat" si tot asa. În realitate însa, exista un singur patrimoniu Universal, fiecare civilizatie preluând de la cele anterioare prototipurile clasice si adaugând eventual acestui patrimoniu elemente proprii. Zeus, de exemplu, a fost unul dintre ultimii regi ai Atlantisului care se pare ca a fost îngropat în Creta si ulterior zeificat. Demeter sau Ceres a fost fiica unui alt rege Atlantean, Cronos, care "a prescris" felul în care trebuie arat pamântul si semanat orzul, un fel de inginera agronoma, daca vreti. A fost ulterior zeificata. Dionysos, ne spun grecii, era nepotul lui Poseidon, alt rege Atlantid, si a fost trimis sa colonizeze India, unde i-a învatat pe localnici cum sa cultive vita de vie. Viticultura s-a extins peste tot si atât de mult le-a placut oamenilor vinul, încât si Dyonisus a fost zeificat si convertit ulterior la romani în Zeul destrabalat Bacchus. Cât despre tehnologia si inventiile care au permis un decalaj atât de mare între civilizatia Atlantida si vecinii ei ramasi în stare de semi-salbaticie... multe dintre acestea au fost aduse si preluate de catre oameni de la civilizatii extraterestre care au vizitat planeta în trecut.
În ceea ce-i priveste pe aryeni, Donnelli (ca si alti autori precum respectatul Max Muller, Lenormant si Chevallier, Winchell, etc.) arata ca acestia au fost o rasa dezvoltata în a doua jumatate a istoriei de 800.000 - 1 milion de ani a atlantizilor, fiind reprezentati în Biblie de fiul cel mai mic al lui Noe. Ocupatia lor principala în Atlantis era agricultura, acestia fiind prin excelenta fermieri si plugari. Numele lor se trage chiar de la ocupatia pe care o aveau, adica de la plugarit. Ceea ce personal m-a frapat, a fost faptul ca în româneste verbul a plugari se traduce prin "a ara". Ori, ne spune Donnelli, numele rasei aryene s-a tras de la "a ara".
Fiind fermieri prin excelenta, aryenii au fost trimisi sa colonizeze Europa si Asia. Primul grup a populat Europa, din el desprinzându-se mai târziu popoarele Indo-Europene. Exista o legenda foarte veche în rândul popoarelor Nord-Europene care spune ca "aryenii au fost fortati odata sa traiasca într-o tara în care Soarele verii stralucea numai doua luni pe an". Al doilea grup a traversat, ceva mai târziu, Europa si a populat Persia si India. Însusi marele Zeu al hindusilor, Varuna, nu este nimeni altcineva decât Zeul grecilor Ouranos care de fapt era, unul dintre regii atlantizi si fondatori ai dinastiei regale din Atlantis.
În cadrul grupului colonizator din Europa, Donnelli si ceilalti autori îi citeaza pe traci. Aruncând o privire sumara asupra celor spuse mai sus, este de presupus ca si Zeul Zalmoxis al geto-dacilor a fost si el, întocmai ca alti Zei antici, tot un colonizator Atlantid.
Este absolut normal ca o populatie indigena aflata în stare de semi-salbaticie sa creada ca un Zeu a aterizat pe pamântul lor, mai ales daca acesta a sosit într-un vehicul spatial ca cel al lui Pacal Votan descoperit la Palenque în Mexic. Nenumarate legende si texte antice vorbesc despre masinile zburatoare ale civilizatiilor apuse. Astfel, la Lasha în Tibet, s-au descoperit nu cu mult timp în urma documente sanscrite tinute ascunse de-a lungul veacurilor si mileniilor, care contin indicatii referitoare la construirea unor nave spatiale inter-stelare! Manuscrisele mai trateaza alte doua mari subiecte si secrete importante în acelasi timp: "antima" sau "cum sa devii invizibil" si "garima" sau "cum sa devii greu ca un munte de plumb". În concordanta cu aceste documente, navetele spatiale numite în sanscrita "astra" puteau efectua zboruri inter-planetare având la bord echipaje de oameni. Este descris totodata planul unei calatorii pe Luna, desi nu se specifica în final daca aceasta calatorie a fost facuta sau nu. Un alt epic indian însa, Ramayana, confera amanunte asupra unei calatorii pe Luna care a fost facuta cu ajutorul masinilor zburatoare, numite "vimanas". Mai mult decât atât, în Ramayana se povesteste despre o lupta care a avut loc pe Luna între vimanas si masinile zburatoare ale atlantizilor, numite "asvin". Vimanas aveau forma circulara, asemenea farfuriilor zburatoare si foloseau drept combustibil "un lichid alb-galbui" (despre care se crede ca ar fi fost un produs asemanator benzinei) si unii compusi ai mercurului. Ca forta de propulsie foloseau forta anti-gravitationala, acestea ridicându-se vertical de la sol, fiind capabile sa stationeze în aer si zburând în sus, în jos, în fata si înapoi, în lateral, în orice unghi si directie dorea pilotul. Ceea ce apare însa si mai curios, este faptul ca un grup de cercetatori rusi au descoperit nu de mult în pesterile din Turkestan si desertul Gobi "instrumente din vremuri imemoriale folosite în vehicule pentru navigatia Cosmica". "Instrumentele" sunt semi-sfere de sticla sau portelan care se termina într-un con si mai pastreaza înca picaturi de mercur!
De fapt, Ramayana este istoria imperiului Rama care a înflorit cu 15 - 20.000 de ani în urma în partea de Nord a Indiei si pe teritoriul Pakistanului de astazi. Din relatarile epicului indian reiese ca ramanii zburau cu vimanas în întreaga Asie, probabil în Atlantida, în America de Sud si Insula Pastelui. La Mohenjodaro, un oras care a apartinut imperiului Rama si a fost descoperit în urma sapaturilor arheologice de pe teritoriul Pakistanului, s-au gasit scrieri care au ramas pâna în ziua de astazi nedescifrate si care sunt similare celor gasite în Insula Pastelui, numite Rongo-Rongo, ramase si acestea tot nedescifrate.

articol preluat de pe https://www.zamolxis.ro/


Cutremure majore RO


Mii de persoane si-au pierdut viata si zeci de mii ...
România va fi zguduita de un cutremur puternic, pâna în 2012, cred unii specialisti
O echipa de cercetatori, printre care si un român, a realizat o harta a zonelor cu risc de producere a cutremurelor în Balcani. Vrancea este regiunea cea mai activa seismic din sud-estul Europei. Aici au loc circa 20 de cutremure lunar.
Europa de Sud-Est este una dintre zonele foarte expuse riscului de producere a cutremurelor. De-a lungul anilor, cutremurele devastatoare care au avut loc în regiune au ras de pe fata pamântului sate întregi si au provocat moartea a mii de oameni.
Cu toate aceste, pâna acum nimeni nu a realizat o cartografiere transregionala a punctelor cu pericol geologic din aceasta zona. Anul trecut însa, o mâna de cercetatori din România, Albania, Bulgaria, Kosovo, Macedonaia si Muntenegru a primit o finantare nerambursabila din partea Fundatiei Civile pentru Cercetare si Dezvoltare din SUA.
Cu aceste fonduri, cercetatorii au reusit sa puna la punct o harta care prezinta zonele cu pericol geologic din Balcani. "Unul dintre punctele slabe ale geofizicii este acela ca cercetatorii fac studii strict legate de tara în care traiesc. Geohazardele nu tin însa cont de frontiere", a spus Mircea Radulian, director stiintific la Institutul National pentru Fizica Pamântului (IFP) si cercetatorul român care s-a implicat în crearea acestei harti.

Sute de mii de oameni de pe coastele Oceanului Indian au murit ...
Harta evalueaza calitatea unui teren
Cartografierea si compilarea hartilor au fost efectuate la Institutul Geologic albanez, cu sediul la Tirana. "Geohazardul este un proces care are loc independent de vointa noastra si care poate provoca importante pagube materiale si pierderi de vieti omenesti", a explicat Mircea Radulian. În Balcani, se produce anual, în medie, un cutremur de peste 6,3 grade pe scara Richter.
Harta geohazardelor nu prezinta numai zonele cu risc de producere a cutremurelor, ci si alte fenomene foarte periculoase care intra sub incidenta geohazardelor - alunecari de teren, procese de lichefiere, caderi de stânci sau eroziune. "Harta este deosebit de importanta pentru evaluarea caracteristicilor unui anumit teren. De exemplu, daca doreste cineva sa realizeze o constructie pe un anumit spatiu, va putea sti dinainte ce potential de geohazard are locul respectiv", a specificat directorul stiintific al IFP.
Datele pe care le furnizeaza harta geohazardelor din Balcani ofera o imagine ampla a modului în care pericolele geologice pot afecta o tara sau o întreaga regiune. "Harta poate oferi autoritatilor informatii despre cum ar putea sa-si utilizeze responsabil resursele financiare limitate. Harta este disponibila si în format digital, iar informatiile sunt distribuite pe anumite straturi", a adaugat Mircea Radulian.

Zeci de mii de locuinte s-au darâmat în urma ...
Vrancea, cea mai activa seismic în Balcani
Conform acestei harti, zona din Balcani cu cel mai mare risc de producere a seismelor mari este Vrancea. Aici se produc în fiecare luna aproximativ 20 de cutremure, cu o magnitudine de peste 3 grade pe scara Richter. În ceea ce priveste alunecarile de teren, în România, regiunile subcarpatice sunt cele mai expuse riscului de producere a unor astfel de fenomene.
Cutremurele nu pot fi prezise
La ora actuala, în lume nu se poate spune cu exactitate când si unde anume va avea loc un cutremur sau cu ce magnitudine va lovi. "Exista nenumarate predictii, dar eu nu cred în ele, pentru ca stiu ca acestea sunt foarte aproximative", a spus Mircea Radulian.
El a adaugat ca modelarile computerizate pe care oamenii de stiinta se bazeaza când fac asemenea predictii sunt prea simple pentru un fenomen atât de complex. "Exista specialisti care prognozeaza ca în România va avea loc, pâna în 2012, un cutremur puternic", a spus cercetatorul român.
Vrancea nu este cea mai periculoasa seismic
Cutremurele pot fi caracterizate în functie de mai multe criterii. În functie de adâncime, pot exista cutremure de suprafata (între 5 si 40 de kilometri adâncime), de adâncime intermediara (între 60 si 200 de kilometri adâncime) si adânci. La noi în tara, se produc doar cutremure de suprafata si de adâncime intermediara. Acestea din urma au loc, în general, în Vrancea.
Cutremurele de suprafata sunt foarte periculoase în locul în care se produc, în schimb nu se resimt la distanta mare. Cele adânci însa se simt la o distanta mult mai mare fata de epicentru.
Cel mai mare cutremur din lume
Cutremurul cu cea mai mare magnitudine înregistrat vreodata pe glob s-a produs la 22 mai 1960, în apropierea coastei chiliene. Acesta a avut 9,4 grade pe scara Richter. Cutremurul a declansat un tsunami care a distrus totul în calea sa. Mii de persoane au murit numai în Chile.
La 26 decembrie 2004, un cutremur de pamânt cu o amplitudine exceptionala de 9 grade pe scara Richter a zguduit strafundurile marine ale Sumatrei. Atunci, un tsunami gigantic a facut ravagii pe coastele Oceanului Indian. Valurile gigantice care atingeau 10 metri înaltime s-au abatut asupra Indoneziei, Thailandei, Sri Lankai, Indiei si Malaysiei, provocând moartea a 220.000 de persoane.
Cel mai mare cutremur din România
Cutremurul cu cea mai mare magnitudine înregistrat în România a avut loc la 10 noiembrie 1940. A avut o magnitudine de 7,6 grade pe scara Richter.
La cutremurul din 4 martie 1977, intensitatea a fost însa mai mare, magnitudinea fiind de 7,2 grade pe scara Richter. În 55 de secunde, au murit peste 1.500 de oameni, dintre care peste 1.400 numai în Bucuresti. Aproximativ 11.000 de oameni au fost raniti si zeci de mii de case s-au darâmat.
Activitate seismica sporita pe glob
Un cutremur cu o magnitudine de 7,8 grade pe scara Richter s-a produs la începutul acestei saptamâni în sud-vestul Chinei. Peste 12.000 de oameni au murit, alti zeci de mii fiind dati disparuti. Cutremurul a fost urmat de mii de replici seismice.
Aproximativ zece cutremure de intensitate mica s-au produs în noaptea de duminica spre luni în arhipelagul japonez. Cel mai puternic a avut o magnitudine de 6 grade pe scara Richter.
Taiwanul a fost zguduit luni de un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade pe scara Richter s-a produs luni dupa-amiaza, în Bulgaria, la sud de Caracal. Seismul s-a resimtit si la Craiova si Bucuresti.de Francisc CatanaBlog1 Experimente in tunelul timpului

Timpul a fost unul dintre obiectele de cercetare stiintifica cel mai putin studiat. In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetatorilor ca in apropierea polului sud a vazut un vartej de ceata gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtuna polara. Totusi, vartejul nu si-a schimbat forma si nici nu s-a deplasat in decursul timpului. Asa ca au decis sa cerceteze fenomenul si au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurat viteza vantului, temperatura si umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc in ceata.
Dupa un timp, cercetatorii au adus balonul la sol cu ajutorul franghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: cronometrul balonului arata data 27 ianuarie 1965, adica cu 30 de ani in urma.
Experimentul a fost repetat de cateva ori dupa ce s-au asigurat ca echipamentul balonului era in buna stare de functionare. Dar de fiecare data ceasul arata data cu 30 de ani in trecut. Fenomenul a fost numit "poarta temporala" si a fost raportat la Casa Alba.
Astazi s-a demarat o investigare a acestui fenomen straniu. Se presupune ca acel vartej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale.
Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor in timp. CIA si FBI se lupta pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu exista inca nici-o recunoastere oficiala a autoritatilor federale americane.
Faimosul om de stiinta rus Nikolai Kozbrev a condus un experiment pentru a demonstra posibilitatea calatoriei in timp. El a afirmat chiar ca "timpul poate sa produca energie". Un fizician american a ajuns la concluzia ca timpul a existat inainte de a exista lumea, asa cum o cunoastem noi.
Ghenadi Belimov, cercetator rus al fenomenelor inexplicabile, filozof si autor a numeroase carti, a publicat un articol cu titlul "Masina timpului, viteza intaia" in magazinul "Pe culmea imposibilului". El a descris experimente unice realizate de un grup de entuziasti condus de Vadim Cernobrov, omul care a inceput construirea de masini ale timpului inca din 1987. Astazi acest grup de entuziasti pot sa grabeasca sau sa incetineasca curgerea timpului folosind aceste dispozitive.
In august 2001, intr-o padure izolata din regiunea rusa Volgograd s-a construit un nou model de masina a timpului menita sa fie folosita de om. Desi folosea doar acumulatoare de autoturism si functiona la capacitate redusa, masina a reusit sa modifice timpul cu 3%; masuratorile s-au realizat cu oscilatoare cu cristale simetrice.
La inceput, cercetatorii petreceau 5, 10 si apoi 20 de minute in masina timpului. Timpul maxim a fost de o jumatate de ora. Cernobrov spune ca oamenii se simteau ca si cand intrau intr-o noua lume; ei simteau viata de aici dar si pe cea de "acolo" in acelasi timp ca si cand se deschisese o usa misterioasa. "Nu pot sa explic aceste senzatii neobisnuite pe care le-am simtit in astfel de momente", spune Cernobrov.
Evident, nici televiziunile si nici radioul nu au facut publice aceste experimente. Si totusi, inca de pe vremea lui Stalin se desfasurau experimente cu timpul, in cadrul unui institut de cercetari a lumilor paralele. Rezultatele experimentelor conduse atunci de academicienii Kurceatov si Ioffe se pot gasi astazi in arhive. In 1952, seful politiei secrete ruse, Beria, a declansat o ancheta impotriva cercetatorilor care participau la experimente care a avut ca rezultat executarea a 18 profesori si trimitere! a in lagare a altor 59 de cercetatori. Institutul si-a reluat activitatea mai tarziu, sub Hrusciov. O noua tragedie a avut loc in 1961 cand un intreg stand de experimentare a disparut cu tot cu cei 8 cercetatori care activau in cladire. Cladirile apropiate de acesta au fost distruse, devenind ruine. Partidul Comunist a decis suspendarea cercetarilor pana la noi ordine.
Programul a fost re-activat in 1987, insa pe 30 august 1989 a fost lovit de o noua tragedie: o extrem de puternica explozie a distrus stabilimentul institutului din insulele Anjou. Explozia a distrus modulul experimental de 780 de tone, dar si intreg arhipelagul de insule pe o suprafata de 2 km patrati. Se spune ca modulul experimental in care se aflau 3 cercetatori s-ar fi ciocnit cu un asteroid in lumea paralela.
Ultima insemnare din jurnalul experimentului, aflat in arhiva institutului, spune: "Suntem pe moarte dar continuam experimentul. Aici este foarte intuneric; vedem cum obiectele devin duble , mainile si picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele si oasele prin piele. Rezerva de oxigen ajunge pentru 43 de ore dar sistemul de mentinere a vietii este puternic distrus. Transmiteti cele mai bune urari familiilor si prietenilor nostri!".
Apoi transmisia s-a oprit brusc.

Blog2 Continuare

"Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se va transforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala. Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers, cand realitatea este restructurata." Jay Weidner si Vincent Bridges in cartea "Misterele marii cruci de la Hendaye"
S-au scris multe despre sfarsitul timpului si 21 decembrie 2012, data la care celebrul calendar Maya se incheie brusc.
Un lucru interesant este ca Mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani in trecut. De ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012?
La fel de tulburator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (care s-a facut in anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
Cu cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente" convergente: calendarul Maya si traditia tibetana Kalachakra. Totusi, nimeni nu putea raspunde la o intrebare simpla si legitima. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului, transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare si "triere", asa cum traditia indienilor Hopi (si multe altele) consemneaza? Sau in ambele moduri?
Cartea numita "Misterele marii cruci de la Hendaye" raspunde acestei intrebari. Astazi suntem la marginea Timpului, cu toate consecintele de rigoare. Si intr-adevar, intreaga realitate se va intoarce "pe dos". Acelasi lucru s-a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum, domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.
De cel putin 30 de ani o multime de informatii de natura metafizica si spirituala au intrat in campul constiintei planetar, si nu intamplator. Aceasta a facut ca multi oameni sa se intoarca din nou sincer catre spiritualitate, in toate formele ei. Dar nu suficient de multi. Este de ajuns sa ne uitam la lumea noastra de azi si vedem clar ca marea majoritate a decis sa ignore acest semnal. Personal cred ca aceasta polarizare de constiinte face parte din procesul de purificare al planetei.
Din multimea de invataturi profetice, o voi aminti pe cea crestina, fiind cea mai apropiata de nivelul actual de intelegere al umanitatii, fiind deci cea mai potrivita. In Biblie se spune ca graul va fi separat de neghina. Aceasta "triere" deja se desfasoara sub ochii nostri.
Este unanim recunoscut ca, de-a lungul mileniilor, frumoasa nostra planeta a trecut prin diverse cataclisme. Fie ca era vorba de inundatii, ere glaciare, inversari de poli sau alte violente majore, multe dintre ele s-au petrecut foarte rapid. Caminul nostru nu este atat de stabil si sigur pe cat am vrea noi sa fie.
In credintele stravechi gasim referire la fenomenul precesiei echinoctiilor, avand o durata de 25.920 de ani. Acest mare ciclu, sau Anul Cosmic, are o pozitie centrala in traditiile egipteana, mayasa, nord-americana... Era deci foarte important ca astronomii antici sa cunoasca exact locul lor in acest mare ciclu, pentru ca existenta lor depindea de aceasta.

www.esoterism.ro


Document Info


Accesari: 8843
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )