Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Abrevieri comune si acronime

diverse


- Abrevieri comune si acronime - Descrierile originale in limba engleza le gasiti aici.termenul

descriere

atribuit lui

*close

Kiss Close(apropiere prin sarut) sau Fuck Close(apropiere prin sex), depinde de contextul in care e folosit. De obicei, Kiss Close.


@close

E-mail close

Little Grasshopper

3s / 3s rule

Regula care spune ca ar trebui sa abordezi o femeie in primele 3 secunde dupa care o vezi (sau dupa ce te vede ea pe tine). Nu trebuie sa fie 3 secunde, mesajul indirect al regulii este "NU EZITA". Orice ezitare iti va da mai mult timp sa inventezi diferite scuze (in principal bazate pe frica) in mintea ta. Acest lucru ii va da si ei timp sa te vada ezitand si sa pierzi valoare in ochii ei.

Mystery

AFC

Average Frustrated Chump. Un "tip de treaba". Un barbat care nu are deloc cunostinte in arta seductiei si reuseste rar sa agate / seduca o femeie. Un tip care ii cumpara flori unei femei cu care urmeaza sa bea doar o cafea, o trateaza ca singura femeie din viata lui, si in general lasa femeile sa se comporte oricum vor ele si sa se foloseasca de el, sperand ca astfel ele vor fi atrase de el. (vezi si: "Cele 9 nivele")

Ross Jeffries

AI

Approach Invitation. Actiuni inconstiente ale unei femei care incearca sa-ti atraga atentia in mod special (in loc sa incerce sa atraga atentia TUTUROR barbatilor) pentru ca astfel sa ai ocazia sa o abordezi. Include contact vizual, sta pe langa tine pentru o perioada indelungata fara un motiv anume, scapa ceva din mana in fata ta, te intreaba ceva, face gesturi nervoase etc. Daca vei cauta AI-uri in loc sa abordezi direct, ai putea deveni mai eficient in PU si ar minimiza esecurile. Cel mai bine este sa cauti AI-uri dupa cateva abordari directe (incalzire).

Formhandle

ambiguity

Ambiguitate. Folosirea frazelor sau cuvintelor care suna la fel, sau aproximativ la fel dar au sensuri diferite, cum ar fi chiloti si piloti


AMOG 13213d314n

Alpha Male Other Guy - Alt mascul alfa. In referinta la o situatie in care incerci sa seduci o tipa si ai competitie directa de la un alt PUA.

"old__dog"

Anchor

O atingere fizica pentru a asocia aceea atingere cu un sentiment ce este simtit exact in momentul atingerii. Ancorele pot fi introduse mental sau vizual.

Este un concept NLP

Anti-AI

Anti Approach Invitation. Actiuni inconstiente a unei femei pentru a incerca sa scape de atentia ta. Pleaca de langa tine, se fereste de contact vizual, creeaza un scenariu CB etc. Nu-ti pierde timpul cu femei care iti trimit anti-AI, poate doar daca ai chef de o incercare mai grea. S-ar putea sa pierzi prea mult timp cu astfel de tipe, fara rezultat.

Formhandle

ASD

Anti-Slut Defense. Reactiile unei femei (mai ales cele tinere) pe care le va face pentru a scapa de sentimentul de vinovatie pentru ca s-a culcat foarte repede cu un barbat. Aceste reactii o vor face sa inventeze motive pentru care nu vor sa se culce cu tine pentru a nu se simti "usora" sau "curva". Se manifesta inainte de sex: "Sti... e prima oara cand fac asta", "Cred ca n-ar trebui sa o facem atat de repde" etc. Sau dupa sex... "... Pur si simplu s-a intamplat..", "Nu stiu ce ma gandeam cand am facut-o..".

yaritai

ASF

Newsgrupul alt.seduction.fast


B

Babe; inseamna gagica.


BAFC

Below Average Frustrated Chump - (vezi si: "Cele 9 nivele")

Formhandle

BF

Boyfriend - iubitul unei femei. Cum multi dintre ei sunt AFC, se foloseste si cuvantul "bore-friend".


bitch shield

Folosit pentru a descrie comportamentul pe care femeile il folosesc cand incearca sa opreasca / respinga barbatii care incearca sa le agate. Este foarte folosit in cluburi, baruri sau alte locuri unde sunt obisnuite sa fie abordate de barbati.


BC / BOOT CAMP

Cluburi si baruri aglomerate, pline cu HB-uri. Cele mai bune locuri pentru AFC-ei sa fie respinsi, deci cele mai bune locuri pentru AFC-ei sa se obisnuiasca cu ideea ca, in jocul seductiei, vor fi respinsi destul de des. Se poate referi si la "Boot Camp", misiunea pentru AFC-ei existenta pe mASF.

Formhandle

C&F / CF / C/F

Cocky & Funny. (Arogant si cu umor). Se refera la tehnicile si atitudinea prezentata in cartea "Double your Dating" a lui David DeAngelo.

David DeAngelo, AKA
Sisonpyh

chyck

chick. duh

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

close / # close

Sa ajungi la un anumit rezultat cu o femeie, fie el number close (numarul de telefon), @close (numarul de e-mail), kiss close sau fclose (sex cu acea femeie) etc.

Mystery

cockblock / CB

Obstacole care te incetinesc sau iti distrug complet o actiune de PU. Ex : prietenele fetei, prietenii tai AFC, prietenul ei etc.


crash & burn / C&B

O incercare de PU esuata complet. Oricine are parte de asa ceva, cu cat vei avasa mai mult, frecventa C&B fa scadea. Face totusi parte din procesul de invatare, nu este o rusine.


DAFS

Do A Fucking Search. Un fel de RTFM. Raspuns dat de obicei unor posturi din care reiese ca respectivul este AFC si ca nu a citit materialele sau nu a inteles nimic din ce a citit.


DAI

Dead Approach Invitation. Actionand in urma unui AI care creaza un raspuns Anti-AI de la HB. Diferit de C&B de la un "cold approach", deoarece presupune sa actionezi la primirea unor semnale pozitive. DAI-urile sunt rare daca sti cum sa detectezi AI-uri cum trebuie.

Dante

DDB

"Doggy Dinner Bowl" Privirea unei fete care este in "trance" si este extrem de atenta la orice cuvant il spui.

Ross Jeffries

E&E / EwE

Eject & Explain / Eject-with-Explanation. Abandonarea unei situatii fara a distruge toate legaturile, ci facand-o in asa fel incat sa-i permiti ei sa inteleaga si sa "repare" motivele care te-au determinat sa o abandonezi. Tu o ejectezi pe ea din sfera/lumea ta si nu invers.

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

EC

Eye Contact - Contact vizual direct.


EV

Elicit(ing) Values.


f close

Fuck close. Sex cu femeia respectiva.


FB

Fuck Buddy. O femeie cu care nu ai o relatie sentimentala profunda, dar este gata sa faca sex cu tine oricand.


FMAC

Find Meet Attract Close. Conceptul la baza Mystery Method si multe alte rutine / metode de seductie. Find - Gasirea femeilor pe care ai de gand sa le seduci. Toate locurile au aspecte pozitive si negative. Alege ce merge cel mai bine pentru tine.
Meet - Abordarea si primele minute / secunde.
Attract - Perioada de dupa abordare in care interactionezi direct cu target-ul tau cu scopul de a o face sa se simta atrasa de tine, pentru a deschide drumul catre un close.
Close - vezi Close.

Mystery

FNG

Fucking New Guy. Un tip now pe mASF, roASF sau alte site-uri care prezinta metode BUNE in materie de seductie.

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

FPC

First Phone Call - Primul telefon de dupa #close

Bad Form

FR

Field Report - Raport din teren. Prezentarea pe forum a intalnirilor tale cu diferite femei. Foarte folositoare pentru ceilalti dar si pentru tine.


FTOW / GFTOW

Go Fuck Ten Other Women. Este solutia pentru cineva care sufera de one-itis. Vezi si One-itis.


FU

Fuck up. Un esec intr-o incercare de PU. Nu la fel de brutal ca C&E.


FUG

Fucking Ugly Girl. O fata FOARTE urata. Pe o scara de la 1 la 10, ea este de nota 0.


g close / GC

Girl Close. Un close este ceea ce se intampla cand faci un #close sau @close si conduce la un fclose in loc de flake sau LJBF. Tot un g close este cand faci f close in acceasi zi in care ai cunoscut fata, fara sa-i mai iei numarul sau e-mailul. Daca iei numarul sau e-mailul unei tipe ca sa o contactezi mai traziu, si poti sa pleci fiind sigur ca o sa faci sex cu ea curand, atunci este un G Close. Daca nu simti asta, este f. probabil sa iei un flake. In principal, sa creezi atractie intre tine si ea inainte sa-i ceri numarul, astfel incat sa fi sigur ca va veni la urmatoarea intalniri si o sa faci fclose atunci.

Formhandle

GF

Girlfriend - prietena.


GM / GM Style

Grand Master. Un stil de pick-up extrem de sexual si direct. Poate chiar putin nesimtit. Poate foarte nesimtit. De exemplu, sa-i spui unei fete bancuri porcoase.

Nathan

GPUA

Green PUA. Vezi "Cele 9 nivele".

f.m. breakbeat

GWM

Metoda Gunwitch. Vezi https://gunwitch.fastseduction.com


HB

Hot Babe. O femeie care arata f. bine.


HC / LC

High Class / Low Class - Inalta clasa / Fara clasa. Uneori, intr-un context diferit, HC va insemna "Hardcore".


HTGTWYDIB

"How To Get The Women You Desire Into Bed", o carte scrisa de Ross Jeffries.


IAI / pAImAI

Vezi pAImAI.


IOI

Indicator of Interest - semnale sau semne de la o femeie prin care isi arata interesul de a te intalni, a sta in preajma ta sau a face sex cu tine.


JGirl

Fata din Japonia; Japoneza


KAMI

Kino Anchored Motion Inducement - Inducerea Miscarilor Ancorata prin Kino

TokyoPUA

KC / FC / NC

Kiss close, fuck close, number close.


Kino

Contact fizic direct. De obicei de natura sexuala, este folosit pentru a aduce femeie intr-o stare mai sexuala. De exemplu, atingerea bratelor sale, a incheieturii, te joci cu parul ei, ii pui mana pe picioare, pe fund etc. De obicei Kino joaca un rol direct in seductie, fiind necesar in aproape orice caz.

Ross Jeffries

LD/HD

Low sex drive / high sex drive. Cat de sexual se manifesta o fata, in pat sau chiar in public. O fata cu LD nu va afea chef intotdeauna de sex, nu se imbraca sexy, pe cand o fata cu HD gaseste o placere deosebita in a face sex.

Alan Palmer

LDR

Long Distance Relationship - relatie la distanta.


LJBF

"Let's Just Be Friends" - atitudinea unei femei fata de tine, prin care spune "Hai sa fim doar amici", "Hai sa nu stricam prietenia dintre noi" etc. Practic inchide orice sansa aveai pentru a face sex cu ea.


LMR

Last Minute Resistance - vezi ASD.


LR

Lay Report - un Raport din Teren in care se prezinta si un fuck close.


LSE

Low Self Esteem. Respect / Siguranta de sine mica

MrSex4uNYC

LTR

Long Term Relationship - Relatie de lunga durata.


mASF

Moderated ASF (alt.seduction.fast.*) Forumul de discutii al siteului fastseduction.com

Formhandle

mental masturbation

Masturbare mentala. Conceptul in care ceea ce gandesti tu ca s-a intamplat/se intampla/se va intampla este de fapt doar o fantezie despre ceea ce ai vrea tu sa se intampla. Exemplu : O fata iti zice ca trebuie sa plece, iar tu crezi ca joaca "hard to get" cand de fapt incearca doar sa te evite. Sau mergi intr-un bar de strip-tease, capeti atentia normala ca oricarui alt barbat cu bani pe acolo, incerci sa agati o stripteusa de acolo, nu reusesti, si pleci acasa totusi gandindu-te ca ai o sansa cu dansatoarea aceea.

Mystery

MLTR

Multiple Long Term Relationships. Mai multe relatii de lunga durata in acelasi timp. Sa ai mai multe FB's nu inseamna ca ai MLTR's.

Svengali

MLTR2 / MLTR^2

O forma imbunatatita de MLTR in care scopul este sa acumulezi un numar de LTR-uri cu tipe care sunt bisexuale, asa incat ele sa poata gasi mai multe tipe pentru tine. Ideea pentru acest concept a fost prinsa de la Rick H la un seminar.

TokyoPUA /
Formhandle

MM

Mystery Method - Metoda de agatat a lui Mystery. Desi acum comerciala, metoda mai poate fi gasita pe FS.

Mystery

MCDS

Most Chicks Don't Suffice. Un sentiment al unui tip, fie el AFC sau PUA, nu are imporanta, cum ca toate fetele pe care el le intalneste nu-l intereseaza suficient de mult. De obicei MCDS face parte dintr-un scenariu extrem in care tu esti interesat doar de tipe extrem de frumoase sau cu un tip de personalitate extrem.

Travel_64

MPB / PMB

Male Pattern Blindness / Pattern Male Blindness - O situatie in care o femeie trimite o multime de IOI's si semnale ca vrea sa fie agatata sau bagata in pat, dar barbatul nu vede aceste semnale sau nu profita de situatie. Mai tarziu poate sa-si de-a seama de semnalele de interes pe care le primea de la fata, insa e prea tarziu.

Vincent

Mr. Smooth [Style]

O metoda folosita in principal cu un partener de agatat / wingman. Inventata de un wing a lui Maniac High, puteti gasi mai multe detalii despre aceasta metoda pe www.pickupguide.com

Maniac

Nanpa

Un termen folosit la iesitul pentru a aborda femei cu scopul de a le agata (original din Japonia, unde se fac casete video despre cum sa faci treaba asta)

Maniac

neg / neg hit

O remarca negativa la adresa unei fete prin care incerci sa spargi indiferenta ta fata de tine, aratandu-i ca nu esti impresionat de fizicul ei. Nu este o insulta, insultele nu sunt deloc indicate. Cum ar fi : "Imi place cum iti sta parul azi... dar cred ca ti-ar sta mai bine blonda.". Nu mai mult de 2 neghituri pe un HB mediu si maximum 3 pe un HB de 10. .

Mystery

newbie mission

Misiunea lui Svengali pentru toti AFCii care vor sa se schimbe.

Svengali

next

A cauta noi fete ce asteapta a fi seduse in loc sa stai foarte mult timp incercand sa seduci o tipa care nu pare a fi interesata de tine.


NG

newsgroup


NLP

Un concept aparut in anii 1970, in cartea "Trance-Formations : Neuro-Linguistic Programming and the Structure of Hypnosis". Mult mai multe detalii in cartile de NLP sau sectiunea NLP a forumului.

Bandler/Grinder

nMP

New Maniac Plan - Noul plan al lui Manic


nMR

New Maniac Report


NRFR

"Not Ready For a Relationship" - O situatie oarecum similara cu LJBF, in care o femeie iti spune "Nu sunt gata pentru o relatie". Totusi, nu implica direct ca tipa nu va face sex cu tine.


obstacle

O persoana (sau un lucru) care are potentialul de a-ti bloca sansele de a agata o fata.

Mystery

one-itis

O situatie deseori intalnita la AFCei, care ii forteaza a gandi ca o tipa este atat de special incat ar face ORICE pentru a fi impreuna cu ea. Remediul este sa incerce sa agate si sa bage in pat cat mai multe femei. Proabil cele mai multe intrebari au o conexiune cu acest "sindrom", de aceea se recomanda citirea FAQ-ului.

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

ONS

One night stand - A face sex cu o femeie pentru o singura data, fara sa o mai intalnesti dupa aceea.


OQ

OverQualify. Punctul in care o femeie crede ca nu este suficient de buna pentru tine. Se intampla daca esti foarte alfa, foarte atragator. Intalnit in randul femeilor cu LSE.

Mystery

OR

Outing Report


pattern

Tipar - Un aranjament de fraze NLP meninte sa aduca o tipa intr-o stare in care poti sa o influentezi mai usor.

Ross Jeffries

PAWN

Pionul este o femeie care te ajuta sa obtii social proof. Pot fi femei care chiar vor sa te ajute in jocul seductiei sau care nici macar nu banuiesc ca sunt folosite.

Mystery

pivot

La fel ca un pion, dar pregatita dinainte, stie exact ceea ce are de facut si cum sa te ajute.

alt.polyamory FAQ
circa 1996

player

Un pick-up-artist (PUA)


POTF

Pattern On-The-Fly - Tipar "la minut". In loc sa memorezi anumite pattern-uri (ceea ce este inflexibil), este mai bine sa ajungi la un nivel la care sa poti sa iei orice situatie si sa creezi un pattern pentru ea "la minut". Este probabil bine sa stii totusi cateva patternuri cheie (modificate un pic ca sa corespunda stilului tau de vorbire) cum ar fi: Natural Woman, Incredible Connection, Sex Is Natural, Falling In Love, Blammo, Boyfriend Destroyer, si inca cateva pe care le-ai creeat special pentru tine si pentru situatiile/dorintele in care te afli/pe care le ai.

Brother Ketel

POTW

Pattern Of The Week - Paternul(tiparul) saptamanii.


PLRM

Pre Lay Relaxation Mode - In principal, trebuie sa fi foarte natural despre tot ceea ce zici sau faci in drum spre locul unde veti face sex. Exista un punct in care femeia poate sa-si schimbe brusc intentia de a face sex cu tine, punct in care NU trebuie sa ajungi niciodata

TokyoPUA

PTS / SP

Point To Self / Self Point. Pointing briefly to yourself by touching your chest or your stomach or motioning to yourself. An aspect of delivering a pattern which anchors a certain feeling, phrase, or idea to you.  Also, depending on the context, could mean "Sticking Point", relating to a mental limitation that is affacting a guy's game.


PU

Pick Up. Actiunea/Arta de a seduce/agata femei.


PUA

Pick Up Artist


PUG

Pick Up Guru

Formhandle

PUM

Pick Up Master

Formhandle

rAFC / RAFC

Un barbat care realizeaza ca este un AFC si incearca sa corecteze aceasta situatie. Vezi si "Cele 9 nivele".


recycle

Atunci cand un mediu de PU se epuizeaza (ai abordat toate HB-urile pe care le puteai aborda in mediul respectiv sau toate oportunitatile au expirat) si trebuie sa te muti in alt mediu.

Little Grasshopper

RTFM

Read The Fucking Manual / Read The Fornication Materials. Cu referinta la anumite materiale de seductie, raspuns dat celor care pun intrebari al carui raspuns este evident.


sarge / sargy

Actiunea de a agata femei.

Ross Jeffries

sargeholic

Un tip care este dependent de aborda si seduce femei.

Eddy

Self Point

A arata in mod discret catre tine in timp ce vorbesti despre o caracteristica, sentiment sau subiect pozitiv. Folosirea ancorarii NLP vizuale.

Ross Jeffries

SHB

Super Hot Babe, O tipa foarte sexy, super buna, etc.


shit test

Cand o femeie face sau zice/intreaba ceva menit sa judece reactia unui barbat pentru a-i testa calitatile alfa, testul poate fi facut constient sau inconstient. E mai importanta atitudinea cu care ii raspunzi la shit test decat cuvintele exacte.


situ

Situation - Situatie

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

SMS

Simple Messaging System - Mesaje text care se pot transmite prin intermediul telefoanelor mobile.


SO

Significant Other


Social Proof

Conceptul care spune ca atunci cand esti vazut cu alte femei sau ca esti foarte popular, statutul tau social creste in ochii tuturor femeilor din apropiere, care vor vrea sa te cunoasca.

Robert B. Cialdini,
initiat ca
concept de seductie
de Nathan

SOI

Statement of Intent / Show of Interest - Declaratie de Intentie / Aratarea Interesului. In momentul initierii unei conversatii sau poate in timpul fazei de fluff-talk iti faci cunoscuta intentia (interes sexual) asa incat sa omori din fasa LJBF. Prin declararea intentiei (direct sau subtil) in mod clar la inceput, eviti rezistentele ulterioare cand conduci conversatia in directia asta si deschizi calea pentru un close din timp. Show of Interest: Un compliment (sincer) - Urmat de o INTREBARE cu scopul de a elicita niste valori (pe care poti sa i le intorci mai tarziu). Statement of Intent: Sa sugerezi o activitate romantica care sa va implice. Urmata de un CHALLENGE.

Rio

SP

Sticking Point - Punct Slab. Poate insemna si "Social Proof" sau "Self Point", depinzand de context. Punctul Slab se refera la un aspect primar din jocul unui tip la care se pare ca are probleme. Localizarea unui asemenea punct slab ajuta deobicei la indepartarea acestuia si la continuarea progresului in imbunatatirea jocului in general.

Juggler and, later, Style

SS

Speed Seduction - Metodele de seductie pe care le prezinta Ross Jeffries.


STR

Short Term Relationship - O relatie pe termen scurt.


T&A

Tits and Ass - Sani si Fund.


TA

Turn Around - A schimba un LJBF intr-o situatie favorabila.


target

Femeia pe care incerci sa o seduci.

Mystery

toolbox

Trusa de scule. Conceptul de a avea un set general de resurse la dispozitia ta astfel incat sa poti realiza orice scop in ceea ce priveste femeile. Aceste resurse pot fi mentale, fizice, materiale sau factori externi de declansare. (reali sau simulati). Pe masura ce un tip invata despre pick-up si seductie trusa lui creste. Deasemenea, pe masura ce isi imbunatateste jocul, incepe sa invete care aspecte ale trusei se potrivesc cel mai bine in diferite situatii. Asa cum nici o situatie anume nu necesita toate resursele trusei pentru atingerea scopului, nu exista situatii care sa poata fi rezolvate cu o singura scula din trusa. Adaugarea si perfectionarea de scule este o etapa a procesului de imbunatatire; sa stii ce scula sa folosesti la un moment dat este alta etapa.

TokyoPUA

TFM

The Fucking Manual / The Fornication Materials. Referitor la reteaua Fast Seduction 101 ca un tot, in principal la Player Guide(Ghidul Jucatorului) si la FAQ


UFEA

Universal Female Excuse Archive - Niste scuze folosite de femei pentru a nu se intalni cu barbati. Ex: "Mi-a murit bunica" / "Nu ma simt bine", "I s-a rupt pisicii mele o unghie" etc.

Ross Jeffries

UG

Ugly Girl - O fata urata.

Mystery

UGCB

UG cockblock - O tipa urata care este un obstacol in scopul tau de a agata o prietena de-a ei (mai frumoasa ca ea) si-ti pune numai bete-n roate. De obicei sunt un cockblock datorita faptului ca sunt urate si complexate.

John C. Ryan, AKA
Jack "Jetman"

USP

Unique Selling Proposition (O tactica in vanzari)

Ross Jeffries

VC

Victim Chick - Tipa Victima. O tipa care are mult bagaj emotional (posibil abuzuri in trecut) si care ii da posibilitatea unui tip sa fie un salvator, sa se simta ca un erou, sa se simta iubit si de o importanta vitala intr-un mod intens. Adesea veti auzi o asemenea tipa spunand: "Nu am mai spus nimanui asta..." atunci cand vorbeste despre trecutul ei distrus.

Alan Palmer /
SweetAssSweet24

WARPIG

O fata(UG) de nota 4 sau mai putin.

Mystery

WBAFC

Way Below Average Frustrated Chump - Vezi "Cele 9 nivele"

Formhandle

wing / wingman

Un amic (de preferinta PUA sau macar rAFC) care merge cu tine cand te duci la agatat. Scopul principal al vostru trebuie sa fie femeile, nu sa beti impreuna sau sa va distrati singuri toata noaptea.


YAOR

Yet Another Outing Report - Inca un Raport de Iesire. Inseamna un raport care nu contine nimic nou fata de celelalte.


ZNS

Zero Night Stand - Aventura de Zero Nopti

MrSex4uNYCDocument Info


Accesari: 3135
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )