Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ENERGIA SEDUCTIEI

diverse


ENERGIA SEDUCTIEI


Si asa este.

}n aceasta realiate este multa munca, iar aceste intalniri cu shaumbra sunt o oportunitate pentru noi sa chemam energiile potrivite, sa chemam ingerii de dinclo, in acest spatiu sigur. Este foarte important sa fiti prezenti aici pentru informatiile de astazi.Subiectul de astazi face parte din calea voastra. Trebuie sa stiti acest lucru in mod constient.

Cum stateam aici inainte de a incepe shoud-ul, fumand trabucurile noastre si chemand energiile, discutam si glumeam despre cat de diferit este acum shaoud-ul fata de acum 7 sau chiar si 5 ani. Mergeti si ascultati. Atunci erati imprastiati, erati aici si acolo, era haotic. Au fost informatii frumoase pe care le-am impartasit cu shaumbra. Faceam o munca grea inainte de
shoud-uri, va curatam, va pregateam. Acum functioneaza cu pu 18218f520s tina ciocolata si gata, sunteti aici.

Si astazi avem un oaspete, dr. Freud. A absorbit
multe lucruri de la voi in ultima luna. I-ati atras atentia, nu se mai satura de voi. Va pune tot felul de intrebari ''de ce functioneaza astfel''? A fost cu noi si la un curs de Aspectologie si a fost nostim sa-i urmarim reactiile. El a fost ravasit, de informatiile de acolo. L-a coplesit si faptul ca exista aceasta intelegere in voi ca exista un centru divin care nu are aspecte ci doar este. Desi centrul creaza toate aspectele, miezul sau este tot timpul
acolo.

Shaumbra stie ca este UNU. El a venit sa vada cum se experimenteaza miezul. Aspectele pot avea tot felul de experiente, dar miezul este ca un clei care vine sa le repare.

Dar si cleiul este tot un aspect. Miezul este intact, nu e rupt, nu este dezintegrat, ci este divin. In noua energie voi realizati ca miezul este real. Aspectul VOI este perfect. Inseamna revenirea la centrul perfect. Si este greu pentru ca aspectele se ratacesc.

Am adus deasemenea si energia lui Kuthumi. Inainte de a incepe wl mi-a spus: "Tobias, stii, mi-ar placea mie sa fac acest shoud azi.Dar stiu ca shaumbra sunt multi si tu mai ai atat de putin timp ramas."

Inainte de shoud Geofrrey a spus ca Tobias mai are foarte putin timp si va intra complet in Sam. Deci veti simti energia lui Kuthumi si trebuie sa va spun ca noi nu avem masculin sau feminin, noi doar suntem, acestea sunt doar aspecte. Dar sa spunem ca veti simti energia lui, a lui Kuthumi, veti simti un umor in unele lucruri. Caci este important sa radeti, sa radeti de
voi insiva, sa radeti de catolici. Este foarte sanatos sa radeti de ei, de evrei. Trebuie sa puteti rade.

Astazi vine si St. Germain. El sta aici langa Kuthumi si vine pentru ca va iubeste. El lucreaza foarte aproape cu voi, in cele mai grele perioade ale voastre. Da, ii place sa joace rolul atotputernicului, a arogantului, dar acesta este doar un aspect al sau. Inainte radeam cand imi spunea ca atunci cand eu ma voi retrage in Sam, el va juca un rol care va v-a soca, ca ceea ce ati vazut pana acum nu a fost nimic, dar intelegeti ca el o face din iubire si compasiune.

Mai sunt si alti oaspeti, un al doilea cerc, cel al observatorilor. Avem o draga shaumbra care a trecut dincolo de curand pentru ca asa si-a dorit demult timp, o cheama Christine.
Ea si-a dorit de mai demult sa vina aici ca oaspete cand inca era in corp, si iata ca dorinta i s-a indeplinit... Ea vrea sa spuna ca trecere este ceva foarte usor, chiar prea usor. Voi creati acest lucru infricosator si va intrebati ''oare ce va fi dincolo?'' Dar inainte de a trece, aveti un sentiment de aducere aminte, va amintiti de toate trecerile din alte vieti, si stiti despre ce este vorba. Va amintiti ''ah, am mai trait asta si este ceva simplu''.

Christine a simtit eliberarea din corp. Veti simti ce uriasa diferenta este. Ea simte ca serveste mai bine de aici, ea vrea sa lucreze in continuare cu shaumbra. Cei care ascultati sau care cititi, daca aveti pe cineva care a trecut dincolo de curand, ii invitam aici pentru a simti, pentru o mai buna comunicare cu voi.

Cunoasteti ca sunt aici cu voi. In primul rand vom vorbi despre guru care este un concept al vechii energii. Guru inseamna greu in spiritualitate. Stiu ca nu doriti sa fiti grei.

In tema de acasa de luna trecuta v-am rugat sa spuneti cine sunteti oamenilor obisnuiti. Sa spuneti ca sunteti un invatator al noii constiinte. Si spunand asta deveniti acest lucru. Trebuie sa auziti voi acest lucru. Pentru ca adesea va intrebati de ce
sunt eu aici? Ei, nu eu Tobias, ci voi. Voi sunteti iluminati in multe privinte, dar ascundeti acest adevar. Trebuie sa aduceti acest adevar in voi. Nu trebuie sa va mai ascundeti Deveniti ceea ce spuneti ca sunteti :

EU SUNT CEEA CE SUNT, EU SUNT INVATATOR AL NOII CONSTIINTE.

A declara acest lucru aduce in voi frica, pentru ca in trecut ati avut experiente triste cu guru. Multi dintre voi ati fost guru si i-ati invatat pe altii, ati fost persecutati pentru credintele voastre, ati fost tradati de catre discipoli, ati fost in conflict cu biserica pentru ca ei nu vor alte invataturi. Cand ati fost guru a fost ceva dureros pentru voi pentru ca studentii vostri v-au urmat si au evenit dependenti de voi. Multi dintre voi ati urmat multi guru si le-ati oferit puterea, le-ati permis sa fie maestru si apoi aflati ca ei nu sunt diferiti de voi.

Acum voi stati departe de energia guru. Cand vedeti un guru la televizor sau in ziare, aveti un sentiment negativ. Aceasta este o noua era, voi nu mai trebuie sa urmati pe cineva. Este o era a compasiunii, a invatatorilor. Voi ii ajutati pe oameni sa inteleaga ce este un standard, cum sa fie un exemplu, cum sa isi proclame propria putere, sa-si gaseasca singuri raspunsurile. Aceasta nu este o dogma, este ceva real.

Acum suntem dincolo de energia guru, sa o eliberam. Nu vreti sa deveniti guru, nici nu vi se cere acest lucru. Cei care ii urmaresc pe guru, au multe asteptari, voi nu va doriti asa ceva, nu va doriti ca cineva sa va creada perfecti.

Voi sunteti o fiinta perfect suverana. Nu va doriti sa aveti discipoli, sa nu va puteti duce la toaleta pentru ca sunteti atat de ascensionati. Voi sunteti pe Pamant pentru a fi un ghid al noii constiinte. Voi inca invatati, inca intelegeti, voi sunteti un pionier al noii constiinte. Un subiect important sunt sentimentele. Stiu ca am mai vorbit despre ele, v-am plictisit cu ele. Dar sentimentele sunt importante, pentru ca sunt calea intelepciunii sacre, divine. Sentimentele sunt transcenderii mintii. St. Germain a vorbit despre aprofundarea in sentimente.E vorba despre sentimente, nu sa fiti confuzi in emotii. Mintea opreste sentimentele pentru ca le coreleaza cu durerea. Daca nu poate masura, mintea spune ca nu este real. Sentimentele sunt calea prin care permiteti corpului sa se vindece. Vizualizarile si mantrele si tot felul de cuvinte sunt o pacaleaza, ele spun mintii ca va este frica de voi. Shaumbra, nu mai folositi aceste unelte, lasati-le. Aveti momente de bresa cosmica, dar atunci nu a fost mintea. Cand aveti sentimente de cunoastere si intuitie, ele nu vin din minte, din degetul de la picior, ci din sentimentele originale.

Sentimentele pot fi dificil de simtit, dar nu le rezistati ci permiteti sa le simtiti. Aprofundati sentimentele, experimentati-le si aflati daca sunt ale voastre.

Si acum sa vedem subiectul cel mai important al serii. Ah, Kuthumi mi-a furat notitele. Va trebui sa imi consult cartea, stiu ca mi-am notat aici. Sa vedem ''fericirea gatitului kusher...'',
nu asta e pentru un alt grup, uite unul ciudat ''Ce lipseste?'' al lui Kuthumi si Cauldre va transmite (comunica) analiza si va scrie acesta carte in vara.

Aha, uite subiectul. Sa respiram, sa respiram din nou.

Este despre seductie.

Sa vedem ce se intampla in lume? Ce sentimente aveti? La 6 luni de la saltul cuantic s-a facut o mare masuratoare pentru a vedea cum a evoluat umanitatea. A fost o munca enorma facuta de Kryon, de familiile voastre angelice, care au lucrat cu oamenii si cu animalele de pa Pamant, pentru ca ele sunt foarte senzitive, in special cainii, delfinii, balenele, unele
pasari. Aceasta masuratoare s-a facut pentru ca noi sa ne ajustam energiile pe care le aducem pentru a va servi si pentru a observa efectele saltului cuantic. Nu efectele pe care le cititi in ziare, acestea vor aparea mai tarziu, ci ceea ce s-a schimbat in constiinta !

Voi simtiti o nevoie, o dorinta si nu este foarte confortabil sa simtiti acest lucru. Dar asta s-a intamplat cu constiinta. Sa dam un exemplu: sa zicem ca aveti un vagon cu apa, care reprezinta vechea energie. Apa este constiinta, vagonul este limitarea, mentine apa dar o si limiteaza. Cand a venit saltul cuantic, a pus
ca un tub in vagon si multa apa a fost scoasa, lasand in vagon in vid, o goliciune. Este exact ceea ce se intampla pe Pamant acum. Constiinta se schimba ca un rezultat al dorintei de a creste. Constiinta era tinuta intr-un vagon si acum vrea sa iasa afara. Si creaza un vid. Cand iese apa, la un anumit punct, ea are tendinta de a exploda in vagon. Scoaterea apei din vagon poate fi facuta linistit, sau haotic printr-o implozie.

Echilibrul planetei este delicat acum. Ingerii ajuta oamenii la diferite nivele. Unii oamenii nu-i asculta, dar sunt totusi destui cei care inteleg. Ei ne ajuta sa pastram echilibrul. Pentru ca nimeni nu vrea o a 2-a Atlantida. Continuarile nu sunt mai bune decat originalul.

Ceea ce ati simtit in ultima luna a fost energia seductiei. Si pentru cei ce scriu si traduc, seductia inseamna a atrage, a anipula, a avea dorinte. Seductia este peste tot pentru ca atunci
cand ramaneti fara respiratie, creati un vid care isi doreste...aer.

Vidul vrea ceva inapoi pentru a umple golul. Voi sunteti sedusi, pacaliti, o luati ca pe ceva personal si pretindeti ca este a voastra. Seductia este in vechea energie. Credeati ca este despre voi. Nu este. Inseamna toate dorintele de a va intoarce inapoi. Vechea energie este binevenita in noua energie, dar nu o poate controla sau domina, dar i se va alatura. Voi simtiti
aceasta energie a seductiei in corp, este ca o tragere, o tanjire, e ca o voce care va cheama inapoi. Nu sunteti voi. Voi simtiti seductia constiintei vechi a oamenilor. Si merge la cele mai dezechilibrate parti ale corpului vostru. Vidul constiintei s-a raspandit si la stiri. Stirile sunt seductive, va seduc in frica, in lipsa. Nu exista lipsa mancarii pe aceasta planeta si cine spune asta eu il omor si il aduc pe partea asta pentru a vedea din
unghiul nostru. Observati evreii cum fac mancare mai mult decat au nevoie. Nu credeti manipularile. Nu credeti in lipsa. Voi cadeti in sistemul de credinta ''ce voi face?'' Nu trebuie sa va ingrijorati.

Ati fost sedusi in privinta bolilor, a crimelor si voi ati crezut.

Daca va veti construi adaposturi subterane, St. Germain va avea niste discutii cu voi. Energia seductiei vrea sa va traga inapoi. In vremurile bune, cand muzica era foarte buna.

Eu va spun ca niciodata muzica nu a fost atat de buna ca acum. Simtiti seductia care va scoate din voi, din ceea ce stiti pentru voi.

Unul dintre simptoamele seductiei este zaharul. Seductia constiintei va va da dorinta pentru ceva dulce. Ceva care temporar sa va elibereze. Cand simtiti nevoia de ceva dulce, voi simtiti energia seductiei.Un alt semn sunt mancarurile care sunt prea grele, care sunt prea procesate. Corpul are tendinta de a manca nerafinat, pentru ca vrea sa le proceseze el. Acele mancaruri sunt goale. Seductia va spune ca are ceva pentru voi, ea stie cum sa va atraga, dar este goala. Voi trebuie sa intrebati ''este seductie?'' Bineanteles de trei ori. Ea va va spune ca va iubeste, dar a treia oara va va spune ca este goala.

Un alt semn este in zona faciala, cu dinti si gat. Va afecteza si tiparele somnului. Este o diferenta cand va treziti noaptea pur
si simplu si cand va treziti obosit si tulburat. Energia seductiei este nesatisfacatoare, este goala. Este minunat sa o simtiti, nu o respingeti. Este minunat pentru ca voi stiti ce se inatmpla. Este un efect ping-pong. Este un an al descoperirii uimitoare. Priviti la alegerile din Anglia. De la un primar liberal la unul conservator. Un tip nu prea onorabil. Oamenii vor sa se intoarca la caile vechi. Simtiti. Daca rezistati acestor energii, le negati. A le simti, pentru unii dintre voi a fost coplesitor. Mi-ati spus ''Tobias, dar nu mai vreau sa le simt''. Dar eu va rog sa le simtiti. Este ceva
real pentru ca schimbarea constiintei creaza un vid. Sa nu fugim de ele. Sa intelegeti ca nu este despre voi. Asta nu inseamna ca corpul nu va mai suferi, dar veti intelege.

Lucruri pe care le puteti face pentru voi : respirati constient tot timpul. Da, ati respirat cand aveati probleme, dar respiratul constient este foarte important. Apa este foarte importanta caci este o esenta a constiintei si curata corpul. Pentru ca voi inca la mai luati in corp si sunteti deshidratati.

Voi aveti nevoie de 4 ori mai multa apa decat un om obisnuit, nu ca n-ati fi obisnuiti. Voi alegeti ce vreti sa fiti. Le luati in corp dar el nu le mai vrea, sau le luati in minte si va indoiti de voi. Dar le simtiti. Vom merge dincolo de a le simti in corp.

Emotiile apartin energiei seductiei (irascibilitatea, vinovatia din ultimul timp) pentru ca le luati in corp. Va voi ruga sa respirati si sa mergeti dincolo de a le simti in corp. Vom
elibera corpul si mintea de aceasta sarcina. Sentimentul intuitiv este in miezul vostru. Nu incercati sa aflati unde este, vi se va face cunoscut. In timpul acestui cantec care dureaza 6 minute, va rog sa spuneti corpului sa elibereze aceasta sarcina de a prelua; a fost ranit si nu mai vrea. Veti fi uimiti de simtirea acestui nivel inalt. Simtiti. Ah, mult mai bine shaumbra. Sentimentele se vor intensifica pentru ca si constiinta se intensifica. Vechea constiinta se trage in noua constiinta. Incetati sa mai credeti ca este ceva gresit cu voi. A simti doar cu corpul este ceva primitiv, a simti cu mintea este o confuzie, o minciuna. Voi numi acest shoud, un shoud de marca.

Si asa este.Document Info


Accesari: 2373
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )