Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload

INGINERIE SEISMICA SUBIECTE EXAMEN

diverse
INGINERIE SEISMICA

SUBIECTE EXAMEN

I.

  1. Cutremurele de pamānt. Aspecte fundamentale. Mecanisme de generare a cutremurelor. Principalii parametric seismologici utilizati pentru caracterizarea sursei sieismice. Clasificarea cutremurelor.
  2. Evaluarea severitatii cutremurelor. Scari de intensitate seismica. Scari de magnitudine 12412l113m seismica. Exemplificari pentru diferite cutremure de pe glob si din Romania. (vezi primele si ultimele cursuri)
  3. Inregistrari ale miscarii seismice. Aparate de inregistrare. Amplasamente pentru statii seismice. Inregistrari seismice corectate si necorectate.
  4. caracteristici de amplitudine ale unei inregistrari seismice. Valori de varf (extreme). Valorile medie patratica si radacina medie patratica. Intensitati seismice instrumentale. Principalii factori care influenteaza caracteristicile de amplitudine
  5. Caracteristici de durata ale unei inregistrari siesmice a terenului. Definitii pentru durata efectiva. Caracterizari energetice ale duratei. Principalii factori care influenteaaza caracteristicile de durata.
  6. Compozitia spectrala a miscarii terenului. Trasformata Fourier. Spectre Fourier de amplitudine. Spectre de energie si de putere. Principalii factori care influenteaza compozitia spectrala a terenului. Caracterizarea spectrala a conditiilor locale de teren.

1 subiect din I.

2 subiecte din II.

1 aplicatie cu 1GLD

1 aplicatie cu 2 sau 3 GLD.

m
Galben -      e posibil sa pice cu toate ca e bine sa stii din fiecare cate ceva, ca sa intrii la oral unde bine inteles primesti 14(verde) pe care tre sa o stii fff bine cu reprezentare harta si zonele de cutremure de suprafata.Doc pdf sunt problemele care se dau, bineinteles personalizate, poate sa iti puna G sub forma unei bare inclinate dar nu te incurca cu nimic pt ca la probleme dupa cum stii conteaza doar dimensiunile de pe verticala.


Vezi ca poate sa iti dea g (factorul de comportare) separat si

αn/ α1 tre sa faci calculul si mai departe sa il folosesti pe g transformatBafta.Document Info


Accesari: 2627
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )