Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Oferta echipamente pentru sala de muls ptr. ferme 40 - 60 vaci

diverse


Ref: Nr5813/M LS OT 13.02.2008
OFERTA


Catre :

SC Lubrichin SRL

De la :

Lucian Stanescu

Attn. :

Dl. Cristuinea Aurel

Pagini :


Fax :


Data :


Ref. :

Oferta echipamente pentru sala de muls ptr. ferme 40 - 60 vaciStimate domnule Cristuinea Aurel,
Imi face placere sa va transmit oferta noastra pentru instalatiile de muls, pentru ferme de 40 - 60 de vaci in lactatie conform solicitarii Dv.


Prezenta oferta contine :

As dori sa fac urmatoarele precizari, importante pentru asigurarea calitatii produselor si serviciilor cerute de un proiect de o asemenea amploare :

Raminem la dispozitia Dv. pentru orice detalii suplimentare si sper sa avem o discutie directa pe aceasta tema cit mai curind posibil.Cu stima,Lucian Stanescu

Reprezentant Vanzari zona Sud-Vest

IPSO SA - Agricultura

John Deere, Kuhn si WestfaliaSurge in Romania

Mobil:

Adresa: Str. Renasterii Nr45, Craiova, Dolj,

e-mail: lucian.stanescu@ipso.ro

www.ipso.roDESCRIERE / COMPONENTE.

Vaci in lactatie:      40 - 60

Numar de mulsori / zi:     

Timp alocat efectiv mulsului: aprox. 1,5 - 2 h / sesiune de muls

Numar de mulgatori:      1

Grad de automatizare: Standard, Comfort, Advanced si Premium

Am ales ca varianta constructiva pentru standul de muls un stand BRADULET ( Fischgratenmelkstand ) cu urmatoarele productivitati :

Avantajele oferite de aceast tip de stand sunt:

 • Productivitate si eficienta marita ( mulsul efectuat de catre 1 mulgator intr-un interval de aprox. 1,5h pentru intregul efectiv ) si un raport calitate / pret foarte bun.
 • Mulsul centralizat asigura cele mai bune conditii pentru obtinerea unui lapte de o calitate SUPERIOARA ( NTG < 50.000 germeni / ml ) si o urmarire confortabila a animalelor

SALA DE MULS FGM ( BRADULET ) EUROCLASS 1200 : 2x3 (posturi ).


Standurile de muls ''bradulet'' FGM ( Fischgratenmelkstand ) EUROCLASS 1200 2x3, cu productivitati de 30 animale / ora, au urmatoarele avantaje :

COMPONENTA / DESCRIERE:


Principalele componente ale standurilor de muls FGM EUROCLASS 1200 ( Bradulet ) sunt urmatoarele:

Sistemul de contentie a animalelor in sala este de tipul FGM EUROCLASS 1200 ( Bradulet ) 2x3 ( 6 posturi de muls ) si asigura indeplinirea urmatoarelor functiuni:

Sistemul de contentie este confectionat din teava galvanizata la cald cu grosimea de 2", ceea ce ii asigura o foarte buna rezistenta mecanica si la coroziune.

Portile de intrare / iesire din stand sunt actionate manual sau pneumatic, in functie de varianta aleasa de comun acord cu clientul.

Groapa de muls este prevazuta cu o bordura din tabla galvanizata dotata cu un manson de protectie din PVC si 2 scari de acces cu cite 3-4 trepte.

Instalatiile de muls sunt prevazute cu 2 pistoale de spalare a ugerului inainte de muls.

Optional, instalatia poate fi dotata cu un dispozitiv de sprayere a ugerului cu solutie de dezinfectie dupa muls, actionat de vacuumul din instalatie si prevazut cu 2 pistoale de sprayere.

Grupul de vacuum RPS este prevazut cu o pompa de vacuum cu rotor excentric si paleti culisanti de tip RPS, dotata cu sistem de ungere, recirculare si recuperare a uleiului.

Pompa este antrenata de motorul electric prin intermediul unei transmisii cu curele trapezoidale.

In dotarea grupului de vacuum mai intra :

 • Automatul de pornire/oprire cu protectie la suprasarcina si contor ore de functionare,
 • Servoregulator de vacuum COMMANDER cu releu de reglare pe 2 niveluri de vacuum. Mulsul se efectueaza cu un vacuum de 42 kPa pentru protejarea ugerului animalului iar in timpul procesului de spalare nivelul vacuumului se situeaza la 50 kPa pentru a asigura un efect mecanic de spalare optim.
 • Releu de monitorizare al nivelului de vacuum si de decuplare a pompei de vacuum in cazul depasirii unui nivel prestabilit
 • Vacuumetrul si reteaua principala de vacuum ( PVC 63 ) prevazuta cu un stut de cuplare a debitmetrului folosit la service.
 • Rezervorul tampon pentru vacuum prevazut cu supapa de evacuare a condensului
 • Reteaua de refulare din teava zincata de 11/2'', prevazuta cu clapeta antiretur

Tipul pompelor si puterile motoarelor electrice aferente diferitelor marimi de standuri de muls sunt date in tabelul urmator:
Vas receptor MFK 50/10, retea de pompare ( inox 30 mm ) si filtru lapte.


Vasul receptor are rolul de a colecta laptele de pe cele 2 coloane ale retelei de lapte si de a-l transvaza, prin intermediul pompei de lapte si a retelei de pompare, in bazinul de racire / stocare.

Vasul in care este colectat laptele are capacitatea de 50l si este confectionat din sticla. Este prevazut cu un sesizor de nivel care, la atingerea unui nivel prestabilit al laptelui in vas, declanseaza pompa de lapte.

Trapa sanitara din sticla are capacitatea de 10 l si este prevazuta cu o supapa de sens cu bila care decupleaza vacuumul in cazul aparitiei unor defectiuni pe reteaua de pompare a laptelui.

Pompa de lapte este o pompa centrifuga, cu paleti inox, antrenata direct de un motor electric de 0,55 kW. Pompa este comandata de sesizorul de nivel amplasat in vasul receptor. Exista, de asemenea, si posibilitatea comandarii directe, manuale, a pornirii pompei de lapte.

Filtrul de lapte este compus din corpul filtrului si un arc de fixare a cartusului filtrant, ambele din inox. Cartusul filtrant de unica folosinta are dimensiunile de 455 / 30 mm si retine toate particulele straine cu un > 50 m.

Reteaua de pompare ( inox 30 mm ) asigura transvazarea laptelui muls in tancul de racire.

Intregul ansamblu este amplasat in groapa de muls si asigura receptia, filtrarea si pomparea laptelui in tancul de racire si stocare.


Reteaua de lapte ( INOX 52 mm ) si spalare ( DEKADUR 40/50 ) sunt retele inchise, asigurind transportul laptelui la vasul de receptie / pompare si spalarea instalatiei.

Pe coloana de spalare sunt montate prizele rabatabile de fixare a unitatilor de muls in timpul spalarii.


Instalatia de spalare / igienizare permite spalarea si igienizarea intregii instalatii dupa muls, asigurin o calitate ireprosabila a laptelui obtinut. Instalatia de spalare se compune din:

 • Automat de spalare de tip TURBOSTAR 12. Acest tip de automat de spalare asigura controlul temperaturii solutiei de spalare si debitele si secventele de spalare necesare unui proces de spalare corect. Automatul este dotat cu:
  • Pompe de dozare a detergentilor lichizi folositi,
  • Rezervor din inox pentru solutia spalare
  • Rezistente de incalzire de 12 kW. Se recomanda totusi montarea unui boiler electric pentru a nu fi obligati sa asteptam incalzirea solutiei de spalare de catre automat.
  • Programator electronic care asigura si controleaza si monitorizeaza cele 3 faze principale necesare procesului de spalare, si anume:

Comutator automat muls / spalare care impiedica deversarea accidentala a solutie de spalare in tancul de racire.

 • Retea de spalare 40

 • Automatizarea salii de muls


  VARIANTA COMFORT:


  Unitatile de muls sunt de tip CLASSIC - S 300 cmc, Stimulor, cu mansoane din silicon.

  Colectorul de mare capacitate si cu un design special, asigura o curgere lina a laptelui muls chiar si in cazul vacilor cu productii mari de lapte. Componentele care intra in contact direct cu animalul ( mansoanele de muls ) sunt confectionate din cauciuc special si asigura un muls corect precum si protejarea mameloanelor si deci reducerea riscului aparitiei mastitei.

  De asemenea, durata lor de utilizare este de aprox. 1 an sau 1500-2000 h de functionare ( dubla fata de modelele uzuale din cauciuc ), la fel ca si pentru celelalte componente de cauciuc ( furtune vacuum, lapte si pulsatie ).


  STAND DE MULS tip BRADULET 2 x 3 model EUROCLASS 1200 :  Versiunea A Intrare laterala / iesire frontala  Versiunea B - Intrare laterala / iesire laterala ( poate fi si pe ambele parti )  Versiunea C - Intrare frontala / iesire frontala      ( recomandat 1 )  Versiunea D - Intrare frontala / iesire laterala      ( recomandat 2 )

  Dimensiune sala de muls

  2 x 3

  varianta de cadru C (recomandat),

 • usi intrare / iesire actionate manual,
 • sistem de masurare a parametrilor mulsului cu varianta MPC CP
 • Pretul nu include TVA-ul


  Conditii generale de comanda, plata, livrare, montaj si punere in functiune.

  Conditii de comanda si montaj.

  Descrierea bunurilor ce vor fi livrate se afla in prezenta oferta si in specificatia tehnica atasata. Furnizorul isi

  rezerva dreptul de schimba parti din echipament cu altele care, din punct de vedere al materialului, manoperei si design-ului vor fi de cel putin aceeasi calitate cu cele initiale.

  Lucrari si servicii aditionale, care nu sunt cuprinse in prezenta cotatie, cum ar fi:

  John Deere, Kuhn si WestfaliaSurge in Romania

  Mobil:

  Adresa: Str. Renasterii Nr45, Craiova, Dolj,

  e-mail: lucian.stanescu@ipso.ro

  www.ipso.ro  Document Info


  Accesari: 10760
  Apreciat: hand-up

  Comenteaza documentul:

  Nu esti inregistrat
  Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


  Creaza cont nou

  A fost util?

  Daca documentul a fost util si crezi ca merita
  sa adaugi un link catre el la tine in site


  in pagina web a site-ului tau.
  eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

  Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
  Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )