Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...Saltul Cuantic

diverse
Saltul Cuantic


Si iata draga Shaumbra cum noi continuam energia acestei clase de studiu la care voi ati participat de-a lungul vietii voastre si în multe alte vieti înainte de aceasta. Am ajuns la aceasta chestiune pe care o numim Saltul Cuantic. A fost prezis de foarte mult timp, a fost prost interpretat, prost diagnosticat si gresit înteles de foarte mult timp. De aceea v-am chemat pe voi Shaumbra si voi ne-ati ascultat fiind aici pentru a discuta acest subiect important. Ce este si ce nu este Saltul Cuantic, de ce multi îl interpreteaza ca fiind sfârsitul timpului, ceea ce NU este. Deci, noi suntem aici pentru a vorbi despre acest moment sacru în care voi traiti, despre ceea ce voi traiti acum în vietile voastre. Vom vorbi despre aspectul fizic al saltului cuantic, stiinta, vom vorbi despre energia sa holistica, despre ceea ce voi puteti face acum si care sunt potentialele acestui salt cuantic. Data despre care am vorbit, este 18 septembrie 2007. Sunt multi cei care au gândit ca aceasta mareata tranzitie se va petrece în 2012. A fost prezisa în calendarul Mayas sa apara la acel moment, dar, aceasta nu a fost o data fixa, nu a fost setata exact în constiinta globala ci este foarte flexibila.  

În cuvinte simple, Saltul Cuantic înseamna ca totalitatea constiintei umane si sistemul de suport al acesteia la nivel angelic si pamântesc va trece pe un alt nivel, dar, de aceasta data, trecerea este diferita de oricare alta ce a avut loc în trecutul umanitatii.

Deci, sa începem cu întrebarile:
- Cum am putea noi, fiintele umane, sa incorporam si sa traim Saltul Cuantic dincolo de un concept care ne este înfatisat? 
Hmm Excelenta întrebare!


Într-adevar, este o data în viitor si exista o tendinta de a trai pentru acea data, dar, asa cum unii dintre voi stiti si acum, ati trecut prin asta de ceva vreme. Nu trebuie sa asteptati 18 septembrie 2007... Aceasta este data la care constiinta globala a umanitatii atinge un punct de saturatie ce va genera trecerea pe un alt nivel, dar, noi v-am întrebat Shaumbra acum ceva vreme: Sunteti gata sa parasiti constiinta de masa? Sunteti gata sa mergeti dincolo de granitele si limitarea constiintei de masa? Cu câteva mici exceptii voi ati raspuns DA. Deci, puteti spune ca ati trecut fiecare printr-un Salt Cuantic personal la nivelele voastre interioare. Literalmente, voi ati trecut prin acest salt înaintea restului umanitatii. Diferenta va fi dupa aceasta data când veti vedea lucrurile din jurul vostru schimbându-se într-un mod cu totul nou. Puteti spune ca, pâna acum, totul a evoluat

într-un mod linear. Cea de-a treia dimensiune în care existati este lineara. Timpul urmeaza timpului. Spatiul ocupa un anumit element dimensional. Dar, dupa data Saltului Cuantic, aceasta se va schimba. Haideti sa ne uitam prin ce ati trecut voi pentru a întelege prin ce va trece umanitatea. Ati pierdut socoteala timpului. Nu mai este ceea ce parea a fi. Unii dintre voi pur si simplu nu mai folositi ceasurile. Ati pierdut simtul spatiului, orientarea spatiala. Câteodata va simtiti în mai multe locuri în acelasi timp. Acestea sunt unele din simptomele saltului cuantic, a fi total multidimensional. Nu trebuie sa fiti numai aici pe scaun. Puteti fi în mai multe locuri simultan.  
Alt aspect al saltului cuantic este ca totul merge mult mai repede, pare ca merge mult mai repede. Schimbarile sunt foarte rapide. Voi traiti aceasta experienta deja în vietile voastre. Ati trait de asemenea si experienta trecerii printr-o curatire spirituala. V-ati eliberat de multe lucruri care nu va mai serveau. Chiar vorbeam astazi despre karma ancestrala, curatirea pânzelor de paianjen, a lasa în urma tot ceea ce nu va mai serveste. Deci,

într-un sens draga Shaumbra, voi sunteti pionierii, voi ati trait experienta unor aspecte ale Saltului Cuantic înainte de data la care acestea se va petrece pentru constiinta de masa.
Cel mai important element al Saltului Cuantic este faptul ca acea noua energie va putea fi incorporata si adusa în realitatea voastra. Din momentul în care voi ati parasit Acasa, regatul Spiritului, ati lucrat cu o cantitate finita de energie. De când ati trecut prin Zidul de Foc a fost o cantitate finita de energie în Omnivers. O cantitate imensa, dar totusi finita. Voi mutati energia 22522d323w de la un loc la altul, schimbând înfatisarea si natura acelei energii, distrugând-o pentru a o recrea în alt mod. Dar voi va jucati cu aceeasi cantitate de nisip din cutie. Noua energie este chiar energie noua, aceasta însemnând ca pentru prima data în afara lui Acasa, împaratia Spiritului, va fi o noua energie. Voi ati început deja sa lucrati cu ea în Corp, Minte si Spirit. Pare mai degraba invizibila si iluzorie, deoarece nu sunteti înca obisnuiti cu ea, dar ea este acolo. O putem vedea în energia voastra, începe sa infuzeze aceasta realitate. În curând pe Pamânt dupa data de 18 septembrie 2007, noua energie va pasi încet dar sigur si va deveni disponibila pentru umanitate în întregul ei, pentru Pamânt.  
Vedeti, uneori este mult mai simplu decât va închipuiti voi. Pamântul trece acum printr-o criza de energie. Folositi combustibil vechi fosil. Combustibil vechi de eoni si vieti. Acesti combustibili sunt pe sfârsite. Rezervele sunt mult mai mici decât crede cea mai mare parte a umanitatii. Se consuma rapid. Guvernele voastre, oamenii care tin pârghiile nu vor sa creeze panica, asa ca vorbesc despre cautarea de resurse, dar ei stiu ca pentru a continua pe Pamânt dupa urmatorii 30-40 de ani, vor trebui sa gaseasca altceva. Pur si simplu nu mai este suficient combustibil fosil. Intram deci în era Noii Energii, energie ce poate fi creata atunci "când lumina atinge apa". Este atât de simplu, Shaumbra, atât de simplu. Savantii nu au vazut înca acest lucru, deoarece privesc prin vechile lentile ale energiei dualitatii, prin vechile concepte ale energiilor opuse, polarizate. Curând însa, dupa data de 18 septembrie 2007, vor întelege ca nu este necesar ca fortele sa fie opozante pentru a crea. Nu-i asa ca va este familiar ceea ce spun? În vietile voastre nu sunt necesare forte opozante pentru a crea. Aceasta nu va sugereaza nimic? Voi puteti trece de la vechi la nou, înainte de aceasta data, nu trebuie sa o asteptati. Excelenta întrebare!  

- Având în vedere ca vom face acest salt cuantic, de ce exista atâta polarizare în jurul nostru? 
Hmm... Într-adevar, de fiecare data când are loc un salt major sau o schimbare si voi sunteti înca în vechea energie, energie vibrationala, care este bazata pe forte opozante, unul din elemente va încerca sa ramâna în vechea structura, pe masura ce celalalt va înainta catre nou. Aceasta este fizica energiei duale, vibrationale. Deci, în erele unor schimbari majore si chiar la începuturile acestor ere ale umanitatii, fortele opozante ies la suprafata. Ele lupta una împotriva celeilalte. O parte din constiinta vrea sa pastreze vechiul mod de existenta. Unul din motive este frica, iar altul este iubirea si compasiunea fata de vechile moduri de viata. Alte aspecte energetice cunosc faptul ca este timpul sa se extinda si sa se miste spre înainte. Efectiv, când aceste forte opozante se lupta una cu cealalta, se creeaza un asemenea moment de energie, încât se faciliteaza schimbarea si trecerea la un nou mod. Vorbeam mai devreme în aceasta sesiune despre efectul

sus-jos... Acesta creeaza un moment (ceva similar momentului din fizica) pentru a catapulta constiinta în noul nivel. Deci, ceea ce experimentati în vietile voastre este si ceea ce planeta va experimenta în termeni de constiinta de masa. Ati trait experienta unor aspecte din voi care s-au întors cu susul în jos, cum este sa te lupti cu tine însuti, sa vrei sa te muti catre nou dar o parte din tine sa reziste în vechiul mod. Veti continua sa vedeti asta pe Pamânt. Niciodata nu a fost atâta polaritate, atâta divizare a energiei. Aceasta deoarece o parte din constiinta vrea sa ramâna pe loc, simtind ca se întâmpla un salt major.  

- Având în vedere saltul cuantic ce se apropie, poti comenta cu privire la ceea ce vor trai cei care accepta schimbarea fata de cei care se vor opune ei? 
Da, pentru aceasta trebuie sa va întoarceti catre voi si sa observati situatia voastra personala în ultimii 5-10 ani. Uitati-va la ceea ce se întâmpla cu voi, la maximele si minimele pe care le traiti si veti întelege ceea ce se va întâmpla cu Pamântul. Într-un fel, puteti spune ca se va trai experienta a mai multa separare, mai multe tipuri de traume în a lasa în urma vechile moduri dar, în acelasi timp, vor fi semne ca unele aspecte ale constiintei vor progresa atât de repede încât vor accelera schimbarea. Veti putea observa noi progrese în stiinta începând cu descoperirea noii energii, noi tipuri de combustibili, moduri de a asigura energie care au fost atât de clare, dar stiinta a trecut peste ele. Veti observa progrese incredibile în medicina, descoperiri ce vor conduce la vindecarea cancerului, potential în timpul acestei vieti. Veti vedea progrese ce vor conduce la vindecarea SIDA. SIDA este pur si simplu un dezechilibru al energiilor sexuale. Desi vor veni toate aceste progrese în medicina, exista multi oameni pe Pamânt care nu vor sa se vindece. I-ati întâlnit în activitatile pe care le desfasurati. Ati depus multa munca pentru a-i ajuta sa se vindece, dar nu ati reusit. Aceasta nu datorita practicilor de vindecare, ci datorita faptului ca ei nu sunt gata sau nu doresc sa se vindece.  
Veti vedea, asadar, aceste progrese incredibile în medicina si stiinta, dar multi nu vor fi gata pentru asa ceva, ceea ce va crea o prapastie între fortele constiintei. Veti vedea Pamântul facând propriile schimbari, unele care vor veni chiar înaintea acestui salt cuantic (cutremure, vulcani sau vreme neobisnuita). Aceasta, deoarece planeta se pregateste de asemenea pentru salt.  
Dar, din nou, aceasta nu înseamna sfârsitul timpului, este sfârsitul unei ere si începutul uneia noi. Au mai fost multe schimbari pe planeta, mai ales în ultimele câteva mii de ani. Cel mai recent a fost aproximativ acum 2000 de ani, un salt al constiintei privitor la întelegerea lui Dumnezeu, relatia voastra cu Dumnezeu. Multi dintre voi ati fost acolo la acea vreme cu Iisus. A fost un salt incredibil, dar ce s-a întâmplat dupa acel salt? O vreme de întuneric, oameni care au cautat sa se ascunda chiar sub pamânt... Au fost zile negre pentru umanitate. Uneori, în timpul unei schimbari radicale, va exista o "retragere" pentru un anumit timp. Noi nu spunem aici ca asta se va întâmpla, dar exista un potential pentru asa ceva.  
A mai fost o schimbare mare de constiinta pe Pamânt dupa cel de-al doilea razboi mondial. O constiinta a libertatii, a întelegerii faptului ca lumina si întunericul nu trebuie sa se mai lupte. A fost o revolutie sociala si religioasa... si aceste salturi de constiinta au avut loc pâna spre sfârsitul mileniului. Multi au crezut ca planeta se va distruge la sfârsitul mileniului, dar nu s-a întâmplat asa. Constiinta a fost la nivelul în care a putut sa continue si sa ajunga la acest salt cuantic.  
Este o diferenta între salturile de constiinta ce au avut loc pâna acum pe planeta si cel care va avea loc peste câtiva ani. Saltul cuantic din 2007 va aduce literalmente o noua energie. Pentru cei care sunt destul de sensibili si constienti, pot sa înceapa sa lucreze cu aceasta noua energie. Aceasta le va schimba viata exponential.  
Saltul cuantic va largi, de asemenea, întreg spectrul constiintei, întreaga constiinta pamânteana. Într-un fel, puteti spune ca în acest moment, constiinta planetei este continuta într-un recipient. Se misca si se schimba în interiorul unor limite, dar ramâne în cadrul acestora. Saltul cuantic va genera un "recipient" mult mai mare, de sute de ori mai mare. Nu numai tridimensional, ci multidimensional. Acest recipient va putea fi întors cu sus-ul în jos, iar continutul nu va cadea. Va putea schimba culoarea si forma ("recipientul"). Aceasta este o metafora, nu o luati ad litteram, dar, întelegeti ca dupa 18 septembrie 2007 totul va fi în expansiune. Uneori, când camera în care va aflati se mareste, nu stiti ce sa faceti. Exista un sentiment inconfortabil care va face sa tindeti sa va retrageti si sa va întoarceti. Vestea buna este ca veti avea mai multe aspecte multidimensionale cu care sa lucrati, nu veti mai fi limitati la cadrul linear în care lucrati acum, se vor deschide noi porti pe care acum nici nu vi le puteti imagina în constiinta voastra umana. - Oare noi, ca fiinte umane, Shaumbra si altii, vom fi în stare sa simtim si sa apreciem corect aceasta deschidere generata de saltul cuantic? 
Într-adevar, acesta este motivul pentru care noi suntem aici în comunicare cu voi, pentru a va spune ca puteti experimenta si lucra de pe acum în cadrul acestui salt. Asa cum ai sugerat în întrebarea ta, de ce ati vrea sa asteptati pâna la 18 septembrie 2007? Puteti începe sa lucrati cu aceste energii înca de pe acum. Ca sa puteti face asta, va fi important ca fiecare dintre voi sa va lasati constiinta sa se extinda. Voi o tineti acum strânsa, ca

într-o cutie. Este timpul sa îi permiteti sa se extinda si, atunci când începeti sa aveti diferite sentimente si senzatii, când veti avea o cu totul alta minte, veti începe sa gânditi cu totul altfel. Nu va închideti, este propria voastra constiinta care începe sa lucreze în cu totul alt spatiu dimensional. Când aveti vise foarte intense, în aceasta perioada, uneori literalmente vine o noua energie în realitatea voastra.
Când corpul vostru doreste noi feluri de mâncare si diferite alte moduri de tratament, aceasta se întâmpla datorita noii energii care vine, voi treceti prin propriul salt cuantic.  
Uneori este dificil, dupa cum ati descoperit. Uneori simtiti totul strain, deoarece nu sunteti obisnuiti cu asa ceva, dar, pe masura ce continuati sa permiteti aceasta si sa va deschideti, în curând veti avea o constienta si senzitivitate asa cum nu ati mai avut vreodata. Amintiti-va ca totul porneste de la unele simturi umane obisnuite: miros, vaz, auz, gust, atingere... acestea se vor trezi si veti avea senzatii cu totul noi prin aceste simturi. Simturile voastre Divine se vor deschide. Veti avea cunoastere si întelegeri si nu veti sti de unde vin. Dar ele vor veni de la voi. Veti avea intuitie, asa cum nu ati mai avut înainte. Veti atrage foarte repede în viata voastra ceea ce este nevoie. Veti simti deodata ca sunteti mai destepti ca niciodata. si va rugam sa nu ne multumiti noua. Nu va fi pentru ca voi veti face channeling pentru noi, sau ca ghizii vostri îsi fac bine datoria - veti fi chiar voi. Multumiti-va voua însiva.  
Unele din chestiunile despre care Adamus Saint-Germain a vorbit recent, abilitatea de a iesi si intra în corp la dorinta, abilitatea de a transmuta piatra în aur si multe altele, vor veni ca si calitati naturale. Nu va trebui sa va concentrati pe aceste lucruri, se va întâmpla în mod natural, deoarece voi începeti sa lucrati cu o energie cu totul noua. Saltul cuantic aduce o noua energie care este expansiva în natura ei. Se misca înauntru, în afara, de jos în sus si invers, pe toate fetele, în toate directiile si multidimensional în acelasi timp. Noua energie este expansionala. Aceasta energie a început sa îsi gaseasca drumul spre realitatea voastra, în fiinta voastra. Va începe prin a lucra cu vechea energie vibrationala. Vechea energie vibreaza, se misca înainte si înapoi, este creata de forte opuse.  
Va fi o vreme a integrarii, când ambele tipuri de energii vor exista simultan - vibrationala si expansiva. Uneori va fi totul confuz, de aceea va simtiti asa în prezent. Dar noua energie a început sa vina si voi aveti capacitatea acum sa lucrati cu ea. Dupa 18 septembrie 2007, unii oameni vor începe sa lucreze cu noua energie, mai mult sau mai putin constient. Acesta va fi motivul pentru incredibilele progrese tehnologice, descoperiri si inventii, noi întelegeri ale vindecarii care vor face ca actuala medicina sa para barbara. Vindecare, asa cum vedeti acum în Star Trek. Acest tip de tehnologie se apropie de voi, deoarece tehnologia urmeaza constiinta. Aceasta se întâmpla chiar acum. Daca va uitati acum ce se întâmpla cu omenirea, vedeti cum totul devine din ce în ce mai rapid. Totul merge din ce în ce mai repede. Ciclurile tehnologice erau de 20-30-40 de ani. Apoi s-au redus la câtiva ani. Acum, tehnologia si constiinta au un ciclu de aprox. 7 luni. si totul merge din ce în ce mai rapid, creând un moment. Totul merge atât de repede, încât se va concretiza într-un salt cuantic. Nu poate sa mearga mai repede de atât. Saltul cuantic înseamna ca va veti debarasa de vechiul mod linear de a trai si a gândi. Saltul cuantic înseamna ca veti transcende planul linear de existenta si veti merge dincolo de acesta. Recent, St. Germain a vorbit cu voi si a spus: Este timpul sa traiti DINCOLO de acest plan al existentei! Aceasta a fost începutul la a spune: Duceti-va dincolo, traiti dincolo de limitarile 3D. Exista cu totul alte cai, permiteti-va sa le descoperiti.  

- Saltul cuantic se apropie si exista multe grupuri cu nivele diferite de initiere. Ce se va întâmpla atunci, atât la nivel individual cât si la nivel de grup? 
Hmm... Într-adevar, omenirea opereaza pe multe nivele diferite. Exista multe grupuri, cum oare vor fi ele afectate? Ceea ce se va întâmpla odata cu saltul cuantic este, de fapt, crearea unui potential. Se creeaza un potential pur pentru cei care sunt gata si vor sa îl foloseasca. Dar, acest potential nu va semana cu nimic din ceea ce ei au întâlnit pe vechile drumuri. Este cu totul diferit si multi îl vor rata la început. Multi vor crede ca totul se destrama dupa data saltului cuantic - fie ca este vorba de viata personala, sau de cea globala. Aceasta, deoarece nu vor vedea potentialul care le sta în fata. Este realmente un salt cuantic în fizica, constiinta si tehnologie. Dar, deoarece ei vor fi foarte concentrati pe vechile cai, nu vor vedea acest potential. Când vor fi gata, potentialul li se va arata. Totul va semana cu ceea ce ati trait si voi, Shaumbra. Totul exista deja, dar a aparut în fata voastra, numai când ati fost gata. Noi suntem acum aici, lânga voi, ne puteti auzi prin Cauldre, puteti simti ceva în camera, dar este constiinta voastra, cea care se extinde si opereaza într-un mod cu totul nou. Veti putea sa ne vedeti. Noi suntem acum chiar aici, de-a lungul camerei, câtiva lânga usi. Suntem aici, dar voi priviti cu ochii vechi, cu viziunea voastra lineara. Încercati sa nu ne vedeti cu ochii. Dupa saltul cuantic, într-o noua constiinta, deodata ne veti vedea prin inima. Veti întelege ca am fost întotdeauna aici, nimic nu s-a schimbat, în afara de voi.

  - Astrologia are ceva de-a face cu ceea ce se va întâmpla? 
Hmm... Într-adevar, pe 18 septembrie 2007, totul va parea sa continue ca si înainte. Oamenii se vor scula dimineata si se vor duce la lucru, animalele vor iesi din vizuini pentru a se hrani, soarele va rasari la Est si va apune la Vest, va parea ca o zi obisnuita. Nu va fi nici un eveniment astrologic neobisnuit la acea data. Este vorba de sistemele de "livrare" care s-au folosit pâna acum. Anumite tipuri de alinieri stelare, anumite tipuri de comete care au venit, lucruri care s-au întâmplat în galaxie... Uitati-va la soare acum, exploziile solare, priviti-le cum "danseaza" ca niciodata... ele se pregatesc, trimit energii ce pregatesc saltul cuantic. Vedeti, înca este necesara coordonarea cu resursele vechii energii. Totul este pregatit acum pentru acea data. Dar, din nou, acea data va trece neobservata de cei mai multi. Conteaza ceea ce se va întâmpla dupa data de 18 septembrie 2007. De abilitatea omenirii (inclusiv a voastra) de a face lucruri ce înainte pareau foarte dificile. Noi întelegeri, integrarea noii energii în vietile voastre, schimbari în sistemul de combustibili folosit pe planeta. 
Da, vor fi conflicte si separare, poate chiar batalii din partea celor ce se opun, celor carora le este frica. Vor fi din ce în ce mai multe drame televizate... filme... drame "electronice" care vor trata subiectul "sfârsitului", Apocalipsa, terminarea. În urmatorii ani vor fi multe frici aduse la suprafata, deoarece sunt forte ce nu vor sa se petreaca schimbarea. Dar, în cele din urma, toata constiinta omenirii va face acest salt. Veti fi realmente liberi de restrictiile lumii materiale, pe termen lung. Nu se va întâmpla peste noapte, dar veti merge dincolo de lumea materiala, însa veti avea abilitatea de a "avea" lumea materiala atunci când doriti. Suna foarte mult a "Noul Pamânt" - si asa si este.  

- Spune-ne ce înseamna, de fapt? 

- (Tobias) Vrei sa spui mai exact.... (râsete în sala) 

- Ce înseamna în termeni de potential? 
Înseamna ca, atunci când va uitati la corpul omenesc si vedeti carnea si organele, apoi vedeti bolile si ranile, înseamna ca va uitati "linear". Noi când privim corpul omenesc, nu vedem cu ochi omenesti, ci vedem tiparele de energie. Nu vedem tesuturi, sânge, boli ale tesuturilor, vedem energie care este în afara sincronizarii si ritmului. În noua energie veti fi capabili sa vedeti în ambele feluri, veti putea privi cu ochii fizici si veti putea vedea si energiile foarte clar. Sunt energii pe care le vedeti si acum, nu veti vedea culori stralucind si dansând, culorile în noua energie vor fi total altfel decât sunteti obisnuiti, dar veti fi, realmente, în pozitia de a vedea energiile. Parte a problemei cu cei ce încearca sa vada energii acum, cei care încearca sa vada culori, este ca încercati sa vedeti "linear". Credeti ca veti vedea galben, verde si rosu... Credeti ca veti vedea o stralucire "aburinda" în jurul persoanei. Aceasta este foarte tridimensional. Când va extindeti constiinta, va deschideti unor probabilitati ce exista dincolo de realitatea voastra curenta. Veti vedea energiile asa cum le vedem si noi. Când ne uitam la voi, vedem un dans specific al energiei, ceea ce este mult mai mult decât culori. Este un fel de sunet care emana, dar nu genul de sunet pe care îl auziti cu urechile fizice, este un tipar care este emis. Veti vedea mai mult, veti trai dincolo de realitatea obisnuita, nu veti avea referinte în lumea 3D, dar veti vedea dincolo de ea.  
Veti comunica între voi fara a folosi cuvinte, mesaje scrise... Veti putea comunica în moduri care fac ca Internetul sa fie, de acum, ceva pueril. Dar aceasta va va cere sa va deschideti si sa aveti încredere în voi. Înca încercati sa folositi metode psihice, "paranormale", de putere, încercati sa ghiciti prin aceste metode ceea ce se va întâmpla. Dar începeti sa transcendeti asta, începeti sa întelegeti limbajul universal, veti întelege geometria sacra...  

- Cum va fi cu moartea fizica atunci? 
Hmm... În termeni de moarte fizica, veti vedea ca vindecarea devine mult mai simpla, iar pentru cei ce lucreaza cu noua energie boala devine ceva mai putin proeminent... Vor mai exista morti rapide prin ceea ce voi considerati accidente si alte evenimente, dar bolile vor deveni nesemnificative pentru cei care au incorporat noua energie. Veti putea sa iesiti si sa reintrati în corpul fizic, lasându-l într-o stare în care are grija de el însusi... Veti merge dincolo de corpul fizic, nu veti mai fi restrânsi la lumea 3D.  

- Exista acum multe controverse privind Evanghelismul... Este cumva acest fenomen parte a ceea ce va urma? 
Da, într-adevar, iar liderii vostri politici si religiosi nu sunt decât niste reflexii ale constiintei celor pe care îi conduc. Ceea ce vedeti acum este o adunare a energiilor care doresc sa continue vechile cai... Ele nu doresc sa "iasa din timpurile biblice". Ei nu doresc ca aceste timpuri sa se "duca", astfel încât se tin de Biblie tare si crispat, continua sa aiba frica în jurul lor si sunt mai închistati ca niciodata. Acum, eu pot sa vorbesc despre aceste lucruri, deoarece eu, Tobias, am fost în Biblie, pâna când am fost radiat de acolo (râsete în sala)...  
Hmm... Dar, traiti în timpuri biblice si veti vedea aceasta schimbându-se dupa 18 septembrie 2007... Veti vedea o relaxare, veti vedea oameni care încep sa caute raspunsurile în interior... si daca va suna familiar, dragi Shaumbra, este pentru ca voi ati trecut prin etapa aceasta în ultimii 5-10 ani. Ati ajuns la întelegerea ca si voi sunteti Dumnezeu, ca Dumnezeu nu este o fiinta mare si alba care pedepseste. Dumnezeu este voi... Voi sunteti experienta lui Dumnezeu (în sensul de experienta lui A FI) pe Pamânt. Imaginati-va cum se va schimba Pamântul, cum se va schimba constiinta, pe masura ce alti oameni vor întelege asta. si ei sunt Dumnezeu - atât în Uniune, cât si în Individualitate.  
Deci, acest salt cuantic va fi mai degraba dificil pentru oamenii din toata lumea. Nu îi va afecta pe toti, unii dintre ei vor avea unele idei despre ceea ce se întâmpla, unii vor spune ca "lucrurile se schimba, dar nu stim ce se întâmpla", multi nici nu vor constientiza fenomenul. Dar cei ce vor începe sa înteleaga ca ceva se schimba, vor fi cei ce vor avea nevoie de îndrumatori. Ei vor avea nevoie de voi, de sfaturile si întelepciunea voastra, în timpuri ce pot fi pline de provocari. Altii, pur si simplu, vor prinde ceva din noua energie a saltului cuantic. Savantii, de exemplu, si doctorii si inventatorii si chiar liderii politici vor avea o noua gama de constiinta din care sa aleaga. Nu vor mai trebui sa se bazeze pe vechile cai pe masura ce îsi extind energia. Vor fi noi inventii - utilizarea luminii pentru a schimba apa în energie. Este atât de simplu. Ei vor putea accesa noile nivele ce se vor crea si vor aparea noi cai pentru programe sociale, cai ce vor face ca metodele actuale sa para vechi si demodate... Vor fi noi cai de a da oamenilor putere... Vor fi cei ce vor accesa noile nivele de constiinta si le vor utiliza gresit pentru putere si propriul avantaj. Unul dintre lucrurile ce caracterizeaza noua energie si saltul cuantic este ca, pur si simplu, asa ceva nu poate reusi. Cei ce vor simti ca aceasta energie noua este acolo si se vor duce sa o caute, nu o vor gasi. Va fi ca un curcubeu, îl poti urmari toata ziua si nu vei putea sa îl atingi. Vor sti ca este acolo, dar deoarece ei opereaza de pe o pozitie dezechilibrata si lacoma, nu vor putea sa o aduca în viata lor.  
Saltul cuantic nu numai ca face totul sa mearga mai repede, dar schimba si natura intima a lucrurilor. Noi am facut ceva cercetari în partea noastra de val, ca sa întelegem cât timp va lua ca saltul cuantic si noua energie sa fie integrate la nivel personal, individual pe toata planeta... Ar putea dura 4 pâna la 5 generatii... Poate nu atât de mult, poate mai devreme... Depinde de alegerile oamenilor. Dar, pentru cei care sunt pregatiti pentru asta, totul va fi disponibil. Shaumbra, voi puteti sa lucrati cu noua energie de pe acum.

- Ma simt perfect pregatita pentru marele salt, deja ma simt acolo, dar am probleme în a trai acest lucru împreuna cu partenerul meu. El nu pare sa fie gata si traieste în vechea energie, ramânând în urma. Iubirea dintre noi ma tine în cadrul acestei relatii, dar, uneori, ma tem ca în felul acestea sunt împiedicata sa merg înainte. Ce crezi despre asta? 
O sa îti cer sa te uiti la energia acestei relatii pe care o ai cu acest suflet drag. Uita-te la ce face el si la ce faci tu. De fapt, echilibrul perfect, modul de a trece prin aceasta tranzitie este sa fie unul care trage înapoi si celalalt care sa miste energia în noua energie. Uneori, între doi oameni, este bine ca unul sa stea în loc, iar celalalt sa se miste si asta se întâmpla în relatia ta. Uneori este frustrant, deoarece credeti ca si ei trebuie sa faca la fel ca voi si sa gândeasca la fel ca voi. Dar, uneori, este important ca ei sa mentina spatiul, sa fie un fel de proptea, si asta si este ceea ce fac. Ei sunt cei care "tin" energia, iar voi sunteti cei care misca energia. Deci, onorati-i si respectati-i pentru rolul pe care îl joaca, deoarece, dupa ce veti face tranzitia, ei se vor baza pe voi ca sa îi ajutati sa reuseasca la rândul lor.  

- În timpul saltului cuantic, ce se va întâmpla cu noi, cei care au suferinte fizice. Ma refer la cazul particular al fibro-mialgiei pe care o am de acum 10 ani. Ma voi putea vindeca eu si cei cu suferinte fizice, cu ocazia saltului cuantic? 
Da, puteti sa începeti sa o faceti de pe acum. Ca Shaumbra, puteti începe sa puneti la treaba centrii vostri energetici, vindecarea pin metoda "spatiului sigur". Nu trebuie sa asteptati. Va fi mai usor dupa 18 septembrie 2007, dar voi puteti începe de pe acum. Dupa Saltul Cuantic, în noua energie nu va mai fi vorba de vindecare "fortata". Nu va fi nimic de fortat. Vedeti, ne întoarcem la vechiul principiu: toate energiile îsi cauta rezolutia. În mod particular, în noua energie a saltului cuantic, rezolutia va veni mai repede prin ceea ce voi numiti vindecare sau echilibrare cu un potential mai mare, eliberat odata cu vindecarea. Deci, este important pentru toti Shaumbra sa abandonati toate tehnicile si caile vechi de vindecare pe care le aveti. Multi v-ati pregatit la seminarii si universitati. Ati învatat despre medicina si vindecare si despre energie. Aceasta v-a servit bine si v-a adus aici. Dar acum este necesar sa lasati în urma totul. Vechile cai erau lineare, erau vechea energie. Concentrându-va prea tare, veti pierde acest nou potential care exista. Acest nou potential pentru vindecare si reîntinerire va fi mult mai simplu. Nu va cere forta, nu veti cere ca anumite organe sau parti ale corpului sa se vindece, le veti lasa pur si simplu sa se vindece singure. Daca aceasta va suna cunoscut, Shaumbra, este din timpurile petrecute în templele din Tien în Atlantida, unde am început sa întelegem cum functioneaza totul. Daca va sperie putin acum (vorbim despre saltul cuantic si noua energie) este din cauza amintirilor a ceea ce s-a întâmplat în temple, când învatam cum sa lucram cu energia. Dar vremurile sunt diferite acum. Timpurile sunt foarte diferite. Reîntinerirea si vindecarea pot fi facute foarte usor, în mod sacru, fara a forta nimic. Acesta este cel mai important atribut al saltului cuantic: nu este necesara forta. Forta este vechea energie - a permite, este noua energie.
Deci, într-adevar, ceea ce spui aici, fibro-mialgia sau orice alt tip de dezechilibru energetic, sau boala pe care o poti avea pot fi reechilibrate în cadrul noii energii, fara a folosi forta. si va încurajam pe cei care ascultati ce spunem (sau cititi) sa începeti aceasta actiune. Spuneti ca nu stiti de unde sa începeti si ce sa faceti... Pur si simplu, începeti procesul si toate resursele vor veni catre voi pentru a va ajuta sa lucrati cu noua energie întru vindecare - a voastra si a altora - fara forta, în cadrul grupurilor Shaumbra. Observati efectul miraculos pe care îl are si întelegeti ca procesul fizic este atât de simplu, toata energia cauta rezolutia, echilibrul. Nu trebuie sa faceti nimic pentru asta, trebuie numai sa permiteti sa se întâmple.

  - Tobias, pot sa te întreb, când spui despre vindecarea fara forta, poti sa intri în detaliu putin? Te referi, cu alte cuvinte, la vindecarea prin intentie, în loc de concentrare si aplicare a unei forte? Intentia de a lasa totul sa se întâmple?  
Într-adevar, asa cum ati practicat multi dintre voi realizând vindecarea prin lucrul cu mâinile, prin masaje, folosind diverse energii, prin incantatii si cântece sau rugaciuni, sau chiar prin directionarea de energie catre pacient, este un pas înainte fata de genul de tratament oferit, în general, în spitale. În noua energie veti merge mai departe. Ceea ce faceti acum este înca o fortare a energiei, o aplicare a fortei. Va cerem sa mai faceti un pas înainte. Nu va mai unduiti mâinile, nu va rugati, nu cântati..., totusi o muzica relaxanta este OK (râsete în sala). Dar, creati un spatiu sigur. Un spatiu sigur este atunci când pacientul vostru se simte comod. Faceti-l sa respire, faceti-l sa se relaxeze. Creati un mediu în care el sa îsi relaxeze corpul si mintea, sa uite de griji... respiratia este un mod minunat de a obtine toate acestea.
Un alt mediu de succes în aceste cazuri este apa. Apa care este la temperatura corpului este foarte relaxanta. Aceasta provine de la vremurile când abia veniserati pe Pamânt. Ţineti-i în aceasta stare confortabila si relaxata... Apoi, spuneti-le sa permita corpului sa se vindece. Acum, multi nu vor avea încredere în ei. Vor crede ca trebuie sa fie o forta exterioara. Dar întrebati-i ceva foarte simplu: Credeti ca toata energia vrea sa se vindece pe sine? Permiteti ca vindecarea sa aiba loc? Folositi acest spatiu si timp pentru vindecare.
Acest salt cuantic aduce saltul cuantic al vindecarii în noua energie. Este atât de eficienta vindecarea încât singurul lucru ce poate sa îi stea în cale este îndoiala celui ce o practica. Îndoiala credintei ca trebuie sa faceti toate acele activitati fortate, ca trebuie sa folositi tehnica de vindecare a altcuiva... Folositi-o pe a voastra. Fiti în momentul prezent, în spatiul sigur, folositi-va intuitia si, daca ei aleg cu adevarat vindecarea în vietile lor, aceasta se va întâmpla.
Multumesc de întrebare. 

- Tobias, ce legatura este între saltul cuantic si centura de fotoni si "cele 3 zile de întuneric"? 
Primul este un salt incredibil în constiinta pentru umanitate, iar celalalt este o teorie a conspiratiei (râsete puternice în sala). Celalalt este inducere de dramatism si distragere, Shaumbra, si voi ati învatat deja asta, dar trebuie sa continuam sa mai discutam pe acest subiect. Centura de fotoni este o chestiune foarte prost interpretata... Cauldre ma întrerupe, nefiind de acord sa vorbim despre ceea ce fac altii... dar ei apeleaza un alt grup. Centura de fotoni este o interpretare eronata a unor informatii referitoare la ascensiune, "noaptea sufletului" la nivel individual. Nu ati trecut pâna acum la nivel de individ prin perioade de "întuneric", când toata energia si toata lumina pareau sa fi disparut din interiorul vostru? Nu ati trait experienta unor mari schimbari, dar schimbari în întuneric? Aceasta a fost originea centurii de fotoni. A fost dramatizata si "expusa" sub forma ideii ca sistemul solar si planetele ar trece prin centura de fotoni, o centura energetica si ar fi o perioada de 3 zile de întuneric. Nici macar nu are sens acest lucru. De ce ati avea nevoie sa treceti printr-o centura de fotoni? De ce ar trebui sa existe asa ceva si sa fie 3 zile de întuneric pe Pamânt? Nu ar mai ramâne prea multi oameni dupa asa ceva. Deci, nu a fost interpretata corect. si, vom repeta faptul ca, pe 18 septembrie 2007, nu vor fi lumini din cosmos, nu va fi întuneric, nu va fi nimic altceva decât o noua zi. Va fi ceva pentru cei ce îsi vor da seama ca un mare salt tocmai a avut loc. Potentialul catre nou exista deja, dar depinde de omenire sa îl aduca în propria realitate. 

- Fac din viata mea un soi de joc de asteptare si îmi este teama sa merg mai departe. Ce trebuie sa fac eu si Shaumbra pentru a ne pregati de acest salt în constiinta? 
Da, cel mai bun lucru este sa începeti de pe acum... Aceasta energie este disponibila deja pentru cei ce sunt gata sa înceapa sa lucreze cu ea. si pentru tine care ai pus întrebarea, cât si pentru ceilalti, voi lucrati deja cu noua energie, dar nu ati fost constienti ce anume era sau ce implicatii sunt.   Deci, nu este nevoie sa asteptati. Începeti munca acum, începeti sa fiti cei ce predau noua învatatura, scrieti carti, puneti la cale noile afaceri. Puneti bazele noului sistem educational, este atât de multa nevoie de asa ceva. Începeti toate aceste procese. Când veti începe acestea, observati ce se întâmpla cu energia abundentei. Când lucrati cu noua energie, nu trebuie sa asteptati saltul cuantic. Veti experimenta, cum sa spunem, un "profit cuantic" al investitiei pe care o faceti. Pe masura ce deveniti mai curajosi si lasati frica în urma, iesiti "afara" spre noi întreprinderi si aventuri. Poate ca nu pare foarte clar acum, dar voi puteti începe lucrul cu noua energie. Acum este momentul saltului cuantic pentru voi. Este momentul saltului cuantic pentru voi... nu trebuie sa asteptati o data anume. Lasati aceasta sa se întâmple în vietile voastre si observati cum se schimba totul. Dar, când lucrurile încep sa se schimbe foarte repede, aparent se vor întoarce cu susul în jos... Nu apasati pedala de frâna. Aveti o tendinta de a face asta. Aveti tendinta de a va întoarce si a va ascunde. Rezistati tentatiei de a pune piciorul pe frâna. Lasati totul sa se întâmple. Veti vedea schimbari incredibile în vietile voastre, mult înainte de saltul cuantic.  

- Pot sa ies din corp si totusi sa înfiintez scoli? Ce se va întâmpla cu Shaumbra la data saltului cuantic?  
Da, capacitatea de a iesi/ intra în corp este o consecinta naturala a întelegerii felului în care lucreaza energia, mai degraba decât a te concentra sau a face ceva. V-am observat pe unii dintre voi încercând sa iasa si sa reintre în corp (râsete în sala). Este o consecinta naturala - asa cum este si abundenta si vindecarea - odata ce întelegeti cum lucreaza energia, cum poate fi adusa în viata voastra, cum totul poate fi simplu. Când Saint Germain va spunea despre perioada când era închis în acel cristal, va spunea despre capacitatea de a merge dincolo de ceea ce pare a fi, de a iesi din structura energetica fara forta. Aceasta schimba toata dinamica, tot parcursul linear. Shaumbra, voi puteti face acelasi lucru, odata ce întelegeti cum lucreaza energia. Foarte simplu, nu exista energie. Energia nu exista, PÂNĂ CÂND un potential nu este activat. Atunci apare energia si poate fi adusa în viata voastra. Felul în care receptati energia acum în lumea voastra materiala este, ca sa zic asa, destul de primitiv - este vibrational. Dar este baza pentru tot Omniversul acum. Este vibrationala (energia). Pe masura ce treceti prin saltul cuantic în vietile voastre personale, ea devine expansionala. Nu mai este bazata pe energia lui 2, ci realmente trece în energia lui 4 - adica 2 la puterea a 2-a. Începeti sa lucrati cu energie la patrat. Nu întelegeti la modul intelectual - pur si simplu lucrati cu energie la patrat. Acesta este potentialul cu care lucrati acum. Depinde de voi ce alegeti sa faceti, dar, faceti ceva "în afara cutiei (a spatiului îngradit)".  

- Draga Tobias, ajuta-ne sa întelegem saltul evolutionar al vietii. Se pare ca, cu cât evolueaza lucrurile, apar multe dificultati. Cresterea în constientizare a emotiilor se manifesta ca anxietate, frica si furie si alte lucruri asociate. În ciuda angajamentului de eliberare din tiparele fricii pâna la trairea în iubire, traim niste timpuri foarte dificile.  
Într-adevar, de câte ori este un salt, o schimbare, exista si o rezistenta asociata. De fiecare data când faceti mari schimbari, exista parti care se opun, dorind ca totul sa fie ca înainte. Aceste chestiuni trebuie recunoscute ca atare - ca au loc în voi si în lume - si trebuie, pur si simplu, sa va reasigurati pe voi, constiinta voastra, ca alegeti sa faceti acest salt, ca doriti sa îl faceti si, cum sa spunem, sa creati spatiul sigur pentru voi, astfel încât frica sa nu domine experientele prin care treceti. Este vorba de a permite acestui proces sa se desfasoare cu voi si sa nu va îngrijorati ca exista aspecte ale voastre care se opun. Este vorba de a inspira noua energie si apoi de a o expira. Este vorba de a "zbura" cu aceasta.  

- Dupa saltul cuantic, vom fi cumva într-o constiinta a Uniunii? 
Hmm... Exista deja unii pe Pamânt care sunt în constiinta Uniunii. Veti vedea mai multa diviziune si veti vedea mai multi oameni în constiinta Uniunii. Acest proces va dura ceva pâna se va ajunge la un echilibru. Pe termen lung, vor fi mult mai multi în constiinta Uniunii. O parte din aceasta a fost profetita si prezisa, s-a spus ca vor fi 1000 de ani de pace si ca acesta este numai începutul, numai o parte a ecuatiei - dar, dupa procesul de "curatare" asociat saltului cuantic, va fi, cum sa spunem, mult mai mult din aceasta constiinta a Uniunii despre care vorbesti.

  - Joaca apa vre-un rol în saltul cuantic? Cum sa avem grija de noi? 
Într-adevar, apa este una din cele mai bune resurse pentru a alimenta societatea voastra. Ea exista acolo si este disponibila, existând în ea potentialul alimentarii cu noua energie. Oamenii de stiinta se uita înca la ea în vechile moduri ale dualitatii, cu microscopul, la componentele moleculare ale apei, încercând sa îsi închipuie cum merge totul, dar, ei nu vad înca energiile "invizibile" care exista între molecule, în spatiile interatomice si chiar în celulele apei. Apa, atunci când este combinata cu lumina, contine cel mai mare potential pentru a alimenta societatea cu energie. si, vorbind despre Pamânt, el deja nu mai doreste sa suporte vechiul mod de alimentare cu energie.  

- Dupa saltul cuantic, ce fel de schimbari vom putea vedea în lumea noastra 3D? De exemplu, masinile noastre vor fi la fel? Sa ma astept ca îmi voi lua o masina noua? (râsete în sala). Vor fi corpurile noastre diferite?  
Hmm. Totul va începe la nivel personal, apoi veti vedea migrarea în tehnologie. Puteti sa va luati foarte bine o masina noua acum, pentru ca puteti la fel de bine sa va luati alta mai târziu (râsete în sala). Veti vedea însa schimbari rapide în tehnologie, veti vedea o evolutie foarte rapida. Nu va cerem sa nu faceti nimic acum, doar întelegeti ce se întâmpla în jur, ca acest salt cuantic este inevitabil si va schimba natura intima a realitatii. Nu veti mai exista într-o realitate lineara, ci într-una multidimensionala. Va dura o vreme pentru restul constiintei omenirii sa înteleaga ce se întâmpla, dar voi veti vedea schimbari foarte rapide. Mai mult decât orice, la nivel personal veti descoperi multe talente si instrumente care au stat ascunse de voi multa vreme, abilitatea de a simti lucruri, intuitie, cunoastere, abilitatea de a va extinde energia din punctul de referinta ACUM, în multidimensional, abilitatea de a vorbi cu noi mult mai usor. Veti trai experienta tuturor acestor lucruri si, în plus, a vindecarilor, a pasiunii în viata.

  - Este senzatia de a nu apartine acestei lumi, o componenta a saltului cuantic? 
Este cumva o legatura, dar sentimentul de a nu apartine de aici este mai mult asociat cu ascensiunea voastra personala, cu procesul transformarii voastre. Va exista o perioada în viata voastra când veti simti nevoia, sau veti dori sa fiti singuri, veti dori sa blocati energiile exterioare, astfel încât sa va focalizati pe renasterea voastra energetica, propriul proces de tranzitie/ înaltare. Deci, este ceva normal, este ceva de care unii dintre voi aveti nevoie, este o perioada pe care o luati pentru voi personal.  

- Se poate întâmpla frecvent? 
Da, asemenea stari pot fi ciclice.  

- Ultima întrebare... Ce schimbari vom vedea dupa 18 septembrie 2007, ce ne vor indica faptul ca saltul cuantic are loc - ca se desfasoara? 
Da, veti vedea în perioada dinaintea saltului cuantic schimbari geofizice relativ semnificative, schimbari climatice, dar si cutremure sau eruptii vulcanice, dar, cele mai importante vor fi comportamente foarte neobisnuite ale vremii. Aceasta, deoarece câmpul si liniile magnetice ale Pamântului si din jurul acestuia se vor modifica si aceasta va influenta atât vremea, cât si Pamântul. Veti vedea cum tensiunile care s-au acumulat în diverse zone ale tarii vor iesi la suprafata. Noi nu prezicem neaparat un razboi, s-ar putea ca tensiunile sa iasa la suprafata la "masa pacii". Dar, daca nu se vor putea rezolva la masa pacii, veti vedea aceasta pe câmpurile de lupta. Veti vedea o "maree" puternica de energii care îsi cauta rezolutia. Toate energiile vor dori sa vina înapoi împreuna. Veti vedea în vietile voastre cum oameni cu care ati avut probleme în trecut vor reveni în prim plan, dorind un fel de rezolutie, un fel de iertare. Veti vedea un exod al anumitor animale, în special pasari. 
Oamenii de stiinta vor vedea cum multe specii de pasari vor pleca într-un termen foarte scurt. Aceasta va fi o manifestare importanta a saltului cuantic. Pasarile folosesc liniile de câmp electromagnetic al Pamântului în drumurile lor, în comportamentele lor de somn si hrana, în zborurile lor. Pe masura ce liniile de câmp electro-magnetic terestre se schimba, pasarile vor deveni dezorientate, dar, vor fi de asemenea gata sa paraseasca Pamântul, deoarece mult din ceea ce aveau de facut aici se va termina. Nu spunem aici ca toate pasarile vor parasi Pamântul, dar un numar mare o va face. Chiar si un numar mare de animale va pleca cu putin înainte de 18 septembrie 2007.  

- Are gripa aviara o legatura cu aceasta? 
Nu, nu exista o legatura.  
si iata, cu aceasta aducem discutia noastra despre saltul cuantic la sfârsit, dar, vom continua mai mult despre acest subiect, pe masura ce ne apropiem de data saltului. Întelegeti ca nu aveti nici un motiv sa asteptati pâna la 18 septembrie 2007, ca puteti aduce noua energie si noi întelegeri în vietile voastre de pe acum. Întelegeti ca restul omenirii este posibil sa traiasca experienta acestor schimbari, fara a cunoaste ce se întâmpla si, repet, voi veti fi acolo pentru a-i ajuta, a-i ghida si învata în aceste timpuri incredibile, în care voi aduceti literalmente, pentru prima data, o noua energie pe Pamânt.  

si asa este.

Traducere de George Pescanuloading...
Document Info


Accesari: 1556
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )