Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Societatea comerciala Electrux SRL

economie

Societatea comerciala Electrux SRL situata in centul orasului Constanta este o societate privata infiintata in 1991, nu are asociati si este o societate cu raspundere limitata. Are ca principal obiect de activitate "Lucrari de instalatii electrice " cod CAEN 4321.

Societatea executa lucrari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, atat la clienti personae fizice cat si la clienti - personae juridice. Lucrarile se executa pe baza de comenzi si incredintari de lucrari in urma carora se incheie un contract de executie intre societate si beneficiar. Aprovizionarea cu materiale se face dupa ce in prealabil a fost intocmit un proiect al lucrarii si se cunosc toate datele despre lcocul unde urmeaza sa se execute lucrarea si, in functie de marimea si distantele pe care se intinde lucrarea se face aprovizionarea cu materiale. Cei mai importanti furnizori sunt: Electro Dovis, Pro Electrocab, Comat, DDS Group, Chorus Marketing, Coelco Trade, Energobit, Elster Rometrics, Triton, Tera Plast, Electro Total, Electro Daniela.

Durata contractelor de executie intre client si executant poate fi scurta incepand cu cateva zile si luga ajungand pana la cateva luni, aceasta este stabilita in functie de complexitatea si amplaoarea lucrarii.

Dupa finalizarea lucararii contractul inceteaza, astfel clientii sunt de cele mai multe ori diferiti si rar se intampla sa existe doua contracte incheiate cu acelasi client. Cei mai importanti clienti sunt: Enel Dobrogea, UPC, THR Marea Neagra, Cocor, Kronospan, Daewoo Heavy Industries Mangalia, UTI, APC Constanta, Olimp 2000 si multe prosoane fizice care au de executata lucrari de mica amploare si care au termene de finalizare foarte scurte.Structura de personal a societatii este foarte restransa, societatea este condusa de un administrator, are un department tehnic-proiectare, un department financiar contabil si 3 echipe de executie, in total 20 angajati.

Fiecare angajat este specializat intr-un anumit domeniu si isi exercita atributiile de serviciu care ii revin. Lucrarile pe le are de executata societatea nu necesita achizitia de tehnologii foarte avansate, in general fiecare anagajat care are atrbutii de executie are in dotare o trusa completa de scule care ii este necesara.

Societatea a inregistrat o crestere a portofoliului de clienti asta a facut ca si datelen financiar contabile sa inregfistreze o crestere proportionala.

Astfel comparative cu anul anterior, cand spcietetea a inregistrat o cifra de afaceri de 850.000 lei, in anul 2007 societatea a inregistrat o crestere de .170... %, obtinandu-se 2.300.000 lei.Profitul afrent cifrei de afacrei in anul 2007 fiind de 230.000 lei.

Concurenta cea mai evidenta are loc, de regula intre societati care apar sau exista deja pe piata cu bunuri identice saudiferntiate nesmenificativ, destinate satisfacerii acelorasi nevoi. In acest caz, difenta dintre concurenti se realizeaza prin imaginea pe care fiecare se straduie sa o confere firmei si serviciilor executate. O diferentiere intre aceleasi servicii se face prin nivelurile de calitate oferite. Concurenta este de cele mai multe ori directa, toate societatile care au acelasi specific isi disputa practic aceeasi piata.Document Info


Accesari: 1951
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )