Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Strategii, tactici si tehnici de negociere

economie

POLITICA DE PROMOVAREPolitica de promovare are in vedere ansamblul de mijloace si actiuni ce vizeaza informarea si atragera intr- o cat mai mare masura a cumparatorilor potentiali catre punctele de vanzare in vedera satisfacerii nevoilor si dorint 444g621e elor acestora si implicit a cresterii eficienteieconomice.

Politica de promovare in domeniul turistic cuprinde mai multe forme de realizare:

publicitatea

promovarea vanzarilor

relatiile publice

fortele de vanzare

marketingul direct

promovarea prin marketing

a)       reducerile de pret - se aplica atunci cand firma turistica urmareste atragera unor segmente de clienti cu venituri la modeste, sporirea veniturilor reale inregistrate de firma prin marirea numarului de clienti sau uniformizarea cererii prin turismul extra sezonier.

b)       oferte speciale - serviciile se distribuie la terife reduse numai in anumite perioade, in preajma sau in timpul derularii unorevenimente speciale.

c)        Vanzarile grupate - vanzarea intr- un singur pachet a mai multor servicii destinate si vanzarea lor la un tariff global mai mic.

d)       Voiajele de stimulare - sunt organizate de agentia de turism si se bazeaza pe vizitarea propriu- zisa a destinatiei turistice pentru a se putea explica mai bine avantajele si caracteristicile zonei.

Relatiile publice - constituie o modalitate aparte de promovare a produsului turistic care se poate aplica de catre firmele turistice si presupun organizarea unor intalniri intre reprezentantii firmei turistice si clientii potentiali sau se pot manifesta sub forma unor sponsorizari pe care firmele turistice le poate alica pentru anumite evenimente.

Document Info


Accesari: 3660
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )