Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Servicii si Tarife - Internet

comert
Nr.

crt.

Tip Serviciu

Caracteristici*

Tarif

(RON/,

TVA inclus)

Se completeaza cu NR de servicii alese

Limita de trafic (GB/zi)**

Viteza maxima download (kbps)

Viteza maxima upload (kbps)

Numar conturi de e-mail incluse

UPC Internet Medium

UPC Internet Large

Cont e-mail suplimentar

Închiriere modem0 RON/luna

Instalare

40 RON

(TVA inclus)

Reconectare

15 RON

(TVA inclus)

Configurare calculator/retea client

tarifarea se face la 15 minute

20 RON/ ora

(TVA inclus)

Termen de instalare maxim 30 zile

Clientul beneficiază de pretul sepecial al abonamentului, asa cum este acesta prevazut in prezenta Anexa, in primele 6 luni de la conectare. Pretul abonamentului dupa primele 6 luni de la conectare va fi: (i) UPC Internet Medium - 35 RON (TVA inclus) respectiv (ii) UPC Internet Large - 60 RON (TVA inclus).

Contractul se semneaza pe o perioada de 12 luni

Clientul se obliga sa nu renunte la Serviciile achizitionate pentru o perioada de 12 luni din momentul începerii furnizarii acestora. Daca insa Clientul prezinta în scris motive întemeiate privind deficientele Serviciilor, acesta poate renunta la Servicii, notificând în scris UPC cu cel putin 30 de zile înainte de data la care doreste încetarea. In acest caz, UPC va inceta furnizarea Serviciilor incepand cu a 31-a zi urmatoare primirii notificari din partea Clientului. Clientul accepta ca perioada de notificare de 30 de zile va fi facturata de catre UPC si achitata de catre Client. In situatia in care oricare dintre parti denunta unilateral contractul inainte de termenul pentru care acesta a fost incheiat, atunci cealalta parte are dreptul de a primi o suma de 200 RON TVA inclus, cu titlu de taxa de incetare si va returna modemul in conformitate cu prevederile contractuale (Art.4.3 Anexa 4).

În momentul în care limita de trafic zilnica este atinsa, vitezele de download si de upload se modifica pâna la sfârsitul zilei respective, acestea având valorile de 10% din vitezele pachetului respectiv

* Viteza pentru fiecare produs de internet este influentata in principal de 2 factori: volumul datelor transmise si numarul de utilizatori de internet/de banda de la un anumit moent dat. Datorita faptului ca reteaua internet este un mediu dinamic, in care atat volumul dateor transmise la oricare anumit moment dat cat si numarul utilizatorilor nu sunt si nu pot fi cunoscute sau estimate, vitezele de download, respectiv de upload furnizate pot avea variatii care sunt in afara controlului UPC. UPC depune toate diligentele necesare in vederea asigurarii acestor viteze de download si, respectiv upload, insa nu poate fi tinut responsabil pentru nicio scadere a acestora.

***Nivelul de calitate al serviciilor respecta cerintele de calitate conform Deciziei nr. 138/2002 a ANRC încadrându-se în clasa 5

Alte conditii contractuale aplicabile promotiei: (1) Taxa de instalare este gratuita. Gratuitatea nu cuprinde si costul materialelor utilizate pentru conectarea la retea.

Document Info


Accesari: 2479
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )