Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
PRINCIPIUL DE BAZA AL TEORIEI ,, FARGHET'

geografie
PRINCIPIUL DE BAZĂ AL TEORIEI ,, FARGHET "
DEFINIŢIE:
COERENŢA FIZICĂ DINTRE CELE PATRU FORŢE FUNDAMENTALE ALE UNIVERSULUI.


 


SINTEZA TEORETICĂ:


Teoria ,, FARGHET " are ca baza de studiu rezultatele cercetarii stiintifice asupra UNIVERSULUI, utilizând informatia existenta în domeniu, din surse autorizate si recunoscute pe plan stiintific mondial.

În urma studiilor comparate asupra teoriilor existente despre UNIVERS, autorii Teoriei ,, FARGHET " au realizat obiectii privitoare la:

  1. Constanta de ,, forta antigravitationala " introdusa de reputatul ALBERT EINSTEIN în TEORIA RELATIVITĂŢII GENERALIZATE.
  1. Expansiunea continua a Universului.
  2. Ipoteza de îndepartare a galaxiilor constatata prin analiza spectrala a luminii ( efectul DOPPLER-FIZEAU ).
  3. Principiul de formare al Galaxiei CALEA LACTEE.
  4. Ipoteza de pierdere totala a informatiilor materiei în structura generatoare de BIG-BANG.
  5. Stabilitatea activitatii solare pe durate de ordinul miliardelor de ani.


Teoria ,, FARGHET " propune solutii sustinute stiintific pentru:

a)     Cauza temperaturilor generatoare ale momentului BIG-BANG.

b)     Cauza declansarii momentului BIG-BANG înainte de caderea gaurii-negre cuantice spre singularitate zero.

c)      Toate obiectiile formulate la punctele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 ale prezentei sinteze.COMENTARIU:


În conceptia fizicii clasice o serie de fenomene din natura au loc sub influenta fortei gravitationale.

Forta gravitationala este o proprietate inerenta a tuturor particulelor cu masa proprie din UNIVERS. Prin aceasta relatie fiecare particula exercita o forta de atractie asupra altei particule.

Caracterul fortei gravitationale este unic: forta gravitationala este întotdeauna o forta de atractie. Caracterul unic al fortei gravitationale este evidentiat si în cazul considerarii antimateriei, ale carei urme au fost descoperite si cercetate în Marele Accelerator de Particule de la CERN.

Antimateria formeaza structuri din particule de antimaterie la fel cum materia formeaza structuri din particule de materie. Pentru ca aceste structuri sa existe este obligatorie o forta initiala de atractie cu caracter UNIC.

Considerând în cazul antimateriei o forta antigravitationala, ne-ar fi imposibil sa realizam relatia coerenta a unei structuri de particule de antimaterie.

Conform relatiilor stabilite de fizica clasica, forta gravitationala actioneaza prin unde gravitationale care în totalitatea lor definesc câmpul gravitational. Unda gravitationala este formata din GRAVITONI. Acestia nu au masa proprie, sunt neutri din punct de vedere electric si se deplaseaza în spatiul cosmic cu viteza luminii. Aceste proprietati ale gravitonului au fost stabilite prin observarea efectelor fortei gravitationale.

Încercarile fizicienilor de a intercepta si observa gravitonii au ramas fara rezultate pâna în prezent.


CARACTERISTICILE SPECIALE ALE FORŢEI GRAVITAŢIONALE STABILITĂ PRIN TEORIA ,, FARGHET "
VITEZA GRAVITONILOR


Teoria ,, FARGHET " demonstreaza ca UNIVERSUL a luat nastere sub actiunea primordiala a fortei gravitationale. Concentrarea materiei universale într-o gaura-neagra cuantica si temperaturile generatoare de BIG-BANG au drept cauza primordiala actiunea initiala a fortei gravitationale.

Limitarea masei din gaura-neagra cuantica la strictul necesar care împiedica prabusirea acesteia spre singularitate zero este efectul primordial al fortei gravitationale.

Având în vedere caracteristicile speciale ale fortei gravitationale, Teoria ,, FARGHET " fundamenteaza noua conceptie despre viteza luminii în vid, stabilita de ALBERT EINSTEIN drept viteza-limita a oricarei particule din UNIVERS.

Sinteza de elaborare a acestui rationament se fundamenteaza pe însasi observatiile lui ALBERT EINSTEIN asupra efectelor fortei gravitationale asupra luminii, conform relatiei dintre masa si gravitatie.

Lumina este si unda si particula - FOTONII sunt particulele care alcatuiesc unda de lumina. Ei au masa si pot fi atrasi gravitational.

Curbura undei de lumina sub actiunea gravitatiei a fost stabilita de ALBERT EINSTEIN si a fost recunoscuta drept ,, cea mai mare descoperire stiintifica în problema gravitatiei " conform formularii lui Sir JOSEPH THOMSON JOHN în sedinta Comuna a Societatilor Regale Britanice de ASTRONOMIE, reunite la LONDRA la 06 noiembrie 1919.

Actiunea fortei gravitationale asupra FOTONILOR a fost observata de astronomi si în fenomenul identificat de fizicianul JOHN WHEELER în 1969 prin gaurile-negre din UNIVERS.

În cazul gaurilor-negre, forta gravitationala are nu numai capacitatea de a devia FOTONII, ci si capacitatea de a împiedica iesirea FOTONILOR dintr-un câmp gravitational de mare intensitate.

În acceptiunea observatiilor asupra relatiei dintre lumina si actiunea fortei gravitationale asupra luminii, Teoria ,, FARGHET " obtine certitudinea ca gravitonii se deplaseaza în spatiul cosmic cu VITEZE SUPERIOARE VITEZEI LUMINII. Aceasta importanta calitate a fortei gravitationale stabilita prin Teoria ,, FARGHET " trebuie sa determine o revizuire a conceptiilor despre VITEZA LIMITĂ a LUMINII în VID.


Teoria ,, FARGHET " stabileste ca VITEZA GRAVITONICĂ este cea mai mare VITEZĂ DIN UNIVERS.


Baza de fundamentare a VITEZEI GRAVITONICE prin Teoria ,, FARGHET " este compusa din urmatoarea SINTEZĂ asupra fortei gravitationale.


Prin Teoria ,, FARGHET ", UNIVERSUL se naste în urma actiunii a doua forte gravitationale. Aceste doua forte interactioneaza prin undele gravitationale emise din zonele de CASP POLAR nordic a doua mase cosmice cu densitati cumulate.

Conform relatiei stabilita prin LEGEA ATRACŢIEI UNIVERSALE a lui ISAAC NEWTON:


Modulul fortei de atractie reciproce dintre doua corpuri este direct proportional cu produsul maselor lor si invers proportional cu patratul distantei dintre ele.


LEGEA ATRACŢIEI UNIVERSALE se aplica în Teoria ,, FARGHET " pentru definirea NODULULUI GRAVITAŢIONAL CENTRAL al UNIVERSULUI, care se formeaza pe axa comuna a celor doua mase cumulate considerate în teorie. În Teoria ,, FARGHET " interacţ 313c29d ;iunea dintre undele gravitationale are aspecte multiple cu rezultat unic: formarea NODULILOR GRAVITAŢIONALI.

Aspectele multiple evidentiaza ca emisia difuza de unde gravitationale a celor doua corpuri considerate, produce si alti NODULI ca rezultat al intersectarii undelor.

Având valori mai mici decât a NODULULUI CENTRAL care se formeaza pe linia dreapta ce uneste centrele de simetrie a celor doua corpuri considerate, îi vom numi NODULI SECUNDARI.

Forta gravitationala a tuturor NODULILOR SECUNDARI, cumulata cu forta de atractie a NODULULUI CENTRAL, determina valoarea masei universale. Caracterul CREAŢIONIST-sTIINŢIFIC al Teoriei ,, FARGHET " respecta atât conceptul biblic al CREAŢIEI UNIVERSULUI de catre DUMNEZEU cât si conceptele fundamentale ale stiintelor fizice si matematice moderne.

Prin aspectul CREAŢIONIST, Teoria ,, FARGHET " considera apa ( H O ) drept element fundamental al originii UNIVERSULUI. Deci forta gravitationala a NODULILOR GRAVITAŢIONALI actioneaza asupra unui VOLUM imens de APĂ.

Prin Teoria RELATIVITĂŢII GENERALIZATE este stabilit ca orice corp material care emite unde gravitationale, pierde energie.

În consecinta în punctele de intersectare a undelor gravitationale se produce un schimb intens de gravitoni care are drept urmare eliberarea unei cantitati de energie. Energia eliberata transforma APA în vapori, care vor fi atrasi gravitational spre trei puncte de atractie:


Corpul cosmic 1 emitator de unde gravitationale;

Corpul cosmic 2 emitator de unde gravitationale;

NODULII gravitationali formati din intersectarea undelor.


Conform relatiei dintre masa si gravitatie cantitatea de apa sub forma de vapori concentrata în NODULII GRAVITAŢIONALI va fi direct proportionala cu valoarea fortei lor de atractie.

Perfectul echilibru al masei retinute de NODULII GRAVITAŢIONALI, arata primul aspect fundamental al Teoriei ,, FARGHET ".

Masa de materie din UNIVERS este perfect echilibrata de FORŢA GRAVITAŢIONALĂ, care împiedica prabusirea gaurii-negre cuantice, din Teoria BIG-BANG, spre momentul de singularitate zero.

Capacitatea de portanta a NODULILOR GRAVITAŢIONALI este direct proportionala cu masa UNIVERSULUI.

În aceasta actiune primordiala elaborata prin Teoria ,, FARGHET ", viteza gravitonilor este superioara tuturor vitezelor din UNIVERS.

Datorita vitezei superioare VITEZEI LIMITĂ stabilita de ALBERT EINSTEIN, gravitonii au determinat constantele fundamentale ale nasterii UNIVERSULUI.

Transferul de energie si repartizarea echilibrata a masei universale a fost posibila numai datorita vitezei superioare a gravitonilor prin unde gravitationale.

În cazul ca în UNIVERS ar fi actionat numai viteza limita stabilita de ALBERT EINSTEIN, UNIVERSUL actual nu ar fi existat niciodata.

Masa de energie din momentul BIG-BANG s-ar fi împrastiat iremediabil în spatiu fara a avea nici o sansa de a se structura vreodata în formele existente în UNIVERS.

Structurile UNIVERSULUI de dupa momentul BIG-BANG au fost asigurate de forta gravitationala a NODULILOR formati de undele gravitationale intersectate înainte ca energia sa aiba timpul de a se pierde în spatiu.

NODULII GRAVITAŢIONALI s-au format înaintea expansiunii generata de BIG-BANG si au asigurat masei de energie posibilitatea structurarii în formele UNIVERSULUI actual.

Datorita NODULILOR GRAVITAŢIONALI din UNIVERS exista rarefierea materiei din spatiul cosmic si de aceea nu vedem cum stelele se prabusesc unele spre altele. Nebuloasele de gaze si praf cosmic se formeaza în jurul si în lungul undelor gravitationale, iar în punctele de intersectare ale acestora se formeaza corpurile cosmice masive din UNIVERS.

Datorita NODULILOR GRAVITAŢIONALI corpurile cosmice par suspendate în spatiu si datorita imposibilitatii de perceptie a gravitonilor BIBLIA ne arata ca pamântul a fost suspendat ,, pe NIMIC ".

Datorita NODULILOR GRAVITAŢIONALI din UNIVERS exista ordinea perfecta dintre corpurile cosmice si echilibrul perfect, de neînteles pentru savanti.

Datorita NODULILOR GRAVITAŢIONALI formati cu viteze superioare vitezei limita stabilita de ALBERT EINSTEIN este posibila structura atomica si moleculara a tuturor formelor existente în UNIVERS.

Datorita vitezei gravitationale imense este posibila viata în toate formele cunoscute si perpetuarea ei în timp si spatiu.

Acest fundament stabilit prin Teoria ,, FARGHET " permite ceea ce a fost imposibil pâna în prezent: identificarea si clasificarea UNDELOR GRAVITAŢIONALE.

Teoria ,, FARGHET " a elaborat modalitatea de perceptie prin calcul a tuturor undelor gravitationale din UNIVERS, deschizând astfel calea UNIFICĂRII tuturor teoriilor partiale într-o teorie unica:MAREA TEORIE UNIFICATĂ A UNIVERSULUI.Pe baza acestei UNIFICĂRI, autorul si coautorul-sponsor al Teoriei ,, FARGHET " au elaborat primul proiect de importanta epocala pentru omenire:


PROIECTUL ,, FARGHET " de prezicere pe termen lung si cu exactitate a evenimentelor catastrofice terestre si universale.


În încheierea acestei fundamentari a vitezei gravitonilor din UNIVERS, tinem sa reamintim ca numai aspectul CREAŢIONIST-sTIINŢIFIC al Teoriei ,, FARGHET " a facut posibila aceasta fundamentare, pe care o veti regasi în paginile acestei comunicari cu aplicabilitate în toate structurile UNIVERSULUI, începând de la nivel SUBCUANTIC pâna la METAGALAXIE.
CLASIFICAREA FORŢELOR GRAVITAŢIONALE DIN UNIVERS în conformitate cu Teoria ,, FARGHET "În Teoria ,, FARGHET " sunt considerate trei clase de forte gravitationale, care actioneaza prin unde si intersectari de unde gravitationale:

forta gravitationala centrala a UNIVERSULUI;

forta gravitationala de axa;

forta gravitationala de portanta care mai este denumita prin Teoria ,, FARGHET " - FORŢA GRAVITAŢIONALĂ SLABĂ, si care este o forta derivata.
CLASA 1

FORŢA GRAVITAŢIONALĂ CENTRALĂ A UNVERSULUI


Aceasta forta gravitationala actioneaza prin zonele de CASP POLAR ale celor doua corpuri sferice cu densitati cumulate, conform definitiei de baza a Teoriei ,, FARGHET ". Prin întâlnirea si intersectarea undelor gravitationale emise de cele doua corpuri materiale sferice, se formeaza NODULUL de forta gravitationala CENTRALĂ a UNIVERSULUI.

Prin interactiunea undelor gravitationale are loc procesul de legatura gravitationala dintre corpurile materiale sferice stabilite prin Teoria ,, FARGHET ", conform desenului din plansa 1


Interactiunea acestor unde produce urmatoarele efecte:

Ţine legate cele doua corpuri sferice materiale prin puterea undelor gravitationale si a NODULULUI gravitational format în punctul de întâlnire si intersectare a undelor.

Produce eliberarea de energie la nivelul NODULULUI CENTRAL al UNIVERSULUI prin actiunea de intersectare a undelor gravitationale. NODULUL CENTRAL asigura atât temperaturile necesare transformarii apei în vapori, acretia acestora în NODUL, precum si generarea temperaturilor propice declansarii momentului BIG-BANG, prin difuzia de unde si formarea NODULILOR SECUNDARI.

Asigura legaturile fundamentale ale tuturor structurilor UNIVERSULUI, prin intersectarea lor în NODULI SECUNDARI. În punctele lor de intersectare aceste unde gravitationale produc aparitia undelor gravitationale de axa. Numarul undelor intersectate si valoarea lor cumulata, determina valoarea masei ce va fi captata de NODULUL gravitational SECUNDAR. Forta gravitationala va sustine o masa echivalenta în spatiul UNIVERSULUI, determinând o acretie echilibrata a maselor de particule din UNIVERS.

Aceste unde gravitationale emit continuu energie sub forma de gravitoni, conform TEORIEI RELATIVITĂŢII GENERALIZATE. Aceasta energie este un schimb continuu de gravitoni, schimb care face ca undele gravitationale sa dezvolte numai forta de atractie, deci în punctul de schimb gravitonic CENTRAL al UNIVERSULUI, produce un efect de atractie, conform Legii ATRACŢIEI UNIVERSALE dintre doua corpuri;

Prin intersectare, undele gravitationale generatoare ale UNIVERSULUI produc legaturi prin NODULUL CENTRAL si prin NODULII SECUNDARI din UNIVERS. Aceste legaturi determina miscarea de rotatie a celor doua corpuri sferice într-un sens unic si cu aceeasi viteza. NODULUL CENTRAL al UNIVERSULUI are cea mai slaba miscare de rotatie fiind format pe axa comuna a celor doua corpuri materiale sferice, stabilite prin Teoria ,, FARGHET ".

Conform Teoriei ,, FARGHET " toate masele de materie din UNIVERS se deplaseaza spre NODULUL CENTRAL atunci când valoarea masei o depaseste pe cea portanta gravitationala. Acest efect este generator al GĂURILOR-NEGRE din UNIVERS.


CLASA 2

FORŢA GRAVITAŢIONALĂ DE AXA


Aceasta forta este generata de intersectarea undelor gravitationale emise de cele doua corpuri materiale sferice stabilite prin Teoria ,, FARGHET ", cu undele emise de NODULUL CENTRAL. Conform Legii Gravitatiei Universale valoarea NODULULUI central al UNIVERSULUI este direct proportional cu produsul maselor generatoare de unde gravitationale si invers proportional cu patratul distantei dintre mase. Acest principiu se aplica numai în cazul modulului rezultat din întâlnirea axelor celor doua corpuri sferice. Conform desenului din plansa 2, undele gravitationale care se intersecteaza sunt cuprinse în doua conuri cu aceeasi baza initiala. Înaltimea celor doua conuri reprezinta unda gravitationala de axa a celor doua corpuri sferice stabilite prin Teoria ,, FARGHET ".

În centrul cercului care este baza comuna a celor doua conuri de unde gravitationale se afla CENTRUL UNIVERSULUI. Acest centru emite unde gravitationale pe raza unei sfere, iar undele emise vor intersecta toate undele care formeaza cele doua conuri. NODULII astfel formati sunt determinanti ai structurilor materiale ale UNIVERSULUI si se numesc NODULI SECUNDARI.

Forta gravitationala de axa, defineste prin însasi denumirea ei, axele de rotatie ale tuturor structurilor mari din Univers: galaxii, roiuri de galaxii, superroiuri de galaxii, Metagalaxia.

Aceste unde gravitationale sunt undele secundare care compun conurile de unde cu baza comuna si undele gravitationale emise din centrul UNIVERSULUI.

Numarul de unde intersectate determina valoarea de atractie gravitationala a fiecarui punct de intersectare, care este un NODUL GRAVITAŢIONAL SECUNDAR.

Masele de materie care prin acretie vor forma o structura galactica, vor avea o valoare corespunzatoare fortei de atractie gravitationala a NODULULUI în cauza. Forta gravitationala de axa asigura materiei suspensia în spatiul cosmic. Prin efectul de intersectare cu alte unde, forta gravitationala de axa este apta sa sustina mase de materie cum ar fi nucleele galactice din UNIVERS.

În considerarea lor singulara, undele gravitationale de axa sustin mase de materie sub forma de nebuloase de praf si gaze cosmice.

Când valoarea masei de materie condensata într-un NODUL format prin intersectarea undelor de axa depaseste valoarea de portanta a NODULULUI, masa de materie cade în spatiu. Traiectoria de cadere va fi numai în lungul unei unde de axa si numai cu directionare spre centrul UNIVERSULUI. Fenomenul de cadere al maselor în spatiul cosmic a fost perceput cu multa vreme în urma de astronomi, dar numai fizicianul JOHN WHEELER l-a catalogat în anul 1969, denumindu-l GAURĂ-NEAGRĂ.

Reputatul savant STEPHEN W. HAWKING a elaborat teorii speciale despre gaurile-negre fara a le afla însa conotatia exacta. Prin Teoria ,, FARGHET " fenomenul de GAURĂ-NEAGRĂ este descifrat definitiv, dupa cum vom elabora în capitolul GĂURI-NEGRE în UNIVERS

CLASA 3

FORŢA GRAVITAŢIONALĂ DE PORTANŢĂ

numita si FORŢA GRAVITAŢIONALĂ SLABĂ, în Teoria ,, FARGHET "


Aceasta forta este o forta gravitationala derivata si actioneaza pe raza unui disc în limita zonei de atractie emisa de nucleul unei mase cosmice mari. Discul de atractie este mai subtire la centru si mai gros la periferie, conform Legii Difuziei Undelor Gravitationale stabilita prin Teoria ,, FARGHET" si conform desenului din plansa 3. Prin însasi denumirea ei, forta gravitationala de portanta sustine în spatiul cosmic componentele aferente unui nucleu galactic.

În cazul nostru, aceste componente sunt bratele galactice. Numarul de unde gravitationale de axa intersectate determina numarul de brate ale unei galaxii. Deci, intersectarea a doua unde va genera o galaxie cu doua brate, trei unde intersectate vor genera o galaxie cu trei brate, si asa mai departe.

Sub aspect individual, forta de portanta gravitationala, devine unda de axa atunci când se intersecteaza cu o alta unda de portanta.

Acest caz se aplica sistemelor solare, care i-au nastere în punctele de intersectare a doua sau mai multe unde gravitationale de portanta, conform desenului din plansa 4.

În încheierea acestui capitol, forta gravitationala din UNIVERS clasificata prin Teoria ,, FARGHET " are urmatoarele caracteristici:FORŢA GRAVITAŢIONALĂ din UNIVERS este UNICĂ sub toate aspectele si actioneaza în toate formele ei ca FORŢĂ DE ATRACŢIE.În completare ar fi de adaugat înca doua definitii complementare:


FORŢA GRAVITAŢIONALĂ din UNIVERS actioneaza prin unde gravitationale care sunt formate din gravitoni. Acestia nu au masa proprie, sarcini electrice si se deplaseaza în spatiul cosmic cu viteze superioare vitezei luminii.


FORŢA GRAVITAŢIONALĂ din UNIVERS actioneaza prin intersectarea undelor gravitationale, generând în punctele lor de intersectare, formarea NODULILOR GRAVITAŢIONALI care sustin în spatiu corpurile cosmice materiale din UNIVERS.
ASPECTELE GRAVITAŢIEI UNIVERSALE

determinate prin Teoria ,, FARGHET "
CAPITOLUL 1.

FORMAREA PARTICULELOR ELEMENTARE


Teoria ,,FARGHET " demonstreaza prin aplicabilitatea principiului de baza, o lege unica a gravitatiei din UNIVERS. Aceasta noua LEGE a GRAVITAŢIEI deschide calea întelegerii si identificarii exacte a tuturor aspectelor UNIVERSULUI în care existam.

LEGEA GRAVITAŢIEI stabilita prin Teoria ,, FARGHET " este aplicabila de la nivelul particulelor elementare pâna la UNIVERS, întelegând prin aceasta ca absolut toate structurile si substructurile UNIVERSULUI sunt dominate si subordonate acestei LEGI unice.

În viziunea fizicii clasice, gravitonul este o particula fara masa proprie si fara sarcina electrica. Gravitonul se deplaseaza în spatiu cu viteze superioare vitezei-limita a luminii în vid, stabilita de ALBERT EINSTEIN. Existenta vitezei gravitonului sub acest aspect este stabilit prin Teoria ,, FARGHET ".

Gravitonul exercita întotdeauna o forta de atractie. Aceasta forta se cumuleaza - doi gravitoni exercita o forta de atractie de doua ori mai mare decât un singur graviton.

Mai multi gravitoni compun o unda gravitationala. Valoarea de atractie a unei unde gravitationale este egala cu numarul de gravitoni care o compun, înmultit cu valoarea de atractie a unui singur graviton.

Undele gravitationale sunt clasificate prin Teoria ,, FARGHET " în trei clase principale.

Am scris principale, datorita aspectului dominant al acestor clase de unde gravitationale la scara universala. Fiecare clasa principala are categorii secundare definitorii, care în esenta sunt diferentiate de forta de atractie a unei unde de o alta unda.

Undele gravitationale cele mai simple, sunt formate din gravitoni legati în linie dreapta.

Aceste unde sunt imperceptibile cu mijloacele existente în prezent, cum si clasele de unde gravitationale nu pot fi detectate si nici întelese ca atare.

Teoria ,, FARGHET " face posibila interpretarea corecta a gravitonului, prin instituirea formulei de calcul, având ca referinta valoarea de atractie a unui singur graviton.

Aceasta valoare este determinata prin stabilirea masei pe care o poate sustine un graviton. Împartind greutatea masei de hidrogen la numarul de unitati electronice ale protonului si electronului, aflam numarul de atomi de hidrogen care compun masa supusa calculului.

Fiecare unitate electronica din componenta atomului, corespunde unui graviton. Daca protonul are 1833 unitati electronice, iar electronul o unitate electronica, valoarea totala va fi de 1833 + 1 = 1834 gravitoni. Prin acest calcul simplu, gravitonul devine purtator de unitate electronica. Cum unitatea electronica este o unitate de masa, rezulta ca protonul ( de pilda ) este format din 1833 unitati de masa care sunt purtate de 1833 de gravitoni.

Luând în considerare componenta protonului stabilita prin Teoria ,, FARGHET " rezulta ca quarcii si gluonii din proton au urmatoarele valori gravitonice:


------------- = 305,5 unitati gravitonice.


Numarul 305,5 reprezinta numarul de gravitoni care compun masa unui quarc.

Numarul de 3 quarci înmultit cu numarul 305,5 ne da produsul 916,5 - acest numar reprezinta numarul de gravitoni care poarta masa quarcilor.


Cum fiecarui quarc îi corespunde trei gluoni, numarul ------------- ne da valoarea masei


unui gluon si respectiv numarul de gravitoni care poarta masa gluonilor.

Numarul de gravitoni care poarta masa gluonului este de
Prin urmare numarul de gravitoni care poarta masele particulelor elementare este egal cu numarul unitatilor electronice care compun acele particule.


1 QUARC = 305,5 gravitoni,

1 GLUON = 101,833333333 gravitoni.


Prin considerarea acestui calcul simplu, masa de hidrogen care compune un atom, corespunde prin împartirea în unitati electronice numarului de gravitoni care sustin sau poarta masa atomului.

Observam ca în cazul quarcului avem 5 subunitati dupa virgula si 83 de subunitati dupa virgula în cazul gluonului.

Aceste subunitati corespund partilor de unda gravitationala care leaga quarcii si gluonii împreuna în proton.

În desenul din plansa 1, redam repartizarea acestor valori gravitonice.

Masa cumulata a trei gluoni este egala cu masa unui quarc, ceea ce pune în evidenta caracterul actiunii grupurilor de gluoni. Gluonii au rolul neutronului din orice atom. Asa cum neutronul din atom asigura prin forta centripeta echilibrul miscarii protonului, la fel si gluonii asigura forta centripeta si echilibrul miscarii quarcului.

Din acest motiv masa unui quarc este egala cu masa a trei gluoni, cum si masa neutronului este egala cu cea a protonului.

Între quarc si gluoni actioneaza sub aspectul de legatura, gravitonii corespondenti subunitatilor fiecarei mase ( 0,5 în quarc si 0,83 în gluon ).
În plansa 1, se vad prelungirile undelor gravitationale de axa ale quarcilor din componenta protonului. Aceste unde asigura legaturile atomice, fapt care trebuie sa conduca la revizuirea ideii ca sarcina electrica leaga atomii prin electroni. Forta electrica a electronului asigura orientarea quarcilor cu sarcina plus spre exterior si nicidecum legaturile atomice.

Legaturile atomice sunt asigurate de GRAVITONI atât la nivelul particulelor elementare cât si în întregul UNIVERS. Este imposibil ca o masa cu valoarea de o unitate electronica sa asigure legatura unor mase de 1840 ori mai mari. În conformitate cu cele stabilite prin Teoria ,, FARGHET " privitor la componenta si aspectul legaturilor interne ale protonului, ideea legaturilor prin sarcini electrice opuse trebuie radical revizuita.

Gravitonii poarta unitati de masa în spatiu si asigura prin unde gravitationale formarea tuturor structurilor UNIVERSULUI.

La nivelul particulelor elementare actiunea gravitonilor prin intersectarea de unde gravitationale, determina primele formatiuni de structuri materiale.

Nu exista absolut nici o structura materiala în UNIVERS fara a fi purtata de GRAVITONI sau UNDE GRAVITAŢIONALE.


În plansele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 redam grafic modalitatea de formare a particulelor elementare.

Formarea unor particule elementare este posibila numai prin intersectarea undelor gravitationale în forma lor cea mai simpla. Numai în punctul de intersectare a doua unde gravitationale se poate forma o particula elementara ( quarci sau gluoni ). Numarul undelor gravitationale intersectate este determinant al structurilor atomice complexe, în deplina conformitate cu Teoria ,, FARGHET ". Traim într-un UNIVERS plin de gravitoni, într-un ocean gravitonic, care actioneaza asupra tuturor componentelor din UNIVERS. Principiul de baza al Teoriei ,, FARGHET " arata ca sarcinile electrice asigura materiei posibilitatea de a nu se condensa într-o masa informa, iar gravitonii prin unde gravitationale asigura structurarea materiei în formele atomice, moleculare, etc. care compun întregul UNIVERS.

Structurile formate emit la rândul lor unde gravitationale echivalente ca forta de atractie, cu masele care le emit. Undele gravitationale sunt determinante în formarea tuturor structurilor din UNIVERS.

În inima muntilor, depozitele de minereuri diverse se formeaza datorita undelor gravitationale emise de structura muntilor si componenta atomica a acestor structuri.

Reactia termonucleara este posibila tocmai datorita faptului ca fiecare nou element emite un numar sporit de unde gravitationale a caror intersectare produce noduli mai complecsi care permit legaturi atomice mai mari. Este suficient ca heliul sa absoarba un alt atom de heliu, pentru ca noua masa sa emita noi fascicule de unde gravitationale. Noile unde gravitationale produc noduli cu ramificatii mai dense care vor compune un nou atom.

În sens invers, procesul fisiunii nucleare, determina prin smulgerea protonilor din atomi, exercitarea fortei centrifuge a neutronilor. Neutronul ramas liber strapunge spatiul si materia cu o forta echivalenta cu cea imprimata de viteza de rotatie din atom.

În cazul dezintegrarii protonului, quarcii se asimileaza prin forta sarcinilor electrice, iar gluonii ( la fel ca neutronii ) strapung materia si spatiul cu forte neînchipuit de mari.

Sub acest aspect explicatiile asupra temperaturilor generatoare de BIG-BANG sunt accesibile în forma lor exacta.

Undele gravitationale determina prin numarul lor de intersectare formarea tuturor formelor materiale atomice din UNIVERS.

Undele gravitationale intersectate ne influenteaza direct sub toate aspectele vietii terestre si universale.

Integrarea Teoriei ,, FARGHET " va determina descifrarea tuturor enigmelor vietii terestre si a tuturor misterelor. Clasificarea actiunilor gravitonice prin calcul este datoria matematicienilor si a fizicienilor la nivel universitar mondial.

Teoria ,, FARGHET " a stabilit principiul de baza al aplicabilitatii sale în tot UNIVERSUL, ceea ce este suficient pentru ca procesul de clasificare sa poata fi realizat.

Mijlocul de referinta este Teoria ,, FARGHET ", deci principiul de baza este potential activ atât în descifrarea tuturor tainelor materiei, cât si a actiunii fortei gravitationale în întregul UNIVERS.CAPITOLUL 2.

APLICABILITĂŢILE TEORIEI ,, FARGHET " în toate domeniilea) Teoria ,, FARGHET " aplicata în domeniul medicinii poate determina rezolvarea tuturor cazurilor de boli considerate incurabile. La nivelul corpului uman, undele gravitationale actioneaza conform Teoriei ,, FARGHET ".


Exemple:

spondiloza cervicala cunoscuta sub numele de LUMBAGO, este determinata de formarea unor excrescente de natura osoasa, care ating nervul sciatic. Undele gravitationale emise de: scaune de lemn si fier, pereti prea apropiati de scaun, legaturile tari în jurul brâului ( curea, centura de piele ), sederea îndelungata cu spatele spre o structura materiala din lemn, fier, piatra, piele, produc formarea unor noduli gravitationali în locurile unde oasele corpului uman sunt cel mai apropiate de sursele enumerate mai sus. Locul unde se instaleaza sciatica este locul cel mai expus - stratul de piele si muschi este superficial, comparativ cu alte zone ale corpului uman. Acelasi fenomen se întâmpla la genunchi, coate, crestet, frunte, unde apar în mod misterios bolile reumatismale.

influenta undelor gravitationale determina formarea pietrelor la rinichi, la fiere, la ficat si tot aceasta influenta determina aparitia tumorilor din organism.

cancerul la sân la femei, chisturile la barbati si alte boli, apar datorita influentei undelor gravitationale. Asa cum copacii au noduli în trunchiul lor, la fel se întâmpla si în corpul uman.

migrenele apar în special în zilele noroase si ploioase. Fenomenele atmosferice sunt determinate de unde gravitationale si actioneaza direct asupra corpului uman.

starea de slabiciune resimtita primavara când oamenii ies din case în bataia vânturilor de primavara se datoreste actiunii undelor gravitationale care produc vânturile de primavara. Nu lipsa vitaminelor, ci actiunea undelor gravitationale asupra organismului uman produce starea de slabiciune. Expunerea îndelungata într-un câmp cu intensa actiune gravitationala smulge din energia trupului uman. Energia este rezultatul arderii vitaminelor care se intensifica în aceste perioade de primavara. Energia ,, furata " de undele gravitationale este echivalentul vitaminelor consumate de corp prin ardere si astfel la analize apar acele misterioase carente de vitamine.

Sunt numai câteva exemple care pot determina aparitia bolilor sub efectul undelor gravitationale.

De ce simtiti ca va este frig într-o pestera?! Undele gravitationale intense emise de structura pesterii, va ,, fura " din energia calorica. Undele gravitationale prin structura lor gravitonica sunt purtatoare de energie si masa. O sedere prelungita într-o pestera formata din minereu de fier produce aparitia reumatismelor, a sciaticii, a chisturilor si nodulilor ososi precum si aparitia cancerului în diverse forme.

Undele gravitationale emise de minereul de fier produce noduli care au mai mult de 26 de ramificatii atomice. La nivelul organismului uman, nu exista structuri formate din 26 de componente atomice ( proton, neutron, electron - câte 26 din fiecare ) în stare unica, ci numai în combinatii unice.

Astfel, sederea într-un asemenea câmp gravitational actioneaza asupra organismului prin efectele aratate mai sus.

Purtarea bratarilor metalice ( ceas, bijuterie, etc ) produce aparitia reumatismelor la încheietura mâinii pe care purtati bratara.

Undele gravitationale actioneaza nociv asupra încheieturii, prin exemplul aratat mai înainte. Aceste exemple sunt suficiente pentru a determina începerea studiului medicinii în plan mondial, prin implementarea aspectelor Teoriei ,, FARGHET ".

Ideea despre medicina trebuie revizuita!


Atunci când cercetatorii privesc microorganisme la microscop, trebuie sa înteleaga ca acele microorganisme se structureaza conform nodulilor gravitationali formati din undele emise de lamelele de sticla, componentele microscopului, utilajele înconjuratoare!!!b) Teoria ,, FARGHET " aplicata în domeniul prospectiunilor miniere, poate determina cu precizie ce zacamânt se afla în inima muntelui si în ce cantitate. Baza de calcul este formata din urmatoarele date:

determinarea componentei atomice a materiei de suprafata a muntelui;

rezultantele atomice dintre undele gravitationale intersectate emise de structurile atomice de suprafata ale muntelui.


c) Teoria ,, FARGHET " aplicata în domeniul interioarelor, în constructii de case si alte edificii, va arata cu precizie efectul materialelor folosite asupra corpului uman. Aceleasi efecte vor fi determinate cu precizie în toate locurile de munca din industrie, luându-se masuri în consecinta.


d)Teoria ,, FARGHET " aplicata în domeniul constructiilor de masini va conduce la realizarea optimizarii materialelor din care sunt realizate mijloacele de transport. În transportul aerian si maritim, Teoria ,, FARGHET " are aceeasi deschidere benefica spre o lume a viitorului.


e) În învatamântul de toate gradele, Teoria ,, FARGHET " va optimiza viziunea asupra salilor de curs, a mobilierului si a cladirii în esenta, pentru obtinerea unor parametri optimi de asimilare a cunostintelor.


Teoria ,, FARGHET " are aplicabilitate în toate domeniile si la toate nivelele de viata.

Pierdem enorm de mult în viata datorita neîntelegerii efectelor Teoriei ,, FARGHET " asupra omenirii. Studiul aprofundat si sustinut în toate domeniile, prin implementarea celor stabilite de Teoria ,, FARGHET " este imperios necesar.

Rezultatele nu vor întârzia sa apara; se vor vedea repede roadele implementarii Teoriei ,, FARGHET " în viata întregii lumi terestre.

În încheiere sa nu uitam ca Teoria ,, FARGHET " este rodul celor scrise de MOISE în BIBLIE, conform celor aratate de DUMNEZEU.

GAURILE-NEGRE DIN UNIVERS


HARTA GRAVITAŢIONALĂ A SPAŢIULUI OBSERVAT!

Centralizarea imaginilor va fi facuta atât în plan, cât si tridimensional.

Aceasta harta va avea caracter permanent, deci va fi vizualizata pe un monitor principal cu cele mai mari dimensiuni posibile.

În centrul imaginii se va afla TERRA cu miscarile sale caracteristice în jurul SOARELUI.

Centralizarea datelor trebuie sa permita un sistem de semnalizare a oricarei intersectari de unda gravitationala cu câmpul gravitational terestru. Aceasta semnalizare va stabili urmatoarele înregistrari de date obligatorii:

- Punctul de intersectare cu câmpul gravitational terestru. Aceasta intersectare trebuie sa asigure obtinerea detaliilor precise referitoare la:

unghiul de intersectare;

actiunea pe suprafata a undei de intersectare;

durata actiunii ( timpul cât unda gravitationala traverseaza câmpul gravitational terestru );

zona de intersectare precisa în raport cu centrul nucleului terestru.


În plansele 1 si 2 va prezentam ideea de baza în observatie si clasificare. Datele din planse se raporteaza la urmatoarele efecte, catalogate numeric de la 1 la 6:

1) CUTREMURE DE MAGNITUDINI MARI, care au drept consecinta deplasarea brusca a placilor continentale. Valorile pot fi prezise prin calculul, care are drept referinte:

a)     valoarea câmpului gravitational la nivelul nucleului terestru;

b)     valoarea undei gravitationale de intersectare; (valoarea de portanta)

c)      calculul modulului gravitational, conform legii atractiei universale;

d)     viteza de tranzitie a undei si viteza de deplasare a TERREI în miscarea de revolutie;e)      viteza de deplasare a Soarelui spre apex (72 000 km/h).

Cutremurele de mare amplitudine se produc ca urmare a schimbului intens de gravitoni în NODULUL GRAVITAŢIONAL din centrul TERREI. Intensitatea schimbului gravitonic se repercuteaza direct asupra scoartei terestre în punctul de traversare a undei gravitationale spre nucleul terestru.

Tensiunea schimbului gravitonic produce deplasarea scoartei terestre într-o miscare de urmare a sensului de deplasare al undei. Acest efect este combinat cu o usoara miscare de recul (sus-jos) a scoartei terestre pe magma incandescenta.

Efectul combinat este resimtit prin vibratii si ondulari ale scoartei terestre, care în totalitatea lor produc efectul de cutremur cu magnitudine mare.

Durata cutremurului este durata de deplasare a undei gravitationale în câmpul gravitational terestru. Replicile cutremurului sunt imediate si derivate în timp. Replicile imediate arata ca unda gravitationala nu a parasit câmpul gravific terestru, iar replicile derivate arata reasezarea placilor tectonice în raport direct proportional cu câmpul gravific terestru. Echilibrarea acestui raport se poate derula pe o durata mai îndelungata de timp, fara a mai genera efecte cu valoarea celui initial.

2) ERUPŢII VULCANICE, care au drept cauza dereglarea presiunii din magma incandescenta. În magma traversata de o unda gravitationala se produce o concentrare a particulelor de materie în jurul undei.

Aceasta concentrare de particule are aspectul turbionar al unei tornade. Efectul de vârtej elibereaza energii care deregleaza presiunile de sub scoarta terestra.

Surplusul de energie repercutat direct asupra presiunii interne terestre este eliberat prin vulcani. În consecinta, vulcanii marcheaza locurile de iesire a undei gravitationale din spatiul magmei. Acest aspect va fi imediat observat dupa întocmirea hartii gravitationale din Proiectul "FARGHET". Odata întocmita HARTA GRAVITAŢIONALĂ, efectul Teoriei "FARGHET" poate fi determinat prin studiu retrospectiv. Se va observa imediat precizia de prezicere prin Proiectul "FARGHET" - vulcanii se afla în locurile unde unda gravitationala iese din câmpul gravific al sigmei.

Din acest motiv, vulcanii erup la perioade relativ egale în timp si eruptiile sunt însotite de cutremure violente.

Când acest fenomen se produce în ocean, da nastere vulcanilor submarini si a valurilor seismice de mare magnitudine. Prin Proiectul "FARGHET" toate aceste evenimente vor fi prezise cu precizie si pe termene îndelungate!


3) TAIFUNURI, CICLOANE, TORNADE care au drept cauza intersectarea undei gravitationale cu câmpul gravific terestru la nivelul marii.

În punctul de intersectare se produce NODULUL GRAVITAŢIONAL care are valoarea cumulata a undelor intersectate. Particulele de gaz atmosferic se concentreaza brusc în jurul acestui NODUL si în lungul undei gravitationale care vine din spatiul cosmic.

Cum unda se deplaseaza, va determina particulele de gaz atmosferic sa urmeze acelasi sens. Efectul va fi tot cel de vârtej, fiind singurul sens de miscare al particulelor în jurul undei gravitationale.

NODULUL GRAVITAŢIONAL se deplaseaza odata cu unda gravitationala trecând prin diferitele denivelari ale solului. Forta de atractie a NODULULUI GRAVITAŢIONAL smulge copacii din radacini si absolut tot ce nu este solid ancorat în scoarta terestra, NODULUL GRAVITAŢIONAL atrage si deplaseaza orice greutate materiala care nu depaseste valoarea sa de portanta. Din acest motiv cad ploi de pesti în urma unei tornade:

NODULUL GRAVITAŢIONAL a trecut prin bancuri de pesti la câtiva metri sub nivelul marii.

Viteza de deplasare a acestor fenomene naturale poate fi determinata cu exactitate. Viteza lor corespunde pâna la identificare cu viteza de revolutie a TERREI în jurul SOARELUI, la care se adauga viteza de rotatie a TERREI în jurul axei sale. Celelalte viteze ( a sistemului solar si a astrului ) nu vor fi neglijate, fiind semnificative în determinarea acestor efecte. Traiectoria unei tornade si efectele ei pot fi prezise cu exactitate prin Proiectul "

FARGHET".

Durata si începutul tornadei pot fi prezise pâna la fractiuni de secunda cu ani si zeci de ani înaintea producerii lor.


4) AVALANsE DE ZĂPADĂ si PIETRE, PRĂBUsIRI MINIERE, FURTUNI MONTANE si TERESTRE, PLOI TORENŢIALE, SECETE PRELUNGITE, GOLURI DE AER ÎN SPAŢIUL ATMOSFERIC, care se produc ca urmare a formarii unui NODUL GRAVITAŢIONAL la înaltimi de la 100 m. peste nivelul marii, pâna la 7 000 m. în atmosfera.

Efectele de atractie gravitationala ale NODULULUI GRAVITAŢIONAL disloca mase solide (pietre) în munti, mase de zapada si în unele cazuri produc seisme care determina prabusirile din galeriile minelor de carbuni si minereuri.

Tot atractia gravitationala a unui astfel de NODUL produce concentrarea de mase de nori si declanseaza ploile torentiale. Ideea descarcarilor electrice violente trebuie revizuita.


Aceste descarcari electrice sunt efectul deplasarii în spatiul atmosferic a unui NODUL GRAVITAŢIONAL sau a unei unde gravitationale.

Concentrarea de particule sub forta atractiei gravitationale, produce ciocniri violente ale acestora în spatiul atmosferic, fapt care determina explozii violente si descarcarile electrice de mare intensitate. Este suficienta o singura explozie pentru ca efectul sa continue în lant pâna la eliberarea totala a energiei rezultate din ciocnirile violente dintre particulele de gaz si vapori din atmosfera.

Când TERRA traverseaza un câmp intens de unde gravitationale pe o durata lunga de timp, se produc ploi torentiale generatoare de inundatii catastrofale. Efectul de intersectare a câmpurilor gravifice ( terestru si cel din spatiul cosmic ) deregleaza uniformitatea presiunilor atmosferice si repartizarea uniforma a precipitatiilor, fapt care are urmari dezastruoase din punct de vedere ecologic, determinând secete prelungite.

Tot acest efect produce pe timp senin, aparitia golurilor de aer în spatiul atmosferic. În functie de valoarea de atractie, un NODUL GRAVITAŢIONAL poate produce prabusirea avioanelor sau smulgerea lor din spatiul atmosferic.

Tot din acest motiv, navele maritime se pot scufunda la contactul cu un NODUL GRAVITAŢIONAL, care actioneaza sub nivelul marii.

Prin aplicabilitatea Proiectului "FARGHET" misterioasele disparitii de nave aeriene si maritime pot fi pe deplin descifrate.

De asemenea prabusirile de aeronave, produse aparent fara motive întemeiate pot fi descifrate prin Proiectul "FARGHET", materializat în regim de urgenta.

Un NODUL GRAVITAŢIONAL poate fi observat în noapte sub forma unui obiect cu luminozitate puternica si cu viteze fantastice de deplasare. Miscarile neregulate ale unui astfel de NODUL sunt explicate de alternanta continua dintre undele gravitationale intersectate. Chiar forma de glob cu irizatie luminoasa în forma de disc, arata ca astfel de fenomene sunt NODULI GRAVITAŢIONALI atmosferici, de slaba intensitate. Acesti noduli gravitationali pot fi singulari sau în grupuri, în functie de numarul undelor intersectate.

Prin întocmirea HARŢII GRAVITAŢIONALE propusa prin Proiectul "FARGHET" toate aceste fenomene inexplicabile pâna în prezent vor fi descifrate, dizolvându-se astfel ideea despre O.Z.N. -uri.

Enumerarea efectelor poate continua, dar nu aceasta este ideea de baza a Proiectului "FARGHET", ci aceea de a evidentia cele mai importante fenomene catastrofice ce pot fi prezise cu exactitate prin materializarea acestui proiect.

Din aceasta enumerare se poate desprinde cu usurinta CONCLUZIA ca Proiectul "FARGHET" trebuie demarat în regim de urgenta, prin implicarea urgenta a tuturor posibilitatilor de finantare la nivel terestru, prin contactul imediat cu CENTRUL DE FINANŢARE din România, la adresa mentionata anterior.
ATRIBUŢIILE CONTINUE ALE COLECTIVULUI CE VA MATERIALIZA PROIECTUL "FARGHET"

Este de la sine înteles ca activitatea colectivului ce va materializa Proiectul "FARGHET" nu se încheie prin observatia unei parti din spatiul imediat înconjurator sistemului solar.

Sa nu uitam ca spatiul observat face parte din Galaxia ,, CALEA LACTEE ", în al carei câmp gravitational ne aflam. Atributiile LABORATORULUI de cercetare si prezicere exacta a evenimentelor catastrofice se rasfrâng direct asupra viitorului omenirii, deci acest LABORATOR trebuie sa functioneze în permanenta.

UNIVERSUL identificat prin Teoria "FARGHET" se afla în continua transformare, iar aceasta transformare trebuie observata printr-o activitate sustinuta si nelimitata în timp.

Stelele se nasc, traiesc si mor, iar efectele nasterii, vietii si mortii lor se rasfrâng direct asupra echilibrului structurilor care compun UNIVERSUL.

În UNIVERS se deruleaza un proces continuu de transfer si transformare a energiei în materie si invers, fapt care trebuie studiat în permanenta.

Cu cât vom patrunde mai adânc în tainele UNIVERSULUI, cu atât mai mult vom întelege cât de mare este PUTEREA LUI DUMNEZEU si cât de important este mesajul trimis omenirii prin Teoria "FARGHET".

Multi dintre savantii lumii se vor mira de simplitatea cu care MOISE a scris despre creatie în prima carte a BIBLIEI si vor preamari acest DOCUMENT DIVIN.

Deci atributiile colectivului de cercetare si prezicere a evenimentelor catastrofice, va continua si va preda stafeta continuitatii viitoarelor generatii de astronomi, astrofizicieni, etc .

INFORMAŢIILE NECESARE MATERIALIZĂRII PROIECTULUI "FARGHET"


Este evident ca informatiile de prim rang în materializarea Proiectului "FARGHET" provin din domeniul observatiei astronomice si astrofizice. Deci, activitatea marilor telescoape terestre si a telescopului ,,HUBBLE" (lansat recent pe orbita în jurul TERREI) trebuie sa se amplifice la maximum. Absolut toate informatiile trebuie transmise în timp optim LABORATORULUI MONDIAL de CERCETARE si PREZICERE a evenimentelor catastrofice. Pentru prelucrarea coerenta a datelor la nivelul LABORATORULUI MONDIAL, colaborarea directa cu N.A.S.A. este indispensabila. De asemenea sunt necesare informatii din domeniul geografiei, seismologiei si informatii de fizica globului terestru. Calitatea si cantitatea informatiilor sunt hotarâtoare în munca de sintetizare a unui lant logic si coerent al efectelor gravitationale cu caracter catastrofic. Având în vedere caracterul singular si unic al pozitiilor corpurilor cosmice, informatia în totalitatea sa trebuie sa aiba continuitate si coerenta. Mai precis, este nevoie de observatia continua pe timp nelimitat a zonei aferente sistemului solar.

Desi sistemul solar se afla într-o zona galactica destul de ,, lejera " din punctul de vedere al densitatii medii a corpurilor cosmice care alcatuiesc bratul galactic ORION, el este supus interactiunilor gravitationale care în esenta sustin în spatiu întreaga Galaxie ,, CALEA LACTEE ".

Cu alte cuvinte, informatiile trebuie sa provina pentru început din observatia si studiul astrilor imediat apropiati sistemului solar. ,, Vecinii " TERREI sunt de asemenea foarte importanti din toate punctele de vedere. Planetele sistemului solar si Soarele sunt surse de unde gravitationale care influenteaza direct sistemul ecologic si meteorologic al TERREI.

Daca pâna în prezent ideea de gravitatie parea suficient studiata, legile gravitatiei trebuie completate prin coerenta cu Teoria "FARGHET". Prin aceasta teorie, suspensia corpurilor cosmice în spatiu este determinata de intersectarile de unde gravitationale de mare putere, care genereaza NODULII GRAVITAŢIONALI.

Acest nou principiu, exclude ideea unei gravitatii fara ,, coloana vertebrala ", asa cum o cunoastem în prezent. Principiul de baza al Teoriei "FARGHET" arata limpede ca nu pot exista structuri cosmice fara existenta NODULILOR GRAVITAŢIONALI, aflati în legatura directa cu NODULUL CENTRAL al UNIVERSULUI. Aplicând Teoria "FARGHET" în studiul galaxiilor gasim cu usurinta explicatiile privitoare la caracteristicile sistemelor planetare care le compun.

Prin aplicarea ei în studiul caracteristicilor sistemului solar obtinem coerenta completa a caracteristicilor sale, precum si explicatiile necesare în toate aspectele atractiei gravitationale din sistem. Practic Teoria "FARGHET" are o aplicabilitate unica începând de la componenta si structura nucleonilor, pâna la Metagalaxie sau UNIVERS. Principiul de baza al teoriei actioneaza ca un principiu UNIC în toate structurile si substructurile UNIVERSULUI. Integrând forta gravitationala în teoriile partiale, nu faceti decât sa integrati Teoria "FARGHET" în mult asteptata:


 
Calitatea neutra din punct de vedere electric a gravitonilor, nu a permis nici interceptarea si nici clasificarea acestora pâna în prezent.

Acum aceasta necesitate este posibila prin Teoria "FARGHET". Proiectul "FARGHET" se fundamenteaza pe implementarea Teoriei "FARGHET" în toate teoriile partiale despre UNIVERS.

Daca ALBERT EINSTEIN a emis ideea ca cea mai mare viteza din UNIVERS este viteza luminii, Teoria "FARGHET" propune viteza gravitonilor pe primul loc.

Motivul este lesne de înteles: pentru ca UNIVERSUL sa se poata forma în structurile actuale, undele gravitationale formate din gravitoni trebuiau sa aiba:


 

Teoria "FARGHET" arata limpede ca nu energia a generat gravitatia!!!


În principiu, informatiile necesare desfasurarii PROIECTULUI "FARGHET" trebuie sa tina seama de aceste importante descoperiri mentionate în Teoria "FARGHET". Deci sunt invitate sa participe la acest proiect cu informatii de calitate, marile INSTITUTE ALE LUMII.

Informatiile provenite presupun integrarea celor stabilite de Teoria "FARGHET", deci aceasta teorie va fi trimisa tuturor INSTITUTELOR existente în plan mondial.

Principiul fundamental de studiu si elaborare a informatiilor trebuie sa tina seama de ADEVARUL stabilit de Teoria "FARGHET" :


Nu masa de energie din momentul BIG-BANG a generat nasterea gravitatiei

si implicit structurarea UNIVERSULUI.


Gravitatia a existat înainte de momentul BIG-BANG fiind generatoare a acestui moment si este singura forta , nedizolvata" de momentul BIG-BANG.

Gravitatia a generat gaura-neagra cuantica si a împiedicat caderea acesteia spre singularitate zero.

Gravitatia a generat temperaturile care au facut posibila declansarea BIG-BANG-ului.

Gravitatia a organizat structurile UNIVERSULUI prin NODULII GRAVITATIONALI care s-au format în spatiu înaintea expansiunii care se presupune ca ar continua si în prezent!

Gravitatia este forta principala care asigura atât existenta tuturor structurilor materiale si energetice, precum si tranzitul continuu al energiei si materiei din UNIVERS.


Luând în calcul toate aceste cinci constante fundamentale ale Teoriei "FARGHET", veti realiza cu usurinta ADEVARUL ca:

GRAVITONII SE DEPLASEAZĂ CU VITEZE SUPERIOARE VITEZEI LUMINII.

 

Daca luminii îi trebuiesc miliarde de ani pentru a strabate UNIVERSUL de la un capat la altul, gravitonilor le trebuie mult mai putin. Acest aspect este deja aflat în studiu în marile institute de astrofizica, care considera ca lumina ar fi trebuit sa aiba viteze mult mai superioare celei stabilite de ALBERT EINSTEIN. Pentru ca UNIVERSUL sa existe în formele actuale gravitonii care în fapt poarta particula fotonica în spatiu, trebuiau sa aiba viteza mult mai mare decât 300 000 km/secunda. Rationamentul este foarte simplu: daca fotonii pot fi deviati gravitational este clar ca forta gravitationala este coordonatoare a vitezei fotonilor si deci a undelor de lumina din UNIVERS care nu s-ar putea deplasa în spatiu daca nu ar fi purtate de gravitonii care practic împânzesc tot spatiul universal. Forta de atractie a gravitonilor permite particulelor fotonice sa treaca de la un graviton la altul tocmai datorita acestei forte. Cele stabilite prin Proiectul "FARGHET" sunt rodul fizicii teoretice elaborata în Teoria "FARGHET".

AUTORUL : FARCAs IOAN

COAUTORUL-SPONSOR: GHEŢU ILIEASPECTUL CREAŢIONIST AL TEORIEI "FARGHET"1. Teoria "FARGHET" sustine principiul din filosofia lui PLATON, conform caruia : « UNUL A CREAT LUMEA sI OMUL »


2. Teoria ,, FARGHET " sustine principiul creationist al BIBLIEI, ca fiind unicul scenariu posibil, capabil sa explice Originea Universului si caracteristicile sale actuale, într-o forma unitara si demonstrabila în mod stiintific.


Prin fundamentarea creationist - stiintifica, Teoria "FARGHET", sustine sursa cunoasterii ADEVARULUI despre viata si Univers, ca fiind informatia introdusa de CREATOR în OPERA SA - UNIVERSUL în care existam.


Aspectul creatiei BIBLICE, desi elaborat în zorii civilizatiei Iudaice, este astazi aspectul de baza al religiei crestine, prin legatura indisolubila dintre VECHIUL si NOUL TESTAMENT. Teoria "FARGHET" nu sustine religia ebraica în particular, ci religia universala, unificarea tuturor religiilor si unicitatea CREATORULUI.BIBLIA ESTE OPERA FUNDAMENTALĂ DE INSPIRATIE DIVINĂ


din al carei continut a fost extrasa si elaborata TEORIA ,,FARGHET".


SINTEZA LEGĂTURII FUNDAMENTALE DINTRE ASPECTELE CREAŢIEI BIBLICE sI CELE ELABORATE DE TEORIA ,,FARGHET" :


1) ,,La început DUMNEZEU a facut cerurile si pamântul."


GENEZA / capitolul 1 / verset 1 VECHIUL TESTAMENT


CUM A FACUT DUMNEZEU CERURILE sI PĂMÂNTUL ?


2) ,, EL întinde miazanoaptea deasupra adâncului si spânzura pamântul pe nimic. "


IOV / capitolul 26 / verset 7 VECHIUL TESTAMENT


UNDE SE AFLĂ ADANCUL PESTE CARE DUMNEZEU ÎNTINDE MIAZĂNOAPTEA ?

3),, DOMNUL m'a facut cea dintâi dintre lucrarile LUI, înaintea celor mai vechi lucrari ale LUI. Eu am fost asezata din vecinicie, înainte de orice început, înainte de a fi pamântul. Am fost nascuta când înca nu erau adâncuri, nici izvoare încarcate cu ape; am fost nascuta înainte de întarirea muntilor, înainte de a fi dealurile, când nu era înca nici pamântul, nici câmpiile, nici cea dintâi farâma din pulberea lumii. Când a întocmit DOMNUL cerurile, eu eram de fata; când a tras o zare pe fata adâncului, când a pironit norii sus, si când au tâsnit cu putere izvoarele adâncului, când a pus un hotar marii, ca apele sa nu treaca peste porunca LUI, când a pus temeliile pamântului, eu eram mesterul LUI, la lucru lânga EL, si în toate zilele eram desfatarea LUI, jucând neîncetat înaintea LUI, jucând pe ROTOCOLUL PĂMÂNTULUI SĂU, . "

PROVERBELE sau PILDELE lui SOLOMON / capitolul 8 / versetele 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

VECHIUL TESTAMENT

SINTEZĂ: Deasupra unui adânc plin cu apa, în scoarta unei planete gigantice, DUMNEZEU întinde miazanoaptea si suspenda pamântul pe nimic.

Miazanoaptea defineste o polaritate NORDICĂ, iar întinderea NORDULUI peste adânc defineste cerurile sau taria cerurilor. Apa din adânc se transforma în nori, în urma acestei prime actiuni din cartea   ,, Genezei ".

Cuvântul ceruri sau ,, taria cerurilor " este redat în ebraica veche prin termenul lingvistic ,, RAKIA " sau ,, RAQIA ". Acest termen în traducere înseamna: CERURI, TĂRIA CERURILOR, PERETE TARE ÎNTINS ÎNTR-O SUBTIRIME LAŢITĂ.  

Aceste relatii se cer ordonate pentru a defini un aspect logic si coerent în actiunea ,, Genezei " biblice. Astfel, am situat adâncul în zona POLULUI NORD al planetei gigantice. Deasupra adâncului am considerat actiunea unei forte magnetice de polaritate NORDICĂ. Am obtinut un efect de respingere între doua radiatii magnetice de acelasi semn: NORD contra NORD. Efectul obtinut nu era suficient pentru a demonstra veridicitatea afirmatiilor biblice.

Timp de ani de zile am creat scenarii dupa scenarii, cautând sa dezlegam misterul biblic. A fost o vreme de cautari si renuntari la multe din bucuriile vietii unui om. Credinta nezdruncinata în puterea lui DUMNEZEU ne spunea ca ADEVARUL este aproape . undeva lânga noi si în noi. Cele învatate din manualele didactice si de specialitate ne umbreau orizontul cunoasterii prin definitii atât de stricte . si totusi DUMNEZEU A VRUT S-Ă CUNOAsTEM MAI MULT DECÂT POT ARĂTA acele manuale, deslusindu-ne ADEVARUL!

NORDUL întins de DUMNEZEU peste adâncul plin cu vapori de apa a fost atras brusc catre NORDUL iradiat de planeta gigantica de catre o FORŢĂ GRAVITAŢIONALĂ! Cele doua NORD-uri au comprimat vaporii de apa din adânc, atrase fiind de FORŢA GRAVITAŢIONALĂ a planetei gigantice care interactiona coerent cu forta gravitationala a altei planete.

DUMNEZEU asezase peste adânc acea ,,PIATRĂ din capul UNGHIULUI" relevata de BIBLIE, o alta planeta gigantica. Cele doua NORD-uri au fost legate gravitational prin zonele de casp polar si astfel s-a nascut TEORIA ,,FARGHET".

Deslusirea ADEVARULUI a venit de la sine, odata cu elaborarea acestei teorii. Am deslusit o lume infinita în afara Universului nostru si o alta lume infinita în interiorul nostru si al materiei din care suntem alcatuiti.

Am deslusit dorinta lui DUMNEZEU, vointa LUI si imensa LUI IUBIRE, precum si întelegerea unei infime parti a PUTERII DUMNEZEIEsTI.

Ne facem datoria sa aratam tuturor cele deslusite de noi, cu credinta ca împlinim VOINŢA LUI DUMNEZEU.


Ne exprimam credinta ca cele deslusite de noi vor fi folosite spre BINELE UMANITĂŢII si spre definirea unei lumi mai drepte si mai bune, o lume dominata de PACE si CREDINŢA ETERNA ÎNCREATORUL UNIVERSULUI, CREDINŢA ÎN D U M N E Z E U.PLANSELE : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, si 17, . explica coerent aspectul creationist al Teoriei ,, FARGHET ˝, ( textele biblice sunt doar câteva, cele mai elocvente ; dar . BIBLIA contine nenumarate texte care atesta cert Creatia si Puterea nemarginita a Creatorului DUMNEZEU). Autorii explica acest aspect mult mai amplu si mai la subiect în volumul ,, UNIVERSUL FĂRĂ TAINE ", ( editie revazuta si adaugita ) în care sunt dezvaluite scopul creatiei de catre CREATOR si raspunsuri stiintifice la majoritatea enigmaticilor întrebari pe care omenirea si le-a pus de lungul veacurilor pâna în prezent, precum si într-un scenariu de film documentar cu acelasi nume, de o amploare fara precedent în istoria omenirii.

ÎN LOC DE CONCLUZII


,, Cei care pun la îndoiala ipoteza privitoare la DUMNEZEU sau ipoteza sufletului nu sunt neaparat atei. Ateu este cineva sigur ca DUMNEZEU nu exista, cineva care are o dovada convingatoare împotriva existentei lui DUMNEZEU. Eu nu cunosc o asemenea dovada."

CARL SAGAN,, Creierul lui Broca" -( De la pamânt la stele )

,, Cel mai mare rau al timpului nostru este ca sTIINŢA si RELIGIA apar ca doua forte vrajmase greu de împacat. Acest rau este cu atât mai daunator cu cât porneste de sus si se infiltreaza pe nesimtite, dar fara gres, în toate constiintele, ca o otrava subtila pe care o respiri odata cu aerul. Ori, fiecare pacat al mintii se transforma fara tagada în rau sufletesc si apoi în rau social."

. Cu multa vreme în urma, când înca nu era ,, nici cea dintâi farâma din pulberea lumii" noastre, DUMNEZEU - existent din vesnicie într-o lume tot vesnica, a hotarât împreuna cu ,,FIII SĂI" si cu locuitorii lumii SALE - CREAŢIA UNIVERSULUI NOSTRU

Hotarârea s-a concretizat în fapta, în urma unui eveniment de o importanta cruciala: RĂUL în formele sale cele mai subtile, patrunsese în lumea lui DUMNEZEU, asemenea unui virus distrugator ce patrunde în trupul uman.

Astfel, în ,,trupurile" ( entitati ) lumii lui DUMNEZEU, RĂUL ,,îsi facea mendrele" - precum ,,NEGHINA" într-un lan de ,,GRÂU". DUMNEZEU avea de ales:

1. Sa distruga ,, trupurile" patrunse de RĂU.

2. Sa distruga numai RĂUL si sa salveze ,,trupurile".

Cu multa întelepciune, ,,CEL UNIC" a elaborat un PLAN, prin aplicarea caruia RĂUL avea sa fie eradicat definitiv, iar trupurile curatate de RĂU sa ramâna în viata pentru eternitate.

PLANUL lui DUMNEZEU, rod al gândirii SALE întelepte, s-a declansat în fapta prin CUVÂNT.

si ,,la început . a fost CUVÂNTUL". Prin CUVÂNT, DUMNEZEU poruncea ce sa se faca, iar ,,FIII LUI" ascultau si îndeplineau pe rând poruncile SALE. Astfel, pe un ,,rotocol de pamânt" ( imens în comparatie cu TERRA - cum ar fi oceanul fata de un fir de nisip ) DUMNEZEU porunceste ,,saparea" unui ,,adânc" - o prapastie!?!... adânca. Din peretii ,,adâncului" izbucnesc izvoare ,,încarcate cu apa", care umplu ,,adâncul" asemenea unui ocean. ,,Adâncul" este ,,sapat" în zona NORDICĂ a giganticului ,,rotocol de pamânt", cât mai aproape de POLUL sau NORD.

Odata terminata aceasta lucrare, DUMNEZEU creeaza CERURILE. ,,El întinde miazanoaptea deasupra adâncului". Prin puterea SA nemarginita, CEL UNIC ( DUMNEZEU ) creeaza o forta magnetica de polaritate NORDICĂ, pe care o ,,întinde peste adâncul plin de ape".

Dupa cum vedem si în desene, ,,miazanoaptea" întinsa de DUMNEZEU peste ,,adânc", apasa ca un ,,perete tare" ( RAKIA ) peste radiatia magnetica a ,,rotocolului de pamânt". În ,,adâncul" plin cu apa actioneaza opozitia dintre cele doua forte magnetice de acelasi semn, doi ,,pereti tari", doua CERURI, asa cum este mentionat în BIBLIE.

Cele doua forte magnetice de acelasi semn sunt atrase una spre alta de forta gravitationala, conform legii atractiei universale dintre doua corpuri, elaborata de ISAC NEWTON. În adânc se formeaza MODULUL gravitational care este direct proportional cu produsul maselor ce-l genereaza. Teoria relativitatii generalizate arata ca orice corp care emite unde gravitationale, pierde energie, deci în MODULUL gravitational se acumuleaza energie. Aceasta energie produce temperaturi de peste 100 grade Celsius si astfel apa din adânc intra în procesul de fierbere si evaporare. O parte din vapori se concentreaza în MODULUL gravitational, iar o alt parte este atrasa spre "miazanoaptea" întinsa de DUMNEZEU asupra adâncului. O alta parte de apa transformata în vapori ramâne pe fundul adâncului. "Miazanoaptea" acumuleaza vapori de apa, deci masa ei va creste direct proportional cu rata acumularii. Cresterea masei produce cresterea fortei de atractie gravitationala, deci "miazanoaptea" coboara brusc spre "adanc". Fortele magnetice de acelasi semn actioneaza prin opozitia dintre ele, aidoma unei "perne" sau aidoma unor resorturi. Se produce un balans sus-jos, care genereaza desfacerea masei de vapori retinuta de MODUL, in mai multe MODULE secundare. Masa MODULULUI din "adanc" intra intr-un proces de ciocnire fantastic de rapida a particulelor pe care le contine si astfel se declanseaza reactia termonucleara in lant, incepand cu HIDROGENUL exsitent in masa de vapori. Odata inceputa, reactia termonucleara se auto intrtine si astfel apar elementele universale. Aparitia cliforniului produce prin instabilitate, explozia primordiala, BIG-BANG-ul: "Si DUMNEZEU a zis: <<SA FIE LUMINA!>>"

Masa de energie declansata de explozia primordiala incepe expansiunea in spatiul dintre "peretii tari" care sunt fortele magnetice de acelasi semn aflate in opozitie.

S-A NASCUT UNIVERSUL IN CARE EXSISTAM!

(GALAXII, STELE, PLANETE, ASTEROIZI, METEORITI etc.)

Particulele masei de energie sunt retinute de MODULELE gravitonice deja formate de spatiul dintre "ceruri"(peretii tari). Conform relatiei dintre spatiu si temperatura particulele se racesc in raport direct proportional cu rata expansiunii. Astfel "PAMANTUL"(materia din UNIVERS) este suspendata pe "nimic" intre "peretii tari" sustinuta fiind de MODULELE gravitonice.

Exactitatea BIBLIEI este cumplit de clara: DUMNEZEU creeaza cerurile intai si apoi "PAMANTUL"(care este materia din intregul UNIVERS)

,, Astfel, a fost o seara, apoi o dimineata: Ziua întâi". ,,Rotocolul de pamânt" în a carui emisfera nordica DUMNEZEU a sapat ,,adâncul", a efectuat o miscare completa de rotatie în jurul axei sale, deci a trecut o zi în lumea lui DUMNEZEU. În ,,adânc" acest timp de o zi, este echivalentul a miliarde de ani terestri. Prin explozia ,,PĂMÂNTULUI" între CERURILE din ,,adânc" s-a nascut UNIVERSUL NOSTRU. Forta exploziei împinge CERURILE într-un proces de expansiune, care se stabilizeaza treptat si încep sa ia nastere structurile UNIVERSULUI: galaxii, stele, planete, asteroizi, meteoriti, etc.

DUMNEZEU continua aplicarea PLANULUI în fapta si creeaza tot ceea ce se afla în UNIVERSUL NOSTRU, creeaza VIAŢA si ,,OMUL". Timpul de CREAŢIE este de 6 zile, deci 6 rotatii în jurul axei sale a ,,rotocolului de pamânt", în care se afla UNIVERSUL NOSTRU. Ţinând cont ca UNIVERSUL a fost estimat ca având o vechime de 18 miliarde de ani terestri, o zi de creatie este egala cu aproximativ 3 miliarde de ani terestri.

În fiecare trup uman, DUMNEZEU introduce câte o microparticula din trupurile spirituale ale lumii SALE, patrunse de virusul RĂULUI. Astfel, într-un trup uman va introduce o microparticula de ,,GRÂU", iar în alt trup uman, o microparticula de ,,NEGHINĂ" si procesul purificarii continua. ,,GRÂUL" si ,,NEGHINA" în forma lor de microparticule spirituale, seamana între ele. Fiecare trup uman va faptui în timpul vietii terestre de maximum 120 de ani, conform continutului sau spiritual. ,,NEGHINA" va face RĂUL, iar ,,GRÂUL" va face BINELE. Dupa moartea trupului uman, care se reintegreaza materiei PĂMÂNTULUI din care a fost creat, toate microparticulele spirituale sunt strânse la un loc. Ele sunt ,,JUDECATE" si catalogate în functie de faptuirea în trup uman, în a fi ,,GRÂU" sau ,,NEGHINĂ". ,,NEGHINA" este aruncata în UNIVERS - ,,locuinta mortilor", iar ,,GRÂUL" este scos din ,adânc". DUMNEZEU recompune la loc trupurile spirituale ale locuitorilor lumii SALE, dar fara nici o urma de RĂU.

,,Caci asa de mult a iubit DUMNEZEU lumea (Sa-n.a.) încât l-a dat pe FIUL pentru mântuirea ei", ne arata BIBLIA.

În cea de-a sasea zi a procesului de creatie DUMNEZEU a creat OMUL, dupa chipul si asemanarea SA. ,, Apoi DUMNEZEU a zis: Sa facem OM dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapâneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamântul si peste toate târâtoarele care se misca pe pamânt. DUMNEZEU a facut pe OMUL dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui DUMNEZEU; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut." GENEZA, cap. 1, vers.26., VECHIUL TESTAMENT

Parte integranta a UNIVERSULUI creat de DUMNEZEU, omul nu se situa în rândul vietuitoarelor din punct de vedere intelectual si era asemanator cu Divinitatea Creatorului prin inteligenta daruita de EL. Asemanarea omului cu DUMNEZEU trebuie interpretata numai prin aceasta particularitate definitorie care este inteligenta umana, datorita deosebirii structurale fizice bine fundamentata de BIBLIE, într-un alt capitol al GENEZEI, unde omul este numit de catre DUMNEZEU drept ,,carne pacatoasa". În timp ce DUMNEZEU este considerat vesnic, omul este muritor si conditionat a trai numai pâna la limita maxima de 120 de ani, iar aceasta hotarâre apartine lui DUMNEZEU.

Creatia în totalitatea sa este opera unei inteligente universale si produsul final al creatiei - OMUL - presupune din capul locului atestarea inteligentei infinite a Creatorului DUMNEZEU. Oricât de mult ne-ar surâde ideea asemanarii noastre cu Divinitatea, trebuie sa acceptam neta noastra inferioritate în raport cu infinita putere dumnezeiasca.

Acceptând aceasta inferioritate nu înseamna ca am fi marcati sau limitati anume de catre Creator. Numai ideea ca suntem rodul creatiei Sale, trebuie sa ne fie de ajuns pentru a fi multumiti pe deplin. Dincolo de realitatile adaptarii umane în cadrul materialitatii terestre, exista presupunerea mereu mai certa a existentei unei alte lumi invizibile si inaccesibila privirilor si simturilor noastre. Relatia dintre spiritul uman si corpul fizic uman poate fi evidentiata argumentat prin coexistenta în mediul terestru si universal. Existenta lor individuala constituie efectul inevitabil al despartirii lor prin moarte. Corpul material uman despartit de spirit se reintegreaza în circuitul natural al miscarii definitorii al materiei, transformându-se în substante si particule disociate în functie de caracteristici si continut, iar spiritul se desprinde de forma materiala devenita improprie continuarii vietii integrându-se în lumea de substanta invizibila si imperceptibila omului viu.

În ultima vreme se aud mereu mai pregnante presupunerile ce idealizeaza modul de devenire al informatiei cosmice, sustinând ca omul este realizarea suprema a unui cumul de informatii cosmice, adaptate mediului terestru. Terra fiind numai o simpla escala a drumului acestui tot informativ, calator prin întregul UNIVERS. În acceptarea acestei ipoteze sunt argumentate credintele de referinta la îmbogatirea continua a acelui cumul informational, omul fiind numai una dintre nenumaratele forme de adaptare la conditiile existentei materiale si spirituale din UNIVERS. Aceasta ipoteza se exclude pe sine prin imposibilitatea de a demonstra existenta unor alte stari de combinatie dintre spirit si materie, altele decât cele cunoscute noua pâna acum. Este greu de presupus ca informatiile acumulate în existentele anterioare vor influenta sub o anumita forma existenta terestra, în conditiile în care omul zilelor noastre ,,orbecaie" înca în imensitatea UNIVERSULUI.

Acceptând totusi ipoteza ca omul ar fi una dintre formele superioare de combinatie a informatiilor cosmice, cum sa interpretam fragila sa constitutie materiala si scurta durata a dainuirii sale terestre, ca raportare la vârsta estimativa a cosmosului? Daca este sa luam în considerare modul de desfasurare a vietii umane, remarcam ca adaptarea la mediul terestru este imperios fundamentata de necesitati pur materiale, în principal. Desi, conditiile terestre nu au fost mereu aceleasi, materia a fost si mai este aceeasi, diferite fiind numai modificarile geomagnetice si gravitationale. Este bine cunoscut ca vechile civilizatii posedau cunostinte astronomice avansate, imposibil de conceput în zilele noastre în lipsa tehnologiilor moderne, precum si faptul ca stramosii nostri erau capabili sa efectueze complicate calcule matematice, inexplicabile în conditiile compararii epocilor respective cu prezentul continuu suprasaturat de calculatoare electronice.

Privita sub aceste aspecte, evolutia umanitatii se poate numi simplu, ADAPTARE la necesitati. Omul compus din relatia trup si spirit se adapteaza mereu, descopera mereu, noi si noi modalitati de folosire a mediului terestru, iar aceste modalitati se înscriu în sfera necesitatilor umane. Dorinta omenirii de a depasi ,,pragurile" adaptarii a generat nasterea ideilor noi. Prin intermediul amplificarii câmpului electromagnetic, la valori de mii de ori mai mari decât câmpul magnetic terestru, omul a realizat experimentul ,,PHILADELPHIA" efectuat la începutul celei de-a doua jumatati a secolului trecut. Experimentul a reusit sa ,,rasufle" informatii extrem de surprinzatoare care, nu au convins pe nimeni ca adevarul ar presupune numai limitarea la strictul comun al aspectului militar.

Efectuarea experimentului în cadrul militar al marinei americane a vizat posibilitatea de a avea la dispozitie ,,cobai umani", imposibil de gasit si convins sa accepte efectuarea experimentului în alte conditii, decât cele militare. Urmarile imprevizibile ale experimentului ,,PHILADELPHIA" nu puteau fi garantate, deci s-a ajuns la decizia desfasurarii experientei în cadrul militar, de catre coordonatorii acesteia printre care se afla si ALBERT EINSTEIN.

Din studiul acestei idei, nu este greu de edificat sensul urmarit de efectuarea experimentului ,,PHILADELPHIA" si nici sensul continuei cautari a îmbunatatirii mijloacelor de transport cosmic. Exista un scop bine fundamentat si mascat sub interminabilele argumentari ale binefacerilor ,,colonizarii" Cosmosului, care ar deveni în viziunea celor doritori de calatorii în UNIVERS, pasul spre alte lumi. Acest lucru bine disimulat sub alte aspecte, este extrem de clar daca încercam sa adunam la un loc imensele valori materiale si umane, folosite în slujba devenirii proiectelor de cucerire a Cosmosului.

A fost descoperita o bariera de netrecut pentru conditia existentei umane sau s-a ajuns la concluzia ca evadarea ar fi posibila numai cu concursul întregii lumi terestre?!

Originea omului si sensul creatiei sale de catre DUMNEZEU este bine explicat de BIBLIE. Omul are o durata efemera de viata, comparativ cu timpul de la nasterea UNIVERSULUI si pâna în prezent. Desi în gândirea omului încap planuri ce se pot întinde pe durate de timp ce-ar sfida însusi infinitul, DUMNEZEU a hotarât un timp maxim de 120 ani, pentru o viata umana.

,,Duhul Meu nu va ramâne ( nu va stapâni ) pururi în om, caci omul nu este decât carne pacatoasa. Totusi, zilele lui vor fi de 120 ani". GENEZA, cap.6, vers.3, VECHIUL TESTAMENT

Duhul lui DUMNEZEU nu va stapâni vesnic omul. Fiecare om trebuie sa dispara la un moment dat, pentru a face loc altuia si acest ciclu se repeta de la facerea lumii. DE CE aceasta limitare a duratei vietii lumii? Raspunsul este clar, daca luam în considerare absolut toate cele relatate de BIBLIE cu privire la destinatia omului în viata terestra. Principalul aspect este faptuirea, în timpul a 120 de ani: omul poate fi definit privitor la continutul sau spiritual. Un habitat mai îndelungat al omului ar fi impropriu pentru împlinirea scopului în care a fost creat. Omul observa si trage concluzii, cauta cai de ameliorare a conditiilor de viata si încearca sa-si prelungeasca viata dincolo de limitele sale biologice. În spiritul uman persista reminiscenta amintirii despre vesnicie, viata vesnica si omul cauta solutii de descifrare a acestor amintiri. El stie ca nu aici, pe Terra, este originea lui spirituala, simte aceasta si încearca sa înteleaga, prin cautari si explorari continue.

Când descopera de unde provine continutul sau spiritual, el cauta mijloace de evadare din universul actual. Turnul Babel a fost oare un turn construit din piatra? Nu cumva el constituie aspectul de turn al unei rachete gigantice? Religiile lumii au construit în arhitectura templelor si a bisericilor aspecte ale unor astronave. Minaretele turcesti seamana pâna la identificare cu rachetele moderne, iar bisericile au turle ce amintesc de corpurile unor aparate de zbor în Cosmos.

Interioarele bisericilor par a fi similare cu cele ale astronavelor moderne proiectate pentru viitor. Imaginile sfintilor de pe fata exterioara a altarelor par a fi ecrane de calculatoare, ordonarea acestora aduce cu imaginea unui pupitru de comanda, modul de fixare a sfesnicelor pentru lumânari amintesc de amplasamentele luminoase cu anumite destinatii, ferestrele mici au forme ce aduc a hublouri. Ne putem întreba, la ce nivel de civilizatie ajunsesera constructorii Turnului Babel si ce soi de astronava gigantica se apucasera sa construiasca pentru a atinge cerul unde se afla DUMNEZEU? De ce a fost necesar ca DUMNEZEU sa le încurce limbile, pentru a nu se mai întelege între ei? Un turn de piatra ar fi ajuns sa fie finalizat fara ca scopul de a atinge ,,cerul" sa fie definitivat. Implicarea directa a puterii dumnezeiesti ne arata ca Turnul Babel era cu totul altceva decât o simpla constructie din piatra.

În cele mai nebanuite locuri sunt descoperite, astazi, imagini misterioase ale unor fiinte ce poarta ciudate casti de cosmonauti, costume aidoma celor ale astronautilor moderni, imagini de masini zburatoare dotate cu pupitre de comanda, manete, pedale si hublouri, iar acestea sunt conduse de fiinte umane considerate a fi ,,zei". Omul stie ca se afla în acel ,,adânc" si ca undeva, în imensitatea UNIVERSULUI, una dintre miliardele de stele este locul pe unde poate iesi din acest ,,adânc" spre lumea luminii vesnice, adica lumea lui DUMNEZEU.

Cele mai avansate tehnologii, sunt pastrate multa vreme în cel mai strict secret, fiind folosite exclusiv în domeniul militar. Se aloca sume imense si sunt implicate energii umane fantastice pentru proiecte ce sfideaza imposibilul. Scopul în sine nu este definit în limitele stricte ale asigurarii unei paci fundamentata pe forta militara. În BIBLIE este scris: ,,si ei s-au suit pe fata pamântului si au înconjurat tabara sfintilor si cetatea prea-iubita. Dar din cer s-a pogorât un foc care i-a mistuit".   APOCALIPSA, cap.20, vers.9, NOUL TESTAMENT

Magog, fiul lui Iafet, unic în cartea ,,Cronicilor", se manifesta acum într-un numar definit ,,ca nisipul marii". Amplificarea lui Magog este o ,,cheie" a originii spiritului uman. Parte dintr-un trup spiritual, dintr-o entitate din lumea lui DUMNEZEU, care se afla într-o dimensiune de o amploare inaccesibila fiintei umane, Fiul Omului reprezinta o infima parte din Om. Lumea terestra este numai o etapa, o parte din timpul vietii uriesesc de imensa, ca durata, a unei entitati din lumea lui DUMNEZEU. Originea Omului este Originea Divina. Dincolo de perceptiile senzoriale ale trupului uman terestru, exista reminiscenta amintirii a ceea ce suntem, iar aceasta amintire se manifesta într-o multitudine de forme. Spiritele din trupurile terestre comunica între ele, la fel cum celulele unui trup carnal au un mod de comunicare unic. Fenomenul telepatic sau cel al viselor si al premonitiilor devine explicabil. Microparticulele spirituale comunica între ele în lumea noastra, la fel cum comunica între ele în trupul spiritual din care fac parte. Presimtirea unei nenorociri sau a mortii trupesti este simtita ca o comunicare printr-un telefon fara fir. Deseori simtim impulsul interior de a face un lucru si nu altul, iar apoi realizam ca ,,am fost inspirati".  

Dar nu ,,inspiratia", ci informatia primita de la o alta microparticula spirituala ne-a ajutat sa luam decizia potrivita. Ura, iubirea, fericirea, invidia sunt numai câteva dintre aspectele comunicarii dintre spiritele existente în trupurile umane.

Iisus Hristos ne-a spus sa ne rugam cu credinta si astfel vom dobândi orice ne dorim. O informatie completa valoreaza enorm într-o situatie critica în care deciziile pot fi fatale. Prin rugaciune avem posibilitatea de a comunica cu alte spirite si putem obtine îndrumare de la DUMNEZEU însusi.

Viata terestra este procesul prin care fiecare trup uman îsi defineste continutul: ,,neghina" sau ,,grâu". si conform celor aratate de BIBLIE, ,,neghina se va arde în foc", iar ,,grâul se va aduna în hambarele" lui DUMNEZEU, în lumea originii noastre, în lumea vesnica, în lumea de unde venim.

Încercarile de validare ale scrierilor biblice au fost si continua sa fie unul dintre subiectele cele mai preferate ale filozofilor, teologilor, astronomilor si ale oamenilor de stiinta. Înca din cele mai vechi timpuri, oamenii au încercat sa construiasca posibile scenarii ale originii vietii umane terestre, formulând argumente în sustinerea scrierilor biblice. Au fost ignorate cu buna stiinta cele mai elementare legi ale fizicii si mecanicii ceresti, cum este cazul Inchizitiei. Apelul la autoritatea deplina a viabilitatii unei ipoteze cosmologice, devine extrem de fragil si foarte marcat de scepticism si este rezultatul caderii numeroaselor teorii si ipoteze care nu au tinut cont de importanta BIBLIEI. Erorile se autocorecteaza prin capacitatea umana de a pune întrebari si de a formula raspunsuri argumentate, tinând seama, desigur, de imensul evantai de posibilitati oferite de cunoastere si implicit de BIBLIE. si totusi, ,,stiinta reprezinta mai degraba o metoda de cunoastere decât o suma de cunostinte", conform parerii unui mare om de stiinta (Carl Sagan), ceea ce nu înseamna neaparat negarea a ceea ce a realizat cercetarea stiintifica pâna în prezent. Vesnica întrebare: ,, Exista sau nu exista DUMNEZEU" s-a apropiat de un raspuns cu precadere afirmativ, pe masura ce mult sustinutele teorii unanim acceptate pâna nu de mult, pierd din stralucire. Definind creatia biblica a fi drept o devenire progresiva a UNIVERSULUI si situând Omul în centrul final a acestei actiuni, ajungem la inevitabila întrebare care vizeaza scopul creatiei în sine. Raspunsul exista, bine formulat, în cuprinsul scrierilor biblice si explica în întregime sub nu numai scopul creatiei, dar si explicatia stiintifica a desfasurarii actiunii creatiei UNIVERSULUI.

Important în formularea biblica a ,,GENEZEI" este afirmarea pentru prima data a monoteismului, fapt edificator al religiei crestine de mai târziu. Unicitatea Creatorului DUMNEZEU si confundarea sa totala cu propria creatie devine elementul principal al edificarii noii religii ce rezista timpului si tuturor vicisitudinilor generate de ignoranta umana a generatiilor trecute. Avem de-a face cu o implicare totala a puterii dumnezeiesti în actul creatiei UNIVERSULUI. Facem o distinctie clara între existenta lumilor ceresti si a lumii terestre definind în mod clar, ce anume sunt lumile ceresti, unde se afla ele si care este ratiunea creatiei UNIVERSULUI. Adoptând ipoteza unor ,,ceruri astrale" unde spiritele ajung dupa moarte, trupului material realizam existenta lumii ceresti. Lumea cereasca, lumea lui DUMNEZEU, lumea pe care DUMNEZEU a iubit-o atât de mult încât l-a dat pe FIUL pentru mântuirea ei, nu se afla în UNIVERSUL nostru. Lumea cereasca este un hiperspatiu, un supraunivers sau un superunivers. În cadrul acestui superspatiu este UNIVERSUL existentei lui DUMNEZEU.

În deplina contradictie cu realitatile descoperirilor stiintifice moderne si a imensului progres tehnologice care marcheaza psihologic întregul viitor al umanitatii, unele grupari ( secte ) religioase stopeaza cu buna stiinta nu numai fireasca tendinta umana de asimilare în domeniul CUNOAsTERII, ci si posibilitatile Omului de a-si defini într-un anume mod legatura cu divinitatea ce l-a creat. În contradictie cu parerea unanim generalizata în prezent care sustine ca religia traditionala nu mai satisface cerintele de cunoastere ale noii generatii, se poate demonstra ca exista o cale de reabilitare a conceptiilor si a sensului unic al scrierilor biblice, prin realizarea tangentei demonstrate dintre religie si stiinta.

Atâta timp cât Omul nu-si poate defini cu exactitate propria-i origine, trebuie sa se tina seama de ceea ce exista, ca documentare istorica, indiferent daca aspectul acestei documentari este religios sau pur stiintific.

Avem un punct critic în orice relatie a gândirii umane, unde siguranta fundamentarii unui anumit concep despre originea vietii terestre si universale, devine inevitabil legat de religie. Faptul în sine caracterizeaza gândirea celor credinciosi si într-o anumita masura seamana îndoiala în gândirea ateilor.

Dincolo de neajunsurile posibilitatii de a verifica aceasta tangenta persista misterul necunoscutului nominalizat astazi prin ocultismul modern si prin credinta mereu mai prolifica a existentei fenomenelor paranormale.

Fiind extrem de confortabil din punctul de vedere al demonstrarii, ocultismul si în paralel studiul fenomenelor paranormale, produce si dezvolta o ideologie extrem de sofisticata, atât sub aspectul comunicarii literare cât si privitor la periculoasa tendinta de complacere a gândirii umane într-un tarâm al misticismului absolut. Date fiind bazele extrem de subrede ale acestei noi ideologii, care nu poate fi sustinuta si demonstrata din punct de vedere experimental, ajungem la concluzia ca noua conceptie a ocultismului modern slujeste, de fapt, anihilarea tendintei de cunoastere.

Depozitele de informatii sunt completate cu noi si noi elemente constructive, rezultate ale cercetarii stiintifice din cele mai diverse domenii. Ar fi necesara întrebarea prin cunoastere, se apropie sau se îndeparteaza Omul de credinta în DUMNEZEU? Raspunsul poate fi ambiguu daca urmam caile traditionale de gândire. Daca încercam sa explicam afirmatiile biblice în mod stiintific, ne poate surprinde uimitoarea armonie dintre religie si stiinta. Desi poate contraria pe multi îndoctrinati în conceptii traditionale, afirmatia ca religia este în deplina concordanta cu descoperirile stiintifice contemporane, poate fi verificata prin studiul comparativ cu ceea ce stiinta a realizat pâna în prezent.

stim ca stiinta se rezuma la observatii si experimente demonstrabile în limitele universului perceptibil simturilor umane, evitând orice fundamentare ce nu prezinta argumente verificabile sub aspectul experientei. Din acest punct de vedere se poate afirma ca Omul descopera noi si noi valente de folosire a materiei si a mediului terestru, întelegând mereu mai profund sensul si definitia scopului în care omul a fost creat. Omul are la îndemâna BIBLIA, care este nu numai un izvor de întelepciune si un cod de legi definitorii, ci si UN ADEVĂRAT TRATAT DE ONTOLOGIE.

Întelegerea perfecta a scrierilor biblice presupune în primul rând acceptarea atotputerniciei lui DUMNEZEU si subordonarea totala a creatiei dumnezeiesti, unui scop bine definit.

Din orice conceptie sau teorie elaborata, nu trebuie sa lipseasca baza fundamentala a creatiei UNIVERSULUI, a originii si scopului ei. Din multitudinea interpretarilor scrierilor biblice au rezultat religiile lumii si proliferarea miilor de secte religioase existente în zilele noastre. Ratacirile ideologice nu pot fi puse decât pe seama trudei justificate de a atinge o asimilare mai precisa a notiunii de credinta în DUMNEZEU.

Tendinta de a atinge nivelul întelegerii mesajului biblic ar fi mult mai apropiata de succes, daca nu s-ar rastalmaci mereu si iar mereu, simplitatea afirmatiilor biblice privitoare la creatia UNIVERSULUI de catre DUMNEZEU.

Totul este atât de clar evocat în BIBLIE, încât orice tagaduire a acestui mare ADEVĂR nu poate genera decât devieri, de drumuri ce nu pot sfârsi decât într-o fundatura cufundata în întuneric.

Acest ADEVĂR ne este permis, este scris în BIBLIE, iar Iisus Hristos a suferit pentru noi, pentru ,,grâul" ce trebuie sa stie si sa cunoasca realitatea.

,,Fericiti cei ce plâng, ca aceia se vor mântui" a spus Iisus Hristos.

Scopul creatiei UNIVERSULUI a fost relatat de Iisus Hristos în nenumaratele pilde si prin cuvinte ce nu pot fi rastalmacite. Întelegem din acest capitol atât valoarea credintei în DUMNEZEU, cât si absolut tot ce se raporteaza la lumea terestra. Întelegem nu numai scopul creatiei în totalitatea sa cât si esenta tuturor enigmaticelor versete biblice privitoare la acest aspect, ceea ce conduce la formula magica de la sfârsitul BIBLIEI: ,,DA! EU VIN CURÂND!"

Concluzia finala este mult prea limpede pentru a nu fi acceptata fara rezerve: BIBLIA este UN REAL TRATAT sTIINŢIFIC daruit lumii noastre prin puterea si vointa lui DUMNEZEU, pentru a întelege ca si aici, în viata terestra, în toate încercarile si neajunsurile vietii de zi cu zi, nu suntem singuri. Trebuie sa nu ne pierdem CREDINŢA oricât de aspre ar fi încercarile la care suntem supusi, caci darul tuturor este VIAŢA VEsNICĂ, în lumea lui DUMNEZEU si împreuna cu DUMNEZEU!


AUTORII

Document Info


Accesari: 3457
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )