Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
FRANCMASONERIA O GIGANTICA CONSPIRATZIE SATANICA MONDIALA

istorieFRANCMASONERIA O GIGANTICA CONSPIRATZIE SATANICA MONDIALAViata nu este ceea ce vrea societatea sa fie si nu poate fi inchisa la infinit intr-o structura arbitrara si rigida de catre scoala, familie, societate. Iesirea din aceste lanturi rigide se face prin evolutie spirituala, prin ridicarea nivelului de constiinta, prin dorinta fiecarei fiinte umane de a se autodepasi si de a nu mai accepta sa fie o fiinta gandita si manipulata prin presa, radio si televiziune, de o mana de oameni avizi dupa putere care alcatuiesc tagma ganditorilor - tagma ce ii manevreaza pe cei care se lasa ganditi...
Aceasta mana de oameni avizi dupa putere este formata din conducatorii secreti ai unei organizatii tainic malefice numita FRANCMASONERIA.


Francmasoneria este o organizatie secreta oculta, o conspiratie mondiala cu orientare tainic malefica (singura organizatie politica care utilizeaza in scopuri malefice energiile subtile ale naturii) ce actioneaza din "umbra" urmarind sa manipuleze in mod malefic oamenii acestei planete si sa instaureze pana in anul 2050 o asa-zisa Noua Ordine Mondiala, care in realitate este noua dezordine a lui Lucifer, prin care sa domine intreaga planeta.


Asa cum afirma si Pavel Corut in "Cartea adolescentului":


"Omenirea secolului nostru se confrunta cu un fenomen politico- economic negativ, cunoscut de foarte putini oameni: dezvoltarea fara precedent a unui grup bazat pe forta financiara, infiltrarea acestuia in organismele nationale si internationale in scop de stapanire a intregii lumi, prin metode foarte perverse: santaj economic, politic, militar, informativ, manipularea unor intregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj), dar si prin tehnici de razboi psihologic: intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea unor natiuni si popoare in directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii intre cetatenii aceleiasi natiuni sau intre popoare diferite, etc.


"Pavel Corut i-a poreclit bubulii (vezi Cartea Adolescentului, Ed. Gemenii 1994).


Un alt autor roman, Victor Duta, in lucrarea "Mistere - Fenomene si intamplari paranormale" bazata pe o serioasa documentatie, arata ca foarte multi analisti politici sunt de parere ca cel de-al treilea razboi mondial s-a si declansat si ca "el reprezinta de fapt vointa de a instaura pe Terra o asa-zisa noua ordine mondiala, in care statele mici si mijlocii vor fi inghitite economic de o superputere care va guverna lumea".


Acest plan malefic, de a instaura o asa-zisa noua ordine mondiala de pe urma careia sa profite o mana de oameni care se inchina diavolului apartine Francmasoneriei. Viitorul Dictator Mondial, Anticristul, este Francmasoneria care utilizeaza tehnici subtile de magie neagra, incheie tratate (a se vedea cel de la Malta), stabileste ierarhii intre state si puteri militare, intervine politic, organizeaza blocade economice si de orice tip asupra tarilor care isi apara independenta amenintata si adesea ocupa teritorii si tari, nu se da in laturi de la nici o faradelege, iar in final, cand stapaneste un obiectiv, vorbeste de democratie si de drepturile omului pe care le apara in vorbe si le incalca in fapte.


Iata ce spune in acest sens masonul David Rockefeller: "Suntem in pragul unei transformari globale. Tot ce ne trebuie este o criza majora potrivita si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala".


Noua Ordine Mondiala (condusa din umbra de Francmasonerie in S.U.A. prin sistemul bancar Rotschild/ Rockefeller) a anulat toate drepturile americanilor garantate constitutional: libertate, sanatate si ffericire.


Pentru a inrobi America francmasonii aveau nevoie de cantitati enorme de aur. Astfel, in 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finantat Revolutia bolsevica, ca sa fie omorati si jefuiti anumiti oameni foarte bogati din Rusia. Cu aurul si banii furati, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internationali) depresiunea economica din anii '30 si apoi au cumparat bancile si companiile americane la preturi infime, ceea ce le-a sporit puterea si influenta asupra economiei si politicii americane.


Mai intai, folosindu-se de companii foarte puternice, francmasonii au determinat vanzarea unor cantitati importante de marfuri. Aceste vanzari erau "regizate" si se faceau intre marile companii francmasone, determinandu-se voit o scadere rapida a pretului marfurilor. Astfel, intr-un timp foarte scurt s-a creat o panica generala si situatia investitiilor a devenit din ce in ce mai nesigura. In aceste conditii, investitorii au inceput sa vanda din ce in ce mai putin si in deficit. Datoriile au devenit inevitabile, investitorii fiind nevoiti sa faca imprumuturi cu dobanzi nefavorabile, ceeea ce leva agrava situatia si mai mult. In sfarsit, banci ca J.P.Morgan si Guaranty Trust, amandoua controlate din umbra de Francmasonerie, posedau debitele (datoriile) facute de toti investitorii in prag de faliment.


Bancherii masoni au devenit astfel, in mod legal, "stapani de sclavi" din punct de vedere financiar. Cand oamenii au fost nevoiti sa-si vanda pamanturile si sa-si bage averea in afaceri pentru a acoperi datoriile pe care le aveau, bancherii au cumparat aceste pamanturi "pe nimic"!


Crescand posesiunile bancherilor masoni, a crescut si puterea acestora asupra economiei S.U.A 121v211b . In aceste conditii datoriile au devenit cel mai eficient mod de a implementa aceasta "sclavie fara lanturi".


Comisia Trilateral sau Guvernul Mondial din umbra


Comisia Trilateral a fost constituita in 1973 de catre reprezentantul de seama al Francmasoneriei, bancherul de talie internationala David Rockefeller.


De asemenea, grupul Bilderberg este similar Comisiei Trilateral prin faptul ca este fondat si condus in mare masura de francmasonul Rockefeller, fiind format din bancheri internationali, industriasi, magnati, academicieni si oameni politici care au aderat la francmasonerie. Scopul acestor doua organizatii masonice este de a manipula popoarele, guvernele si economiile tuturor natiunilor astfel incat acestea sa serveasca interesele bancilor multinationale si ale corporatiilor. (Nu este intamplator faptul ca bancile, care sunt institutii masonice, se dezvolta atat de mult pana si in saracia din Romania! Prin diabolicul sistem bancar oamenii sunt transformati in sclavi datorita dobanzilor si datoriilor mari pe care le au de platit si care sunt calculate astfel incat omul sa munceasca toata viata ca sa le achite!)


De asemenea, este necesar sa precizam ca aceste doua grupuri masonice sunt conduse de Rockefeller dupa niste principii marxiste inspirate din cartea profesorului Zbigniew Brzezinski, de la Universitatea Columbia.


Unul din scopurile principale ale Comisiei Trilateral este sa "plaseze" presedinti masoni, formati de Trilateral, la Casa Alba.


Astfel, in 1973, Rockefeller si Brzezinski au selectat o mana de liberal - democrati binecunoscuti si cativa republicani care doreau sa coopereze si sa serveasca interesele Comisiei Trilateral. Pentru a crea un echilibru, cu caracter local, Rockefeller a invitat si pe guvernatorul de orientare democratica Jimmy Carter - pe atunci obscur - sa faca parte din comisie.


Rockefeller avea de mult legaturi cu francmasoneria locala din Atlanta. De fapt, o mare parte din investitiile personale ale lui Rockefeller s-au focalizat asupra proprietatilor imobiliare din Atlanta. David Horowitz considera ca: "Atlanta este Centrul Rockefeller de Sud". (Acum putem sa intelegem mai bine de ce loja masonica B'nai B'rith a urmarit sa medieze la Atlanta problemele minoritatii ungare din Romania!)


Guvernatorul Floridei, Reuben Askew, a fost de asemnea selectat pentru a servi Comisiei Trilateral si era vazut, ca si Carter, un posibil candidat la presidintie. Brzezinski spunea: "Era o competitie stransa intre Carter si Askew, dar noi am fost impresionati de faptul ca Jimmy Carter a deschis bunuri de comert in Atlanta, Bruxell si Tokyo, iar acest lucru se potrivea perfect cu planurile Comisiei Trilateral".


In 1976, atat Carter cat si Askew si-au depus candidatura, dar, datorita intereselor lui Rockefeller, Carter a primit un impuls in plus. Din acel moment totul era ca si facut (poporul american trebuia "sa joace dupa cum i se canta").


Goldwater spunea: "Rockefeller si Brzezinski l-au gasit pe Carter ca fiind candidatul lor ideal. Ei l-au ajutat sa castige nominalizarea din partea Democratilor si presidintia!".


Primul presedinte format de Trilateral si instalat in 1976 la Casa Alba a fost Jimmy Carter. Pentru a realiza acest lucru, Trilateral a folosit puterea financiara a bancherilor din Wall Street, influenta academicienilor care au aderat la francmasonerie, pe cei care controlau mass-media, membrii C.R.E. (Consiliul pentru Relatii Externe).


Francmasoneria a urmarit in timpul campaniei electorale sa faca din Jimmy Carter un tip popular, un om al poporului care nu avea nici o legatura cu afacerile murdare si criminale ale Francmasoneriei si care va apara Constitutia Statelor Unite si drepturile poporului american!


In realitate insa Jimmy Carter, "Omul pe calul alb" al Comisiei Trilateral, a avut in "spate" puterea Comisiei T, banii murdari ai Francmasoneriei, croindu-si astfel drum spre functia de presedinte, stabilind o administratie complet Trilaterala, numind masoni in posturi politice cheie si urmand interesele Comisiei Trilateral "pana in panzele albe".


Asa s-a intamplat cu aproape toti presedintii americani, inclusiv cu actualul presedinte.


Deoarece, spre deosebire de ceilalti, presedintele John F. Kennedy nu a fost de acord cu modul criminal in car actionau francmasonii, acestia l-au asasinat public in complicitate cu serviciul secret C.I.A. si cu F.B.I.-ul, care la randul lor sunt manipulate de Francmasonerie!


Noua Ordine a Lumii


Astfel, fiecare noua generatie s-a apropiat tot mai mult de diabolica "Noua Ordine a Lumii", o lume in care cetatenii sunt chiriasi, costul vietii lor intotdeauna depaseste veniturile, sunt intentionat tinuti in ignoranta. O lume in care industria farmaceutica, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca sa-i imbogateasca pe bancherii masoni si sa-i mentina bolnavi (usor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume in care incercarile de scapare sunt observate electronic si numarate economic!


Diabolica Noua Ordine a Lumii este astfel conceputa de Francmasonerie, incat oamenii (de la mic la mare) trebuie sa munceasca foarte mult, banii (in occident) sa le ajunga doar pentru a plati ratele de la casa, masina, asigurari sociale si pentru a manca bine (ca sa poata munci bine!). Astfel, omul occidental este ca un robot care se duce la servici, vine acasa obosit, mananca, sta intr-o stare pasiva (receptiva) la televizor (unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii "Noii Ordini") si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, cand pleaca din nou la servici!


Asa se intampla an dupa an, oamenii sunt din ce in ce mai mult programati, manipulati(exploatati), ei nu mai au timp, curaj, energie, forta launtrica sa se cunoasca cu adevarat, sa urmareasca sa fie cu adevarat fericiti, sa afle care-i sensul vietii, sa doreasca sa devina intelepti, sa evolueze spiritual.


Ramanand in aceasta stare de ignoranta si robotizare, oamenii "Noii Ordini" pot fi foarte usor exploatati, prostiti de planurile malefice ale Francmasoneriei.


Ca urmare a faptului ca Francmasoneria genereaza pe plan mondial, in mod premeditat, un haos general, asistam (multi dintre noi complet debusolati) la evenimente cutremuratoare.


Frauda a devenit, dupa cum o numeste U.S.News & World Report, "o orgie a crimei economice". In Statele Unite, numai fraudele din domeniul ingrijirilor medicale au o valoare cuprinsa intre 50 si 80 de miliarde de dolari in fiecare an.


Din nefericire, furtul la nivel guvernamental a devenit ceva obisnuit si este tipic pentru modul de a actiona al Francmasoneriei.


Cum observa Gary Edwards, presedintele Centrului Resurselor Etice, avem "o societate care de multe ori sarbatoreste necinstea". El explica: "Facem eroi din ticalosi, din politicieni corupti, din oameni de afaceri care fura guvernul si scapa cu fata curata!"


Bob Herbert scrie in "The New York Times": "Un mare numar de pusti au imbratisat cu entuziasm ideea de a ucide cu arma o alta fiinta umana fara nici un motiv, doar ca sa se distreze! Ucigasilor tineri nu le trebuie mult ca sa ucida."


Conform unor statistici facute recent: "Astazi cultura ce infloreste in centrele comerciale si pe culoarele scolilor, influentata puternic de mass-media (manipulata intentionat diabolic de francmasonerie), domina viata adolescentilor. Apoi urmeaza familia. La sfarsitul listei se afla biserica". Ziarul "Mirror" remarca si faptul ca "atunci cand parinti sunt absenti, iar biserica este dogmatica, mass-media este cea mai puternica voce care se face auzita in viata celor tineri.


Noua ordine a lumii urmareste sa realizeze o depresiune economoica mai mare ca cea din anii '30(scaderea valorii dolarului si inlocuirea lui ca moneda internationala cu ECU intr-un timp foarte scurt, in asa-zisa "Europa Unita" fara frontiere este o noua si diabolica actiune a Francmasoneriei) in urma careia oamenii vor fi si mai mult supravegheati, hartuiti, exploatati in interesul Francmasoneriei.


Folosind armele, amenintand perfid pe toata lumea, infricosand pe cei slabi, Noua Ordine Mondiala a lui Satan, realizata prin Francmasonerie, a reusit sa-si subordoneze O.N.U. si sa o tarasca in cele mai murdare actiuni sub asa-zisul steag sfant al dreptatii, al suveranitatii popoarelor, al respectarii drepturilor universale pentru fiecare om.


Treptat lumea cade si mai mult sub cizma murdara a Francmasoneriei, iar aceasta organizand revolutii si razboaie locale (ceea ce s-a intamplat in fosta Yugoslavie), supune natiuni, dezmembreaza state, si in final pregateste amanuntit crearea unei singure puteri (a diavolului), statele mici si mijlocii disparand fara urma in asa-zisa Noua Ordine Mondiala.


Ceea ce este uluitor este faptul ca mari personalitati ale lumii au fost ademenite si sunt folosite cu succes de Francmasonerie.


Francmasonul Robert Muller, subsecretar la O.N.U. timp de patru ani, a declarat ca un "majordom" (un spirit satanic care-l conduce) i-a spus ca pana in anul 2000 omenirea se va inchina Anticristului (datorita insa celor care lupta impotriva acestor actiuni satanice profetia nu s-a adeverit, facandu-i pe francmasoni sa prelungeasca termenul pana in anul 2050; desi acum, mai mult ca niciodata, lupta lor ia forme din ce in ce mai hidoase si mai crunte cu fiecare zi care a trece; n.m.).


Francmasoneria urmareste tainic crearea unui guvern mondial "democratic" subordonat si manevrat din umbra de Satan. Prin eforturile Francmasoneriei de a uni tarile Europei in Uniunea Europeana nu se urmareste decat desfiintarea tarilor si a popoarelor si formarea unui conglomerat de populatii in permanenta vrajba si usor de stapanit. Francmasoneria este, aparent, foarte preocupata de organizarea si ierarhizarea statelor in Uniunea Europeana. Totul este teatru si demagogie deoarece adevaratul scop final al acestei organizatii malefice este: stapanirea lumii de catre Satan.


Se lasa impresia ca O.N.U. este organizatia care in mod democratic cauta sa rezolve toate problemele vitale pentru statele care au aderat la ea. O.N.U. a fost printre primele organizatii care au fost cucerite de Noua Ordine si in prezent sub egida ONU sunt cel mai grav incalcate drepturile omului: razboaie de cotropire, eliminarea unor personalitati nedorite, se desfac tari, popoare intregi cunosc rigorile unor deplasari etnice fortuite, etc.


Prin O.N.U. se stimuleaza criza politica mondiala, care capata caracter acut, si se dirijeaza prabusirea sistemului mondial existent dupa cel de-al doilea razboi mondial.


David Spaugher, conducatorul noii religii mondiale create de Francmasonerie- "New Age" -, a spus: "Nimeni nu va intra in Neu Age daca nu se va inchina lui Lucifer!" "New Age"- religia in Noua Ordine Mondiala - folosetste cu precadere arma psihica ca sa influenteze subtil si perfid si sa puna stapanire pe subconstientul oamenilor.


Analistul american Dwight Kinman a publicat un studiu in care se arata ca exista o asa-zisa "elita" a puterii numita "Ordinea", care are marele plan diabolic: statul planetar.


Autorii planului detin cele mai inalte pozitii in guverne, banci, industrie, printre acestia fiind inclusi presedinti, prim-ministri ai celor mai mari natiuni ale globului.


"Cupola" este formata din 13 persoane care se inchina diavolului. Acesti 13 francmasoni care considera ca conduc lumea (dar de fapt ei sunt condusi si manipulati de planurile satanice) urmaresc crearea unei puternice crize financiare care va determina foamete, somaj, prostitutie, colonizarea tarilor mici si mijlocii, nesiguranta zilei de maine.


Sistemul bancar, aflat in mainile Francmasoneriei, va conduce lumea astfel incat saracia sa fie din ce in ce mai acuta, iar fiecare individ sa fie atent supravegheat pe sisteme computerizate.


Daca francmasonii constata ca au de a face cu oameni integri, care nu se lasa manipulati si care demasca actiunile lor malefice, atunci folosesc tot felul de mijloace coercitive, de intimidare si defaimare: concedierea si lasarea familiei fara mijloace de trai, amenintari, actiuni teroriste asupra locuintelor respectivilor sau chiar "sinuciderea" acestora(metoda devenita celebra sub numele de "sindromul Forrestal", dupa numele fostului ministru al apararii al SUA James Forrestal, sinucis intr-un sanatoriu pentru ca stia prea multe), etc.


Yoghinii stiu insa (deoarece au rezistat la astfel de actiuni criminale in perioada ceausista, cand francmasonii urmareau sa nu se mai faca YOGA in Romania) ca daca ai credinta in DUMNEZEU si lupti pentru triumful binelui si dreptatii esti ajutat de DIVIN sa treci peste aceste obstacole si sa-ti duci la bun sfarsit misiunea de a sprijini inflorirea spiritualitatii in Romania.


In Francmasonerie sunt atrase personalitati din toate domenile, dar in special oameni cu inalte functii politice. Acestia sunt abili pacaliti de catre francmasoni, care le promit sustinerea in realizarea intereselor pe acre le au, posesia unor mari sume de bani si obtinerea de foarte multe favoruri.


Realitatea este de fapt alta: in mod diabolic, Francmasoneria se foloseste un timp de acesti oameni dandu-le senzatia ca ii ajuta in realizarea intereselor lor si apoi, cand este necesar sa fie gasit un "tap ispasitor", fara nici un scrupul, conducatorii secreti ai francmasoneriei ii sacrifica fara a ezita nici o clipa pe cei care au fost de fapt niste simpli pioni in mainile Francmasoneriei(asa cum s-a intamplat si cu Ceausescu!).


Francmasoneria are o ierarhie precisa: unitatile in care sunt grupati membrii ei se numesc loje. In fruntea fiecarei loje se afla un asa-zis "venerabil', ajutat de un consiliu. Mai multe loje formeaza o mare loja, condusa de un asa-zis "mare maestru", inconjurat de venerabilii lojelor componente. Exista ritualuri de initiere ai caror simboluri variaza de la gradele inferioare, unde se prezinta o fata umanitara a Francmasoneriei, complicandu-se apoi si schimbandu-se cu totul la gradele superioare, in special la primirea gradelor 18 si 33; spre a corespunde scopului malefic al Francmasoneriei si mijloacelor cunoscute numai membrilor acestor grade superioare si a celor absolut secrete.


Homuth demonstreaza ca cele trei grade ale "Lojei Albastre"-ucenic, calfa si maistru- sunt momeala ("viermisorul") din care musca pestele cel mic, omul ignorant, "dobitoacele crestine"(dupa cum se exprima francmasonii).


Principiile, doctrina afisata de membrii Lojei Albastre reprezinta paravanul umanist al adevaratelor scopuri malefice ale Francmasoneriei. Aceste scopuri malefice ale Francmasoneriei incep sa fie cu adevarat cunoscute de: Clubul celor 500, adica de cei mai bogati si mai influenti oameni din lume. (pag 37) La un nivel mai inalt se afla Consiliul celor 33 constituit din francmasonii cu cele mai inalte grade , o retea formata din politicieni, oameni de afaceri, preoti. In varful piramidei se afla Consiliul celor 13, care au senzatia ca conduc lumea(hotarasc deciziile pe care le iau sefii de stat ).


De fapt si cei 13, datorita impuritatilor si orientarii negative pe care le au, sunt la randul lor condusi si manipulati de entitati satanice care urmaresc sa distruga aceasta planeta.


Din pacate atat marea masa a oamenilor, cat si francmasonii care ii manipuleaza si au senzatia ca pana in anul 2000 (acum pana in 2050; n.m.) vor impune o noua ordine internationala (care nu este la unison cu Armonia Divina) nu-si dau seama ca se indreapta cu pasi repezi spre autodistrugere!


In mediocritatea si orgoliul lor demonic, francmasonii nu inteleg ca distrug aceasta planeta pe care stau si ei (facand in acest fel jocul SATANEI)!


Noua ordine economica pe care doreste sa o impuna Consiliul Europei (care este controlat de francmasoni), faptul ca una din conditiile de intrare a Romaniei in Uniunea Europeana este sa legifereze homosexualitatea , precum si masinatiile malefice ale Francmasoneriei de a-i modela pe oamenii acestei planete in rau (emisiuni la radio si TV care promoveaza violenta, crima, homosexualitatea, alcoolul, tigarile, cafeaua, etc.) demonstreaza fara nici un dubiu orientarea satanica a Francmasoneriei.


Treptele Francmasoneriei sunt: Francmasonii fara sort; Lojele Albastre; Rotary, Lions; Ritul York; Ritul Scotian(1-33); Comunismul; Grand Orient; B'NAI B'RITH; Clubul celor 500; Consiliul celor 33; Consililul celor 13 si as mai putea adauga planurile subtile malefice care conduc cu adevarat Francmasoneria.


Toti cei care doresc sa cunoasca mai bine aceste aspecte pot sa gaseasca la biblioteca M.I.S.A. din str. Salaj, nr.2, bl.126A, parter, sect.5, videocaseta document realizata in Anglia despre Francmasonerie.


Vreau sa fiu bine inteles ca nu am nimic impotriva cunostintelor detinute de francmasoni (fie ele esoterice sau doar stiintifice), ci modul in care aceste cunostinte sunt folosite, orientate si tinute secret de o mana de oameni care promoveaza prin mijloacele mass-media falsele valori, violenta, lipsa de credinta in Dumnezeu, minciuna, preocuparea excesiva pentru lux, denigrand sistemele spirituale autentice care isi centreaza sursa inspiratiei in Dumnezeu, santajand si corupand oamenii politici, promovand drogurile (pentru a-i controla mai usor pe oameni!), muzica satanica(metalic rock, trash, death, punck), homosexualitatea, etc.


Un moment important al masoneriei este infiintarea in 1118 la Ierusalim, de catre Hugues de Payus, a Ordinului Templierilor, dupa numele ruinelor templului legendarului rege al iudeilor, Solomon, unde si-au format prima resedinta. Incepand cu anul 1163, toti membrii trebuiau sa jure supunere neconditionata marelui Maestru, avand reuniuni de doua tipuri: secrete si publice. Este stiut faptul ca Ordinul Templierilor a infiintat Masoneria operativa.


In anul 1315, sapte templieri deghizati in mestesugari constructori au ajuns la Londra si au format prima Mare Loja Masonica Speculativa. Astazi, initierea in gradul 30 din ierarhia masonica aminteste de cavalerii templieri din vremea lui Filip cel Frumos.


Un alt satelit al Francmasoneriei este Prioriatul Roman al Cavalerilor de la Malta, care a dobandit personalitate juridica in Romania la 21 octombrie 1992. Desi atunci cand depun juramantul de supunere, celor care adera la aceste organizatii li se spune: "Imbracati Crucea si Mantia in numele fraternitatii (Francmasoneriei) universale, in lupta pentru PACEA si ONOAREA tarii voastre, in spiritul ecumenic universal", adevarul (fata malefica a Francmasoneriei) este altul.


Crucea Alba de la Malta in 8 colturi semnifica, chipurile, cele "8 beatitudini": Bucuria Spirituala, Gustul amar al Rautatii, Plansul Propriilor Pacate, Umilinta celor care fac rau, Dragostea pentru Dreptate, Credinta, Puritatea si Sinceritatea in Inima, Suferinta Persecutiei, iar prin bratele ei reprezinta, chipurile, cele 4 virtuti cardinale.


In realitate insa, aceste organizatii tainic masonice urmaresc sa atraga in plasa lor malefica cat mai multe personalitati din Romania: oameni politici, oameni de afaceri, bancheri, specialisti din toate domeniile de activitate, cu scopul de a-i manevra (folosi) in interesele tainic satanice ale Masoneriei.


Din buletinele informative de seara si de noapte ale canalului de televiziune "EuroNews" din 26 octombrie 1994 a reiesit ca Regele Cioaba (care conduce o comunitate de 400000 de romi) este singurul tigan primit in acest ordin format de cruciati la Ierusalim in 1118.


Cunoscand modul pervers in care Francmasoneria ii foloseste pe unii dintre membrii sai (pioni pe care ii manipuleaza, exploateaza si apoi ii sacrifica) ne dam usor seama ca aceasta organizatie satanica urmareste sa se foloseasca de autoritatea pe care o are Regele Cioaba asupra romilor.


De asemenea, nu intamplator spiritul masonic pan-european se manifesta pentru cresterea rolului minoritatilor nationale. In felul acesta Francmasoneria urmareste sa faramiteze cat mai mult unitatea unui popor (si in special unitatea poporului roman), sa faramiteze teritorii bazandu-se pe sloganul diabolic: "Dezbina si stapaneste"!


Este semnificativ faptul ca organizatiile masonice: Ordinul Cavalerilor de la Malta, Ordinul Templierilor, urmaresc sa racoleze cat mai multi membri in Romania, iar loja masonica americana "B'nai B'rith", exclusiv evreiasca, cu orientare pro-comunista si cu un formidabil fond de trezorerie urmareste sa medieze problemele minoritatii ungare in Romania! De ce oare aceasta loja masonica evreiasca se amesteca in problemele minoritatii ungare din Romania? Sunt ei oare atat de altruisti (dezinteresati) si vor sa rezolve (din compasiune!!!) problemele noastre sau ale ungurilor? Are ea vreun drept pentru a face acest lucru?


Pentru orice om care gandeste este evident faptul ca aceasta organizatie malefica (Francmasoneria) se amesteca in problemele politice ale Romaniei pentru a controla si exploata poporul roman!


La ora actuala intreaga lume este condusa din umbra de Francmasonerie spre o perioada de incertitudini. Astfel, omul de pe strada (ignorant) poate fi folosit foarte usor, manipulat, el nebanuind macar ce viata i se pregateste.


Ce a vrut sa spuna Bush (racolat si manipulat si el de Francmasonerie), cand vorbea cu atata insistenta de "Noua Ordine Internationala"? Oamenii lucizi si informati realizeaza ca toate evenimentele internationale care se succed cu atata rapiditate sunt dirijate din umbra de un grup diabolic (Francmasoneria - cei 13 care considera ca conduc lumea) ce are ca scop instituirea unui "Guvern al lumii".


Francmasoneria este sustinuta de anumiti ziaristi (neinformati despre adevarata ei fata sau mituiti de catre aceasta organizatie satanica), de scriitori care se lasa pacaliti de minciunile francmasonilor si scriu carti care prezinta intr-un mod fals Francmasoneria (de exemplu cartea "Pendulul lui Foucault" a lui Umberto Eco).


Datorita modului pervers in care actioneaza, Churchill a denumit Francmasoneria "Bestia fara chip".


Tot haosul care exista la ora actuala pe aceasta planeta (si in special in Romania) a fost si este in continuare dirijat intr-un mod diabolic de Francmasonerie. Intrebarea fireasca pe care si-o poate pune orice om cu simt este: de ce provoaca ei atata mizerie si suferinta? Raspunsul e simplu: datorita faptului ca francmasonii (conducatorii lor in special) se inchina diavolului, sunt sustinuti in aciunile lor de diavol, iar acesta urmareste prin ei sa distruga , sa inraiasca, sa subjuge, sa exploateze, sa se hraneasca cu energia oamenilor de pe aceasta planeta care permit prin comportamentul lor sa fie vampirizati si folositi pana la distrugere de catre planurile satanice (vezi cartea lui FRANZ BARDON - "FRABATO MAGICIANUL", Ed. ESOTERA & Ed. VOX, 1995).


Diavolul si exponentii sai in planul fizic (cei 13 conducatori secreti ai lumii) folosesc cu multa abilitate suprema inselatorie (minciuna) a raului, care este: sa-i faca pe oameni sa creada ca el, raul (diavolul sau cei 13), nu exista!


In Romania, mai mult decat in orice alta tara, Francmasoneria urmareste sa inrobeasca poporul (initiatii masoni in magie neagra fac chiar ritualuri satanice pentru a adormi (inabusi) sufletul national roman!), deoarece ei stiu ca pamantul Romaniei va fi centrul spiritual al planetei (pamantul ales).


Francmasonii considera (in mediocritatea lor) ca daca vor stapani aceasta tara si se vor stabili aici (pe pamantul ales), vor deveni astfel poporul ales!


Din aceasta cauza ei fac tot ce le sta in putinta pentru a oprima poporul roman. Pentru aceasta ei se folosesc de unii oameni politici ca sa genereze haosul si mizeria care la ora actuala exista din plin in Romania.


Urmaresc sa-i compromita astfel pe toti oamenii politici romani onesti si curati, pentru ca in final sa aduca la conducerea acestei tari oamenii lor, care vor inrobi si mai mult poporul roman.


Din pacate, Francmasoneria se bazeaza si pe ignoranta si delasarea multor romani, care pot fi astfel foarte usor manipulati prin presa, radio, televiziune.


Datorita impactului deosebit de mare pe care televiziunea il are asupra subconstientului marilor mase de oameni, Francmasoneria foloseste emisiunile TV (abil si malefic realizate) pentru a-i manipula si "programa" pe cei ignoranti.


Omul modern, "homo televisiens", a devenit dependent de televizor si pierde cel putin trei-patru ore pe zi in fata micului ecran.


La intocmirea programelor TV, alaturi de specialisti din cele mai diverse domenii de activitate, lucreaza si psihologi care, in conformitate cu planurile malefice ale Francmasoneriei, manipuleaza prin sugestie constiinte, creeaza opinii de masa, influenteaza politic si educational telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare in forme atractive imagine - muzica - sunet, prin sugestie, apar in subconstientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care actioneaza insidios, permanent si distructiv.


Astfel, fara sa-si dea seama, telespectatorul se lasa condus, manipulat. Comoditatea preluarii mesajului audio - vizual a facut telespecatatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza atentia, transformandu-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gandeasca in fiinte gandite.


Francmasoneria urmareste ca prin diverse si atractive jocuri si concursuri sa abata atentia oamenilor de la modul pervers in care urmaresc sa instaureze noua "ordine mondiala" prin care vor sa exploateze oamenii acestei planete.


In timpul emisiunilor TV abil si atractiv concepute, atunci cand este captata atentia constientului (care ar trebui sa cenzureze informatiile care ajung in subconstient) prin faze, cuvinte, sunete si mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea in subconstient a mesajului urmarit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reactiona conform modului in care le-a fost programat subconstientul!


In fata micului ecran, vrand-nevrand, fiinta umana isi formeaza psihologia de consumator, devine foarte receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generand boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.


Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, avand scopuri prestabilite, fiecare din ele avand un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este foarte receptiv (pasiv) in fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamant mesajul primit.


Francmasoneria urmareste ca majoritatea filmelor prezentate la televizor sa aiba scene violente, de groaza, care sa genereze perturbari psihice celor care vizioneaza aceste filme. Reputatul psiholog japonez din Tokio, Seichi Tomojo, a facut un studiu de aproape 7 ani, observand 46 de femei insarcinate avand varste cuprinse intre 18 si 40 de ani. Concluziile cercetarilor sale sunt:


Femeile insarcinate care prives filme de groaza si politiste nasc prunci subponderali si lipsiti de farmec, pe cand femeile care se delecteaza cu filme de dragoste sau spectacole muzicale vor avea bebelusi grasuti, simpatici si bine dispusi.

Femeile insarcinate care vizioneaza la televizor imagini violente, muzica metalic rock, au statistic sansa de a naste copii nervosi, perturbati psihic, scuturati de spasme musculare.

Femeile gravide care urmaresc evenimente sportive, nasc copii mai bine dezvoltati fizic, bebelusii lor fiind mai agresivi decat ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.

Copii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armoniosi.

"Evitarea televizorului nu-i o solutie", spune reputatul psiholog japonez, "caci copii mamelor care nu privesc la micul ecran sunt mult mai prosti si mai inerti decat orice alt grup de copii studiat".


Mesajul audio - vizual al filmelor de groaza, politiste, violente, spectacolele de metalic rock incurajate si sustinute (sponsorizate) de Masonerie, muzica rock in general, dar in special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzica ci doar niste strigate animalice ce pun fiinta umana in rezonanta cu ceea ce este malefic), genereaza grave dezechilibre psihice si mentale.


Statistic s-a constatat ca in urma spectacolelor metalic rock foarte multi fani devin violenti, provoaca scandaluri si batai violente, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, in urma unor astfel de manifestari satanice ale formatiilor rock, guvernul german a interzis patrunderea in Germania a oricarei formatii rock di afara tarii.


In cazul "trairii televizate", mesajul transmis copiilor si adolescentilor provoaca o contagiune emotionala imediata, propice pentru mimetism, si chiar indemnul de a trece imediat la fapte cum ar fi: furturi, talharii, spargeri de masini, crime, fapte antisociale, actiuni violente, etc. In acest sens putem da exemplul celor 29 de tineri din S.U.A. care si-au tras cate un glonte in cap, dupa vizionarea la TV a filmului "Voiaj la capatul infernului". Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul in care un film satanic perturba psihicul oamenilor si-i determina sa se auto-distruga.


In urma studiilor si statisticilor facute a reiesit clar ca televiziunea poate realiza prin mesaje induse la copii si la adolescentii care au structuri psihice mai fragile, stari de violenta si agresivitate, tendinte de teribilism, dar si lucruri extrem de periculoase: dorinta de sacrificiu suprem, tendinta catre terorism sau sinucidere.


Cu ajutorul televiziunii poti dezinforma, forma opinii gresite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale, etc. despre un grup de oameni, o societate sau un popor.


Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanica, B.B.C., (care este controlata si dirijata de Francmasonerie), prezentand maltratarea lui Mihail Cofariu la Targu - Mures ca fiind o actiune de purificare etnica a romanilor impotriva minoritarilor unguri. Aceasta a fost o actiune mascata, a Francmasoneriei, de "manipulare ordinara" a opiniei telespectatorilor englezi in favoarea Ungariei, pentru a faramita teritoriul Romaniei. Francmasonii urmaresc prin tot felul de actiuni politice sa slabeasca forta poporului roman, ce consta tocmai in unitatea sa.


Confuza recomandare 1201 este de natura geopolitica. Daca va deveni un document juridic obligatoriu, ea va da satisfactie Francmasoneriei, care este interesata sa dezintegreze Europa.


O Europa a "Gagauzilor" este mult mai usor de controlat si stapanit decat o Europa a natiunilor! Desi pare incredibil pentru oamenii naivi si superficiali, Consiliul Europei dovedeste inca o data prin recomandarea 1201, prin proiectul de spargere a statelor nationale, ca este o organizatie masonica.


Recomandarea 1201 poate "Yugoslaviza" Europa Centrala si de Est, fiind o posibila noua Yalta.


Statele din aceasta zona a Europei (si in primul rand Romania) sunt foarte mult defavorizate de noua "directiva" a Consiliului Europei, acest pseudonim postmodern al Kominternului. Dar cine mai apara Europa natiunilor in fata actiunilor diabolice ale Francmasoneri


Daca nu vom intelege aceste aspecte si nu vom actiona cat mai repede si mai eficient impotriva actiunilor malefice ale Masoneriei, vom trai maine intr-o Europa a "Gagauzilor"!


A afirma ca Romania nu este deloc vizata de si obligata sa respecte recomandarea 1201 datorita prevederilor articolului 11 din recomandare poate fi o mare pacaleala!


Spunem acest lucru pentru ca recomandarea 1201 poate fi un prim pas pentru realizarea planului malefic al francmasoneriei de a faramitza unitatea acestui popor, asa cum de altfel au procedat si in 1940 prin Ultimatumul rusilor si prin Dictatul de la Viena.


Acesta este adevaratul motiv pentru care oamenii politici din Occident (manipulati de Francmasonerie) fac tot ce le sta in putinta sa sustina Ungaria in ceea ce priveste pretentiile lor absurde la adresa Ardealului si sa impiedice reunirea Republicii Moldova cu Romania.


Nu intamplator francmasonii de la B.B.C. au transmis de mai multe ori fapte deformate despre Romania si despre poporul roman. Cei care lucreaza la televiziunea Romana ar trebui sa inteleaga aceste aspecte si sa realizeze numai emisiuni care sa-i ajute pe oameni sa-si ridice nivelul de constiinta si sa le deschida ochii asupra modului in care francmasonii urmaresc sa subjuge acest popor.


Daca majoritatea oamenilor ar intelege aceste aspecte, daca s-ar transforma in bine, daca ar evolua spiritual, atunci francmasonii (care genereaza dezastrul din Romania bazandu-se pe ignoranta si rautatea oamenilor) ar fi demascati si n-ar mai putea actiona.


Romanii ar trebui sa-si aminteasca o zicala romaneasca care spune: "S-a intalnit hotul cu prostul". Deci, cu alte cuvinte, pentru ca hotul sa poata fura trebuie sa existe prostul care sa accepte situatia de fapt.


Din aceasta cauza romanii nu ar mai trebui sa se complaca in aceasta situatie, sa ia o atitudine ferma, sa fie vigilenti, sa respinga sistematic raul, sa se transforme in bine, nemaipermitand astfel francmasonilor sa-si bata joc de ei si sa-i manevreze din umbra pentru realizarea scopurilor lor marsave.


Este necesar sa mentionam ca pentru a-si atinge acest tel francmasonii profita de slabiciunile oamenilor, de nivelul scazut de constiinta al unora dintre ei, de lasitatea lor, de lipsa unui ideal superior pentru marea majoritate a oamenilor, de coruptibilitatea lor morala etc.


Din aceasta cauza francmasonii fac tot ce le sta in putinta sa denigreze (si in perioada ceausista, chiar sa interzica) sistemul spiritual YOGA, deoarece prin YOGA oamenii devin mult mai inteligenti, mai puternici, mai curajosi, ajung sa-l descopere in fiinta lor pe DUMNEZEU si astfel nu mai pot fi prostiti si folositi de catre aceasta organizatie satanica.


Este cunoscut faptul ca Francmasoneria a animat si a condus toate curentele anticrestine, ale ultimelor doua secole. De asemenea, este cunoscuta violenta si neindurarea cu care masonii s-au straduit sa distruga Biserica crestina.


Oare de ce in aceste conditii Biserica Ortodoxa Romana nu ia o atitudine hotarata impotriva Francmasoneriei? Raspunsul este foarte simplu si il putem deduce amintindu-ne de vechiul proverb romanesc: "Corb la corb nu-si scoate ochii".


La ora actuala constatam faptul ca unii dintre preotii crestini sunt trimisi la "studii" in Occident, fiind astfel formati conform intereselor Francmasoneriei! De asemenea, este necesar sa precizam ca la ora actuala, la Fascultatea de Teologie, programa de invatamant si modul in care sunt pregatiti preotii corespund intereselor acestei organizatii malefice!


Avand in vedere aceste aspecte putem sa intelegem mai bine de ce preotii crestini au primit indicatia sa spuna in biserici ca YOGA ii indeparteaza pe oameni de crestinism.


Pentru a-si atinge scopurile de dominare malefica francmasonii lovesc si incearca sa distruga orice forma autentica de spiritualitate si credinta in DUMNEZEU.


Adriano Lemni, fost primar al Romei, seful suprem al Francmasoneriei internationale in anii '40, a strigat in plin congres international: "Razboi lui DUMNEZEU! Ura lui DUMNEZEU!", iar un alt mason, belgianul Lafargue a spus: "Infamul este DUMNEZEU! Trebuie sa distrugem Infamul!".


Lupta de mai bine de doua secole a Francmasoneriei cu Biserica crestina s-a extins in anii comunismului prin ofensiva impotriva tuturor scolilor de YOGA din tara noastra. Nu intamplator, in perioada 1982-1990 Romania a fost singura tara din lume in care YOGA a fost interzisa. Pentru o fiinta cat de cat inteligenta, acest abuz spune foarte mult!


Practicile extraordinar de eficiente si profund benefice ale stiintei yoghine reprezinta, prin trezirea constiintei si a discernamantului oamenilor, un pericol pentru scopurile masonice de guvernare si manipulare malefica. cum mai poate fi manipulat cel care este foarte inteligent, stapan pe sine, puternic, curajos si care crede cu tarie in DUMNEZEU?


Din aceasta cauza Ceausescu a interzis cursurile de YOGA in Romania. "Marele Arhitect al epocii de aur" respecta cu strictete interesele Francmasoneriei, construind astfel viitorul "luminos" al acestei tari: comunismul!


Citam dintr-o publicatie masonica mai veche (Latomia): "Nu putem decat sa salutam socialismul ca pe un excelent aliat al Francmasoneriei in munca de innobilare a omenirii, in stradania de a promova binele omenirii. Socialismul si Masoneria, impreuna cu comunismul, au tzashnit din acelasi izvor". Si stim despre ce "bine al omenirii" este vorba. Astazi comunismul nu mai este, Masoneria insa a ramas si este mai prezenta ca oricand in orice domeniu care-i poate asigura manipularea si dominarea maselor.


Iata deci ca agresiunea impotriva miscarii YOGA continua. Dar nu toate scolile de YOGA din tara sunt vizate, ci doar acea scoala care, prin miile de cursanti si prin transformarile spirituale cu totul remarcabile ale acestora, continua sa reprezinte unul din pericolele cele mai mari in planurile diabolice ale masoneriei din Romania. Si cum s-au gandit ei ca poate fi cel mai usor distrusa o scoala? Lovindu-l si discreditandu-l pe cel care o coordoneaza. Mai precis, prin minciuni si calomnii ce prind repede la cei dezinformati. "Calomniaza, calomniaza ca pana la urma iasa ceva!" spune un principiu machiavelic si de ce nu, mason.


La ora actuala, atat pentru noi cat si pentru foarte multi yoghini, nu numai din Romania ci si din alte colturi ale planetei, care deja au atins un anumit grada de maturizare spirituala, este foarte clar ca actuala conjunctura politica internationala care a fost si este manevrata din umbra de Francamasoneria mondiala are un din ce in ce mai accentuat interes motivat in minimalizarea si chiar distrugerea, prin diferite metode diabolice, a oricarei grupari spirituale autentice care ar putea da nastere unui suflu puternic de regenerare, retrezind astfel din starea lor de inertie constiintele pentru a le face sa redescopere anumite adevaruri divine care le-ar putea ajuta sa-l descopere in sine pe DUMNEZEU in calitatea sa de SPIRIT NEMURITOR.


Avand in vedere acest aspect tainic care este foarte clar pentru noi, se poate intelege cu usurinta de ce urmareste Francmasoneria mondiala la ora actuala cu atata indarjire, sa manipuleze cu abilitate oamenii lipsiti de cele mai elementare notiuni cu privire la sistemul milenar spiritual YOGA, sugestionandu-i, prin calomnii aberante, sa creada ca in cazul practicilor YOGA este vorba de o "SECTA". Asocierea scolii de YOGA, deja cunoscuta si apreciata in mai multe tari occidentale, cu o "SECTA" este o performanta nebuneasca pe care nici regimul Ceausescu n-ar fi indraznit sa o lanseze.


Orice om care are un elementar bun simt stie ca in cazul unei secte, doctrinele mai mult sau mai putin fantasmagorice ale acesteia, prin care urmareste crearea si amplificarea unei stari de fanatism, intretine stari de spirit nocive care denatureaza profund conceptia asupra realitatii, vietii si personalitatii fiintelor umane care adera la respectiva secta. In plus, dupa cum se stie, sectele intensifica un exagerat fanatism religios, acordand o importanta deosebita cultivarii unei religiozitati habotnice care este adanc inradacinata in viata afectiva, emotionala a celor care fac parte din ele. Sub raport moral, sectele cultiva, de asemena, izolarea de viata, indepartarea de colectiv, de tumultul vietii, de preocupari cultural-artistice, promovand inchistarea individului in cercul stramt al credintelor himerice si prostesti, dezinteresul fata de stiinta si progresul spiritual.


In cazul sistemului milenar YOGA, nimic din toate astea nu este real, deoarece aici fiinta umana se edifica in mod direct in ceea ce priveste eficacitatea tehnicilor YOGA numai printr-o constanta practica personala. Nu intamplator se spune in YOGA ca un gram de practica valoreaza cat tone de teorie. Mircea Eliade spunea ca: "YOGA poate fi inteleasa si criticata numai de aceea care cu adevarat o practica, insa cel care o practica nu are de ce sa o critice".


Pentru noi este de asemenea semnificativ ca toti cei care au scris articole pline de calomnii abjecte, atat la adresa noastra (vezi nota*) cat si la adresa scolii romanesti de YOGA pe care o reprezentam, au "uitat" in mod sistematic sa aminteasca faptul ca aceasta barfita scoala de YOGA a ROMANIEI este pana in prezent singura dintre toate tarile fost comuniste care are filiale in tari cum ar fi: DANEMARCA, OLANDA, FRANTA, S.U.A., CANADA, AUSTRALIA.


Calomniatorii nostrii au "uitat" de asemnea sa mentioneze ca, anual, in luna august, la tabara spirituala de vacanta organizata pe litoralul Marii Negre participa peste 100 de elevi straini din toate tarile occidentale care in restul timpului practica cu entuziasm YOGA in cadrul cursurilor ghidate in filialele metropolelor occidentale de profesori romani care au fost formati de noi in Romania.


Aceasta campanie de calomnii aberante care este intretinuta periodic cu ajutorul presei impotriva sistemului YOGA, care in Romania a luat o mare amploare, este, din cate ne-am putut da seama, concertata din umbra de Francmasoneria mondiala care vede in sistemul YOGA un rival redutabil.


Totodata Francmasoneria urmareste constant sa actioneze in ROMANIA in conformitate cu secretele sale "PROTOCOALE". Cei care vor lectura cu atentie cartea lui Ion Costin Grigore "CUCUVEAUA CU PENE ROSII", vor descoperi stupefiati in ea transcrierea fidela a unor inregistrari secrete facute de fosta securitate in care unii francmasoni, care deja actionau in ROMANIA inainte de revolutie, spun adevaruri cutremuratoare pe care deja acest popor le-a trait si le traieste si acum. Pentru edificarea celor ignoranti, vom cita din aceste inregistrari cateva afirmatii pline de cinism pe care le rostesc niste francmasoni: "Sa nu uitati ca pamantul ROMANIEI a fost ales ca loc de pace pentru neamul lui DUMNEZEU (care sunt romanii). Nimic nu este mai rau decat implinirea acestei profetii, pentru pacea copiilor lui Israel (FRANCMASONII)!... Tocmai de aceea trebuie sa luptam si sa cucerim pamantul fagaduintei (ROMANIA)".


"Noi (Masonii) shedem acum in umbra cu organizatia noastra secreta. Marile Puteri nu mai pot hotara acum nici cel mai neinsemnat acord fara ca noi sa nu luam parte. Autoritatea va trece in strada, adica intr-un loc public, iar noi ne-o vom insusi! ...Pentru a pune mana pe opinia publica, trebue sa o derutam cu zvonuri contradictorii, astfel incat crestinii, obositi, sa renunte la a mai face politica!... Acesta este primul secret. Al 2-lea secret consta in a inmulti asa de tare defectele poporului ( a se vedea HOMOSEXUALITATEA, ALCOOLISMUL, CORUPTIA, DEZBINAREA), OBICEIURILE RELE, PASIUNILE, regulile vietii in comun, incat sa ajunga sa nu se mai inteleaga unii cu altii!...Atunci vom avea puterea".


"Cel mai bine aperi un adevar declarandu-l fals. Procedand astfel, in timp ce ei se cearta, noi ne vedem de treaba."


"Noi am ordonat uciderea informatiei" "Imbecilii care vor crede ca repeta opinia unui ziar independent, vor repeta parerea noastra (a FRANCMASONILOR) sau pe aceea care ne va place noua"...


"Daca stricam o parte din masinaria statului (aici in ROMANIA ca si oriunde), statul se va imbolnavi, ca si corpul uman si va muri!..."


"Nevoia painii zilnice ii va face pe crestini sa taca si ii va transforma in servitori umili!..."


"Daca paine nu avem, sa le dam, deocamdata, putin circ!..."


Chiar daca aceste citate vor parea pentru cei ignoranti sau pentru intelectualii speculativi si naivi prea uluitoare pentru a fi adevarate, ar fi bine ca romanii sa fie vigilenti si sa nu se lase inselati sau manipulati de inteligenta diabolica a francmasonilor care deja actineaza complet nestingheriti in ROMANIA.


Ceea ce le faciliteaza mult francmasonilor activitatea si puterea de influenta atat in Romania, cat si in toate celelalte tari este prostia fara margini a maselor care nici nu banuiesc faptul ca sunt pacalite si manipulate cu viclenie. Prostia, sub diferitele ei forme de manifestare, nu trebuie niciodata subestimata: activa, geloasa, cuceritoare, ea clasifica, ordoneaza sau exclude; capricioasa nu recunoaste niciodata ca s-ar putea insela. Prostia este lucrul cel mai din abundenta impartit in aceasta lume pentru ca de "favorurile" ei nu scapa decat inteleptii. Zilnic prostia se revarsa din ecranul televizorului odata cu stirile de ultima ora sau poate fi regasita in diferite formule stereotipe la unii dintre cei care ne inconjoara. Dincolo de deruta marilor ideologii contemporane, pandeste prostia ce alimenteaza deopotriva puterea diabolica de influenta a marilor loje francmasonice si spectrul razboaielor mondiale. Tocmai de aceea, pentru voi, astazi ca si intotdeauna, hotaratoare -mai mult decat lupta de clasa sau conflictul intre generatii- trebuie sa fie batalia cu prostia. Daca prostia si naivitatea oamenilor nu ar fi atat de mari, FRANCMASONERIA si actiunile sale ctiminale ar fi fost de mult demascate.


De asemenea merita sa aflati un alt secret teribil, cunoscut de foarte putini oameni in aceasta tara, in legatura cu scandalul declansat pe vremea lui Ceausescu cu privire la "Meditatia Transcedentala". In realitate nu prea se stie ca Francmasoneria mondiala a luat la un moment dat legatura cu conducatorul acestei scoli MAHARISHI MAHESH YOGHI, cu care a realizat un fel de pact de colaborare pentru a putea in realitate sa actioneze mascat prin intermediul gruparii "Meditatiei Transcedentale" in mai multe tari ale lumii. Dandu-si seama la timp de adevaratele intentii diabolice ale francmasonilor, MAHARISHI anulat in anul 1981 legaturile cu francmasonii care ii cerusera lui Ceausescu sa fie lasata libera la noi in tara gruparea "Meditatia Transcedentala" inca din 1977.


Prin aparitia acestui conflict intre FRANCMASONI si MAHARISHI, care a dus la ruperea relatiilor de colaborare, era clar in acea situatie ca ei isi autorizasera in ROMANIA o grupare care acum le devenea dusmana. Stiind toate acestea FRANCMASONII i-au cerut ferm lui Ceausescu sa ia masuri dure in anul 1981 impotriva gruparii "Meditatia Transcedentala", care fusese autorizata in ROMANIA inca din 1977, dar care acum era pentru ei un dusman redutabil. Asa se explica de ce a ordonat Ceausescu faimoasa ancheta si de ce a urmat acea prigoana cumplita impotriva celor care aderasera in ROMANIA la gruparea "Meditatia Transcedentala".


Aceasta explica "enigma": cum de a fost posibil ca, intr-o tara atent supravegheata de securitate, sa se fi manifestat nestingheriti cei doi profesori emisari ai "Meditatiei Transcedentale" inca din anul 1977, acestia fiind "descoperiti" de securitate abia in anul 1981, cand, ca o "coincidenta", tot in acelasi an intre FRANCMASONI si MAHARISHI aparuse deja ruptura.


Aceste aspecte semnificative ajuta la dezlegarea enigmei scandalului de rasunet al "Meditatiei Transcedentale" in ROMANIA.


Atunci ce e de facut?


Pentru a dejuca imensa conspiratie planetara a acestei grupari politice de orientare malefica (FRANCMASONERIA), trebuie sa stim sa aplicam urmatoarele:


Deoarece francmasonii au o initiere secreta ce le permite sa actioneze pana la nivelul plexului solar (MANIPURA CHAKRA-centru subtil ce face sa se manifeste in fiinta umana anumite energii specifice) ei sunt dominati de: orgoliu, egoism, ambitii desarte, dorinta de a parveni, setea de putere cu orice pret, dorinta de a acumula bani si putere politica, de a-i inrobi pe ceilalti, etc. Tocmai din aceasta cauza ei sunt subordonati si manipulati de fortele raului, de diavol.

Ei pot fi infranti doar de fiinte spirituale, elevate, cu credinta in DUMNEZEU, care rezoneaza permanent cu binele si adevarul, care sunt la unison cuArmonia Macrocosmica, cu vointa lui DUMNEZEU.


De aceea orice om lucid si cu credinta in DUMNEZEU ar trebui sa se mobilizeze cu toata forta ca sa rezoneze numai cu binele (sa gandeasca, sa vorbeasca, sa actioneze preponderent benefic, sa se gandeasca (sa se roage) cat mai des la DUMNEZEU, sa evolueze spiritual si daca are forta necesara sa practice YOGA sau/si anumite cai spirituale autentice (ceea ce l-ar ajuta considerabil sa devina o fiinta benefica exceptionala)).
Toti romanii trebuie sa fim uniti in bine pentru ca in felul acesta francmasonii sa nu ne mai poata dezbina.

Francmasonii se tem de unitatea planetara benefica. Ei se tem de unitatea unui popor, a unei natiuni, urmarind dezbinarea acesteia pentru a o putea inrobi. Din aceasta cauza este foarte important ca toti romanii (inclusiv cei din Republica Moldova si din alte tari) sa nu uite ca sunt romani, sa se ajute unii pe altii, sa fie permanent alaturi unii de altii, sa nu mai accepte sa-si "vanda fratii" pentru interese meschine si sa lupte pentru reintregirea teritoriului romanesc (vechea Dacie).


Adevarul despre aceasta gigantica conspiratie este foarte departe de a putea fi expus in intregime intr-un singur loc. Ceea ce eu v-am prezentat aici nu este decat esentialul a ceea ce e necesar pentru o persoana cu bun simt ca sa inteleaga aceasta organizatie. S-ar putea scrie biblioteci intregi cu ororile (ce depasesc orice imaginatie), pe care le fac, le-au facut si intentioneaza sa le faca cei din aceasta organizatie satanica. Pentru o confirmare in cazul revolutiei de la noi din tara cititi "Cucuveaua cu pene rosii" a lui Ion Costin Grigore sau revista "Francmasoneria" supliment al "Revistei Misterelor" care apare lunar .


Cum spunea cineva: "LUCRURILE NU SUNT CEEA CE PAR A FI" asa ca vegheati ca nu cumva viata pe care o duceti sa se transforme in cel mai oribil cosmar.(nota*=textul este reprodus si adaptat in intregime din cartea "Cai si tehnici de evolutie spirituala a omului" de G. Bivolaru si V. Rosu ed. ANANTA 1995)Document Info


Accesari: 3592
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )