Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ZIARUL CANADIAN NATIONAL POST CONSIDERA CA ZVONUL DESPRE CLONAREA EVEI ESTE O FARSA

jurnalism


ZIARUL CANADIAN NATIONAL POST CONSIDERA CA ZVONUL DESPRE CLONAREA EVEI ESTE O FARSA

In ultima saptamina a anului trecut secta raelitilor, infiintata de Claude Vorilhon, a declarat ca a clonat prima fiinta umana. Liderul 717x231h sectei se grozavea ca ar fi fost vizitat de extraterestri care i-ar fi descoperit "secretul" ca omenirea a fost creata de catre ei prin inginerie genetica. De atunci, insa, nu a fost prezentata nici o proba care sa ateste stirea."...trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucingindu-se in masa"
Scopul raelitilor este limpede: ca si toate sectele totalitare ei se afla intr-o vinatoare permanenta de noi membri, iar trisarea cu clonarea le-a oferit o atentie din partea presei pe care o organizatie de teapa lor o putea capata doar sinucigin-du-se in masa. Insa adevarata mistica este in altceva - cum de mijloacele mass media au acordat raelitilor mai mult decit 15 minute, acel maximum absolut, pe care il merita "senzatia" lor escrochereasca.

"Probele - ia-le de unde nu-s!"
Au trecut de acum aproape doua saptamini de la ziua cind secta a declarat despre aparitia pe lume a Evei. Dar probele ia-le de unde nu-s, cu toate ca ziaristii continua sa navaleasca la conferintele de presa ale raelitilor (unde servesc fetiscane-sectante seducatoare in fuste foarte scurte si cu decolteuri foarte mari), ca albinele la miere.

Presa ii ajuta pe sectanti sa dobindeasca statut de denominatie religioasa
La 3 ianuarie Conny Chang - una dintre cele mai remarcabile comentatoare a CNN -, nu doar ca l-a invitat pe liderul raelitilor Claude Varilhon in emisiunea sa, ci chiar a acceptat pretentia nebuneasca a aceluia de a i se adresa in emisie directa cu "Preasfintia Voastra".
Diverse mijloace mass media in toata lumea s-au straduit sa ridice statutul si prestigiul raelitilor numindu-i "miscare" sau chiar "denominatie", de parca acestia ar fi anglicani sau baptisti. In realitate, raelitii nu sint altceva decit o secta totalitara amorala, care se imbogateste pe disperarea si suferinta familiilor sterile si a celor care au pierdut pe cei dragi. Raelitii promit sa le ajute sa nasca copii sau sa le intoarca copii ale rudelor decedate.
Problema clonarii este o problema grava, pentru a carei aprofundare e nevoie de mult timp si multa atentie. Pe raeliti, insa, nu i-a costat nimic".

NATIONAL POST
8 ian. 2003Document Info


Accesari: 2406
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )