Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
PROCESUL DE GARANTARE A CALITĂŢII DE TIP 6S

management
PROCESUL DE GARANTARE A CALITĂAT II DE TIP 6S


Pharmanex foloseste tehnologii patentate in procesele de productie in vederea mentinerii unui control riguros al calitatii pe toate etapele de dezvoltare a unui produs. Cheia res 17217q166r pectarii calitatii este acest Proces de garantare a calitatii 6S, un concept marca inregistrata Pharmanex si care sta la baza abordarii din punct de vedere farmaceutic a produselor acestei companii.


S1. SELECŢTIA

In vederea selectarii produselor naturale cu cele mai eficiente proprietatile de mentinere a sanatatii, Pharmanex angajeaza echipe de experti din Statele Unite si Asia.

Aceste echipe, folosindu-si inteligenta si experienta, desfasoara activitati complete de cercetare pentru a acumula, verifica si sintetiza informatiile benefice pentru sanatate pe care diferitele produse naturale le detin.

In acelasi timp, Pharmanex desfasoara cercetari proprii in scopul identificarii de noi produsi naturali, in colaborare, printre altii, cu profesori de notorietate de la Purdue University, Kansas University, Columbia University, Scripps Research Institute si Beijing University.Iar, in final, sunt luate in considerare numai acele produse naturale de baza care trec testele de autenticitate,

folosire si siguranta ale cercetarilor exaustive facute de catre Pharmanex.


S2. SURSELE

Odata ce Pharmanex se decide asupra unui produs natural, o echipa speciala identifica sursele potentialele si efectueaza analize exaustive pe esantioane prelevate din fiecare sursa. Sursele pot fi internationale sau sursele proprii inclusiv domeniile cultivate de catre Pharmanex in China sau Chile.

Pharmanex isi alege furnizorii pe baza nivelului de calitate si a concentratiei ingredientului activ din esantionele trimise de diferite surse.


S3. STRUCTURA

Utilizand metode de tehnica analitica de mare complexitate si lucrind in colaborare cu laboratoare si universitati de prestigiu atat din China cat si din Statele Unite, Pharmanex este cea care face anlizele structurale ale componentelor prezente in produsele naturale selectate.

Prin aceste analize sunt izolate si purificate structuri chimice specifice extractelor standardizate, un pas esential in asigurarea unor produse naturale sigure si eficiente.


S4. STANDARDIZAREA

O caracteristica a oricarui produs natural este variatia intr-o gama larga a ingredientelor sale active. De exemplu, atunci cand Pharmanex analizeaza continutul unor frunze de Ginkgo biloba,

studiile releva o variatie cu pana la 300% a componentelor active, in functie de anotimp, clima, sol, metoda de recoltare, conditii de depozitare, modul de procesare. Pharmanex optimizeaza cantitatea de ingrediente active ale unui produs, printr-un proces original strict standardizat(pentru cel putin o molecula etalon importanta). Astfel, fiecare capsula originala Pharmanex contine intotdeauna aceeasi cantitate din acelasi ingredient activ.

S5. SIGURANŢTA


Pharmanex este preocupata de stabilirea unor standarde stricte pentru siguranta folosirii produselor proprii. Cercetatorii aduc studii stiintifice si documente privind efectele folosirii produselor de catre subiecti si a modului in care ei sunt protejati de efecte secundare nedorite.

Absolut toate produsele sunt supuse unor teste succesive pentru garantarea lipsei oricaror intruziuni de tipul microbilor, toxinelor sau metalelor grele. In acelasi timp, cantitatea de substanta activa se face pe baza unor teste clinice aprofundate, informatiile fiind apoi stocate in baza de date a Pharmanex. Fiecare produs are pe eticheta indicatii clare de utilizare precum si informatii de avertizare.


S6. SUSTINEREA


Pharmanex are dreptul exclusiv de a cere ca produsele sa fie sustinute prin studii preclinice si clinice foarte bine documentate. Datele clinice existente sunt revazute iar, atunci cand este necesar, Pharmanex sponsorizeaza efectuarea studiilor pentru produsele proprii. Datele acestor studii sunt periodic furnizate unor publicatii internationale pentru a fi comentate. Aderarea la aceste standarde de sustinere stiintifica face din Pharmanex un leader in productia de produse de mentinere a sanatatii.Atentia acordata detaliilor, testele strict stiintifice, precum si exigenta in asigurarea calitatii asigura produselor marca Pharmanex o eficacitate si o siguranta in folosire absoluta.

Procesul de garantare a calitatii de tip 6S permite Pharmanex saa fie liderul calitatii si eficacitatii in domeniu.

Document Info


Accesari: 1943
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )