Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
A REZOLVA PROBLEMELE

medicina
A REZOLVA PROBLEMELE


Salutari dragii mei! Sunt Kryon din serviciul magnetic!
Draga partenere, este bine sa fim iar in aceasta energie, nu-i asa? Pentru ca s-a invatat mult aici. Exista o concentrare a iubirii Spiritului aici, acum, in aceasta energie care umple pe fiecine, din fiecare scaun, cu iubirea lui Dumnezeu.


Aceasta nu va fi chiar dificil, deoarece atit de multi dintre voi sunt pregatiti pentru asta. Subiectul din aceasta seara este unul practic si se refera la oameni, la reactiile si la interreactiunile lor.  Si acesta, dragii mei, este unul dintre subiectele favorite ale lui Kryon cum Dumnezeu si oamenii lucreaza impreuna. Sa ingaduim ca pret de citeva momente energia noastra sa va imbratiseze din partea unui grup sosit alaturi de Kryon ca sa va iubeasca.

Grupul este ceea ce noi am adus pentru a intensifica intentia/concentrarea celor care se afla aici. Pentru ca sunt aici cei ce stau pe scaune in acest moment, urmarind transformarea, urmarind sa fie primite informatiile care ar putea fi utile lor si voua.

Exista o mare gluma aici si e personala pentru fiecare dintre voi. Este aceea ca fiecare si oricine cunoaste aceasta voce pe care o ascultati acum (sau o cititi). Chiar daca o parte dintre voi citeste cuvintele scrise in limba engleza sau aude vocea partenerului meu, voi SIMTITI energia Spiritului ca si cum noi am vorbi direct inimii voastre. Energia este de ACASA.


Noi v-am spus ca stim tot ceea ce voi stiti despre voi. Singurul lucru pe care noi nu il stim este ce urmeaza sa faceti in continuare. Despre asta, dragii mei, este vorba in tot ceea ce se refera la aceasta planeta aceasta planeta a liberului arbitru infiintata cu permisiunea voastra. Dupa eoni de timp, acum vine rasplata asa cum stati in energia Noii Ere si ascultati sau cititi cuvintele unei fiinte umane transmitind energia divinitatii energie care isi da mina cu divinitatea care se afla in fiecare dintre voi. Ingaduiti grupului prezent aici sa se deplaseze printre locurile pe care stati si pe culoare si sa-si indeplineasca lucrul lor. Deschideti-va inimile catre ceea ce poate fi al vostru asta seara! Nu am venit aici sa va dam informatii, dragilor. Am venit ca sa transferam energia de schimbare a vietii.


Parteneriatul pe care noi l-am dezvoltat cu o parte dintre voi este coplesitor. Deoarece voi ne-ati ingaduit inlauntrul vostru si acum stiti cum este sa-ti creezi propria realitate, nu-i asa? Totusi, chiar aici se afla inca multi care se indoiesc ca un asemenea lucru poate exista sa mergi mina in mana cu Sinele tau Superior sa revendici a fi partener cu scinteia de Dumnezeu  - sa te trezesti dimineata fara sa stii ce urmeaza sa se intimple, sau de unde iti va veni abundenta si totusi sa ai un zimbet pe buze si pacea in inima sa cinte un cintec de dragoste. Acesta chiar este un test, nu-i asa?


Si iar venim catre voi si ne cerem scuze pentru faptul ca paradigma noii energii intra citeodata in conflict cu vechea natura umana. Unii dintre voi observa ca nevoile le sunt implinite nu in avans, ci chiar in ultimul moment posibil. Si voi, cei care experimentati aceasta stiti cite ceva despre cum este sa te afli in ACUM. Insa acesta este modul in care lucreaza Dumnezeu cu raspunsuri date exact cind aveti nevoie de ele, si nu inainte. Exista vreun dubiu ca stim cine sunteti? Vorbesc cu fiecare inima acum. Ati venit aici, v-ati asezat pe un scaun sau cititi aceste cuvinte si este o mare onoare pentru noi onoare facuta de acea entitate din interiorul vostru care are magnifice culori rotitoare onoare facuta noua de catre Cel Auriu din interiorul fiecaruia dintre voi care are aripi ce se pot intinde pret de 9 metri de jur imprejur! Si energia pe care fiecare dintre voi o duce cind nu sunteti aici este coplesitoare! Noi stim cum arata Merkabah-ul vostru. Noi stim despre culorile pe care le purtati. Noi stim despre originea voastra spirituala. Stim unde ati fost si va veneram! Cei care s-au adunat impreuna in aceasta incapere pot schimba energia planetei. Atit de multa putere se afla aici. Atit de multa putere se afla aici.


Daca nu ar fi vorba de dualitate, ati exploda intr-un labirint de culori si energie care ar ului intreg universul. Oricine a trait vreodata pe aceasta planeta este v 929w2222j iu din nou intr-o forma sau alta stiati asta? Citiva au trecut dincolo si apoi s-au intors repede, pentru ca stiu ca acesta este timpul in care urmeaza sa se faca diferenta, sa se aleaga lucrurile. Toata lumea e neclintita -  priveste si urmareste. Exista energie furnizata din surse atit de multe si diferite.

Oh, totul vorbeste despre ACUM. Totul se refera la ACUM. Umanitatea, ca intreg, la nivel celular, stie despre ce este vorba.


Nu credeti ca noi cunoastem sentimentele care sunt aici acum, intrebarile, neodihna, parelnicul dezechilibru, problemele? Tocmai despre asta am dori sa vorbim asta seara - despre probleme.


SCAUNUL DE AUR


Asadar, acum un an, am stat aici, in acest loc si-n aceasta energie a muntilor (Banff, Canada) si am vorbit despre SCAUNUL DE AUR. Am deschis un subiect pe care nu l-am mai atins inainte in ce priveste parteneriatul cu Dumnezeu, asa ca am putut apoi sa-l extindem si sa-l ducem din oras in oras, pe tot globul. E-adevarat ca a fost transcris si publicat, insa el a fost initiat aici, unde stati voi acum. Deci acesta a fost locul de origine, in fata acelora ca voi. Unii dintre voi au fost aici in acel moment si stiu despre ce vorbesc. Pentru ca v-am vorbit despre maretul Cel de Aur care sta pe scaunul de aur aflat in inima voastra. In interior exista ceva ce numiti Sinele Superior. V-am vorbit despre valoarea de sine pe care o poti smulge din neconstientizat, o poti pastra cu tine si-o poti revendica. V-am invitat ca, in mod metafosric, sa luati loc in acel scaun al Celui de Aur, ca sa vedeti cine sunteti cu-adevarat. V-am invitat sa simtiti dragostea care patrundea in fiecare celula. V-am invitat sa vedeti conceptul de parteneriat cu Dumnezeu care este disponibil in aceasta Noua Era. V-am indemnat la insotirea cu Sinele Superior si v-am spus ca acesta este primul pas catre multe alte lucruri.


V-am spus ca daca veti face acest pas, toate lucrurile vor incepe a se adauga apoi. Deoarece darurile Spiritului pe care trebuie sa le duceti mai departe ca fiinta umana pe aceasta planeta sunt cu adevarat speciale si ele sunt diferite de oricare altele din trecut. Trebuie sa fie. Nu exista nici un instrument din vechea energie care v-ar putea fi util pe parcursul pe care-l veti urma ca fiinta umana intr-o vibratie inalta. Prin urmare, existenta si fiintarea umana pe cale (pe calea spirituala) devine totalmente o noua paradigma, o intreaga scoala noua, si noile daruri va sunt date unul cite unul. Sunt multi dintre voi care nu inteleg ce sunt acelea daruri. Sunteti confuzi desi, cu toata dragostea si veneratia, v-ati exprimat intentia de a merge mai departe, iar intentia este catalizatorul actiunii!


PREGATIREA PENTRU MESAJ


Dorim sa va vorbim despre un concept asta seara care va fi tot atit de radical si de diferit cum a fost si cel de Scaun de Aur de anul trecut. Inainte de a auzi mai mult, dorim ca voi sa intelegeti ca fiecare dintre voi il poate cere/revendica pe Cel de Aur din sine. Am un exercitiu care va va ajuta in ceea ce urmeaza. Este unul din exercitiile pe care partenerul meu il foloseste de multe ori in grupuri, insa niciodata in transmisii. V-am spus de multe ori, dragilor, ca noi ne aflam aici pentru a va spala picioarele. Ceea ce e de urmat a fost daruit cu mare dragoste si veneratie pentru umanitate. Daca nu veti obtine nimic mai mult asta seara decit acest lucru, tot va fi bine si acesta este sa simtiti dragostea lui Dumnezeu patrunzind inima voastra si sa va simtiti picioarele spalate, fiecare in parte, de lacrimile noastre de bucurie ca ne-am putut oferi pentru acest scop.


Sunt entitati, cum este Kryon, care ar da orice sa stea in fata voastra in acest mod! Se pare ca, in dragostea perfecta a lui Dumnezeu, am tras la sorti sa fiu cel care ajuta la stabilirea grilei magnetice sa urmaresc acet timp maret al vostru, sa urmaresc ceea ce ati realizat pe Pamint, sa vad speranta, sa vad schimbarile si sa experimentez dragostea. Lasati-ma sa va spal picioarele in semn de apreciere a eforturilor voastre. Acceptati acest lucru si simtiti ca sunteti venerati!


Fiecare dintre voi ati venit aici cu probleme ale vietii zilnice. Exista un unic scenariu pentru fiiecare persoana si acesta este exact asa cum ar trebui sa fie, mai ales pentru cei care se gasesc cautind in aceasta Noua Era. Exista suparari. Lucrurile nu sunt totdeauna ceea ce par. Unii dintre voi se pot afla brusc smulsi dintr-o situatie care era confortabila. Dintr-odata, unii dintre voi, afla chestiuni la care nu s-au gindit pin-acum legate de sanatate, abundenta, supravietuire. Unii dintre voi au probleme de familie, biologic si cosmic.


Iata exercitiul pregatitor si veti vedea cum va va introduce in ceea ce dorim sa  va spunem. Dorim ca voi sa aflati si sa vizualizati problema care e pe primul loc in mintea voastra acum, in momentul in care ascultati sau cititi acest mesaj. Pentru multi dintre voi exista mai multe probleme, nu doar una. Si iata, noi va veneram pentru asta. Nu exista iubire mai mare ca aceea a unei fiinte umane care a ales sa vina pe Pamint si sa circule incapsulata-n biologic cu sinele sau superior separat de ea, ca sa afle daca-l poate gasi, sa experimenteze fragilitatea carnii si dezamagirea imbatrinirii, precum si toate testele omenescului. Si de aceea noi va iubim atit de mult, daca ar mai trebui sa va mai spunem asta inca o data!

Si acesta este motivul pentru care voi meritati sa primiti, mesaje de iluminare care va sunt transmise in acest mod. Si acesta este motivul pentru care voi meritati energia care vi se transfera in vietile voastre acum, absorbiti in scaunul de aur cum va aflati -, astfel incit sa puteti merge inainte, imputerniciti cu daruri noi.


VIZUALIZAREA


Va rugam sa vizualizati problema care exista acum in viata voastra. Extrageti-o din locul ei urit si puneti-o in poala.  Ca un mic animal feroce, chiar daca poate fi urita, intunecata de frica, dorim sa o asezati exact acolo, in fata voastra, vie si plina de incertitudine. Motivul pentru care va cerem sa faceti asta este acela ca veti avea posibilitatea sa faceti ceva cu ea imediat. Pentru ca in acest moment, acest lucru urit va fi, fie rezolvat, fie pus la loc acolo unde era. Vedeti, aceste lucruri nu pot fi aruncate. Ele nu dispar. Ele VA APARTIN. Ele sunt setari pe care le-ati adus in viata voastra. Ele sunt ale voastre, cu numele lor inscris pe ele. Ati fost de acord cu ele. Trageti afara aceste probleme insolvabile si puneti-le in poala (pe genunchi). Metaforic si figurativ, ele urmeaza sa stea acolo unde numai voi le puteti vedea, urmatoarele citeva momente. Ele urmeaza, de asemenea, sa auda acest mesaj.


Si acum intentionam sa va spunem urmatoarele: inainte de a putea sa descriem noul concept, a trebuit sa intram intr-un scenariu care e istoric. Am dori sa va spunem ce fac, in mod normal, oamenii cu genul de probleme pe care le aveti voi in poala acum. Vom discuta despre VECHEA ENERGIE mai intii, pentru a fi clar pentru voi care e diferenta intre ceea ce se obisnuia si ceea ce e acum.


In vechea energie, erau cinci lucruri pe care oamenii le faceau cu problemele de genul celor aduse aici de voi. Nu sunteti unici in ce priveste problemele, stiti. Ca persoana iluminata, problemele sunt similare celor cu care se confrunta si ceilalti. Ceea ce face o problema sa fie unica este faptul ca tocmai acum, VOI o aveti si nu ceilalti. Poate ca va socotiti o persoana iluminata. Doar pentru ca stiti cum merg lucrurile si cine sunteti, nu sunteti scutiti de unele din aceste chestiuni. Lasati-ne sa va descriem putin care sunt metodele vechii energii de a trata problemele stringente si asta va va demonstra ceva: dualitatea omeneasca reala chiar exista, daca ati mai avea nevoie de o astfel de dovada!


FUGA


Primul lucru pe care il va face o fiinta umana cu o problema stringenta este, cel mai adesea, sa fuga in cealalta parte. O,daca voi fugi indeajuns de departe, nu va mai fi acolo cind ma voi intoarce!, - au spus unii, pe masura ce galopau de colo-colo. Ati observat asta de multe ori. Si astfel, fuga incepe si, exista atitea tipuri de fuga. Exista moduri de a va ocupa creierul. Exista chiar si miscari fizice. Exista procesul ignorarii problemei, se va duce, va pleca singura!. Dar ea ramine, nu-i asa? Iat-o, acolo! si se inrautateste incetul cu-ncetul. Citeodata se infecteaza. Citeodata chiar energia fugii o construieste de fapt. Nu puteti scapa de ea!


Vechea paradigma a fost ca mai intii sa scapi de problema fugind. Acum va intreb un lucru: ar fi un astfel de lucru in firea spirituala a lucrurilor? De ce acea frica si de ce sunt problemele atit de respingatoare pentru o rasa atit de inteligenta? Si raspunsul, dragilor, este unul spiritual, pentru ca aceste lucruri de pe genunchii vostri au o energie spirituala! Ele sunt setari. De fiecare data cind ceva apare ca fiind de natura suprema care creaza frica si anxietate si va intrerupe vietile, este o setare.

(N.T.: o setare este o conditie/un parametru/o conexiune stabilita initial de catre cel care creaza un program, care determina si influenteaza derularea programului.)  Si primul lucru pe care il doreste fiinta umana este sa scape de problema. Este un lucru ciudat, nu-i asa, pentru o rasa inteligenta? In loc de asta de ce nu-l infruntati si nu-l rezolvati pur si simplu? Raspunsul e ca exista o incarcatura spirituala aici. Exista o bucatica de acasa in orice problema. Exista o bucata de mare dragoste in orice problema. Si astfel, prima reactie este sa-ti iei zborul. Nu vreau sa merg acolo!, spune omul. Desi face parte din contract. Face parte din dualitate. Citeodata este foarte greu de acceptat. Dualitatea voastra creaza frica.


CEA MAI MICA REZISTENTA


Cind o iei la sanatoasa si totusi realizezi ca problema ramine, multi gasesc ca solutia este actiunea minimei rezistente. Bine, Voi actiona asupra acestui lucru. Cred ca voi face ceea ce este mai usor. Spun oamenii, si iata dihotomia. De multe ori acea solutie de minima rezistenta nu are nici o legatura cu problema. E o pista complice, ceva care sa o scoata afara de pe drum. Care este cel mai usor lucru pe care pot sa-l fac sa ma scap de problema asta? Ma voi descurca cu ea, dar care este cel mai usor mijloc?


Ne amintim de parabola Sarah-ei si a pantofului vechi, cea despre care v-am vorbit inainte si care n-are nimic de-a face cu vreun pantof. Pantoful vechi este o metafora care reprezinta tendinta fiintei umane sa se indrepte spre ceea ce este cel mai confortabil (si cel mai putin deranjant). Ascultati dragilor: de multe ori ceea ce este cel mai comfortabil este in vechea energie! Povestea Sarah-ei este usoara: Sarah s-a tot rugat pentru slujba vietii ei sa fie in acord cu pasiunile ei. Tot ceea ce si-a dorit a fost aceasta minunata ocupatie ceva ce ea ar fi putut face intr-adevar bine. Acesta era visul ei, s-a rugat si, in fianal, a capatat-o. Singurul inconvenient era ca trebuia sa calatoreasca cu metroul pentru a ajunge la slujba. Sarah venise insa in lume cu un invelis de claustrofobie. Ura trenul acela! De cite ori intra in el transpira era prinsa de anxietate era plina de teama si suporta greu cele citeva minute pina sa se termine calvarul si sa poata iesi afara. Ea co-crease, in maniera spirituala, slujba vietii ei, insa avea de-a face cu un bagaj karmic care, aparent, ii statea in cale.


In final, Sarah s-a prezentat in fata lui Dumnezeu si I-a spus: Nu mai merge asa, oh ghizi ai mei, oh, Inger Auriu, oh, partener al meu, nu mai merge asa! Ingerul Auriu I-a zis lui Sarah: Ce ai dori sa faci in aceasta privinta?, iar ea I-a raspuns: Hai sa gasim alta slujba! Ingerul i-a spus: Slujba este ceea ce tu ai creat si te-ai rugat pentru ea! Este pasiunea ta, darul tau. De ce nu te-ai hotari in schimb sa transformi invelisul de claustrofobie? Dar Sarah spuse: Pentru ca am avut claustrofobia timp de cincizeci de ani. Slujba o am doar de trei luni. 


Sarah a mers pe cea mai simpla solutie. Gaseste-mi o slujba in apropiere a zis. E mai usor! Multi dintre voi stiu ca aceasta poveste adevarata are un final remarcabil. Sarah probabil ca a decis, prin intentie, SA CURETE acea incarcatura karmica frica sa de spatii mici si inchise si a pastrat slujba perfectape care ea o crease. Si chiar a reusit. Si, apropos, cind ea a reusit insusi Pimintul s-a schimbat putin.

Oamenii doresc adesea sa o ia pe autostrada care e cel mai probabil ca va produce succesul foarte repede, chiar daca asta nu creaza solutia.


ORGANIZAREA DRAMEI


Un alt lucru pe care il fac oamenbii cu problemele in vechea energie, este ceea ce noi numim A ORGANIZA DRAMA. Exista oameni care se confrunta cu probleme si care decid ca, impartasindu-le cu suficient de multa lume, acestea vor disparea. Si-atunci se organizeaza pe ei si pe prietenii lor in grupuri de drama. Isi suna toti prietenii si le expun problemele in detaliu. Fac asta o data si-nc-o data si-nc-o datagindind ca poate, intr-o zi, tot impartasindu-le, problemele vor disparea. Simt ca cu cit sunt mai multi implicati, cu atit problema se va dilua. De fapt, ei nu doresc sugestii sau solutii. Ei vor doar sa transfere problema grupului. Insa nu merge asa! Implicarea celorlalti astfel risipeste energia intr-un mod nepotrivit, din moment ce a face asta inseamna a intoarce spatele responsabilitatii fata de chestiunea in cauza, iar aceasta responsabilitate sta de fapt la baza problemei. Pur si simplu nu exista nimeni altcineva care poate prelua si rezolva o problema care poarta amprenta ta karmica pe ea.


INGRIJORAREA


Oh, pe urmatoarea o mare parte dintre voi o cunosc foarte bine! In vechea energie, de cele mai multe ori, primul lucru pe care il face o fiinta umana este sa creeze ENERGIA INGRIJORARII. Am mai vorbit despre asta si mai inainte. Ingrijorarea este ENERGIE. Ingrijorarea este energia intelectului FARA iubire.

Ati stiut asta? Intelectul CU iubire este un lucru minunat. Intelectul FARA iubire creaza ingrijorare si anxietate. Oamenii cred ca ingrijorarea si energia creata de aceasta diminueaza cumva problema. Adesea, dindu-se in Noua Era alegerea - pace sau ingrijorare - oamenii au ales ingrijorarea! Este ca si cum te-ai intoarce la pantoful vechi, nu-i asa? Am vorbit de multe ori despre bifurcatia drumului care vine in sus. Este mai usor cind vedeti o provocare ivindu-se in fata voastra, sa va asezati si sa va faceti griji in legatura cu ea, in loc sa mergeti direct catre ea, pentru a rezolva problema imediat. De multe ori, locul in care se gasesc solutiile este numai in intersectie!

Trebuie sa mergi direct in miezul provocarii pentru a gasi raspunsul. Ea nu exista expusa pur si simplu pe un panou de afisaj inainte de a ajunge acolo. Ingrijorarea este o reactie umana obisnuita, si este onorata deoarece este parte a dualitatii voastre. Ginditi-va la tot ceea ce ati face in locul infruntarii directe a unei probleme. Este aceasta o reactie logica a unei fiinte spirituale neatirnate? Nu. Este reactia unei fiinte care a venit pe planeta cu o inclinatie, o dualitate care creaza reactii ilogice la setarile pe care le-a stabilit inainte. Dragilor, de aceea noi am numit ceea ce faceti voi acum aici, MUNCA!


INCHIDEREA


Cind toate celelalte esueaza, in loc de a se confrunta

cu problema care le sta in fata, oamenii pur si simplu

INCHID (SHUT DOWN). Cu inchiderea se creaza

dezechilibru, si in acest dezechilibru voi invitati

problemele de sanatate si bolile. De multe ori, in loc

sa faca fata problemelor care apar in viata, omul

prefera sa intre in crize organice, ceea ce genereaza

modalitatea numita inchidere. Unde se afla in

interiorul creierului omenesc intelept locul in care

se spune: Este mai bine sa parasesc planeta decit sa

ma confrunt cu aceasta problema? Va vom spune noi

unde se afla acest inscris: traieste in dualitatea

omeneasca! Nu este aceasta o dovada ca ceva se

intimpla? Oricum, ce este natura umana? O forma a

unui comportament ilogic care pare comic, propriu

umanitatii? Nu. Este in setarile DUALITATII - un

atribut spiritual al unui suflet normal instaurat pe

planeta voastra. Este obisnuit pentru cautarea la care

ati purces.


In ce priveste problema pe care o aveti in poala,

unora dintre voi le-a putut suna cunoscuta una sau mai

multe dintre modelele prezentate aici. Chiar si cei

care se numesc iluminati si vibreaza la un nivel inalt

pot fi tentati sa recurga la un raspuns din vechea

energie, pina cind se surprind ca asta fac si se

deplaseaza spre ceva care va functiona. De ce va

spunem despre asta? Motivul nu este numai de a va

arata dualitatea la lucru, ci si de a va arata

frumusetea a CEEA CE VINE. Deoarece toate aceste

lucruri din vechea energie pe care le-ati putea numi

reactii ale DUALITATII, pot fi ACUM transmutate

spiritual!


Voi, ca fiinte umane si noi, ca Spirit, colaborindintr-un parteneriat, avem control asupra acestor

lucruri din viata voastra. Noi spunem ca e timpul sa

le eliminati pe toate! Nu este nici un motiv sa

fugiti, sau sa scapati de ceva nici un motiv de

ingrijorare nici un motiv sa cautati calea celei mai

mici rezistentei sau sa va dati batut.


Atunci, ce anume fac fiintele umane, in Noua Energie,

cu problemele de genul celei pe care o aveti in poala

acum? Haideti sa o examinam o clipa! Cel care este

total iluminat, cel care stie cine e, cel care sta

in scaunul de aur, cel care vibreaza la nivel inalt,

va face trei lucruri, care sunt sursa multor mesaje pe

care noi le-am transmis. Fiinta Noii Ere are o

paradigma noua in intregime.


1) Primul lucru pe care fiintele Noii Ere il vor face

va fi sa analizeze metaforic de ce exista problema.

Acest lucru este cu adevarat onorat, deoarece el este

cheia lui CE URMEAZA. Ei se vor uita la problemele lor

si vor spune: de ce mi-a fost adusa aceasta problema?

Ce inseamna ea? Ei vor medita in fata Spiritului si fara

ca Spiritul sa spuna nimic, vor pune intrebarea:

Ce e nevoie sa stiu despre asta? Si apoi, ei se vor

ruga, nu pentru solutie, ci pentru PACE peste problema

respectiva. Aceasta atitudine e foarte inteleapta. Mai

intii trebuie sa vina echilibrul si pacea.  Si-abia

apoi, revelatia si solutia completa. PACEA peste

ingrijorare este absolut necesara pentru co-creatie!

Exista atit de multi dintre voi, cei de-aici, sau cei

care cititi acest mesaj, care va potriviti acestei

categorii de oameni. Vorbesc despre modul in care va

rezolvati problemele.


2) Al doilea lucru din cele trei pe care le vor face

fiintele iluminate in cadrul noii paradigme, este

sa-si asume RESPONSABILITATEA pentru problema,

indiferent cit de mare este si indiferent de ce s-a

intimplat indiferent daca ea a aparut ca un accident

sau nu, ei vor spune: La un anumit nivel, am planuit

aceast lucru. Sunt responsabil pentru asta. Imi

apartine si tocmai de aceea o pot rezolva. Nu este

ceva ce li s-a intimplat, nu este o experienta de

tipul ,,vai de capul meu !. Nu este o victimizare.


3) Al treilea lucru pe care il vor face este o

actiune: vor incepe procesul de CO-REARE a solutiei.

Acum, noi am vorbit despre asta de multe ori si am

transmis multe mesaje despre co-creatie, insa mai

exista ceva de stiut. Este un concept pe care

intentionam sa vi-l prezentam astazi si pe care nu l-am

mai prezentat pina acum. Este un concept care poate va

schimba modul in care ginditi ca fiinte ale Noii Ere,

un concept care urmeaza sa va furnizeze o descoperire

de tip Aha! O admisie experientiala a unor

informatii noi, ceva la care sa va ginditi, ceva ce

puteti revendica/cere, ceva ce puteti vizualiza care e

actual si real! Si realizeaza un simt spiritual.


Pentru a putea deschide acest subiect, voi vorbi mai

intii de lucruri interdimensionale. Acest lucru e

dificil pentru ca am de-a face cu fiinte umane care

sunt creaturi aflate intr-o singura dimensiune (single - digit) si Spiritul

actioneaza in dimensiuni multiple. Unele concepte sunt

dincolo de intelegerea voastra, atita timp cit sunteti

pe Pamint, datorita dualitatii vostre. Sa va dau un

exemplu chiar acum, unul despre care n-am mai vorbit.

Voi fi probabil la fel de lipsit de inteles pentru voi

acum, cum voi fi si peste 10 ani, pina cind stiinta

vostra va realiza adevarul acestui lucru. Iata un fapt

stiintific: activitatea razelor gamma pe care o vedeti

venind catre voi de la miliarde de ani lumina

departare este chiar alaturi! Daca ati putea crea o

autostrada care sa fie ca o pamblica - o autostrada

bi-dimensionala si sa calatoriti miliarde de ani cu

viteza luminii ca sa ajungeti la sursa actuala a

razelor gamma, cind ati rasturna acea autostrada

bi-dimensionala ati vedea propriul vostru sistem

solar! Ar aparea ca si cum nu ati fi plecat niciodata.

Cit de criptic apare? Totusi, asa functioneaza acest

lucru. Este un concept interdimensional. E ceva ce nu

puteti inselege. Stiati ca incredibilul vostru univers

in expansiune este, de fapt, un sistem inchis? Puteti

intelege cum de poate sa nu existe un inceput pentru

el? Desenati-l / reprezentati-l. Creierul uman are

dificultati in a intelege aceasta si totusi,

intr-adevar, nu a existat inceput. Spiritul lui

Dumnezeu care il include pe fiecare dintre voi, pur si

simplu a existat totdeauna. Este o permanenta in

Univers care intotdeauna a existat si exista, iar voi

sunteti prte din ea - fiecare si toate fiintele.Vorbim despre ACUM si despre asta chiar vrem sa

discutam. Conceptul de ACUM nu este inteligibil in

interiorul timpului vostru liniar. Vorbim despre

timpul real, ca si cum am fi intr-un cerc. Realitatea

timpului se afla in ACUM (care creaza de asemenea un

univers inchis). Timpul care a fost creat pentru voi

este liniar. Realizati ca nu exista nici macar o

fiinta umana care sa existe in ACUM? Cum stati voi

aici, este ori viitor, ori trecut. Cum ceasurile

voastre lineare inainteaza, este ori trecutul liniar,

ori viitorul liniar. Nu va este niciodata permis sa va

opriti si SA FITI unde suntem noi, in acum. In ACUM,

care este un concept interdimensional. Kryon si

Dumnezeu si toti ghizii si ingerii sunt obisnuiti cu

situatia in care trecutul, prezentul si toate

lucrurile potentiale care urmeaza sa vina, exista in

acelasi timp. Acum, acesta e cumva un punct critic

pentru voi. Va spun ca toate POTENTIALITATILE EXISTA

ACUM in realitatea dimensional-interioara a planului

lui Dumnezeu. Este greu pentru voi sa vedeti acest

depozit al momentului ACUM, cind, in mod constant,

priviti la trecut sau la viitor. Trenul vostru se afla

pe o linie care il face sa calatoreasca continuu si

ceea ce vedeti cind intoarceti capul este numai unde

s-a aflat, sau spre unde se indreapta. Noi, oricum,

vedem trenul vostru calatorind intr-un cerc. Este

foarte diferit si dificil sa va spunem despre

claritate.


Oh, dragul meu partener, este un punct critic al

acestei portiuni de transmisie, in care e dificil sa

fii foarte clar, insa, pentru a fi logic, trebuie sa

nimeresti corect intelegerea celor care asculta aici.

Realitatea timpului spiritual este ca toate lucrurile

exista impreuna. Tot ce aveti ca potential sa

realizati este deja obtinut si asta nu are nici o

legatura cu predestinarea. Asa cum am mai spus

inainte, voi controlati propriul vostru tren. Dar va

spunem ca potentialul pentru problemele voastre exista

de fapt ACUM.


Sa va dau un exemplu: o parte dintre voi spun ca a fi

pe Pamint este ca si cum ai fi la scoala. V-am vorbit

despre lectii si experiente si tocmai pentru ele

sunteti voi aici. Problemele pe care le aveti in

poala, prin urmare, sunt testele, nu-I asa? Acum, v-as

sugera sa va intoarceti la scoala pentru citeva

momente. Intoarceti-va la vremea cind mergeati la

scoala si invatati chestiunile pe care adultii

considerau ca e necesar sa le invitati. Sa ne imaginam

ca testele sunt pe banca, in fata voastra si voi stati

acolo, pregatiti sa scrieti raspunsurile cit mai

corect posibil. Va amintiti un astfel de moment?


Ascultati: in acea scoala in care erati, in niste

sertare, undeva, in vreun dulap, pe biroul vreunui

profesor, existau solutiile fiecarui test pe care urma

sa-l rezolvati. Sunteti de-acord? Asta, deoarece nu vi se

puteau da acele teste in acea scoala, fara a exista si

solutiile acolo.  Sunt acolo pentru a va fi puse la

indemina ca sa le comparati cu procesul vostru de

invatare. Deci, va spun ca in anii scolari ai

tineretii, solutiile testelor voastre erau deja

lucrate si existau acolo pentru ca voi sa le priviti,

chiar daca voi stateati in banci rezolvindu-va

testele. Solutiile erau ascunse de voi, dar existau,

nu-i asa?


Acum intoarceti-va pentru moment si haideti sa vorbim

despre problema de pe genunchi. Haideti sa vorbim

despre un partener interdimensional pe care il aveti.

Sa vorbim despre sertarele si fisierele Spiritului,

pentru ca ma aflu aici ca sa va dau un concept nounumit TAVA DE AUR si vi-l prezint cu toata dragostea,

asa cum vi l-am prezentat si pe cel de SCAUN DE AUR.

Pe aceasta TAVA DE AUR dragii mei, se afla solutiile

fiecarei probleme din fiecare poala din aceasta

incapere! Si ea exista ACUM si este in ACUM. Problema

a fost deja rezolvata. Nu este in curs de rezolvare,

este rezolvata! Cum va simtiti sa stiti ca lucrul pe

care va straduiti cu disperare sa-l co-creati si sa-l

imaginati a fost deja realizat? Este depozitul unui

loc care sunteti voi si la care aveti acces. Priviti

chestia aia urita de pe genunchi, lucrul care e plin

de temeri. Este deja rezolvat. Sta pe Tava de Aur si

mina Celui de Aur din voi care va sta in inima tine

tava. Exista de asemenea si o invitatie nerostita.


Invitatia este ,,ce ai de gind sa faci cu asta?'' Chiar!

Ce ai de gind sa faci cu asta? Daca solutiile deja

exista, ar trebui sa va spuna ceva despre cum merg de

fapt lucrurile, nu-i asa? Nu exista nimic prea greu,

nu exista nici o solutie care sa fie dincolo de raza

voastra de actiune. Cum este acolo ca sa fie luata,

lasati-ma sa va spun despre niste instructiuni de

folosire ale noului concept. Va spunem ca, mai degraba

decit sa va straduiti din greu la co-creare, sunteti

abilitati sa intindeti mina si sa luati ceva ce e

deja acolo, pregatit. Stiti de ce este acolo,

dragilor? Cunoasteti miinile grijulii care l-au

pregatit? Asta va avea sens logic pentru unii dintre

voi, iar pentru altii nu. Trebuie sa existe un

echilibru in tot. Intrebarea pusa mai devreme a fost a

cuiva care tocmai a venit in energia Kryon si a

descoperit sentimentul de acasa. El a intrebat unde

se duce karma, atunci cind e curatata si dezactivata?

- este o intrebare de milioane, fiindca ea denota

intelegerea echilibrului energetic. Va voi spune unde

se duce: se duce exact in interiorul pamintului si va

intrebati de ce se misca pamintul! Aceasta este

alchimia despre care vorbim. Unde se duce constiinta

vechii energii? Se duce in interiorul planetei, unde

este transmutata in energie de SCHIMBARE. Planeta se

schimba, se transforma si se misca in jurul

transmutarii vechii energii umane. Cel care intelege

ca energia este totdeauna acolo, este o persoana

inteleapta. Cind va transformati ca fiinte umane in

Noua Era, exista intr-adevar un proces transformator

datorita actiunilor voastre spirituale. E echilibru.


Cind Hale Bop trece prin acest proces, el furnizeaza o

cantitate uluitoare de energie planetei voastre -

noroiului pamintului - de aceea acest proces uman

poate fi transmutat cum se cuvine. A fost nevoie de

energie si noi am spus asta la momentul oportun. Acum

stiti de unde vine si de ce a fost nevoie de ea.

Schimbarea energiei este complexa si, cind doar unul

dintre voi se hotaraste in intentie sa mearga mai

departe si arunca vechile cai, vechea paradigma si

vechea karma, pamintul le absoarbe. Transformarile

Pamintului fac parte din marele plan si din echilibrul

Noii Ere. Deci, n-ar trebui sa va socheze faptul ca

fiecare test din aceasta incapere a fost deja

rezolvat. Echilibrul testelor se afla in solutiile de

pe tava. Ele exista in ACUM, ca si problemele voastre.

Sunt in potentialul ACUM-ului vostru, gata pentru

voi. Dar exista niste atribute pe care trebuie sa le

cunoasteti pentru ca nu e chiar simplu. Lasati-ma sa

va dau citeva dintre ele.


Primul este acesta: cum ati inteles si ati acceptat

faptul ca solutia chiar exista deja, desi nu o puteti

vedea, vizualizati solutia. Vedeti tava si vizualizati

solutia. Acest lucru e important. Nu vizualizati ce

GINDITI ca ati avea nevoie ca sa creati solutia.

Lasati asta in seama partenerului vostru (Spiritul).

Haideti sa facem asta! Daca un om urmeaza sa participe

la o cursa dimineata si doreste sa treaca linia de

sosire, dar nu stie cum va trece de panta istovitoare

sau prin tururile atit de strinse, se poate ruga lui

Dumnezeu cu referire la turul strins sau la panta

istovitoare. Noi ne aflam aici ca sa va spunem ca, in

schimb, el ar trebui doar sa se vizualizeze trecind cu

usurinta linia de sosire. Lasati-ne pe NOI sa figuram

lucrurile in jurul pantei istovitoare si a turului

prea strins. Asta e treaba noastra.


Haideti sa ne amintim parabola pe care o stiti despre

Henry si podul disparut. O parte dintre voi stiu ca

povestea se refera la Henry care se grabea catre un

pod pe care-l stia darimat. Tot ceea ce i-a spus

Spiritul a fost: ,,mergi mai departe Henry, lucrurile

nu sunt totdeauna asa cum par a fi! Se va avea grija

de tine!'' Podul lipsa este o metafora pentru ceea ce

oamenii nu pot patrunde sau vedea in viitor si de care

Dumnezeu a avut deja grija. Si parabola, dragilor,

este tocmai despre TAVA DE AUR. Deoarece solutia la

problema lui Henry cu podul lipsa fusese deja gasita.

Si, daca veti reciti aceasta parabola care a fost

publicata, veti realiza ceva in interiorul acestui

concept al tavii de aur. Cum Henry se apropia de locul

in care trebuia sa fie podul, a deschis ochii si a

realizat ca podul inca lipsea. Astfel teama sa a

crescut - era ultimul moment! I-a trebuit tot curajul

ca sa nu se opreasca exact in acel loc.

Spiritul i-a spus: ,,Henry, mergi mai departe, mergi

mai departe!'' Si Henry, cu toata credinta, a continuat

sa mearga chiar mai repede decit inainte,

increzindu-se in Dumnezeu si in parteneriatul

dinlauntrul sau. Exact cind se gindea ca va sfirsi in

prapastie, a vazut lucratori pe drum care l-au ghidat

sa ocoleasca spre o zona pe care nu o mai vazuse pina

atunci, o zona situata complet in afara cimpului

vizual, pe care n-ar fi observat-o niciodata - o zona

complet ascunsa. Si acolo, in plina glorie, se afla un

pod nou si frumos. Era un pod atit de mare si de

uluitor, ca Henry a realizat ca fusese in constructie

cu mult inainte ca el sa fi avut nevoie de el. L-a

parcurs cu imensa bucurie, realizind puterea

parteneriatului sau cu Dumnezeu. Dragilor, asta e

cheia parabolei. Exista solutii pe tava si pentru

problemele pe care inca nici nu le-ati avut! In timp

ce voi v-ati rasucit sa intrebati Spiritul despre

solutii, ele deja au fost construite Vedeti, deja

sunt construite. Face parte din echilibru. TREBUIAU SA

EXISTE SOLUTII pentru testele pe care ati fost

de-acord sa le dati - si iata-le!


Henry nu a vizualizat cum va fi solutionata dilema sa

cu podul. Ideea unui pod miraculos rasarind in fata

lui era prosteasca. Gindul era dincolo de realitatea

lui umana. In schimb, el s-a vazut pe sine pur si

simplu deplasindu-se pe partea cealalta si a dat

rezultate. Referitor la problema voastra?

Vizualizati-o rezolvata si lasati detaliile in grija

Noastra, insa voi realizati energia vizualizarii, cit

de des!


Al doilea atribut, prin urmare, este ca lucrurile nu

sunt totdeauna ceea ce par a fi. Raspunsul poate veni

in cele mai socante sau neobisnuite moduri. Uneori

energia miraculoasa va poate nauci. Citeodata

raspunsurile par complexe. Retrospectiv, puteti spune:

daca mai demult persoana A nu ar fi facut asta si

persoana B nu ar fi facut ailalta, rezolvarea mea nu

ar fi fost posibila. Exista ceva in voi care

realizeaza ca persoana A si-a facut mutarea, INAINTE ca

voi sa aveti nevoie de ea. Ce complexe au fost

lucrurile, ati putea spune. Ce elegant si perfect! Si

nu doar atit, dar in interiorul solutiei voastre, nu

conteaza cit de complexa este interactiunea cu

ceilalti, cumva fiecare pare sa cistige! Dragilor,

aceasta este marca unei solutii spirituale.

Vizualizati deci solutia, ca si cum deja s-a avut grija

de ea. Este pe tava.


Cel de-al treilea atribut este SA NU-L LIMITATI PE

DUMNEZEU. Voi nu stiti ce e pe tava, iar noi stim.

Exista atit de multi dintre voi care stau aici si cer

un tufis, pe cind Spiritul sta in fata lor cu tava ce

contine o intrega padure! Nu va asteptati la ea,

cita vreme nu simtiti valoarea de sine. Solutia la

mica voastra problema poate contine intrega padure, ca

dar pentru voi! Lucruri la care inca nu v-ati gindit

vor fi rezolvate in interiorul solutiei pentru

problema pe care o aveti acum in poala, perfect

acordat cu simplitatea fizicii si iubirii Spiritului

si cu complexitatea omenescului vostru. Deci lasati-ne

pe NOI sa facem treaba! Aceasta e privirea generala a

partenerului vostru (Spiritul), cel cu care suntetimina-n mina. Acela care sta in scaunul de aur din

inimile voastre - cel care stie totul despre

potentialitatile voastre, despre contractul vostru, cel pe care-l numim Ingerul Auriu, sau Sinele

Superior. Are energia Spiritului si totusi are numele

vostru. Nu limitati Spiritul.


Iata-l si pe cel de-al patrulea. ASTEPTATI

SINCRONICITATEA. Acest punct este important si l-am

mai mentionat de multe ori. Vechea paradigma, chiar si

Noua Era, era ca Il ai pe Dumnezeu care facea

lucrurile pentru tine. Si, cum conceptul a mers, daca

aveai incredere in Dumnezeu si te daruiai lui, dar, cumva,

lucrurile de obicei mergeau. Acum, noi va spunem ca

parteneriatul pe care-l avem pentru voi , implica o

situatie despre care am mai vorbit si ultima oara cind

ne-am aflat la altitudine in munti (Breckinridge, CO).

Prin prinderea de mina a Celui Auriu, voi va ridicati

si va miscati mai departe cu Dumnezeu. S-au dus zilele

cind lucrurile erau minuite si facute pentru voi, cind

tot ce aveati de facut era sa va asezati si sa

multumiti. Nu veti mai putea sta acasa si sa aveti

lucruri bune cazute din cer peste voi. Este

RESPONSABILITATEA sinelui suprem din launtrul vostru

sa va dea ABILITATEA si darul de a VA RIDICA si de a

face lucrurile sa se petreaca. Aceasta este

co-creatia. Nimic nu se va mai intimpla, dragilor,

pina cind voi nu va veti ridica si nu veti impinge

acele usi ale vietii. Faceti apelurile care , aparent,

n-au realizat nimic inainte si priviti rezultatele.

Apropiati-va de alti oameni si aflati ce fapte

sincrone au loc care sa permita deplasarea vietilor

voastre inainte.


In aceasta camera, dragilor, sunt oameni care se

intilnesc pentru prima oara si exista multa

sincronicitate aici. Este motivul amestecarii

oamenilor aici. Deoarece ficare va avea ceva pentru

voi si voi ati putea avea ceva pentru ei. Exista

potentialitati pentru relatii de o viata aici, ca o

tava cu raspunsuri care sta in fata voastra. dar n-ar

fi aparut niciodata de aceasta maniera, daca nu ati fi

avut intentia de a fi aici, acum, sa faceti o escala,

sa stati pe scaunul pe care stati. Exista lucruri aici

pentru voi pe care doar FAMILIA vi le poate aduce.

Exista atitea cai prin care aceasta apare, dragilor.

Sincronicitatea, definita de oameni, este: lucruri

care se intimpla din senin. Aparent, accidente sau

coincidente care au loc cind nici nu te astepti si

care cauzeaza mari schimbari in viata ta.

Sincronicitatea, dragilor, asa cum o defineste

Spiritul, este:elemente pregatite pe o farfurie de

aur. Ele sunt parti ale solutiei, vedeti. Si sunt

acolo cu toata dragostea spre a vi se darui, dar

trebuie sa va ridicati sa le luati. Trebuie sa

deschideti usile, sa faceti apelurile, sa va aratati

intentia.


Vindecatorilor, despre asta era vorba cind partenerul

meu a spus ca acel care va parea cel mai putin

probabil sa faca schimbarea, sau sa fie vindecat, va fi

adesea cel care va face schimbarea pe planeta! Si voi

tineti catalizatorul pentru aceasta in miinile

voastre. Bolnavul din viata voastra, pe care ati vrut

sa-l aruncati, iritantul, cel care ati dori sa nu se

mai intoarca niciodata, cel care se plinge cel mai

mult, acela este cel care trebuie sa primeasca

dragostea lui Dumnezeu! Este adesea cel care urmeaza

sa faca schimbarea, este cel care se va hotari sa

scrie carti, sa aiba copilul nenascut care asteapta,

sa faca planeta sa fie diferita. Este cel cuminte

despre care am spus cu ani in urma ca va sfirsi prin a

fi printre stapinii planetei, in deplina dragoste, cu

intelegerea deplina a tavii de aur. Totul este pe

platoul de aur, vedeti. Dar problema e ca nu o puteti

vedea acum. Aici intra in discutie credinta. Aici

intra in scena credinta.


Ultimul punct este ca voi SA PASTRATI CONCEPTUL pe

care vi l-am prezentat asta seara. Ca pentru orice

problema, nu conteaza cit de mare, exista o solutie

care a fost deja creata - una care este disponibila

si care este chiar mai grandioasa decit va puteti

imagina. Ea exista cu numele vostru pe ea si nu este

treaba voastra sa creionati detaliile. Conceptul tavii

de aur va fi diseminat, incepind de acum, de-a lungul

intregului an si va fi publicat de asemenea. Unii

dintre voi vor pleca de aici cu o intelegere completa

a conceptului si isi vor cere solutiile la acele

chestiuni pe care le au acum in poala. Unii insa, nu.

Deci, iata intrebarea. Ce intentionati sa faceti cu

acel lucru care se afla in poala voastra?


Primul lucru pe care va rugam sa-l incercati este sa

puneti PACE peste el. Nu conteaza cit de urit apare,

puneti pace peste el si simtiti dragostea lui Dumnezeu

prin inima voastra zicind: Stim prin ce ati trecut!

Stim despre problema! Stim si despre solutie,

v-amintiti? Sa aveti pace. Iubiti-ne indeajuns, incit

sa aveti pace! Acesta este primul pas. Cel de-al

doilea e mai greu. Va cereti sa priviti acel lucru

urit, acel lucru care este problema voastra si lectia

voastra, lucrul acela cu care nu stiti ce sa faceti.

... si IUBITI-L. este o parte si un pachet al

contractului cu care ati incuviintat sa veniti si SE

INTIMPLA EXACT LA TIMP. Face parte din dragostea pe

care v-o daruim si care ati incuviintat sa se

petreaca. Este o parte a motivatiei care ne indeamna sa

va spalam picioarele! Deoarece ati incuviintat sa-l

aveti acolo, pe genunchi. V-am intrebat, o clipa

mai-nainte, cine a creat tava plina cu solutii?.

Raspunsul este VOI ATI CREAT-O. Cum voi ati fost de

acord si ati planificat problemele pe care o sa le

aveti, tocmai de aceea, la nivel celular, ati

incuviintat si ati creat echilibrul rezolvarii. De

aceea solutiile au aceeasi energie ca si problemele

voastre, un acord al descoperirii, ca si cum ati gasi

perlele ascunse, pe cind erati copii, intr-o cutie

magica, undeva, in afara casei voastre. Toate aceste

lucruri va apartin.

INTREBAREA

 Fiecare dintre voi urmeaza sa se ridice intr-o clipa.

Cind o veti face, veti pierde poala. Deci problema

care se odihnea acolo, trebuie sa se duca undeva.

Aveti, ca fiinte umane, libertatea de a o pune inapoi,

exact in locul in care se afla inainte. Aveti intreaga

alternativa si permisiune de-a fugi de ea, de a gasi

solutia de minima rezistenta pentru ea, de a va

ingrijora pentru ea, de a crea o drama, chiar de a

trage obloanele si a inchide. Toate aceste lucruri

sunt la dispozitia voastra si le puteti face. Dar

aveti de asemenea permisiunea de a va uita la ea si

de-a o vedea ca scop, pentru ce exista ceva foarte

mic in tema cosmica a lucrurilor, ceva ce are o

solutie pe un platou de aur, cunoscut, pe care ati

pregatit-o cu mult timp in urma. Este adesea

acoperita, metaforic vorbind, cu lacrimi ale

entitatilor ca mine - ghizi si ingeri si aceia de pe Pamint, care va iubesc atit de mult ca suntem in stare

sa scoatem un tipat victorios cind sunteti capabili sa

descoperiti echilibrul.

Daca credeti ca acest concept este puternic, asteptati

doar sa vedeti cit de mult veti trai! Va puteti uita

imprejur la muntii maiestuosi din zona, si unii dintre

voi va veti intreba cit timp va mai este permis sa

fiti vii, ca sa o faceti. Ce intrebare! Raspunsul

nostru este ca puteti sta atit cit veti dori. Acelea

sunt genul de lucruri pe care le-ati prezentat voi.

Cautati-le, caci stiinta le va descoperi curind. Va

aflati intr-o era a transformarilor vibrationale, care

va permite oamenilor sa ramina aici foarte mult timp

si noi va veneram pe fiecare, pentru participarea

voastra la aceste timpuri marete.

 Partenerul meu tisneste in sus datorita iubirii care a

fost adusa in aceasta incapere. Este coplesitor,

pentru ca o parte dintre voi accepta conceptul de la

inceput. Se va face o schimbare pentru tot restul

vietii voastre. Nu are nimic de-a face cu cel care

transmite, sau cu Kryon. Este legat doar de CINE

SUNTETI VOI.

 Multumesc, dragii mei, ca ingaduiti acestei energii sa

existe. Va multumesc ca faceti parte din familie, o

familie de care noi suntem foarte mindri, o familie

eterna, care a facut alegerea pentru Univers.

 Si, asa este.

Kryon
Document Info


Accesari: 2213
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )