Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
AZURIT

medicina
AZURIT


Azuri: Stimuleaza curajul, energizeaza sistemul nervos. Ajuta corpul sa-si utilizeze mai bine oxigenul. Tonifica sângele. Faciliteaza meditatia serena. Dizolva iluziille. Renastera aptitudinilor psihice. Atrage dupa sine transformarea. Inspiratia, creativitate, intuitie. Chakre: al treilea ochi, gâtului.
Din punct de vedere chimic, azuritul este un hidroxi-carbonat de cupru. În perioada Egiptului antic, aceasta Piatra pretioasa a fost folosita de marii sacerdoţ 242p154c ;i si de marile preotese pentru a-si ridica constiinta la starea de constiinta-Zeu.

Puritatea Cristalelor de Azurita curata mintea si sufletul, aduce Lumina si Adevar, pentru a înlocui vechile sisteme mentale. Aceasta vibratie albastra-închisa are capacitatea mutarii energiilor terapeutice prin toate nivelurile fiintei - de la planul fizic la cele mai subtile. Azurita actioneaza ca un catalizator, pentru a initia transformarea care integreaza Pamântul cu eterul, fizicul cu spiritul. Aceasta legatura apare doar când mentalul est purificat, permitând Luminii interne sa infuzeze gândurile, sentimentele, cuvintele si actiunile.

Baghete de Azurita de puritate înalta se pot gasi câteodata la expozitii si târguri mineralogice; ele sunt printre cele mai pretioase si puternice dispozitive. Orientând capatul unei astfel de baghete spre tâmple sau spre frunte, se poate stimula deschiderea celui de-al treilea ochi. Ca si alte ocazii, când se folosesc despozitive de o asemenea putere, se recomanda invocarea ajutorului si ghidarii. Învatatorilor Spirituali, iar utilizatorul si persoana din fata sa voi fi vizualizat înconjurate într-o sfera de Lumina.

Nodulele de Azurita, folosite în scop terapeutic, pot fi plasate pe oricare parte a corpului, unde s-a constata un blocaj fizic sau o congestie. Pe masura ce peroana respectiva este penetrata de radiatia Azuritei, ea îndeparteaza energiile perverse, permitând aducerea la suprafata mentalului a cauzelor blocajelor fizice. O data cu aceasta, va fi necesara asistarea persoanei respective, aducerea ei într-o stare de meditatie, de relaxare, pentru a se putea îndeparta radacinile blocajului.

Azurita reprezinta lumina care dizolva întunericimea fiecarei senzatii de teama transformând-o în întelegere înteleapta. Culoarea sa indigo întunecat are amabilitatea de a muta gândurile din subconstient spre mentalul constient. Pe masura ce caile mentale ajung la suprafata, pot fi obiecte, revazute si testate din nou comparativ cu Adevarul, ducând la o posibilitate mai puternica de introspectie. Azurita motiveaza gândirea superioara prin aducerea la suprafata a matricilor mentale adânc îngropate în anii trecuti si permite analizarea lor de întelepciunea constienta. Procesul acesta reface, remotiveaza si purifica gândirea, pentru a putea servi scopurilor superioare. În perioada Egiptului antic, aceasta Piatra pretioasa a fost folosita de marii sacerdoţ 242p154c ;i si preotese pentru a-si ridica constiinta la starea de constiinta-Zei. Azi, ea poate servi unor scopuri similare. Energiile sale sunt suficiente de legate la pamânt pentru a putea sa ne asiste în crearea Cerului pe Pamânt prin reînnoirea credintelor noastre, prin reînnoirea încrederii în Lumina sursei proprii în procesul evolutiv. Azurita devine tot mai densa, dar si mai stralucitoare, mai puternica.

Azuritul, varietate bleu de carbonat de cupru natural, se mai numeste "albastru de munte", "arama azurie", "arama carbonatata bleu".

Are greutatea specifica de 3-3.8 g/cm3.

Acest mineral exista în depozitele metalifere din Siberia. Cu decenii în urma se gaseau frumoase esantioane în nuante de gri si rosu în Franta, în apropiere de Lyon.În evolutia fiecarui sufelt vine un moment când este necesara schimbarea naturii profunde a propriei realitati. Lasând la o parte vechile convingeri, fiinta se îndreapta spre o realitate mai profunda; starea de expansiune a constiintei apare atunci când conceptele depasite sunt înlocuite printr-o întelegere mai adânca a vietii. Azuritul reprezinta lumina care dizolva întunericul temerilor, transformându-le în întelegere clara. Culoarea sa radianta de un indigo-albastru închis are capacitatea de a aduce gândurile subconstinete la nivelul mentalului constient. Apoi, aceste modele mentale pot fi verificate si analizate obiectiv în vederea crearii unui criteriu mai pur în vederea cunoasterii adevarului. Azuritul permite dezvoltarea unei gândiri mai înalte, aducând din profunzimea subconstientului modelele mentale care vor fi examinate de constiinta. Prin acest proces, gândirea se reînnoieste, se împrospateaza si se trensforma.

În vremurile stravechiului Egipt, aceasta piatra pretioasa era utilizata de preotii si preotesele de rang pentru a ajunge la o stare de constiinta divina. Astaz, azuritul poate servi unui scop similar; energiile sale benefice ne ajuta sa ne transformam interior, reînnpond credinta în sursa noastra interioara de lumina. În procesul evolutiv, azuritul a devenit mai dens, însa nu mai putin stralucitor sau puternic.

Purtitatea cristalelor de azurit influenteaza benefic mintea si sufletul si aduce lumina si adevarul care permit înlocuirea sistemelorde convingeri depasite. Acest alabstru profund are capacitatea de a transmite energia de vindecare la toate nivelele fiitei - de la celfizic pâna la cel mai subtis. Azuritul actionaeza ca un catalizator în transformarea care intergreaza pamântul cu cerul, fizicul cu spiritulalul. Aceasta punte apare atunci când mentalul subconstient este purificat, permitând infuzia luminii interioare în gânduri, sentimente în cuvinte si actiuni.

Baghetele de azurit pot fi întâlnite doar în ocazii speciale, în manunchiurile de pietre pretioase si minerale, fiind cele mai pretioase si puternice unelte. Extramitatile lor pot fi orientate spre tâmple sau spre centru fruntii, stimulând cel de-al treilea ochi.Întotdeauna, atunci când utilizati obiecte ce au o astfel de putere, cereti sa fiti ghideati obiecte ce au o astfel de putere, cereti sa fiti ghideati de o entitate superioara, în conjurându-va vizual pe dumneavoastra si pacient cu lumina.

Nodulii de azurit sau pietrele vindecatoare pot fi plasate pe orice parte a corpului, acolo unde exista un blocaj fizic sau o congestie. Deoarece razele de azurit pun energia în miscare, este posibil ca motive psiho-emotionale datorate blocajului fizic sa apara la suprefata mentalului. Pentru a preîntâmpina orice neajuns, discutiile si meditatile sunt binevenite.


Este un minereu secundar cuprului si în mod normal asociat cu malahitul si face parte din grupul carbonatelor. Malahitul si azuritul se formeaza în acelasi mod, dar azuritul este albastru stralucitor si este mai rar decât malahitul. Surse: Arizona, Africa, Australia, Franta.

Document Info


Accesari: 2971
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )