Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Asigurarea de Afectiuni Grave

medicina


Asigurarea de Afectiuni GraveIn timp ce scriu acestea, a]a numita Asigurare de Afectiuni Grave a ajuns la a 18- a aniversare ]i este vanduta in aproape [ntreaga lume. Succesul produsului a variat de la enorm (R.S.A.) la dezam`gitor (USA). Oricum, se poate spune c` ast`zi Asigurarea de Afectiuni Grave ]i-a g`sit un loc ferm [n aria bene 858e410i ficiilor vandute de companiile de asigur`ri de viat`.
Ce a stat [n spatele succesului Asigurarii de Afectiuni Grave?

Asigurarea de Afectiuni Grave a introdus un nou concept de acoperire pentru industria asigur`rilor de viat`: pentru prima dat` plata unei sume de desp`gubire a fost f`cut` pe baza unui diagnostic al unei boli, f`r` nici o leg`tur` cu cheltuielile medicale, cheltuielile de spitalizare ori tratamentele medicale, diagnosticarea bolii [n sine reprezentand evenimentul asigurat.


DE CE

Bolile acoperite sunt principalele cauze ale mortii (atacul de cord are o rat` ridicat`).

Toate bolile duc la sechele fizice ireversibile ]i la un permanent efort mental. Acesta este un element ce justific` plata unei sume de desp`gubire pentru orice persoan` diagnosticat` cu o Afectiune Grava.

[n plus:

aceast` sum` permite asiguratului s` aleag` tratamentul adecvat care ar fi posibil [n cadrul sistemului asigur`rilor de s`n`tate,

acoper` cheltuieli pentru:

reabilitare;

schimb`ri ale stilului de viat`;

[ngrijirea acas`

Asigurarea de Afectiuni Grave elimin` grijile financiare [n cursul unei vieti,

Asigurarea de Afectiuni Grave acoper` un eveniment care este foarte probabil: probabilitatea de a suferi de o Afectiune Grava este mult mai mare decat probabilitatea mortii pe durata politei ]i Afectiunile Grave produc aproximativ 65% din decese.

Probabilitatea de supravietuire unei Afectiuni Grava este [n cre]tere datorit` cre]terii performantelor medicale.

GRUPURI TINTA


Familii - Asigur`rile de viat` standard protejaz` rudele asiguratului pentru riscului de deces. Asigurarea de Afectiuni Grave augumenteaz` acoperirea asigur`rii de viat` standard ]i protejaz` veniturile familiei [n eventualitatea [n care capul familiei sufer` o Afectiune Grava.

Persoane singure - De obicei, persoanele singure nu au nevoie de a-]i proteja rudele [n cazul decesului ]i de aceea o asigurare de viat` standard nu este [n mod normal atractiv`. Asigurarea de Afectiuni Grave [ns` ofer` o important` protectie persoanelor singure astfel [ncat nu trebuie s` depind` de ajutorul [n care sufer` de o Afectiune Grava.

Persoane care vor s`-]i optimizeze protectia [mpotriva evenimentelor majore

Asigurarea de Afectiuni Grave spore]te acoperirea standard pentru riscurile de deces, invaliditate ]i supravietuire.

Persoane care apartin unor grupuri cu risc ridicat de [mboln`vire

Exemplu de astfel de persoane sunt cele cu antecedente [n istoricul familiei (cancer, atac de cord .) sau persoane cu ocupatii care accentueaz` riscul.


Este interesant de notat c` politele de Asigurare de Afectiuni Grave se vand [n marea majoritate persoanelor tinere (pan` la 35 de ani) dar exist` potential ]i [n cazul varstelor mai [naintate deoarece nevoia pentru aceste varste este mai evident`.

Asigurarea de Afectiuni Grave este lansat [ntr-un moment oportun. Medicina modern` ne ofer` acum mult mai multe ]anse de supravietuire dup` aparitia unei astfel de afectiuni.

Cel mai bun exemplu este cel al atacului de cord. Odinioar` foarte putini oameni supravietuiau unui atac de cord. In prezent statisticile arat` c` 60% supravietuiesc cel putin un an. Cu toate c` rata de supravietuire este mult mai mare decat [nainte, o persoan` ce a suferit o astfel de afectiune va fi nevoit` s`-]i schimbe radical stilul de viat` chiar dac` se poate [ntoarce la locul de munc`. Aceasta se poate manifesta prin sarcini de munca mai u]oare, angajare part-time, sau munca la domiciliu, cateodat` datorit` dorintei persoanei [n cauz` dar adesea datorit` faptului c` trebuie mentinut standardul de viat` al familiei.

Asigurarea de Afectiuni Grave permite oamenilor o recuperare oricat de lung` ]tiind c` nevoile financiare, personale ]i ale familiei sunt asigurate.Sanse de supravietuire

Cancer 5 aniAtac cerebral 40% (5ani)

Atac de cord 60% (1 an)

By - pass 80-90% (5 ani)

Transplant (mai mult de 1 an)


Document Info


Accesari: 1937
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )