Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Interventie bioenergetica de grup - marirea rezistentei fata de gripa

medicina


Interventie bioenergetica de grup - marirea rezistentei fata de gripa

- cresterea imunitatii la gripaActivare - Energizarea -pe care le cunoasteti- asupra întregului corp energetic;Apelez F.G.S.(forme gând specifice) cu care lucrez de obicei si care scurteaza interventia;

Având adresa (persoanele care sunt aici de fata) de activare, mobilizând FGS-urile de Deblocare, Energizare, Activare, (care însa pentru mine exista într-una singura asambalata cu un anumit cod, cu o anumita adresa), ma conectez pe aceasta forma, pe acest FG dându-i adresa de actiune, intru( ) în activare, deci dincolo de forma gând pe care am facut-o, în asa fel încât sa ajung la mobilizarea si daca vreti la activarea sistemului imunitar (sau cel putin a ceea ce întelegem noi prin sistemul imunitar din punct de vedere energetic).

Centrii energetici cunoscuti, activati, canal de legatura-sursa energetica deci energizare la nivel de celula. Ideea ar fi de data aceasta abstracta, celula abstracta nu cea fizica. De ce Având o idee în mare de acest sistem daca vreti ca o forta energetica disponibila în corpul energetic care este gata oricând sa intervina mai 15415d312p sensibil, agresat, avem imaginea unei invazii a acelui loc de catre aceasta disponibilitate energetica. Activarea la nivel de celula a acestei disponibilitati energetice în care au loc deschideri, activare, încarcare si actiune, toate la nivel de celula abstracta.

Se ajunge la starea de îmbracare optima din punct de vedere energetic.

În momentul în care exista o fisura, care nu ar trebui sa existe, ar trebui sa fie pur si simplu anihilata, dezactivata de aceasta disponibilitate energetica, cu precadere în zonele respiratorii, caile respiratorii superioare, bronhiile, gâtul în general. Calea de intrare, în mod obisnuit a ceea ce ne-am propus sa combatem sau sa întarim mai bine, avem actiunea de data aceasta la celula fizica. Ca si cum fiecare celula fizica ar avea chakra sa si având imaginea unei mase amorfe care se contureaza pe trahee, bronhii, partea superioara a plamânilor, executam activarea pentru toate aceste celule odata prin mijloacele cunoscute.

Introducem în plus o noua componenta, de a întari ca si cum am stabiliza corpul model si avem imaginea pentru zona respectiva a corpului model.

Încercam pe imaginea aceasta sa marim densitatea, densitatea energetica (densitatea de câmp a formei respective).

Aceasta ar fi constructia necesara pentru apararea organismului, pentru prevenire.

Vreau sa va întaresc pe undeva ideea a ceea ce se întâmpla.

Am învatat pâna acum ca oricare parte a structurii fizice în relatie directa cu informatia majoritatea .. Raspunde favorabil si se supune.

Atunci când lasam deschisa o portita pot sa apara si alte informatii care la rândul lor sa-si descarce algoritmul.Am ramas la faza de energizare a cristalului, de energizare pura si de informatizare, aceste doua elemente pe care vreau sa le facem în cadrul practicii noastre de astazi.

Vorbim de informatizare si de interventie BE deocamdata în lumea nevie. Relatia dintre cele 2 lumi, lumea vie si cea nevie, este foarte strânsa si ati vazut cazuri concrete, un cristal informatizat îsi descarca negativismul sau, maleficitatea sa asupra celulei vii, asupra organismului. Din aceasta cauza vreau sa insistam mai mult asupra câmpurilor negative. Asupra FGM-urilor (forme gând malefice).

Am vazut pâna acum ca exista o sursa de îmbolnavire neconventionala - deocamdata, si cel putin la noi, dar din ce în ce mai mult rescunoscuta- si anume geo-nocivitatea .Exista si o ramura noua geobiologia care se ocupa în mod expres de aceste lucruri.

Asupra a ceea ce am vazut pâna acum, (câmpuri negative de mare maleficitate asupra celulei vii, nodurile Hartman de gradul 1,2, s.a.m.d, a sursele de semnal teluric geonocive) nu putem face altceva decât sa ne îndepartam de ele, sa le cunoastem si sa le ocolim.

Pentru noi ca radiestezisti este foarte usor sa le verificam iar daca nu suntem radiestezisti -sa nu râdeti - este foarte usor de verificat cu pisica. Pisicii îi place foarte mult si se simte bine sa doarma pe nodurile Hartman, pe sursele geonocive si nu I se întâmpla nimic rau, este ciudat dar este o realitate. Celelalte animale, câinele de ex. ocoleste aceste locuri. Daca aveti o pisica (daca nu, împrumutati una) vedeti unde va dori sa doarma si veti sti ca acolo este un loc geonociv. Invers puneti câinele în locul acela si veti vedea ca se va departa de el în urmatoarele 5 minute, nu va sta acolo oricât de somnoros va fi. De asemenea copilul mic pâna la 2 ani nu sta pe un loc geonociv, oricum l-ati pune sa stea în pozitia în care doriti dvs. El se va rasuci iar dimineata îl veti gasi în alt colt al patului.

Cam asa se pot depista aceste locuri care trebuiesc ocolite, nu putem face nimic în acest sens si sa nu credeti niciodata, cum se mai povesteste, ca diferite stelute sau alte forme geometrice- fie din alama, fie din argint - le opreste nocivitatea. Nocivitatea nu se poate opri, se poate schimba un unghi dar foarte putin si foarte greu.

Am vorbi cândva de conuri, ati vazut cum conurile au umbra energetica dar ca sa faca aceasta umbra la un nod Hartman chiar si de gradul 1, ar trebui un con care sa acopere practic jumatate din încapere, deci cade si posibilitatea aceasta.

Despre o alta sursa nociva vreau sa va vorbesc astazi mai mult, este vorba de câmpuri negative si de FGM-uri care pot oricând sa-si descarce algoritmii si sa influenteze strctura vie. Sa ne oprim putin pe domeniul acesta, al negativului al maleficitatii.

Între bine si rau se poate filozofa mult, dar în domeniul radiesteziei lucrurile sunt mai clare : ceea ce face bine celulei vii, vietii este benefic iar ceea ce dauneaza este malefic, negativ.

Raul acesta, daca ne amintim de piramida pe care o stim ca pe un corp geometric care are posibilitatea (efectul de piramida) de a concentra în interior energia vitala într-o densitate destul de mare, iar în exterior câmpul respectiv -în forma de patrat sau cruce cu brate egale - este malefic din punct de vedere psihic.

Sa nu scapam din vedere nici componenta psihica sa nu ne asteptam de ex. ca daca nu se întâmpla nimic (sau aproape nimic, ptr. ca daca suntem atenti se întâmpla multe) cu o planta pusa în afara piramidei înseamna ca totul este în regula (desi daca sta mai mult timp si aceea planta începe sa se ofileasca dar nu prin actiunea directa a celulei vii).

Asupra omului aceasta nocivitate este grava. Aceasta nocivitate se poate reprezenta pe psihic sau direct pe fizic.

În ceea ce priveste piramida, la exteriorul ei este vorba numai de psihic dar alte informatii, alte FGM-uri se pot descarca direct asupra structurii vii prin distrugere, prin reorganizare informationala (asa cum am vazut informatia are cele trei stari, iar ultima dintre ele este descarcarea, dar descarcarea clara, pas cu pas al întregului algoritm pe care îl contine).

Auzim vorbindu-se despre farmece, blesteme, magie neagra, descântece de natura magiei negre sau de monstrii energetici sau forme energetice care descarca raul, care-si impun o lege, respectiv a informatiei distrugatoare.

Nu iau în considerare nimic din toate acestea ci le privesc pe toate fie ca magie neagra fie ceea ce se contureaza sau exista în cadrul religiei ca monstrii energetici, în categoria FGM-urilor si atât.

Pentru noi toate sunt FGM-uri, le vom vedea sub anumite grade daca vreti, ca sa stim cum vom lucra cu ele si cum ne vom activa în interventia respectiva. Sunt unele de categoria blestemelor simple facute fara mare convingere si fara mare forta, pe acestea le putem percepe si le putem chiar baleia ajungând la algoritm.

CONCRET - În momentul în care pe raportor noi masuram asupra unei adrese, asupra unui subiect FGM peste 50, 60, 70, exista o încarcatura gata sa intre în faza a treia, o încarcatura informationala cu caracter negativ gata sa intre în detenta deci în transmiterea mai departe asupra structurii vii, fizice, a informatiilor respective.

În situatia aceasta încercam sa vedem stadiul de actiune asupra celulei vii (dar aceasta va rog sa doar sa o mentionati pentru ca în detaliu vom vedea poate la întâlnirea viitoare când ne vom ocupa de anomalia structurala) tendinta asupra componentei psihice care este mai importanta.

Masurând gradul de degradare asupra psihicului care daca este (conventional, asa cum discutam de obicei) peste 50 înseamna ca a intervenit în structura psihica, ca actioneaza. Ce înseamna aceasta

Poate ne miram foarte mult când discutam despre "legarea cununiilor" si vedem (eu am avut de-a face cu astfel de situatii) cum subiectii nu s-au putut integra în normalul social casatorindu-se- valabil pentru ambele sexe.

Veti descoperi în primul rând Svadistana închisa (nu complet pentru ca nu exista închidere completa a unui centru energetic) la 40 de ex. fata de 100 cât este normal si un tor (inel) în jurul Svadistanei (mijlocului).

Sunt alte FGM-uri care induc alterarea câmpului de protectie, (aparare) al treilea câmp din cele cunoscute care înseamna efectiv împiedicarea fizica în mers, lipsa de abilitate, în tot ceea ce se poate face fizic cu mâinile sau cu picioarele.

Majoritatea FGM-urilor le veti gasi în jurul capului în forma sferica. Forma geometrica arata capacitatea de descarcare a algoritmului dar luam în considerare celalalt element, densitatea.

Cu cât diametrul este mai mare, cu cât densitatea este mai mare cu atât forta lui este mai mare si este normal sa fie asa. Noi care la rândul nostru cream algoritmi energetici ce urmarim Urmarim în primul rând densitatea. De aici inclusiv daca vreti forme gând specifice si orientate pe anumite afectiuni inclusiv a cancerului.

Exista FGM-uri mai perfectionate, mai automatizate si pentru ca tot n-am vorbit mult de FG automate si perfectionate sa lamurim putin lucrurile.

Acestea sunt FG care îsi descarca algoritmii pe structura psihica (pe sistemul nervos central) mergând de la faza în care subiectul spune "parca a intrat cineva în capul meu si-mi dicteaza ce sa fac" si pâna la pierderea totala a controlului care se poate exprima prin sinucidere sau agresiune asupra altei persoane, stare care poate sa fie continua sau în crize.

Vreau sa subliniez disjunctia totala fata de sindromul discordant (schizofrenia). De obicei si asemenea afectiuni sau asemenea stari sunt trecute de medici în categoria SD(sindromului discordant).

Am întâlnit multe situatii care nu aveau nimic în comun cu S.D sau înca nu intrasera în SD propriu-zis. Repet ce v-am mai spus si alta data în SD nu putem interveni cu nimic.

Am pomenit termenul de monstrii energetici, orice forma ar fi, daca vreti si prin vizualizare, indiferent de forma (ca au forma omeneasca sau de coarne, sau forma de alt gen), mereu îmi permit sa va reamintesc de Goya "Somnul ratiunii naste monstrii ". Acestia sunt monstrii pe care I-a nascut istoria si noi de-a lungul trecerii noastre prin viata si o facem în continuare din pacate. Tot ceea ce genereaza razboaie tot ceea ce înseamna inclusiv..., ca si filmele de genul respectiv totul creeaza niste FG care se implementeaza în câmpul informational, se adauga, se întaresc si nu au ca formele gând pe care le facem noi o ecranare a câmpului de receptivitate si primesc din ce în ce alte informatii care se adauga devenind aproape FG automate, autoperfectionabile care l-a un moment dat putem crede ca se comporta (si de fapt asa si este) ca niste entitati noezice malefice (ENM) care nu au o gândire proprie ci simuleaza actiuni. (Cu anii în urma vorbeam despre ENM-uri. Nu mai vorbesc acum despre asa ceva pentru ca m-am convins ca este vorba de FGM-uri).Fizic apar ca niste diformitati nestructurate si edematoase.

Îmi amintesc ca a venit un tânar cu mâinile (bratul si antebratul) atât de umflate încât nu se mai putea îmbraca, fara a avea un diagnostic medical.

Eu când vad un asemenea caz fac investigarea radiestezica (pe raportor) în felul urmator:

FGM - si vad ca este 70-75 (sa spunem);

S.D - si vad ca se duce undeva pe la 45. si atunci m-am lamurit. Daca se duce la egalitate este clar este deja prea târziu si deja s-a implementat, s-a stabilit pe SD. Dar în faza în care la investigatia radiestezica de SD am 60 atunci îmi pot permite sa fiu hotarât si sa spun ca este numai FGM si când îl dezactivez el trebuie sa cedeze total.

Revenim la subiectul cu bratele edematoase, dupa ce am facut dezactivarea respectiva în decurs de numai 10 minute (si erau 3 sau 4 luni de când era în starea aceasta) si-a dat drumul efectiv si a ajuns la normal, deci în numai 10 minute.

Ne punem problema - a fost lichid dar lichidul se poate duce în circuit în 10 minute Am tinut legatura cu subiectul (pentru ca m-a interesat f. mult cazul) si sunt de atunci 2.5 ani de când nu a mai aparut nimic.

Cazurile fericite sunt acelea în care FGM-ul actioneaza fara sa aiba o influenta directa pe psihic. Sunt situatii când trec câtiva ani de la o asemenea stare si nu se implementeaza pe psihic deci fara SD si atunci raspunsul este prompt.

Un alt caz al unei asistente medicale care îmi spunea ca are senzatia ca poarta efectiv 10 kg în spate. Aceasta era senzatia dusa pâna într-acolo încât atunci când urca scarile obosea ca si cum cineva îi pusese în spate, dar sus pe umeri, un sac de 10 kg. Se împiedica, cadea sub povara celor 10 kg suplimentare.

Raspunsul la dezactivare a fost prompt în 2 minute, I-a disparut senzatia de greutate.

Cazul unui tânar cu disconfort respirator si pe inima, care umblând pe la medici câtva timp i s-a spus, fara sa i se dea vreun remediu, ca totul este pe sistem nervos si a ramas cu senzatia de aritmie si de sufocare puternica. În momentul investigarii am gasit 2 FG-uri, una pe inima si una în zona gâtului. Le-am luat separat (acum nu mai fac asa) considerând ca mai întâi inima trebuie degajata si am dezactivat FG-ul de pe inima, a început sa horcaie ca si cum îl strângea cineva de gât. De aici imaginea ca poate sa fie -cum spun unii- o entitate care judeca si actioneaza, deci ca un spirit, s.a.m.d. Nu este adevarat este efectiv FG-ul care ajuns la gradul de perfectionare si automatizare respectiv îsi descarca (când este în starea de dezactivare) ultima informatie si algoritmul respectiv asa era facut de a sufoca. Îndepartat cu toata hotarârea si promptitudinea s-a eliberat si dupa 3 ore subiectul se simtea ca si cum nu ar fi avut nimic, niciodata în zona respectiva.

FGM-ul este informatie si ca orice informatie exista peste tot în adimensional. Exista FGM-uri cu o adresa foarte precisa, asupra subiectului X (aceasta înseamna de fapt magia neagra) însa si acestea intra în adimensional si deci are adresa specifica, poate sa actioneze si asupra altei persoane. si s-au întâmplat astfel de cazuri, când cineva din aproprierea persoanei vizate a avut de suferit sau a fost singura care a suferit desi FGM-ul nu-i era adresat.

În general în captarea oricarei boli, nu numai a FGM-urilor (dar cu precadere discutam acum despre ele) sunt niste componente psihice si energetice ale noastre, din cauza aceasta masor atâtia parametrii si insist pe unii dintre ei. În primul rând pe acel CEM (capacitatea de ecranare la maleficitate) care este o stare ce depinde numai de individ, o are sau nu o are. si daca o are (fiecare o are într-o oarecare masura) sunt momente în care nu o poate controla.

Ce se întâmpla cu acest CEM Eu v-am dat mereu exemplul cu jaluzelele care se închid sau se deschid, este o imagine, este simpla dar nu este suficienta, sa patrundem mai mult pe imaginea aceasta.

În momentul când avem de-a face cu un FGM trebuie sa avem în vedere pentru noi (pentru propria noastra persoana) cele 2 componente lipsa totala de teama (stapânirea ei) si încrederea (credinta în ceea ce facem în momentul acela).

Deci la FGM-uri atât la agresarea cât si la îndepartare este obligatoriu de a avea hotarâre, lipsa totala de teama si încrederea (în toate fibrele fiintei noastre), pe aceste doua elemente se face apararea.

Acel parametru CEM este sub controlul nostru cu aceste 2 componente.

Am observat asa, ca oamenii care se tem de o boala, se îmbolnavesc de obicei de acea boala, ca daca o persoana s-a lovit la sân si se gândeste ca va face cancer (pentru ca stie ca o lovitura înseamna eventualitatea unui cancer) îl va face. Am cunoscut persoane cu lovituri puternice la sân si care nu au avut nimic si persoane cu lovituri usoare care au facut aceasta boala pentru ca stiau ca se poate întâmpla asa ceva si s-au temut.

În masura în care n-ar fi existat gândul respectiv sunt convins ca nu s-ar fi întâmplat absolut nimic, dar încerc (si va rog sa nu mi-o luati în nume de rau) sa va transmit ca dincolo de cuvintele acestea -care sunt putine- , dincolo de imaginile pe care încerc sa le aduc, mai exista si altceva pe care nu reusesc sa-l transmit, dar doresc din toata fiinta mea sa va transmit cu sinceritate si dvs posibilitatea de a va apara si a va îndeparta de aceste lucruri.

Totul consta în a nu va fie teama de nimic, în nici un moment. Orice labilitate, si în timpul unei boli (si am discutat cu multi medici în sensul acesta) orice labilitate psihica duce la cadere (din cauza aceasta nu pot lucra asupra persoanelor cu afectiuni psihice).

Toti, indiferent de vârsta, avem si caderi psihice si perioade cu vointa mai scazuta. Acestea sunt momentele când suntem mai predispusi la boala, la atacuri. As sustine ca si cu aceasta epidemie de gripa este la fel (desi în ceea ce priveste virusii nu putem face nimic, decât prin mecanismele de care am pomenit în seara aceasta) sa avem convingerea ca nu ni se poate întâmpla nimic, ca suntem atât de ecranati fata de rau încât nu putem fi agresati. Aceasta este o stare de aparare.

As merge cu ideea mai departe -numai ca sa va creez dvs imaginea- se spune ca în acele scoli din Tibet, calugarii budisti îsi pot face un ecran în care izbind cineva cu pumnul se loveste ca de un zid invizibil. Nu stiu daca este adevarat (nu cred pâna nu vad) dar dvs va sugerez ca tendinta de a crede ca este posibil asa ceva. Când veti tinde în a crede, în a accepta imposibilul chiar (deci si asa ceva) atunci am facut pe jumatate drumul.

Va spun mereu de densitatea câmpului, de a-l vedea în ceata, îndesindu-se din ce în ce mai mult pâna ajunge material, de piatra (nu va ajunge de piatra niciodata sub concentrarea noastra, dar tendinta, efortul, emisia creierului nostru pe vibratiile respective fac ca acolo sa se întâmple ceva de genul acesta, care da rezultate).

Chiar daca continui acum nu pot decât sa ma repet deci : Fara teama, cu mare încredere, cu o gândire foarte optimista si foarte constructiva.

Da, sunt FGM-uri, nu le vedem (ce bine ca nu le vedem, ptr.ca daca le-am vedea probabil ca nu am mai fi asa siguri pe noi, poate ca ne-ar fi frica) dar radiestezic începem sa le vedem, sa le masuram. Aici tratati aspectul asa :


Deci cifra conteaza din punct de vedere al conventiei noastre. Nu ne putem controla întotdeauna gândurile încât sa spunem ca avem o puritate spirituala în care nici cel mai mic gând de acest fel nu trece prin mintea noastra -poate gresesc dar poate doar preotii sau calugarii pot sa fie la un asemenea nivel, dar noi ca oameni obisnuiti care ne înghesuim în mijloacele de transport în comun (si mai uitam ca prin relaxarea fetei putem pentru moment chiar sa iesim dintr-o stare de iritabilitate) suntem nervosi, irascibili si am considerat -prin conventie- ca pâna la 50 nu ar fi probleme si nu se descarca continând o informatie care sa duca la afectiuni.

De la 50 în sus discutam acum.

Daca masuram un FGM- si vedem 60 stim ca poate sa actioneze, dar este de factura slaba, este foarte usor de dezactivat, dar daca lasam un asemenea FGM în timp de saptamâni sau luni chiar (ca si cu nodurile Hartman de gradul2,3,4) el îsi va descarca informatia, va actiona, deci vom fi într-o stare neplacuta.

De la 60 în sus, problemele sunt mai complicate. De obicei când gasesc situatii în care o afectiune a generat dintr-un FGM puternic un blestem elaborat sau ceva asemanator îl gasesc pe la 70-75.

De la 80 în sus intram în domenii foarte mari, adica este ceea ce s-ar putea spune ca necesita slujbe de maslu sau de exorcizare (pe care numai preotul are capacitatea si menirea sa le faca).

În asemenea situatii eu consider urmatorul lucru (sa nu-mi fie luat în nume de rau) repet, credinta mea daca este sa cred, cred în Dumnezeu si nu-mi este frica de nimeni si de nimic altceva. Pe acest temei în orice situatie (inclusiv în cele de genul acesta) am actionat când a fost cazul.

Nu am avut un asemenea caz, de exorcizare care daca l-am masura pentru mine ar fi cam la 90 în apropierea lui 100.

Am avut un caz la 80, dar în orice caz de la 80 încolo, daca nu va simtiti în stare cu pregatirea pe care v-am spus-o pâna acum (cu lipsa totala de teama si de încredere absoluta în ceea ce faceti) este mai bine sa renuntati. Dar vedeti, deja în momentul în care renuntati este o limitare, un sâmbure de neîncredere si de teama si din aceasta cauza eu am mers la absurd pe undeva (si va recomand si dvs ptr.ca vedeti ca ma aflu în fata dvs întreg si am trecut prin     multe cazuri de acest gen).

De obicei daca masurati si vedeti si simtiti 80.90, va puteti gândi asa: Ei si! Poate am gresit eu ca radiestezist (radiestezia nu este un aparat stiintific care ne da 83 sau 91,4 si asa este). Importanta este actiunea ca atare, masor pentru curiozitatea mea, mai mult pentru a vedea ca este peste 60, deci sa stim ca este.

Înainte de a face orice alta investigatie trebuie sa îndepartam FGM-ul pentru ca astfel ne induce în eroare si urmatorul pas este de a actiona.

Cum se actioneaza propriu-zis si care este FGA Pur.(forma gând ajutatoare de purificare) si discutam numai despre partea de algoritmare trecem peste toate celelalte componente pe care le stim bine si sunt comune.

Pentru ca majoritatea imaginilor malefice pornesc si sunt în mintea noastra negre, fara lumina, pornim de la asa ceva.

De fapt când am spus ca o FG adusa în faza de energizare (deci în spatiul nostru) are toate componentele de densitate, câmp, forma geometrica, culoare, gust, miros, sunet etc. nu simtim nimic, nici macar FGM-ul .În mod normal ar fi sa o vizualizam si poate cândva o vom vizualiza dar pâna atunci pornim de la imaginea aceasta ca ceea ce noi am masurat în momentul acesta este proiectia respectiva a maleficului sub forma sa stiuta de lumina (

Gândurile sunt proiectari energetice, sunt vibratii, imaginile de asemenea sunt anumite lungimi de unda, anumite vibratii.

Când ne facem imaginea de întuneric (de negru - de absorbtie totala a luminii) înseamna ca trebuie sa procedam complet invers si sa impunem (cu o constructie a gândurilor noastre) algoritmul de a forta lumina sa patrunda.

si asa cum am facut-o si o facem când este vorba de activare la nivel de celula (privita ca o masa amorfa pe un contur clar) la fel actionam si în situatia aceasta, pe ideea de a forta prin activare la nivel de celula (si am introdus de astazi si ideea de celula abstracta, adica de celula energetica) de a activa patrunderea luminii în toata masa, în fiecare celula energetica.(În toata masa formei respective asa cum ne-o imaginam - abstract ca pe o sfera - la nivel de celula abstracta deci de microparticula).

Cautam sa vedem ca se lumineaza, ca patrunde lumina ca o infinitate de sfredele si începem sa vedem (în pasi însa) cum se lumineaza. Încetul cu încetul, un algoritm din punct de vedere al gândului deci al energetismului, nu trebuie vazut numai ca început si sfârsit ci toata suita de pasi, deci element cu element (nod cu nod din care rezulta apoi tesatura).

În toata masa respectiva vedem cum încetul cu încetul (si ne concentram, sa nu mai existe nici un alt gând parazit în afara de acesta), se lumineaza din ce în ce mai mult si intram pe nuanta de albastru, albastru din ce în ce mai puternic pâna la albastru cu tendinta de violet. Când toata aceasta masa a formei energetice a fost cuprinsa (în suita de imagini pe care ni le cream noi în momentul acela) de aceasta lumina puternica cu nuante albastrui violet, cautam cu privirea interioara în aceasta masa, sclipiri de luminite de rosu si le implementam (ca si când s-ar aprinde luminile unui oras în noapte vazut de sus). si atunci când aceste luminite apar la nivel de celula si se aduna dispare si culoarea violet ramânând numai o culoare de lumina pura (lumina pura este mai complicat de explicat, dar baleiati între argintiu si auriu).

Dupa aceasta masuram din nou si daca FGM-ul respectiv de 75 este la 65, repetam pâna când ajunge la 50.

Când ajungem la 50 încercam o dezactivare normala a informatiei asa cum am facut-o la cristal, în sensul de a vedea efectiv dezagregarea, ruperea pânzei informationale si miscarea haotica a particulelor ce formeaza structura fizica, densitatea.

Aceste doua interventii care fiecare în parte dar mai bine amândoua duc la activarea-dezactivarea respectiva.

Exact ceea ce am spus pâna acum constituie de fapt algoritmul constructiv al FGA Pur.

Stabilizarea înseamna a raspunde de fapt la constructia, la algoritmul FGS (forma gând de stabilizare) care înseamna constructia, întarirea daca vreti a zonei de protectie care este acel câmp de 2-3 cm grosime care ne înconjoara. Prin marirea de densitate al acestui câmp (pas cu pas) vazându-l ca prin proiectare pur si simplu, prin concentrare a particulelor energiei cosmice se îndeseste, se mareste densitatea de la nivel de ceata pâna la nivel de piatra. Aceasta este întotdeauna stabilizarea.

2. Se mai poate face, cum v-am mai spus, cu imaginea crucii care are o forta deosebita, si ne putem face aceeasi constructie, de a ne imagina în interiorul nostru o cruce mica, alba, privita tridimensional si care începe sa se mareasca, centimetru cu centimetru, pe toate cele trei dimensiuni, pâna ne cuprinde în întregime si devine ca de piatra, polarizând lumina data de nuantele argintiu-auriu. Aceasta metoda este puternica este buna, o puteti folosi dar cum se întâmpla fenomenul este prima metoda pe care v-am dat-o.

Acela este mecanismul de dezactivare si de activare, inclusiv la purificare, inclusiv la stabilizare si în tot ce vom discuta de aici în colo.Întrebare : Ati spus de o forta de disponibilitate energetica este în noi sau în afara

Răspuns: Dati-mi voie sa repet. Despre sistemul imunitar nu stiu (putem sa ne uitam într-o carte, sa întrebam un medic si cu cât aflam si stim mai mult cu atât construim mai adecvat protocolul respectiv). Nestiind îmi pot permite sa o iau exact ca un operator BE, ca un practician adica sa spun disponibilitate energetica care exista în cadrul sistemului viu, care intervine ori de câte ori este nevoie, acolo unde este nevoie, în cadrul acelei structuri. Eu aceasta imagine mi-am format-o si asa discut si cu dvs prin imagini.


Document Info


Accesari: 3292
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )