Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Diagnostic si terapie prin biorezonanta

Alimentatie nutritie
Diagnostic si terapie prin biorezonantaFoarte simplu si fara riscuri - numai 15-20 de minute dureaza consultatia cu aparatura ultramoderna de biorezonanta. Datele sunt inregistrate prin intermed 838r1722i iul unui semnal sonor de intensitati si frecvente diferite. Imaginile inregistrate sunt interpretate, determinandu-se apoi compatibilitatea cu diferite medicamente, alimente, produse naturale etc.


Metoda noua de diagnostic rapid, biorezonanta este o investigatie neinvaziva si fara emisie de radiatii, folosita pentru a examina starea de sanatate a diferitelor organe, tesuturi sau chiar celule. Se stie ca orice substanta emite energie electromagnetica proprie, iar aceste aparate inregistreaza undele si le compara cu valorile normale pe care ar trebui sa le aiba un organism sanatos.

In cazul in care sunt depistate valori anormale, aceste aparate le pot corecta. Orice tulburare sau boala reprezinta o oscilatie electromagnetica dizarmonioasa care produce un blocaj ce poate fi corectat prin oscilatii electromagnetice de semn opus. 
Cu ajutorul biorezonantei se pot descoperi tulburari in stadiu incipient care nu au fost semnalate clinic sau prin analize de laborator. Pe de alta parte, se pot obtine informatii despre stadii ale unor boli cunoscute sau tratate anterior.

Dispozitivul semnaleaza predispozitiile organismului catre anumite boli ce ar putea aparea Ón viitor.

Avantajele biorezonantei

  • Se obtin informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ;
  • Sunt identificate necesitatile de baza ale organismului: hidratare, factori nutritivi (vitamine, minerale), necesitatea de refacere prin somn, de relaxare;
  • Sunt depistati factorii agresori (de stres) si in ce masura organismul testat poate raspunde acestor factori;
  • Este evaluata starea glandelor endocrine, a metabolismului glucidic, lipidic si proteic;
  • Se testeaza compatibiliatea pacientului cu diferite alimente, medicamente sau produse naturale.
  • Functiile organismului sunt corectate prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile petrecandu-se la nivel de celula.

Pentru a formula un diagnostic cat mai exact este nevoie si de rezultatul celorlalte investigatii de laborator sau imagistice.

Desi este neinvaziva si lipsita de efecte secundare, aceasta metoda este contraindicata celor care poarta stimulator cardiac.Document Info


Accesari: 1339
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )