Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
LifePak - Baza solida a marcii Pharmanex

Alimentatie nutritie


  LifePak

Baza solida a marcii PharmanexÎncadrare

Life Pak este un supliment nutritiv care contine cantitatea optima de micronutrienti esentiali, formulat în mod stiintific pentru a asigura longevitatea si sanatate organismului. LifePak contine cantitatea perfecta de vitamine antioxidante si minerale care în mod frecvent lipsesc din alimentatia adultilor. Puternicul efect antioxidant protejeaza celulele, îmbunatateste sistemul imunitar si circulatia cardio-vasculara, sprijina metabolismul corect, având un efect pozitiv asupra glicemiei (recomandat pentru diabetici), protejeaza sistemul osos (previne aparitia osteoporozei), care toate la un loc reduc efectele îmbatrânirii. Administrat împreuna c 848o1420i u Marine Omega, LifePak asigura calea spre o viata lunga, plina de vitalitate, lipsita de problemele de sanatate cauzate de deficientele de nutritie.

Modul de ambalare , 4 tablete într-un pliculet, le face usor de utilizat (câte un pliculet la micul dejun si la cina).

Prezentare

A fi sanatosi toata viata începe cu o alimentatie adecvata. Exista din ce în ce mai multe dovezi certe ca alimentatia nesanatoasa duce la aparitia multor boli. Cu fiecare nou studiu publicat ni se atrage atentia cât de important este regimul alimentar corect si sanatos. Din ce în ce mai multe persoane sunt constiente de acest fapt si decid sa îsi schimbe stilul de alimentatie, consumând alimente mai sanatoase. Totusi studiile arata ca majoritatea populatiei nu consuma cantitatea optima de substante nutritive necesare sanatatii organismului. Un studiu de nutritie efectuat in 1996 de catre Departamentul de Agricultura American (USDA) a aratat ca majoritatea populatiei nu consuma ratia zilnica de vitamine si minerale esentiale. Un studiu si mai recent,

publicat în Jurnalul Asociatiei Medicale Americane (JAMA) în 2002, arata ca o cantitate scazuta de antioxidanti, ca de exemplu  vitamina A, C, E cresc riscul aparitiei problemelor de sanatate. Mai mult, oamenii de stiinta au concluzionat ca este indicat ca toti adultii sa ia vitamine si minerale, suplimentar. Totodata s-a mentionat ca alimentele proaspete, consumate în cantitati bine stabilite în prealabil, reprezinta un început excelent în îmbunatatirea starii de sanatate. Totusi, pe lânga consumul de hrana proaspata, e indicat a se administra si vitamine si minerale în mod suplimentar pentru a preveni aparitia avitaminozei care poate aparea chiar si în cazul unui regim alimentar sanatos.

Suplimentul alimentar LifePak

LifePak reprezinta un supliment nutritiv care contine antioxidanti si fitonutrienti, vitamine, minerale si alti factori activi necesari metabolismului care contribuie la aparitia starii generale de bine si asigura longevitatea organismului. Pe lânga cele prezentate, LifePak asigura îmbunatatirea acuitatii vizuale, protejeaza dintii si gingiile, îmbunatateste textura pielii, metabolismul si circulatia cerebrala, fapt ce duce la îmbunatatirea memoriei. Aceste beneficii ale LifePak sunt rezultatul a milioane de ore de cercetare.

Dovada stiintifica

Exista mai mult de 200.000 de studii publicate despre antioxidantii din LifePak si aproximativ 800.000 de studii despre cele 59 de componente ale sale, printre ele fiind si studii efectuate asupra influentei pozitive pe care o are acest produs asupra sistemului cardio-vascular .

LifePak asigura necesarul de vitamine si minerale într-un singur produs

LifePak îmbunatateste sanatatea oferind organismului 20 de vitamine esentiale si minerale. Ghidul USDA din 2005 arata ca principalele deficiente de vitamine si minerale apar la adulti (vitamina B12 si D la batrani, fier la femeile însarcinate, etc.) si totodata recomanda administrarea suplimentara de vitamina E , calciu, magneziu potasiu si fibre la copii si vitamina A si C la adulti.

Nutritie osoasa echilibrata

Sanatatea sistemului osos reprezinta o problema din ce în ce mai des mediatizata, în special în rândul femeilor. LifePak contine nutrienti care întaresc sistemul osos. Calciul (500mg) si magneziul (250mg) sunt incluse în LifePak. Totodata LifePak contine si vitamina D pentru a fixa calciul si magneziul si vitamina K pentru a transporta calciul în oase. Siliciul, borul si izoflavonii din soia actioneaza împreuna cu alti nutrienti pentru o maxima eficacitate si absorbtie.

Ajutorul imunitar

Vitaminele A,C,E, carotenoizii, vitamina B6 si zincul ajuta la îmbunatatirea sistemului imunitar si asigura organismului necesarul de nutrienti pentru a-I face sa functioneze optim. LifePak a fost astfel preparat încat asigura necesarul de nutrienti pe care i-am putea gasi în 5-7 portii de legume si fructe.

Metabolismul zaharului din sânge

LifePak mentine nivelul normal al zaharului din sange, al glucozei si al metabolis­mului insulinei, aprovizionand corpul cu cantitati optime de crom, vitamina C, vitamina E, acid alfa-lipoic, magneziu si zinc.

Ajuta la protejarea organismului datorita nutrientilor cardiovasculari

LifePak asigura o cantitatea optima din cei 40 de nutrienti antioxidanti care, împreuna ajuta la protejarea lipidelor sângelui împotriva oxidarii datorate activitatii radicalilor liberi. Colesterolul LDL nu exercita o actiune benefica asupra organismului, nivelul lui trebuie mentinut scazut, fara a fi oxidat. LifePak face particulele de LDL mai rezistente împotriva oxidarii de catre radicalii liberi.

Ajuta organismul sa lupte împotriva procesului de îmbatrânire

LifePak contine Tegreen 97 (extract din ceai verde, decofeinizat), unul dintre cei mai puternici antioxidanti de pe glob, care actioneaza împotriva distrugerii ADN-ului. ADN-ul (acid dezoxiribonucleic) este amprenta genetica din care celulele noi sunt alcatuite sau regenerate. Pe masura ce îmbatranim, sistemul de aparare antioxidant devine din ce în ce mai slab. În acelasi timp mari cantitati de radicali liberi produsi în mitocondrii distrug ADN-ul mitocondrial, fapt ce duce la producerea diminuata de energie si de asemenea la o functionare celulara si la o regenerare diminuate.

Protejeaza celulele cu o retea antioxidanta puternica

LifePak contine mai mult de 40 de antioxidanti (incluzând Tegreen 97). Poluarea, stresul si stilul de viata alert produc radicali liberi care dauneaza celulelor noastre. Organismele noastre se afla permanent sub atacul acestor radicali liberi. Studiile arata ca o combinatie de mai multi antioxidanti, care creeaza o retea antioxidanta, are efect mai mare în combaterea aparitiei acestor molecule daunatoare, decât unul singur, în cantitati mai mari. LifePak contine toate cele 8 forme de vitamina E naturala, vitamina C tamponata (ascorbat de calciu), seleniu, cupru, zinc si mangan, 6 feluri de carotenoizi, peste 20 de flavonoizi (incluzând peste 10 polifenoli din semintele de struguri) si acid alfa-lipoic.

Lider in suplimentele nutritionale

LifePak este liderul suplimentelor nutritionale continând suplimente nutritive dietetice, anti-îmbatrânire, care elibereaza în corp vitamine, minerale, fitonutrienti si micronutrienti si antioxidanti pentru nevoile de zi cu zi. LifePak elibereaza acesti nutrienti în cantitati semnificative. Folosite împreuna, LifePak si Marine Omega constituie cea mai buna optiune în lupta împotriva îmbatrânirii.

Avantaje

Ofera protectie superioara anti-îmbatrânire si asigura eliberarea în corp a numerosi antioxidanti ca de exemplu acidul alfa-lipoic

Îmbunatateste reteaua de aparare antioxidanta

Regenereaza sistemul cardiovascular

Asigura protectia sistemului osos

Îmbunatateste sistemul imunitar

Îmbunatateste metabolismul zaharului în sânge

Completeaza carentele de nutritie

De ce este unic?

LifePak a fost primul supliment dietetic  complet care arata efectele antioxidante în cadrul studiilor placebo-controlate.

LifePak asigura formarea întregii retele de antioxidanti care protejeaza împotriva

actiunii radicalilor liberi.

Contine cantitati semnificative de vitamine antioxidante, cofactori minerali, carotenoizi cu spectru larg (peste 20 de flavonoizi si acid alfa-lipoic).

Este atestat stiintific.

Este ambalat în mod convenabil.

Cine poate consuma acest produs?

Orice adult peste 18 ani poate consuma LifePak.

stiati ca?

ADN-ul din fiecare celula a organismului este supus la 70.000 de atacuri zilnice ale radicalilor liberi.

Acum oamenii traiesc în medie cu 30 de ani mai mult decat acum un secol.

Aproximativ 80% dintre femei nu beneficiaza de cantitatea zilnica necesara de calciu.

Din 1994 au fost vândute mai mult de 9,8 miliarde de capsule si tablete LifePak.

Întrebari frecvente

De ce se recomanda LifePak împreuna cu MarineOmega?

LifePak asigura organismului microelementii esentiali care îi lipsesc, în timp ce MarineOmega asigura macroelementele EPA (acid eicozapentanoic) si DHA (acid docozahexanoic), doi acizi grasi omega-3 importanti, care de obicei lipsesc din alimentatia moderna.

De ce se recomanda LifePak de 2 ori pe zi?

LifePak este un amestec de multivitamine, minerale si fitonutrienti.Trebuie consumat de 2 ori pe zi pentru a asigura organismului o saturatie si o absorbtie maxima de vitamine si minerale. Administrat de 2 ori pe zi ofera protectie 24 de ore.

Ce reprezinta antioxidantii 40 +?

Beta-caroten; licopen; luteina; alfa-caroten; beta-criptoxantina; zeaxantina; vitamina C tamponata; seleniu; cupru; zinc; mangan; quercetina; naringenina; hesperidina; acid alfa-lipoic; epicatechin (EC); epigallocatechin (EGC); epicatechin gallat (ECG); DL-Catechin (DL-C); gallo catechin gallat (GCG); toate cele 8 forme de vitamina E naturala (alfa-tocoferol, beta-tocoferol, gama-tocoferol, delta-tocoferol, alfa-tocotrienol, beta-tocotrienol, gama-tocotrienol, delta-tocotrienol); izoflavoni din soia (genistin, daidzin, daidzien); peste 10 polifenoli din seminte de struguri (catechin, epicatechin si acid gallic, epichatecin gallat, dimeri, trimeri, tetrameri, pentameri, hexameri si heptameri).

Ce este o retea de antioxidanti?

Exista sute de antioxidanti care ajuta corpul în lupta cu radicalii liberii. Cercetatorii au descoperit ca organismul uman foloseste o gama larga de antioxidanti, care actioneaza împreuna, formând o retea de antioxidanti pentru a oferi protectie maxima organismului.

S-a descoperit ca daca unul sau doi antioxidanti nu functioneaza normal, ceilalti nu pot nici ei sa actioneze în mod eficient. Datorita necesitatii mentinerii echilibrului acestei retele, oamenii ar trebui sa consume gama de antioxidanti 40+ din LifePak.

Care este diferenta dintre LifePak, LifePak Prime, LifePak Women si LifePak PreNatal?

Pharmanex a dezvoltat o întreaga gama de produse LifePak menite sa iasa în întampinarea diferitelor nevoi ale consumatorilor:

LifePak este recomandat adultilor peste 18 ani

LifePak Prime este recomandat barbatilor peste 40 de ani si femeilor în menopauza

LifePak Women este destinat femeilor înainte de menopauza

LifePak PreNatal este destinat femeilor însarcinate sau celor care alapteaza

Compozitie

(se refera la un pliculet)

Other Ingredients: Gelatin, Microcrystalline Cellulose,

MagnesiumStearate, Silicon Dioxide.

Mod de utilizare

Se recomanda doua (2) pliculete/zi, (dupa masa): un (1) pliculet la micul dejun si un  (1) pliculet la cina.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Precautii

Nu-l lasati la îndemâna copiilor.

Daca sunteti însarcinata sau alaptati, consultati un medic înainte de utilizare.


Document Info


Accesari: 10113
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )