Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Activitatea catedrei de limba engleza

profesor scoala
Activitatea catedrei de limba engleza

Semestrul II - An scolar 2007-2008


Activitati metodice

Membrii catedrei au participat la toate activitatile Centrului Metodic.

Concursuri

"Cangurul Lingvist" - sectiunea engleza-germana, organizat de Sigma si Consiliul Britanic. Din cei 98 de elevi participanti, 12 au obtinut peste 150 de puncte. Cele mai bune rezultate, pe clase, au fost urmatoarele:

Cristea Radu- clasa aIII-a -167 p.(prof. Codrescu M.)

Bradu Cristina- clasa a IV-a - 182 p.(prof. Constanda M.)

Grasu Nicolae - clasa a V-a - 183 p.si cel mai mare punctaj pe scoala (prof. Constanda M.)

Doca Victor - clasa aVI-a - 176 p. (prof Constanda M.)

Lupescu Narcis - clasa a VII-a - 162 p.(prof Codrescu M.)

Pisica Dana - clasa a VIII-a -166 p. (Codrescu M.)

Elevii cu cele mai mari punctaje pe scoala au primt carti in limba engleza.


Olimpiada de limba engleza- faza judeteana.

Toti cei sase elevi calificati pentru faza judeteana au fost de la clasele de limba engleza intensiv indrumate de prof Codrescu Mihaela. Eleva Pisica Dana a obtinut locul 2 pe judet.


La concursul "National Public Speaking Competition" - editia aXIV-a - 2008, avand ca tema "Noi orizonturi, noi frontiere", eleva Moldovianu Oana - clasa a IV-a A (prof Constanda M.) a obtinut locul II (la faza locala) si o mentiune de onoare (la faza judeteana).

Toti cei 7 elevi de la clasa aIV-a A(inv. Comanici G.si prof engleza Constanda M.) care au sustinut Examenul de intrare in clasa a V-a la liceul "Ovidius", au trecut testul de limba engleza cu note foarte mari.

Elevii claselor a VIII-a A(prof Codrescu M.) si a VIII-a E (prof Constanda M.) care au sustinut proba de verificare a cunostintelor de limba engleza pentru admiterea in clasa a IX-a cu program bilingv sau intensiv au obtinut rezultate bune si foarte bune.Doamna prof Constanda Monica a participat la Examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2008, in calitate de prof examinator la limba engleza.


Cursuri de formare

Doctorat - prof Munteanu Alexandra, care raspunde si de "Formarea continua".


Parteneriate

Scoala noastra a participat la Concursul de cultura generala, in limba engleza "Inter-Schools Challenge Quiz Contest" - editia a II-a 2008, organizat de Liceul International de Informatica si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Cei 3 elevi participanti au fost : Doca Victor - clasa a VI-a E(prof Constanda M.), Pisica Dana si Taran Maria - clasa a VIII-a A (prof Codrescu M.) . Ei au fost castigatorii primei etape (din cele sase), dar si castigatorii fazei finale. Prof Constanda M s-a ocupat de participarea elevilor la acest concurs (simulari si etapele concursului). Elevii au primit diplome, obicte de uz scolar, tricouri si Trofeul concursului. Concursul s-a desfasurat la Biblioteca Judeteana.

Prof. Munteanu Alexandra a facut traduceri pentru revista "Albatros" nr.10/2008. De asemenea, doamna profesoara a contribuit cu traduceri si dactilografieri pentru "Cartea Congresului International Haiku".


Proiecte

Prof Munteanu Alexandra a alcatuit o antologie de poezie haiku in limba engleza, precum si o antologie mondiala Hindi-English. Tot doamna profesoara a participat la "Maratonul poeziei", organizat la Universitatea "Spiru Haret De asemenea, 5 elevi ai doamnei profesoare au intrat in "Antologia japoneza Megura".


Activitati extracurriculare

Prof Munteanu A. a organizat "Festivalul iepurasului"- clasa a III-a B. Doama prof s-a ocupat si de revista claselor a VI-a A, B,C si a VII-a D, pentru optionalul "Calatorie in tarile anglofone".

Prof Constanda M. si elevii clasei a VIII-a E au petrecut o zi pe insula Ovidiu.


Document Info


Accesari: 2974
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )