Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
PLANUL DE sCOLARIZARE PENTRU ANUL sCOLAR 2007 - 2008 ÎNVĂŢĂMÂNT LICEAL - ZI

profesor scoala
MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII sI TINERETULUI

INSPECTORATUL sCOLAR JUDEŢEAN

V A S L U I
TELEFON: 0235/311928

FAX: 0235/311715


VASLUI
MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII sI TINERETULUI

INSPECTORATUL sCOLAR JUDEŢEAN VASLUI


PLANUL DE sCOLARIZARE

PENTRU ANUL sCOLAR 2007 - 2008

ÎNVĂŢĂMÂNT LICEAL - ZI
Plan an [colar 2007 - 2008

Nr. clase

Nr. elevi


Liceul Teoretic "Mihail Kog`lniceanu" Vaslui


PLANUL DE sCOLARIZARE

PENTRU ANUL sCOLAR 2007 - 2008

ÎNVĂŢĂMÂNT LICEAL - FRECVENŢĂ REDUSĂ
Plan an [colar 2007 - 2008Nr. clase

Nr. elevi


Grup {colar Industrial Negre[ti


Absolventii învatamântului gimnazial din promotiile anterioare, care împlinesc 18 ani pâna la data de 31.12.2007 inclusiv, se pot înscrie în învatamântul liceal sau la scolile de arte si meserii doar la cursuri serale sau cu frecventa redusa, în perioada 22-24 iulie 2007 la grupurile scolare pentru care sunt alocate locuri prin planul de scolarizare. Repartizarea candidatilor se face în perioada 25-28 iulie 2007, în sedinta publica, la sediul grupurilor scolare mai sus mentionate.


PLANUL DE sCOLARIZARE

PENTRU ANUL sCOLAR 2007 - 2008

sCOLI DE ARTE sI MESERII


Nrcrt

Unitatea [colar` / domeniul [i calificarea profesional`

Nr. clase

Nr.

elevi

Cod speciali-

zare

Media ultimului admis \n anul 2006


Grup {colar Industrial "Ion Mincu" Vaslui


Construc]ii, instalatii [i lucr`ri publice


Lucrator \n structuri pentru construc]ii


Lucrator finisor pentru construc]ii


Lucrator instalator pentru construc]ii


Fabricarea produselor din lemn


Lucrator \n tamplarie


Industrie textila [i piel`rie


Lucrator \n tricotaje [i confec]ii


Industria alimentar`


Lucrator in morarit si panificatie


Mecanica


Lucrator \n mecanica de motoare


NOTĂ:

Absolventii clasei a VIII-a din promotia 2007, indiferent de vârsta, precum si cei din promotiile anterioare, care nu împlinesc 18 ani pâna la data de 31.12.2007 inclusiv, se înscriu în învatamântul liceal sau la scolile de arte si meserii la cursuri de zi.

Înscrierea în licee sau în scoli de arte si meserii, la învatamântul de zi, a candidatilor care au promovat testele nationale ( cu exceptia celor care candideaza pentru licee / clase pentru care se sustin probe de aptitudini, a celor care solicita înscrierea în învatamântul special si a celor care candideaza pe locurile speciale pentru romi ) se face prin repartizare computerizata, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere, în baza optiunii candidatului pentru filiera, profilul, specializarea sau domeniul respectiv si în limita locurilor aprobate, prin planul de scolarizare, pentru unitatile scolare finantate de la bugetul de stat.

Înscrierea în scolile de arte si meserii, la învatamântul de zi, a candidatilor care nu au promovat testele nationale (cu exceptia celor care solicita înscrierea în învatamântul special) se face prin repartizare computerizata, în ordinea descrescatoare a mediilor de absolvire, în baza optiunii candidatului pentru domeniile pregatirii de baza si în limita locurilor aprobate, prin planul de scolarizare, pentru unitatile scolare finantate de la bugetul de stat.

Pentru liceul teoretic si vocational, repartizarea candidatilor se efectueaza pe filiere, profiluri si specializari, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si în functie de optiuni.

În cazul filierei tehnologice, repartizarea candidatilor se efectueaza pe profiluri, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si în functie de optiuni.

Pentru liceele / clasele la care se organizeaza probe de aptitudini , înscrierea se desfasoara în perioada 21 - 23 mai 2007. Înscrierea la aceste licee / clase se face direct de catre candidati, cu anexa la fisa de înscriere eliberata de unitatea scolara la care acestia au absolvit cursurile gimnaziale. În perioada 25 - 27 mai 2007, se desfasoara probele de aptitudini la sediile liceelor ce au astfel de clase aprobate prin planul de scolarizare. Candidatii declarati admisi la liceele / clasele pentru care se sustin probe de aptitudini, depun dosarele de înscriere la liceele vocationale la care au fost admisi, în perioada 2-3 iulie 2007. Candidatii care nu depun dosare de înscriere în perioada mentionata se considera ca au renuntat la locul obtinut în urma testelor de aptitudini si pot participa la repartizarea computerizata.

Pentru liceele / clasele la care se organizeaza probe de verificare a cunostintelor de limba moderna înscrierea se desfasoara în perioada 28-30 mai 2007. Probele de verificare a cunostintelor de limba moderna se desfasoara în perioada 1-3 iunie 2007 la Liceul Teoretic « M. Kogalniceanu » Vaslui, care are clasa cu profil bilingv franceza.

Nota obtinuta la proba de verificare a cunostintelor de limba moderna nu va fi inclusa în calculul mediei de admitere. Candidatii care au participat la proba de verificare a cunostintelor de limba moderna, indiferent daca au promovat sau nu aceasta proba, îsi vor completa fisa de optiuni la scolile de provenienta, în perioada prevazuta de calendar si participa la repartizarea computerizata.

Elevii si parintii vor fi avertizati sa completeze cu responsabilitate optiunile si numarul lor, sa verifice corespondenta codurilor înscrise în fisa cu optiunile exprimate, având în vedere ca o optiune gresita poate conduce la o repartizare nedorita.

Candidatii din etnia romilor beneficiaza de locuri speciale ce se aloca peste numarul de locuri acordat prin planul de scolarizare, în limita a 30 de elevi la clasa. Ei vor depune cereri de înscriere pentru aceste locuri, la comisia de admitere judeteana, pâna la 15 iunie 2007, ora 16. Orice cerere depusa dupa aceasta data nu mai este luata în considerare. Candidatii din etnia romilor care concureaza pentru ocuparea locurilor alocate distinct pentru acestia trebuie sa prezinte la înscriere si o recomandare scrisa din partea presedintelui unei organizatii civice, culturale sau politice a romilor, legal constituita, prin care se atesta apartenenta la etnia romilor si nu faptul ca fac parte din organizatia respectiva.

Comisia de admitere judeteana stabileste si anunta, prin afisare la sediul Inspectoratului scolar Judetean Vaslui, pâna la data de 15 mai 2007, unitatile de învatamânt, specializarile si numarul de locuri alocate pentru candidatii romi. În data de 29 iunie 2007, ora 10 comisia de admitere judeteana asigura repartizarea candidatilor care au depus cereri pe locurile speciale pentru romi, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere / de absolvire si în baza optiunilor exprimate de candidati. Repartizarea se face în sedinta publica în amfiteatrul Liceului Teoretic « M. Kogalniceanu » Vaslui.

Candidatii care participa la admitere din alte judete se înscriu la centrul special de înscriere, care este Inspectoratul scolar Judetean Vaslui, str. Donici, nr. 2, Vaslui.

Informatii suplimentare despre admiterea 2007, se pot obtine consultând site-ul https://admitere.edu.ro


PLANUL DE sCOLARIZARE

PENTRU ANUL sCOLAR 2007 - 2008

sCOLI DE ARTE sI MESERII - ÎNVĂŢĂMÂNT SPECIAL
Plan an [colar 2007 - 2008Nr. clase

Nr. elevi


{coala de Arte [i Meserii "Sf. Ecaterina" Hu[i


Nota:

INSPECTOR sCOLAR GENERAL,

prof. Gheorghe Cârja


ADRESELE LICEELOR sI sCOLILOR PROFESIONALE DIN JUDEŢUL VASLUI CU PLAN DE sCOLARIZARE

AN sCOLAR 2007 - 2008


Nr.

crt

Denumire unitate [colar`, adres`

Telefon


Liceul Teoretic "Mihail Kog`lniceanu" Vaslui, str. Mihail Kog`lniceanu, nr. 19, mun. Vaslui, jud.VasluiColegiul Economic "Anghel Rugin`" Vaslui, str. Traian, nr.1, mun. Vaslui, jud. VasluiLiceul Teoretic "Emil Racovi]`" Vaslui, str. Hu[ului, nr. 48, mun. Vaslui, jud. VasluiGrupul {colar Industrial "{tefan Procopiu" Vaslui, str. Castanilor, nr. 3, mun. Vaslui, jud. VasluiGrupul {colar Industrial "Ion Mincu" Vaslui, str. Castanilor, nr. 6, mun. Vaslui, jud. VasluiLiceul cu Program Sportiv Vaslui, str. {tefan cel Mare, nr. 193, mun. Vaslui, jud. VasluiColegiul Na]ional "Gheorghe Ro[ca Codreanu" B@rlad, str. N. B`lcescu, nr. 11, mun. B@rlad, jud. VasluiLiceul Teoretic "Mihai Eminescu" B@rlad, str. Mihai Eminescu, nr. 1, mun. B@rlad, jud. VasluiGrupul {colar Industrial "Al. I. Cuza" B@rlad, str. Vasile P@rvan, nr. 1 bis, mun. B@rlad, jud. VasluiLiceul Pedagogic "Alexandru Vlahu]`" B@rlad, str. Mihai Eminescu, nr. 1, mun. B@rlad, jud. VasluiLiceul Teoretic "Cuza Vod`" Husi, str. Mihail Kog`lniceanu, nr. 15, mun. Hu[i, jud. VasluiColegiul Agricol "Dimitrie Cantemir" Husi, str. Mihail Kog`lniceanu, nr. 17, mun. Hu[I, jud. VasluiGrupul {colar Industrial Negre[ti, str. 1 Decembrie, nr. 3, ora[ Negre[ti, jud. VasluiGrupul {colar Cod`e[ti, com. Cod`e[ti, jud. VasluiGrupul {colar Agricol Murgeni, com. Murgeni jud. VasluiGrupul {colar Agricol Zorleni, com. Zorleni, jud. VasluiGrupul {colar Agricol Puie[ti, com. Puie[ti, jud. VasluiSeminarul Teologic Liceal Ortodox Sf@ntul Ioan Gur` de Aur Hu[i, str. Ion Alexandru Anghelu[, mun. Hu[i, jud. VasluiCasa Corpului Didactic Vaslui, str. {tefan cel Mare, nr. 37, jud. VasluiInspectoratul {colar al Jude]ului Vaslui, str. Donici, nr. 2ÎNVĂŢĂMÂNTUL PROFESIONAL - JUDEŢUL VASLUI


Nr.

crt

Denumire unitate [colar`

Telefon


{coala de Arte [i Meserii "Sf. Ecaterina" Hu[i, str. Dobrina, nr. 2, Hu[i, jud. Vaslui{coala de Arte [i Meserii Hu[i, str. I. A. Anghelu[, nr. 10, mun. Hu[i, jud. Vaslui{coala de Arte [i Meserii Barlad, str. Petru Rare[, nr. 41, mun. B@rlad, jud. Vaslui
Document Info


Accesari: 1543
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )