Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
2012. Punctul Zero"Pe masura ce ne apropiem de anul 2012

Astronomie
2012. Punctul Zero "Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat." se arata într-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca "sfârsitul timpului" va avea loc pe 21 decembrie 2012.
Exceptionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decît cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcatuit în urma observarii minutioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunosteau locatia exacta a centrului galaxiei, dând o importanta deosebita nasterii si disparitiei stelelor.
Bazându-se pe o combina&# 15515n1317p 355;ie între divinatii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, înca de acum 4.000 de ani, ca pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Caii Lactee. Astronomii moderni au confirmat ca, la data solstitiului de iarna, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în doua Calea Lactee, divizînd-o în doua emisfere), calendarul Maya terminându-se la aceasta data.

Chiar daca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca în acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine sa le cunoastem.

Nu va fi sfârsitul lumii

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfârsitul lumii, ci momentul când adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi îmbunatatit, având 12 spirale în loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârseste în 1987. A sasea Lume începe în 2012. Deci, acum suntem între doua Lumi. Acest timp este numit "Apocalipsa" sau "Revelatia". Acest lucru înseamna ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum "Sfârsitul Lumii".

24, 16, 0

Planeta Terra se comporta ca un imens circuit electric. Între suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda. Însa, din 1980, rezonanta a început sa creasca încet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.
Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. (Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam...)
Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei. Deci daca 24 de ore ale zilei reprezinta acum 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel încât la trecerea prin "Punctul Zero" 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfideaza orice putere de imaginatie: întreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece într-o alta dimensiune!
Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. si mai cu seama, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc însa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi începe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani.
Polul nord magnetic terestru este într-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.
Extras din revista "Sciences et Avenir" (stiinta si viitorul) din Iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliti: Oersted, lansat în 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamântului din Paris a remarcat variatii importante ale câmpului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamântului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea câmpului magnetic fluctueaza, scazând si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat însa de furtuni intense."

Schimbare radicala de clima

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima. Pâna în 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinând pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar grânarele lumii vor fi golite de seceta.
Verile vor fi din ce în ce mai calde, provocând o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, în tarile limitrofe Atlanticului de Nord.
Începând cu 2012, procesul de racire globala va cuprinde Pamântul, iar la mijlocul secolului 21, întreaga planeta va fi cuprinsa de temperaturi scazute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scaderi a temperaturii este micsorarea fluxului de radiatii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu.
"Am fost martorii unei asemenea raciri în Europa, America de Nord si Groenlanda în 1645-1705, cu canale înghetate în Olanda, si oameni care si-au abandonat casele din cauza ghetarilor. Aceasta este ceea ce ne asteapta în câteva decenii", afirma specialistul.
Analize ale fluctuatiilor radiatiilor solare care influenteaza climatul pe Terra arata ca planeta se afla acum la vârful procesului de încalzire globala. Acum, odata cu scaderea radiatiei solare, temperaturile globale vor scadea si ele, crede Absudamatov. "În secolul 20, activitatea solara putea fi caracterizata de o crestere generala a cantitatii de energie radiata, de aici încalzirea globala. Aceasta nu este nicidecum o anomalie, ci un fenomen normal. Încalziri globale, ca si raciri globale, au mai avut loc". Potrivit lui Absudamatov, racirea va începe în 2012 -2013. Pâna în anul 2035, nivelul radiatiilor solare va atinge minimul, iar 15 ani mai târziu se asteapta o racire accentuata a climei. (Agentia "Rusia la zi" - 7 februarie 2006)

Ce mai spun Mayasii despre 2012:
- vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi;
- vom depasi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu;
- dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra în Dimensiunea a 5-a;
- planeta Terra si întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si întregul Univers;
- ADN-ul uman va fi reprogramat si îmbunatatit, si va avea 12 spirale în loc de 2.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar:
- Atmosfera lui Marte creste rapid;
- Luna îsi "fabrica" atmosfera proprie compusa din compusi ai sodiului;
- Atmosfera Terrei se schimba si ea, în straturile superioare formându-se un nou gaz, care pâna acum nu exista;
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa;
- Jupiter sufera o modificare atât de puternica, încât s-a format un tub de radiatie ionizata, între el si satelitul sau Io. De asemenea câmpul lui magnetic a crescut în intensitate de 2 ori;
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum îsi intensifica câmpul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

Document Info


Accesari: 3731
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )