Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Setarile urmatoare se fac OBLIGATORIU pentru performanta si securitate in retea, scazand si traficul inutil pe care calculatoarele cu sisteme de operare Microsoft il fac in mod inutil in aces caz al retelei.

Informatica
Setarile urmatoare se fac OBLIGATORIU pentru performanta si securitate in retea, scazand si traficul inutil pe care calculatoarele cu sisteme de operare Microsoft il fac in mod inutil in aces caz al retelei.Click Dreapta pe �My Computer Properties Computer Name Change

Computer Name (se trece USER-ul de pe Contract pentru evitarea conflictului de nume intre calculatoarele din retea) la WorkGroup se trece  TERON !

        Advanced StartUp and Recovery se debifeaza Automatically Restart, se da OK apoi la Error Reporting se bifeaza Disable Error Reporting, se confirma cu OK.

        Remote se debifeaza Allow Remote Assistance si se accepta cu OK.

        Start Control Panel Administrative Tools Services. Se vor modifica urmatoarele Servicii deoarece nu sunt folositoare , iar cateva ofera brese de securitate in Sistemul de Operare. Pentru modificare se da click dreapta si Properties ! Dupa modificare se da clic pe Apply apoi pe OK !

        Alerterse modifica din Automatic in Manual

        Computer Browser Disabled

        Error Reporting Service Manual

        Help and Support Manual

        Machine Debug Manager Manual

        Messenger Disabled

        Nvidia Display Driver Service Manual (este un helper debugger)

        Print Spooler Manual (in cazul in care nu aveti imprimanta)

        Remote Registry Disabled

        Security Center Manual        TCP/IP NetBios Helper Disabled

        Wireless Zero Configuration Disabled

Tot in Control Panel in Internet Options, la home page se da blank, apoi se da click pe Settings, si la Amount of disk space to use  trebuie sa fie valoarea 10 MB.Se confirma cu OK , apoi la Privacy  se ridica nivelul de securitate la Medium High. In meniul Connections Lan Settings nu trebuie sa fie bifat nimic.Mergem la meniul Advanced si trebuie sa avem debifat  Automatically Check for Internet Explorer Updates, Enable Install On Demand (Internet Explorer) (Other). Jos de tot in lista cu optiuni mai bifam Empty Temporary Internet Files folder si USE TLS  1.0 !

Accesam apoi Network Connections unde redenumim placa de retea Local Area Connection in NetCom pentru a putea fi recunoscuta mai usor, in cazul unei depanari de Conexiune.

        Acum se deschide My Computer si accesam Tools din meniul din partea de sus a fereastrei .Tools Folder options View Se debifeaza Automatically Search for Network Folders and Printers, si se bifeaza Launch Folder Windows in a Separate Process . Se confirma cu Apply si OK.

        Deschidem o fereastra de Internet Explorer si accesam site-ul www.mozilla.com si descarcati Mozilla Firefox.Este un browser alternativ care este gratuit, mult mai sigur si mai stabil. Dupa ce download-ul s-a terminat, il instalati si deschideti Browser-ul.

        In fereastra principala accesam meniul Unelte (Tools) Optiuni (Options) Pagina de start (startPage), dam click pe Pagina Goala (Blank Page), apoi accesam meniul Parametri Conexiune, iar in fereastra ce se deschide debifam Automatically Detect Proxy !

        Pentru cei care folosesc aplicatii client Torrent, File Sharing precum Kazaa, Shareaza, BearShare, LimeWire etc. Exista optiunea de a limita traficul de upload. Setati viteza de upload la 64 KB/s (canal de 512 Kbs), deoarece trimiterea de date in internet cu o viteza maxima , duce la incetinirea vitezei de descarcare Download.

        Incercati sa va acomodati si sa folositi clientul de DC, ApexDC de pe www.apexdc.net, si folositi ultima varianta Stable (Stabila). ApexDC este un client DC care este in continua dezvoltare, folosind si conexiuni securizate. I se aduc inbunatatiri si stabilitate aproape in fiecare luna. oDc este un client DC care nu poate folosi HASH-uri noi, conexiuni securizate si are probleme de compatibilitate cu restul de clienti DC (Direct Connect). Alternativa la ApexDC este StrongDC ajuns la versiunea 2.03.

        Settings la nick treceti [RO][PH][NetCom]Nick, E-Mail daca doriti, Description: Client NetCom. Line Speed Upload 50 MiBits/s ! In meniul Connection Settings nu se modifica absolut nimic. La Downloads se da directorul unde se vor salva fisierele complete si incomplete, in meniul Queue se bifeaza optiunea Automatically search for alternative download locations. La Sharing se share-uiesc folderele care doriti, se dau cel mult 16 sloturi si cel putin 7. Se confirma cu OK, si in meniul View la Favorites HUBs, se da New, iar in fereastra se completeaza :

Name: NetCom Address: dchub.e-campina.ro; Description: NetCom�s HUB Nick: nick-ul ;Password: se lasa necompletat

Description: Client NetCom

Pentru vizualizarea corecta a paginilor WEB , trebuie sa aveti instalate Flash Player si Java Runtime Environment :

www.adobe.com  ( Flash Player)www.java.com/en/download/manual.jsp (Offline Installation pentru Java )

www.softwarepatch.com (site util pentru download-ul diferitelor fisiere ale celor mai des folosite aplicatii. Fisiere de update pentru Microsoft Windows, Serice Packs, Office Updates, si cel mai important: Microsoft .Net Framework - utilitar necesar multor programe ce necesita acest mediu de dezvoltare, inclusiv pentru instalarea corecta a driverelor de placi video produse de ATI ).

www.nvidia.com ( site pentru descarcarea driverelor pentru placi video cu GPU nVidia)

www.ati.com ( site pentru descarcarea driverelor pentru placi video cu GPU Ati ).

https://developer.berlios.de/projects/strongdc/  (site pentru descarcare StrongDC )

        Instalati-va un antivirus pe calculator pentru a va proteja de virusi.

        Folositi un program de Anti Spyware si Adware. www.lavasoft.com

        Nu instalati programele dupa metoda clasica cu Next-Next-Finish ( In special Messenger-ele). Majoritatea programelor instaleaza servicii suplimentare care nu va sunt de folos. Aceste mici programale si toolbar-uri se adauga la System Start-Up si la nivel de Browser de Internet. Acestea ingreuneaza deschiderea si functionalitatea browserelor de internet, si vor face un trafic inutil.

        Nu folositi Firewall-uri daca nu stiti sa le configurati si sa le folositi. Pentru cei care nu stiu sa faca reguli pe aplicatii si porturi TCP/UDP , Incoming and Outgoing trafic, nu acuzati NetCom pentru restricionarea de trafic , aplicatii si functionalitate necorespunzatoare a retelei. Nu dati setarea de Stealth Ports. Lasati accept pe incomping ICMP Reply , Request, si Router Request. Asa vom putea verifica fiecare PC pentru monitorizarea timpului de raspuns al calculatoarelor in retea si descoperirea eventualelor probleme in infrastructura NetCom.

        Nu folositi 2 Antivirusi in paralel pentru ca in nici un caz nu veti avea o protectie mai buna. Dimpotriva, la un atac de virus , antivirusii vor detecta amandoi acel virus si se vor bloca unul pe celalat in vederea luarii unei decizi pentru dezinfectare. Fiecare va dori sa fie primul care va lua masura, si chiar daca unul va lua primul decizia , se poate ca cel de-al doilea antivirus sa nu fie de acord cu masura luata de primul, si se vor ivi probleme. Tot din aceasta cauza nu numai ca PC-ul va functiona mai lent, dar si internetul va avea de suferit.

        Nu dati click pe reclamele din paginile de internet. Nu va lasati pacaliti de mesajele gen :Calculatorul este la risc, Click pentru a va  proteja!

        Nu share-uiti foldere si fisiere direct pe calculator. Acesta este cel mai usor mod de a se raspandi un virus in retea. Folositi DC++ ! Nu partajati materiale pornografice .

        Nu injurati si nu folositi cuvinte vulgare si cu caracter obscen pe Main Chat in DC++ , se pedepseste cu Ban de cel putin 1 zi !

REGULI PENTRU JUCATORII DE COUNTER STRIKE

        Server Counter Strike Teron.         ( cs.teron.ro Counter Strike  si  cs.teron.ro:27016 Condition Zero)

        Este interzisa folosirea de configuri facute sau copiate din configurile folosite de programele de cheat pentru Counter Strike, care contin RapidBurstFire, BunnyHop,si alte alias-uri in config,gen bobcycle,dither,

        Este permisa folosirea de bind-uri pentre Buy Weapon, say, sau pt lansarea de comenzi admin.

        Este interzisa folosirea de cuvinte vulgare,jignitoare la adresa altor jucatori,si in special impotriva adminilor.

        Este interzis Adminilor sa modifice cvars-urile serverelor de Counter Strike.Nu se da No TimeLimit, si se lasa ca default sv_timelimit 25.

        Este interzis flood-chat-ului.

        Este permis Adminilor sa foloseasca comanda admin_kick  impotriva userilor care cu lag mai mult de 200 ms.

        Este interzis Adminilor sa foloseasca abuziv orice comanda impotriva altor jucatori.

        Serverele de Counter Strike creaza loguri pentru toata activitatea din joc, orice comanda lansata, si chat-ul sunt tinute in log.

        Adresele BAN-ate raman PERMANENT in server, si se scot numai de administratorul serverelor doar atunci cand crede ca adresa ban-ata a fost data din greseala sau din motive personale.

        Este interzis jucatorilor sa exploateze buguri de harta pentru a se urca pe cladiri trecand prin colt de tavan sau perete.Bug-ul se numeste Jump-Through-Ceiling si se pedepseste de HLGuard cu kick.

Document Info


Accesari: 4033
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )