Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Versiunea: 320+

Informatica


Versiunea: 320+

Nout\]i

Liste:

S-a corectat lista "Vanzari lunare" in sensul ca valorile aduse sunt influentate de discount (inclusiv pt facturile la aviz).In lista "Comenzi client" s-a modificat semnificatia pt."Masa asigurata" si "Volum asigurat": acum reprezinta masa si volumul articolului din nomenclator.

In "Fisa mijlocului fix" se tine cont de "DUR fixata" in calculul datei previzionate pentru amortizarea completa.

La listarea "Transferului intre gestiuni" s-au introdus coloane noi pentru "Pret vanzare" (fara TVA) si "Pret oferta".

In lista "Nomenclatorul de articole" s-au introdus coloane noi pentru "Codul intern" si pt. "Producator".

In lista "Realizari pe gestiuni" s-a introdus o coloana noua pentru "Simbolul gestiunii".

S-au corectat listele "Urmarire incasari de la client"si "Fisa incasari facturi emise": in cazul in care constanta de functionare "Zecimale la inregistrari contabile" = 0.

Balanta analitica de parteneri poate fi generata numai pentru partenerii cu sold; aceasta inseamna ca un partener care are sold 0 pentru toate conturile va fi exclus din lista iar un altul care are macar pe un cont sold diferit de 0 va fi adus cu toate conturile pe care a avut miscari, indiferent de soldul acestora.

S-a corectat lista "Balanta stocuri": aducea stocuri negative pentru iesirile care contin articole create prin marire de stoc cu zecimale.

S-a introdus in specific lista pe factura de iesire si "Sucursala bancii clientului" completata in nomenclatorul de parteneri.

S-a corectat trecerea de la configurarile generale la nivel de Mentor la cele preferentiale la nivel de utilizator: nu se actualiza manager liste pentru documente.

In lista "Scadentar clienti" sunt aduse sediile din initilizarea partenerilor.

In listele Comercial > Diverse > "Vanzari lunare, saptamanale, trimestriale, zilnice" s-a adaugat o coloana pentru "Sediul clientului" (daca nu este specificat sediul pe factura, este adus sediul social).

In lista "Situatia consumurilor" s-a adaugat coloana "Observatii produs" din Comanda interna.

Lista noua in Comercial > Stocuri > "Stocuri dupa vechime"

In lista "Clienti datornici pe articole" din Comercial s-a adaugat coloana "Clasa articol"

In lista "Stocuri la moment" s-au adaugat coloanele "Masa" si "Volum".

In "Lista iesirilor pe furnizori/gestiuni" au fost adaugate si bonurile de consum.

La listarea "Comenzii client" s-au adaugat campuri noi in specific lista : Registrul comertului, Atribut fiscal, Cod numeric fiscal, Agent nume prenume, Persoana de contact (nume prenume, functie, telefon), Delegat (nume, document, serie document, numar document), sediu livrare (denumire, adresa, telefon, localitate, judet).

In Mentor > Liste > Miscari > Intrari, Intrari sinteza si Importuri s-au adaugat coloanele: "Scadent la data" si "Majorari intarziere".

Comercial:

S-a corectat adaugarea de articole pe "Comenzi de la client" in cazul utilizarii articolelor cu preturi multiple ce contin TVA.

S-au introdus informatii despre stoc la completarea "Ofertei catre client".

Preturile cu zecimale sunt preluate din oferta in comanda si in factura.

S-a definitivat modul de functionare al machetei "Onorare comenzi in limita stocului disponibil" din Comercial > Iesiri:

In cazul in care comenzile client sunt inregistrate pe sedii ale partenerilor, atunci la generarea automata a facturilor se tine cont de sediul precizat pe comanda.

Dupa alegerea unui partener cu un anumit sediu sunt aduse doar comenzile intocmite pe sediul selectat.

Ordinea criteriilor de livrare a cantitatilor din grila de facturare este: termen livrare comanda, data comanda, numar comanda.

In macheta de rezolvare a livrarilor se pot ordona informatiile dupa urmatoarele coloane: numar comanda, data comanda, client, articol, termen livrare.

Dupa livrarea cantitatilor si apasarea butonului OK apare un nou buton "Detalii linii de pe cmd" care permite accesul la o noua pagina unde se pot reordona informatiile dupa denumirea clientului si a articolului.

Sunt preluate si articolele de tip serviciu completate pe comenzile preluate pe facturi prin generator. In cazul in care pe comanda sunt si articole de tip stoc si de tip serviciu, atunci la generarea facturii cele de tip serviciu sunt pozitionate la sfarsit.

S-a corectat functionarea UM-lor pe "Ofertele catre clienti" si "Ofertele de la furnizori":

la interschimbarea UM-lor nu se actualiza pretul conform paritatii;

daca oferta era completata in UM secundara, la preluarea pe comenzi era adusa tot cea principala dar cu pretul pentru UM secundara din oferta;

daca se preia UM secundara din oferta pe comanda prin macheta: "Articole contractate cu:", la generare factura era preluata unitatea de masura principala;

pe o oferta articolul era preluat cu UM secundara.

S-a corectat preluarea ofertei pe "Comenzi la furnizori".

S-a corectat mesajul care aparea la salvarea unui cont din clasa 7 si care avertiza ca nu este specificat cont de inchidere sold, desi acesta era completat.

Mentor

S-a introdus in Constante generale > Constante functionare constanta: "Urmarire pret intrare: includ si intrarile de la subunitati" .

S-a introdus in Constante generale > Constante functionare constanta: "La validare limita de creditare tin cont de cec-urile"= Incasate si neincasate; Doar incasate.

S-au corectat scadentele pe articole aduse pe generatorul de facturi din nomenclatorul de articole.

Se retine si poate fi listat pe factura si pe aviz cursul introdus pe macheta de preluare de pe comanda client in valuta.

Pe macheta de alegere articole din "Generatorul de transferuri " s-a introdus posibilitatea de selectarea a tuturor pozitiilor din stoc, pentru modificarea pretului.

In "Note contabile diverse" si in "Compensari", la alegerea partenerului sunt aduse si conturile de la rubrica "Avans imobilizari corporale" si "Avans imobilizari necorporale" din configurarea contabila a partenerului.

S-au corectat valorile aduse in macheta "Urmarire preturi de intrare" din Nomenclatorul de articole.

La preluarea comenzilor client cu preturi cu zecimale pe factura si pe aviz se pastreaza numarul de zecimale in functie de constanta de functionare "Precizie calcul preturi".

S-a corectat restrictia utilizator pt intrari si iesiri: nu era valabila si pentru butoanele de intrari + iesiri din Trezorerie

S-a introdus o restrictie noua pt vizualizarea stocurilor la iesiri: nu se poate lucra decat cu Preluare automata.

Constanta "Vanzari din marfa in magazin la Pret vanzare" = Pret inreg are efect pe generator.

S-a corectat "Generatorul de facturi abonamente": pentru cazul in care erau 2 articole de tip serviciu pe acelasi contract cu un partener se generau 2 facturi fiecare cu cele 2 articole..

S-a corectat situatia in care se genera un retur la un aviz de iesire cu preturi cu zecimale, dar acesta nu stingea avizul initial si ambele ramaneau in "Avize de facturat".

Productie:

Nomenclator de operatii.

In machetele de Consum specific general si special, importul de manopera in structura extinsa aduce si TPI.

In view-ul mare de la Consumuri generale productie: s-a introdus UM pentru lot optim (unitatea de masura a produsului din NART).

S-a corectat situatia in care pe comanda interna se lucra cu consum specific special si se importa manopera ce cuprindea operatii cu BPS=0 ; dupa salvare la reintrarea pe consum dispareau materialele si manopera.

Salarii:

S-a corectat calculul somajului in conditiile in care constanta "Tarifar include invoiri, nemotivate" = DA, are zile pontate cu Crestere copil si perioada nelucrata deoarece angajaul isi incepe sau isi incheie contractul de munca in timpul lunii: era calculat doar pentru perioada lucrata si ar fi trebuit calculat pentru perioada lucrata si nelucrata.

S-a introdus exportul de state de plata pentru judetul Brasov.

Satelit:

S-a corectat transmiterea prin cuplaj a unui articol nou introdus la satelit cu o gestiune asociata: ajungea la baza cu alta gestiune implicita (cea cu acelasi cod ca la satelit).

S-a corectat situatia in care daca se intocmesc avize catre subunitati din Iesiri > Generator iesiri > Generator iesiri subunitati la Satelit > Transfer intre subunitati > Transmisie iesiri pe avize catre subunitati, aceste avize apareau ca fiind transmise deja la satelit.

Se pot asocia satelitii pe compensari.

La cuplaj se transmit si carnetele de documente care sunt bifate implicit ca inactive pe baza.

S-a corectat transmiterea articolelor din comenzile spre subunitati: ajungeau fara atribute.

S-a corectat preluarea comenzilor intre subunitati de la satelit la baza: daca se modifica acceptatul, atunci totalul documentului era valoarea de la baza + valoarea acceptatului.

Service:

Fuzionarea articolelor trateaza si notele de consum lohn.

Casa de marcat:

La facturile editate de pe emulare tastatura s-au introdus parametrii: "TVA doc" si "Adresa client"


Document Info


Accesari: 1619
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )