Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Transferarea textului

abbyy finereader
ALTE DOCUMENTE

Transferarea textuluiTransferarea textului

Pentru a transfera textul scanat catre un editor de texte, sa luam un caz particular si anume editorul de texte Microsoft Word, avem trei posibilitati.Obs. Textul va putea fi transferat catre un editor de text numai daca paginile scanate au fost īn prealabil "citite", adica recunoscute, de catre program.

Īn primul caz se pot urmar 242k105c ii urmatorii pasi: se intra īn meniul File si se executa Save Wizard. Īn aceasta caseta de dialog gasim majoritatea formelor īn care putem salva textul. Mai gasim integrate cāteva optiuni pe care le-am regasit īn meniul Options, īn cadrul ferestrei Formatting.

Choose save type - sunt prezentate formatele cele mai uzuale, doc (MS Word) , xls (MS EXCEL), trimiterea textului prin mail, copierea textului in clipboard (memoria temporara), html .

Urmeaza alegerea modului de aranjare īn pagina Retain Layot (vezi punctul 4.6). Īn sectiunea Save pages - se poate alege ca pagina de salvat sa fie cea curenta pe care este pozitionat cursorul sau toate paginile; dupa care se actioneaza butonul OK, si comanda este executata, de exemplu, daca ati optat pentru MS Word se va deschide procesorul de texte MS Word cu textul scanat sau daca ati ales Send by mail (trimite prin intermediul postei electronice) se va deschide programul Outlook Express.

La modul īn care dorim sa salvam pagina (extensia) exista a doua metoda de transfer a textului catre un editor, si anume Save to file. Fie actionam comanda din aceasta fereastra de dialog fie intram īn meniul File si alegem optiunea Save Text As... Īn ambele cazuri se va deschide fereastra de dialog Save Text As, care are urmatoarele componente:

File name - introduceti aici numele fisierului.

Save as type - permite alegerea extensiei cu care va fi salvat fisierul. Aici apar nume noi de fisiere, precum: pdf, dbf, csv.

Save pages - se alege daca doriti sa salvati o singura pagina (Selected pages) sau toate paginile scanate (All pages).

File Options

Create a single file for all pages - creeaza un singur fisier pentru toate paginile;

Create a new file at each blank page - creeaza un fisier nou la gasirea unei pagini goale;Name files at source images - numele fisierului este dat de fisierul sursa al imaginii.

Retain Layout (vezi punctul 4.6)

Keep Picture (vezi punctul 4.6)

Open document after save - deschiderea fisierului dupa ce a fost creat cu programul aditional.

Dupa parcurgerea acestor pasi se actioneaza butonul OK.

si ultima modalitate de transfer a textului catre un editor de text, este cea care utilizeaza setarile din meniul OPTIONS si permite salvarea tuturor paginilor din batch sau a uneia singure. Astfel: se intra īn meniul File si va pozitionati pe meniul Send Selected Page to... (trimite pagina selectata catre) - se intra īn acest meniu si se alege programul dorit; pentru transferarea tuturor paginilor se intra īn meniul File, va pozitionati pe meniul Send All Pages to... (trimite toate paginile catre) - se intra īn acest meniu si se alege programul īn care doriti ca textul sa fie transferat. Īn ambele cazuri, dupa alegerea programului se va astepta deoarece programul īn acest timp va procesa paginile si apoi va deschide programul cu textul dumneavoastra.

Document Info


Accesari: 1639
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )