Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Aplicarile Telefonice

tehnica mecanica


a)    Daca un curs este plin, trimiteti aplicantului o anuntare cum ca e în "lista de asteptare" (vezi Agenda), completand in interior datele cursului apropiat.b)    In coltul din dreapta al formularului de aplicare, scrieti "lista de asteptare", data primiri, si una din urmatoarele OF, OM, NF or NM.

c)    Completati formularul in spatele aplicari confirmate în compartimentul destinat cursului ce se apropie sau într-o lista de asteptare separata pentru curs.


a)    Daca cineva va scrie sau telefoneaza pentru anulare, stergeti numele din Registru si stergeti-l din din compartimentul coresponent aplicatilor si înlaturati-l. Pentru a evita confuzia, este esential ca ambele aceste etape sa fie duse la bun sfârsit.

b)    Acum este disponibil un loc pentru cineva din lista de asteptare si acest lucru îi poate fi confirmat. Prioritatea poate fi acordata studentilor noi, studentilor mai vechi care nu au mai fost la un curs de mult timp, sau cazurilor speciale (ex. Un aplicant fortat cumva de timp). Altfel, urmati ordinea stabilita de data la care au fost primite aplicatiile. Vedeti Confirmarile.


a)    Cu o saptamâna înainte de curs cu lista de asteptare de la început în fata, se dau telefoane acelora care nu au sunat sau nu au scris de reconfirmare a intentiei de participare. Urmatorul mesaj poate fi lasat în robotul telephonic al aplicantului:

a)    Daca exista vreo complicatie în raspunsurile date la aceste întrebari, aplicantul ar trebui sa fie încurajat sa aplice la un alt curs, datorita timpului pe care va trebui sa-l aloce în rezolvarea acestor probleme, cu recomandarile medicale sau când sanatatea lui (ei) se va îmbunatati.

b)    Daca aplicarea este acceptabila, aplicantului trebuie sa i se spuna ca toate aplicatile prin telefon sunt provizorii si ca trebuie sa vina la curs pregatit în totalitate pentru posibilitatea refuzului.Din data sosirii la curs, în ziua înregistrarii, aplicantul provizoriu trebuie sa semneze formularul de aplicare si sa completeze foia de date a studentilor. Profesorul asistent va decide în final în legatura cu admiterea sau nu în acel moment a aplicantului. Daca aplicantul este de accord cu aceasta procedura, cititi scrisoarea de confirmare prin telefon. Scrieti numele în Registru, notând "provizoriu - aplicare prin telefon". Scrieti "provizoriu" sub numarul aplicatiei din formular, subliniati cuvântul si puneti aplicatia în compartimentul cursului apropiat.
Document Info


Accesari: 2302
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )