Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
CRUCI CU TEHNOLOGIE LED

tehnica mecanica
CRUCI CU TEHNOLOGIE LED

Impact vizual-Cominicare dinamica,interactiva
PROFESSIONAL GROUP, prin divizia ALIZEE, a introdus pe piata romaneasca o gama de produse special concepute pentru sectorul farmaceutic din Romania. Printre acestea se situeaza crucile cu tehnologie LED.

Furnizorul nostru este cel mai puternic si mai mare producator de cruci cu tehnologie LED din Europa care este lider de piata in tari ca Spania, Franta si Italia si produce aproximativ 7.000 de cruci anual.

LED-ul folosit la fabricarea crucii este de cea mai inalta tehnologie 19219v216t si provine de la unul din cei 4 producatori mondiali (japonezi) de LED-uri PATENTAT.

LED-ul este garantat timp de 100.000 de ore (aproximativ 11 ani) la intensitate maxima si fara intrerupere. Animatia, insa, nu permite LED-ului a fi aprins permanent, ceea ce inseamna o viata mult mai lunga, iar dupa cele 100.000 de ore LED-ul nu se arde ci poate sa slabeasca putin din intensitate.

Diferenta intre LED-ul japonez (singurul patentat din lume) si cel chinezesc (nepatentat si arhiprezent) este aceea ca, cel chinezesc functioneaza la o intensitate maxima intre 3 si 6 luni, iar viata LED-ului este foarte scurta.

PROFESSIONAL GROUP, prin divizia ALIZEE a lansat doua tipuri de cruci pentru farmacii:

PREPROGRAMATE

PROGRAMABILE

CRUCILE PREPROGRAMATE sunt acele cruci care ofera trecatorilor o animatie spectaculoasa si informatii privind ora, data si temperatura exterioara.

Crucile PROGRAMABILE sunt cruci mult mai complexe care cu ajutorul unui program (SOFT) in limba romana, se pot introduce mesaje si texte care sa apara pe cruce. De exemplu: orarul de functionare, promotiile oferite de farmacii, eliberarea de retete compensate si gratuite, facilitati oferite de farmacie (IN ACEASTA FARMACIE VA PUTETI MASURA GRATUIT GREUTATEA, INALTIMEA SI TENSIUNEA!), urari de Sarbatori, absolut orice mesaj care se doreste a fi transmis catre trecatori. Posibilitatile sunt nelimitate existand la ora actuala in jur de 2.000 posibile combinatii.

Crucile Programabile se pot comanda in doua variante:

Fara Chenar

Cu ChenarCrucile Programabile cu chenar de 3 linii, 4 linii, 5 linii, 6 linii si 7 linii, au posibilitatea de a oferi o animatie spectaculoasa chiar si in timpul derularii mesajelor scrise. LED-urile chenarului se pot comanda intr-o alta culoare decat partea din mijloc (GRAFITEXT). Exemplu:chenarul rosu si partea de grafitext verde sau orice alta varianta.

Impactul vizual la trecatori este deosebit de puternic datorita animatiei si mesajelor scrise.

La crucile Programabile se pot selecta dupa plac, ordinea aparitiei pe cruce a animatiilor, mesajelor, orei, temperaturii si a datei.

Putem selecta ca o secventa sa inceapa cu: animatie-ceas-temperatura-data-mesaj scris sau mesaj scris-animatie-ora-animatie-temperatura-animatie-data-animatie urmata apoi de un alt mesaj scris, ceas, temperatura, data si poate continua cat dorim noi pana la nesfarsit. Secventa se reia automat in momentul in care se termina programarea facuta de noi.

Toate aceste informatii pot fii selectionate sa apara de la stanga la dreapta, de la dreapta la stanga, de sus in jos, de jos in sus sau intermitent si se poate selecta viteza cu care sa se deruleze totul.

La crucile Programabile avem libertatea de a alege CE sa apara, CAND sa apara si CUM sa apara informatiile si animatia catre trecatori.

Crucile pentru farmacie au ca scop semnalizarea ca in acel loc se afla o farmacie si atragerea trecatorilor IN farmacie, ele fiind mijloacele cele mai eficiente de comunicare a farmaciei cu exteriorul. Aceste cruci, prin calitatea si puterea LED-ului, au avantajul ca se pot vedea de la un kilometru chiar si in zilele de vara cu mult soare. Unghiul de vizualizare al crucii este de 180 de grade. Efectul este acelasi pe o parte sau pe ambele parti ale crucii. Exista posibilitatea de ajustare a intensitatii stralucirii LED-urilor (ziua mai puternic, noaptea mai slab). Daca se doreste ca pe timpul noptii cand farmacia este inchisa sa nu apara mesajele si animatia din timpul zilei pentru a nu deranja vecinii, cu ajutorul unei telecomenzi se poate anula animatia si mesajele ramanand afisate in centrul crucii doar ora, data si temperatura, ele aparand succesiv. Iar dimineata, printr-o singura apasare pe buton, se porneste din nou animatia si mesajele selectate anterior.

In tarile unde exista deja aceste cruci s-a constatat ca din momentul in care farmacia a achizitionat o cruce, au crescut vanzarile intre 10% si 30%.

Crucile noastre sunt bine protejate impotriva ploilor, zapazii si a altor intemperii. Carcasa lor fiind prevazuta cu sisteme de ventilatie care aerisesc partea electronica pe timpul verii cand temperaturile sunt ridicate, fapt care protejeaza LED-ul, asigurandu-i o perioada mai lunga de functionare. Partea vizibila a LED-urilor este protejata de un policarbonat special antivandalism (neputand fii spart de catre piatra sau sticla).

Culorile LED-urilor folosite la fabricarea crucii pot fi : rosu, verde, albastru, portocaliu si alb.

LED-ul verde, albastru si alb este mai scump decat cel rosu si portocaliu.
Document Info


Accesari: 2197
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )