Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
SETAREA PROGRAMULUI de EMISIE 'SAM'

tehnica mecanica
SETAREA PROGRAMULUI de EMISIE "SAM"


INSTALAREA:

- Se face dublu click pe kit-ul de instalare dupa ce a fost descarcat.- Se alege optiunea FireBird. Apoi se da programului acceptul sa se conecteze la internet pentru a-si descarca niste componente utile.

- Se alege modul tipic de instalare apoi se da ok sau next dupa caz pana cand instalarea este completa.


"

- Din meniul "Window" se pun bifele ca in imaginea de mai sus.

- Din butonul "Config" se selecteaza "Audio mixer pipeline" apoi din partea stanga a ferestrei de la "Voice FX destination" se selecteaza Encoders.

- Din "+" aflat in fereastra Encoders se initiaza encodersul. Se alege "MP3 normal" apoi setarile sunt cele prezentate mai jos.

Vom continua acum setarile dupa cum urmeaza:

- De la sagetica din "Queue" notata cu rosu cu cifra 5 in imaginea de sus se adauga muzica de difuzat care apoi se aseaza in ordinea dorita cu ajutorul mouse-lui. Programul va lua automat prima piesa apoi restul in ordine ruland-le automat si alternativ in Deck-ul A si Deck-ul B.

- Se stabileste nivelul optim al sunetului astfel incat varfurile sa nu treaca de semnul notat cu cifra 1 cu rosu in stanga imaginii de mai sus.

- Se porneste butonul "Mic on" din Voice FX, notat cu rosu cu cifra 2 in partea stanga sus a imaginii. Astfel microfonul nostru sta in asteptare fara a fi insa conectat.

- De la butonul "press to talk" notat cu cifra rosie 3, microfonul poate fi conectat in direct atata timp cat tinem apasat pe el.

- Daca avem un speach mai lung putem actiona butonul "Lock talk" notat cu rosu cu cifra 4 care o sa blocheze microfonul pe direct fara a mai fi nevoiti sa tinem apasat. Dupa terminarea speach-ului reapasam pe butonul "Lock talk" si microfonul va fi deconectat (deblocat).

- Diferenta de volum dintre fondul muzical si voce in momentul interventie la microfon este ajustat automat la nivel optim de catre program.
Pentru reglarea microfonului la un nivel optim setati sunetul din sistemul de operare dupa cum este indicat in imaginea de mai jos:

In dreapta calculatorului jos, langa ora aveti un buton (incercuit in fotografie cu rosu) de volume. Actionand prin dubluclick pe butonul stang al mouseului aceast Volume, se va deschide o fereastra ca in imagine.De la stanga la dreapta pasii de urmat sunt Urmatorii:

Din meniul OPTIONS (stanga sus) se alege optiunea PROPERTIES (incercuit cu rosu in fotografie, in stanga imaginii sus)

Se va deschide o noua fereastra din care se alege optiunea RECORDING, dupa care se apasa butonul OK.

Se va deschide o alta fereastra de unde se alege volumul MICROPHONE la nivel maxim.

Se bifeaza butonul SELECT.

Se apasa pe butonul ADVANCED, situat sub Microphone.

Se va deschide o noua casuta, de unde se va bifa 1 MIC BOOST, dupa care CLOSE.INTRAREA si IESIREA din emisie se face conform imaginii de mai jos:
BAFTA IN EMISIE SI NU UITATI SA VA DISTRATI

HAVE FUN DJS

Document Info


Accesari: 4622
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )