Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
REGULI CSR

Auto
REGULI CSR:


Obligatorie purtarea castii de protectie pe cap in timplul deplasarii pe scuterToti participantii la intalniri trebuie sa dea dovada de bun simt!

De 3 ori respect!  Respect fata de ceilalti membrii si/sau participanti la intalnire, sau pentru ceilalti participanti ai grupului (atunci cand va deplasati).

Respect fata de ceilalti participanti la trafic.

Respect fata de mediu.

Daca ti-a mai ramas putin respect atunci pastreaza-l, respecta-te pe tine si nu te face de ras!
4) Interzis consumul de alcool si/sau bauturi alcoolice inaintea sau in timpul mersului pe scuter.
5) Desfasurarea oricaror actiuni care ar putea dauna imaginii CSR, a membrilor acesteia sau a imaginii scuteristilor in general este strict interzisa.
6) Fiecare membru al clubului sau participant la intalniri trebuie sa:

● aiba mopedul inregistrat, ori dupa caz, motocicleta inmatriculata si numarul de inregistrare ori inmatriculare sa fie montat pe spatele vehiculului si sa fie intreg, neindoit si curat, conform prevederilor legislatiei in vigoare.
● aiba asupra sa acte doveditoare asupra detinerii scuterului. TALONUL (in original sau copie xerox dupa acesta) pe numele detinatorului si un act de identitate.
● aiba polita RCA valabila inclusiv in ziua intalnirii, ori daca intalnirea se desfasoara pe parcursul mai multor zile, polita RCA sa fie valabila pe toata durata intalnirii, inclusiv in ultima zi.
● cunoasca legislatia rutiera in vigoare si sa poata dovedi acest lucru prin atestatul de absolvire a unui curs de legislatie rutiera intr-o scoala autorizata in acest sens, sau prin permis de conducere valabil, indiferent de categorie, sau cat. A1 ori A, acolo unde acest lucru se impune(motocileta usoara/motocicleta).

●aiba ITP-ul valabil in ziua intalnirii, ori daca intalnirea are loc pe parcursul mai multor zile, ITP-ul sa fie valabil pe toata durata intalnirii, inclusiv in ultima zi.In caz contrar, cel in cauza va fi singur raspunzator in fata legii sau a organelor de control abilitate.
● cunoasca regulile de mers in grup.
● cunoasca semnalele folosite intern si/sau international in timpul deplasarii in grup.
● cunoasca pozitiile folosite in timpul deplasarilor in grup.
8) Inainte de orice deplasare se stabilesc cu strictete conducatorul (cel care merge in fata) si inchizatorul de grup (cel care merge in spate si inchide banda). Acestia trebuie sa cunoasca traseul, precum si locurile de popas. Ei isi vor pastra pozitiile in grup pe toata durata deplasarii, cu exceptia executarii virajului ori in caz de forta majora. Participantii nu isi vor modifica ordinea in grup pe durata deplasarii. Daca grupul contine mai mult de 7 vehicule atunci vor fi formate doua sau mai multe grupuri de maxim 7 vehicule. Grupurile se vor forma conform experientei conducatorului si performantelor vehiculului. Este interzisa depasirea conducatorului de grup!
9) In caz de probleme minore, derapaje, cazaturi ori tamponari minore intre cei din grup, ori orice alta cauza care ar afecta deplasarea normala a grupului, se va semnaliza cu 3 claxonari. Toti participantii vor opri pe dreapta in conditii de siguranta si se va incerca rezolvarea cat mai rapida a problemei.
10) In caz de accident ori orice alte evenimente, de natura sa intarzie deplasarea grupului in scopul ajungerii la destinatie, toti membrii de comun acord vor decide asupra actiunilor ce vor fi luate in continuare pentru rezolvarea problemelor aparute si vor acorda asistenta in functie de necesitate si posibilitati. In caz de ranire ori vatamare a integritatii corporale sau deces, cazul va fi tratat cu prioritate 0, orice alte actiuni ori evenimente urmand a fi rezolvate ulterior.
11) Alte reguli interne. Aplicabile dupa caz, sau atunci cand conditiile le impun.


INCEPAND CU DATA DE 02.MARTIE.2008, NU MAI AU CE CAUTA SI NU VOR MAI FI PRIMITI LA INTALNIRI PARTICIPANTII CARE NU RESPECTA ACESTE REGULI!


Nu este permisa absolut nicio exceptie! Daca nu va convine nu mai veniti la intalniri.

Regulile au fost hotarate si votate de membrii fondatori ai CSR Bucuresti.


Document Info


Accesari: 1582
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )